Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 487717 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

şöyle de bir yorum var
https://x.com/jokond/status/1751896766679576827?s=48
sevdiğim makul bulduğum bir kullanıcıdan
muhtemelen hocanın oyun kurgusuna müdahale edildiğine dair eleştirisi üzerine alınmıştır
beşiktaş iyiye gidecekse şahısların benim nazarımda bir önemi yok
bugün gidilir yarın gelinir
yusuf şimşek : beşiktaş gel dedi geldik git dediler gittik

Çevrimiçi levitate

şöyle de bir yorum var
https://x.com/jokond/status/1751896766679576827?s=48
sevdiğim makul bulduğum bir kullanıcıdan
muhtemelen hocanın oyun kurgusuna müdahale edildiğine dair eleştirisi üzerine alınmıştır
beşiktaş iyiye gidecekse şahısların benim nazarımda bir önemi yok
bugün gidilir yarın gelinir
yusuf şimşek : beşiktaş gel dedi geldik git dediler gittik
burada psg muhabbetini görünce aklıma geldi sanırsam bize 1.5 yıl kiralık + yüksek opsiyonlu etikite önermişler ama olmamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Benim anladığım kadarıyla tüm bu olayların tek cümlelik özeti şu, "Hasan Arat bir Kaan Şakul için Beşiktaş'ı harcamış."

Çevrimdışı Talisca1903

Tek Kaan Şakul meselesi olamayacak kadar saçma
Matruşka diye Beşiktaşı 2 ye böl Beşiktaşlıların yoku diye parçala sonrada bize destek olunmuyor pusucu şu iki sloganla seçim kazanıldı
Aklı başında her Beşiktaşlı sırf şu iki slogana sebep desteklemezdi bunları göz göre göre geldi felaket sesi çıkanlarında bir güzel linçlediler oh mis şu tabloya bak
Mutlumusunuz Beşiktaşlıların yolundan
Artık ısrarla yazacağım Beşiktaşı başarıya ulaştırmış herkesi seviyorum FO, Şenol Güneş,SY,  Luce kim varsa başarılı
Başarısızların sesi daha çok çıkıyor camiada çıkan sesin sonucunu görüyoruz

Çevrimiçi gokhans

Sekerek git şenol fan sayfalarına orda güzelle o zaman yada trabzon forumlarına, hala çıkmış şenol propagandası yapıo yüzsüz arsızlığa bakarmısın! Beşiktaşın gündemi ne, bu ne derdinde!! Bu enkaza gelinen yolu ançla beraber açan kişi şenol zaten. Kaç para bu troll maaşı yahu??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Benim anladığım kadarıyla tüm bu olayların tek cümlelik özeti şu, "Hasan Arat bir Kaan Şakul için Beşiktaş'ı harcamış."
Yönetim bir açıklama yapmazsa eğer hafta sonu Samet Aybaba açıklama yapacakmış. Ondan sonra az çok ne olduğunu anlarız zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tek Kaan Şakul meselesi olamayacak kadar saçma
Matruşka diye Beşiktaşı 2 ye böl Beşiktaşlıların yoku diye parçala sonrada bize destek olunmuyor pusucu şu iki sloganla seçim kazanıldı
Aklı başında her Beşiktaşlı sırf şu iki slogana sebep desteklemezdi bunları göz göre göre geldi felaket sesi çıkanlarında bir güzel linçlediler oh mis şu tabloya bak
Mutlumusunuz Beşiktaşlıların yolundan
Artık ısrarla yazacağım Beşiktaşı başarıya ulaştırmış herkesi seviyorum FO, Şenol Güneş,SY,  Luce kim varsa başarılı
Başarısızların sesi daha çok çıkıyor camiada çıkan sesin sonucunu görüyoruz
Anç yi unutmuşsun, Sergeni o getirdi. Bizim derdimiz ne senin derdin ne.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Anç yi unutmuşsun, Sergeni o getirdi. Bizim derdimiz ne senin derdin ne.
senin derdinin ne olduğu belli başarılı olmuş herkese karşısın başarısız kim varsa ona bayılırsın
Benim derdim de böyle şeyleri önceden görüp önlem almak ben demiştim demek istemiyorum artık
İki güzel söze tav olup akıp gidiyorsun sonunda bizim dediğimiz çıkıncada dumur olup saldırıyorsun

Çevrimdışı Talisca1903

Böyle saldırırlar işte ne deseler ne yapsalar elinde patlayan tipler bunlar
Sonunda bizim dediğimiz olduğunda ruhsal çöküntü dibe vuruyor saldırıyor saldır saldır hatta çık masaya tepin

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

senin derdinin ne olduğu belli başarılı olmuş herkese karşısın başarısız kim varsa ona bayılırsın
Benim derdim de böyle şeyleri önceden görüp önlem almak ben demiştim demek istemiyorum artık
İki güzel söze tav olup akıp gidiyorsun sonunda bizim dediğimiz çıkıncada dumur olup saldırıyorsun
Hasan Aratı destekledim bunu inkar etmiyorum, yanlış varsa da eleştiririm. Körü körüne desteklemem. Hasan Arat yerine Serdal Adalı başkan olsaydı onu da desteklerdim.

Başka kapıda algı yap şimdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru olanı yaptı istifa etti

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırlısı olsun bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

Çevrimdışı Akil Emre

Doğru olanı yaptı istifa etti
Neler yaşandığına dair bir açıklama bekliyorum, kolayca istifa etmesi anlamlı değil, sağlıkla ilgiliyse birşey diyemem ama madem bu kadar kolay pes edilecekti neden heyecan ve tantana yapılıp seçildi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Yaw bir transfer doneminde onca çöp den kurtulup takıma hatiri sayılır takviyeler yapildi... Belki bir belki iki transfer dönemi sonrası ben ortaya müthiş bir takım fikar diye düşünürken yine biyerlerden düğmeye basıldı.. bütün sosyal medya fenolar vs. Hasan arat kötülemesi ve istifa... Yine bir 20 yıl Y.D veya türevlerini cekeriz artık.. helal olsun valla.

Çevrimdışı mellfred

yazık oldu
hasan arattan çok ümitliydim
şimdi anç gibi vasıfsız ancak popülist biri gelir
bu döngü de sürer gider
ben aratın düzlüğe çıkaracağına inanıyordum
aldığı kararların arkasında dik durup bir süre devam etmeliydi

Çevrimiçi Samet Demir

yazık oldu
bu döngü de sürer gider
2.demirören dönemi yaşamayız inşallah.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı mellfred

taraftarın bir kaç twitter fenosunun yönlendirmesiyle olan bitenden en ufak fikri olmadan bir cepheye geçmesine çok kuruluyorum
içerde ne oluyor bitiyor kimsenin en ufak bir fikri olmadan  ancak bir iki muhabirin ya da “yedirmeyiz” diye putlaşrırılan şahıslar arkasına kör cahil geçmeleri akıl alır değil
son 24 saatte be yaşandığına dair kimsenin küçücük bilgisi yok ancak herkes tarafını belirlemiş maşallah

Çevrimdışı Koa_lAA

yazık oldu
bu döngü de sürer gider

Valla bende aynı fikirdeyim..

Çevrimdışı Talisca1903

yazık oldu
bu döngü de sürer gider
santos getirdi 3 ayda gönderdi samet aybaba friedel( Nedemeye  alındı ne başarmış gelmesi baştan yanlış) 1 yıl olmadan gönderdi yıllardır bunamı hazırlanmış?

Çevrimiçi Samet Demir

taraftarın bir kaç twitter fenosunun yönlendirmesiyle olan bitenden en ufak fikri olmadan bir cepheye geçmesine çok kuruluyorum
içerde ne oluyor bitiyor kimsenin en ufak bir fikri olmadan  ancak bir iki muhabirin ya da “yedirmeyiz” diye putlaşrırılan şahıslar arkasına kör cahil geçmeleri akıl alır değil
son 24 saatte be yaşandığına dair kimsenin küçücük bilgisi yok ancak herkes tarafını belirlemiş maşallah
Sosyal medya da tüm oklar bir anda Kaan Şakul'u yöneldi. Bunca şey olmuş, kavgalar olmuş hemde tekmeli yumruklu, işler bura raddeye gelene kadar neredeydiler. Yönetim kazan kaldırmış, bizde futbolculara, hocaya kızıyoruz. Bir söz var patron harlamazsa işçi terlemezmiş. Yönetim böyle olunca futbolcudan birşey beklememek lazım.

Çevrimdışı Koa_lAA

Udokai paulista rafa immobile+ genclerle sözleşme uzatma... Beşiktaş in tasinmazlari ile ilgili aksiyon alma... Kiralar vs... Adamlar şu kısacık dönemde bi yığın şey yapmış..  herşey birden düzelmezdi zaten... Biraz sabır gerekirdi ama bizde pusu kültürü çok gelişmiş

Çevrimiçi Samet Ç

Maccabi maçından sonra hoca gider

Etiketler: