Kendinizi kandırılmış hissediyor musunuz?
Sosyal medyada bugün tek bir şey konuşuluyor: "Kandırıldık."
Ben burada "iyi günde" kötü durumlara dikkat çekerken bunu çıkıntılık yapmak için yapmıyorum. Mantıki izahı olmayan bir aksiyon gördüğümde bundan rahatsız olur ve dile getiririm. Beşiktaş'ın N'dour gibi tamamen keyfi, hiçbir ihtiyaca karşılık gelmeyen bir transfer yaparak yabancı kontejanını doldurması ve sezona kanatsız başlamasının mantıki bir izahı yok. Bunun izahı yapılsın diye onlarca kez söyledim ama gün iyi gün olduğu için herkes bir kılıf buldu bu mantıksızlığa. Bazı saçmalıkları 100 kere söyleyince kulağa artık normal bir şeymiş gibi geliyor, normalleşiyor. Ama şu normalleşemez arkadaşlar: Beşiktaş Rashica ve Can Keleş dışında "0 adet" kanat oyuncusuyla sezona başladı. Böyle bir kadro planlaması yapıldı. Bunu nasıl kabul ettiniz arkadaşlar siz? Sırf gs'yi 5-0 yendik diye, sırf lige iyi başladık diye nasıl kabul ettiniz bu durumu? Ben kabul etmedim. Ben bu yanlış yapılırsa şampiyonluğun hayal olduğunu söyledim. Ve bugün görüyorum ki tüm bu mantıksızlıkların arkadasında çirkin sebepler varmış. Öyle de olmak zorundaydı zaten. Başka türlü bu kadar mantıksız bir planlama yapılamazdı.