Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484156 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman sahaya çıkmama kararı aldığı gece sabaha kadar Devletin en tepesine kadar hem maça çıkması için arandı hem tehdit edildi, yinede geri adım atmadı. Bu yüzden belkide çok şey kaybedildi ama o duruş kaybedilmedi… Bu arada Arat başkan daha yolun başında sonuna kadar destek ve birlik olmalıyız. Biz taraftar ne kadar dik durursa yönetimde o kadar güçlü olur. Fikret başkanla umarım ilerde tekrar yollarımız kesişir ve yarım kalan hikaye devam eder..
Bir kaç yerde adaylığı düşünüyor diye dedikodu çıkmaya başladı.

Seçim için konuşacak olursak Anç'yle gelen matruşka tayfa olmasın. Hasan Arat olur, Serdal Adalı olur, Fikret Orman olur fark etmez. Demek istediğim başkan profilimiz böyle çat çat konuşsun artık.

Ben hazmedemiyorum bu olanları. gsnin samsun maçında muslera kırmızı kart görmedi, barışın yaptığı faul gs lehine verildi. Bats'ın attığı gol öncesi faul var. Yani daha ne olması lazım ben anlayamıyorum. Tüm bunlar yaşanmışken adamlar x'den açıklama yaptılar, hakkımız yendi maçta diye. Bu olanlar sadece son maç. Son 3 maça bakarsak bizim 8 puanımız gitti onlarda hanelerine 9 puan yazdılar.

Bizim derdimiz ise Gio gitsin Sergen gelsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Böyle bir dünya yok, takim Goztepe maçı hazırlıklarına başlıyor hoca efendi izinli ve ülkesinde. Yok öyle bir dünya, ne bu ödüllendirir gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

Böyle bir dünya yok, takim Goztepe maçı hazırlıklarına başlıyor hoca efendi izinli ve ülkesinde. Yok öyle bir dünya, ne bu ödüllendirir gibi.
10 PUAN farkla lider sahada teknik taktik döktürüyor duran toplardaki organizasyonu destan yazmış adam 2 gün izin yapmasın mı :icool: :icool:

Çevrimiçi Serdar3444

Ben burada şahsen Giovanni istemezken bildiğimden değil, korktuğumudan çok istekli değildim,    derken korktuğumuz bildiğimiz oldu,   
Diğer takımları konuşarak enerjimi tüketmektense, hiç konuşmak istemiyorum, yapı mapı bana komik geliyor, yeni mi anladık, bilmiyor muyduk...
Türkiye'de en çok biz çektik, Fener'in gündemi beni ilgilendirmiyor...
Bizim tokatlaya tokatlaya Şampiyon olmaktan başka seçeneğimiz yoktu, hala yok, bundan sonrada olmayacak...
Hazırlığımızı ona göre yapmalıydık...
Bir değil iki Kanatsız, forvetsiz , yedek kalecisiz, iki kanatta da yedek beksiz yola çıktık... Tekerlek bir yerde patlacaktı, keşke erken patlasaydı, taa transfer sezonu öncesi tedbiri alırdık, Giovanni'ye rağmen bir şeyler olabilirdi...
Hani yönetim bir hamle de yapmıyor ki, biz böyleysek takımın motivasyonu da bizden farklı değildir. Yönetimin sessizliği tedavi sürecini geciktiriyor, acilen tedaviye geçmeleri lazımken susuyorlar...
Tecrübesizlik mi, acemilik mi bilmiyorum ama iyi niyetlerinden şüphem yok... İnşallah bizim bilmediğimiz bizim görmediğimz birşeyler oluyordur...
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2024, 18:44:06 Serdar3444 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Bence de GS bize gore kollaniyor ama biraz da kendimize bakmamiz lazim.
Yapi var mi bilemem ama adamlar arsiz ve bagirmasini, lobi yapmasini biliyor.
Derbide hatalar cok cok onlarin lehine iken antrenorleri cikti gri Icardi penalti pozisyonunu konustu, Davinson'un pozisyonlarinda kem kum etti.
Bizim onlar kadar sesimiz cikmadi mesela. Senelerdir hakkimiz yeniyor ama cikip 2 cift laf edemiyoruz.
Cikip biz Turk hakemlerine guvenmiyoruz, yabanci hakem istiyoruz diyeceksin. Bize destek olmayan da bilinsin ki bu yapi'dan besleniyor diye bagiracaksin.
Bomba'yi ortaya birakip bekleyeceksin. Bunu yap(a)miyorsan sikayet etme hakkin da yok benim gozumde.

Ayrica hakemleri vs gectim adamlar bizden iyi yonetiyor ve daha da onemlisi inanilmaz bir basari hirslari var.
Mesela biz Talisca'yi tutamadik, Gomez'i tutamadik (bizden gittigi takim da R. Madrid falan degil, alt tarafi Wolfsburg), Aboubakar'i 2 kere tutamadik.
Adamlar Icardi'yi yillik 10 milyon euro verme pahasina tuttu mesela.
Biz Amartey, Colley, Bailly'e dunya para harcayip Davinson'u pahali bulurken adamlar gitti Davinson'u aldi stoper sorununu 3-4 yilligina cozdu.
Biz Immobile'yi aldiktan sonra arkasinda Hekimoglu idare eder diye dusunurken adamlar Icardi ve Batshuayi varken ve bunlara toplam 13-14 milyon euro maas gomuyorken gidiyorlar firsat cikti diye Osimhen'i indiriyor. Yetmiyor adami almayi dusunuyorlar. Alirlar almazlar bilemeyiz, ama basari icin zorluyorlar.
Biz tek kanatla sezona girerken adamlar Zaha gitti ve sadece Baris, Yunus, Ziyech kaldi diye tak diye Sallai'yi aliyor mesela.

Ayrica E. Colak, Okan Kocuk falan iyi oyuncu olsa zaten GS'de kalirdi. Biraz yanli bakiyoruz. Simdi Tayfur Bingol'un yaptirdigi penalti da mi sike veya bilerek mi yapti?
Veya bizim sampiyon oldugumuz sene son macta iddialari yokken Ertac bilmemkac tane kurtaris yapmadi mi?
Biz iyi olursak sampiyon oluruz, kimse de engelleyemez. Bizim kazandigimiz sampiyonlar da mi 'yapi' sayesinde oldu?

Çevrimdışı Talisca1903

Taliscayı fener alacak sanırım 🤬🤬

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsmi geçen oyunculara bakıyorum hepsi bir düzenin oyuncusu ancak temposuz. Bu takım temposuz Messi yi dahi taşıyamaz. Sakın böyle bir hata yapmasınlar

Çevrimiçi Akil Emre

Taliscayı fener alacak sanırım
Bizde joker Tayfur bingölü geri çağırırız , benim heves kırıldı malesef

Çevrimiçi Samet Demir

13 milyon maaş isteyen Taliscayı 3 yıllığına kime kitleyecekler bakalım. 3 yıllık imza parası ile beraber net 50 milyon maliyet.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

lyon herkesi satıyormuş atlayın cherkiye

talibi çokmuş tamam diğerlerine atlayın bir sürü kanatları var
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2024, 13:22:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi NioHH

Taliscayı fener alacak sanırım 🤬🤬

bizde o ergen paragözden bir ihtimal ebediyete kadar kurtulmuş olacağız... üc katli win... biz kurtuluyoruz, ergen daha fazla paraya kavuşuyor, Ali Koç da fenerlileri biraz daha uyutuyor  :halay:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu kartalist'in bi gizli hesabı var oraya yazdığı şeyler direkt çaldım

Dominic Calvert-Lewin'in menajeri ile ilerleyen günlerde görüşme olacak. Yönetim İmmobile dışında 1 forvet daha istiyor.

İrfan için Fenerbahçe'nin teklifi 2.5M €. Fenerbahçe bu ücretin çok üstüne çıkmaya sıcak değilmiş. İrfancan ile geçtiğimiz haftalarda görüşme oldu İlk görüşmede 150M ₺ istekleri oldu, yani ortalama 4 milyon euro.

Yönetim aşağıya çekmek istiyor, bu ücretlere olmaz.

Bahtiyar'ı bonservis kazanıp Rusya'ya paketleyeceğiz gibi duruyor. Milli arada olacak görüşmelerin 1 tanesi bu.

Strasbourg, Masuaku ile ilgileniyor.

Berrardi'nin menajeri ile görüştüler. Şuan için çok sıcak olmamak ile birlikte teklifi değerlendiriyorlar. Sağlık sorunları varmış biraz oyuncu tarafı dışında bizim hocaya da bağlı ilerleyecek süreç.

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Amir’in de devre arası çağırılma durumu varmış. Lyon’dan lacazette ve cherki dedikoduları dönüyor.. buarada weghorst 11maçda 11gol 4asistlik katkkı verdi. sosyal medyadan taraftar, come to beşiktaş diye organize yorumlar yazıyormuş..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Akil Emre

Amir’in de devre arası çağırılma durumu varmış. Lyon’dan lacazette ve cherki dedikoduları dönüyor.. buarada weghorst 11maçda 11gol 4asistlik katkkı verdi. sosyal medyadan taraftar, come to beşiktaş diye organize yorumlar yazıyormuş..
Joa marioyu yollayıp amiri takıma çağırmak mantıklı olacaktır, lyon haberleri ndense mantıklı gelmiyor muçi gibi isimsiz topçulara döneriz devre arası, zaten yarıştan koptuğumuz için

Çevrimiçi murat

Gift orban ernest nuamah Ryan cerki malik fofana paket yapsınlar. :sıralama olacaksada bu şekilde tercih ederim.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir zamanlar bu çocuğu 1.5 milyona alacaktık sonra vazgeçmiştik Belçika'da iyi piyasa yapmış

https://www.transfermarkt.com.tr/jacob-ondrejka/profil/spieler/663237

Çevrimiçi Samet Ç

lyon herkesi satıyormuş atlayın cherkiye

talibi çokmuş tamam diğerlerine atlayın bir sürü kanatları var
oradan bir tane bile topçu alamayız

Çevrimiçi levitate

oradan bir tane bile topçu alamayız
parayı ver gelen gelir ya 500 milyon borçları varmış

ha bize düşmezler diyorsan evet olabilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

amir işi çok iyi olur ama ilk onana falan
paketlenmeli

kaynak ne bu arada
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2024, 16:38:16 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Joa marioyu yollayıp amiri takıma çağırmak mantıklı olacaktır, lyon haberleri ndense mantıklı gelmiyor muçi gibi isimsiz topçulara döneriz devre arası, zaten yarıştan koptuğumuz için

joao mario yollayamıyor muşuz bir sezonda iki takımla maça çıktığı için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

parayı ver gelen gelir ya 500 milyon borçları varmış

ha bize düşmezler diyorsan evet olabilir
tek oyuncuya 20-25 verecek durumumuz olsa Nuamah'a Benrahma'ya falan kalmazsın zaten bizde öyle bir para yok yapılması gereken belli eldeki 4-5 tane sağlam oyuncuyu tutmak diğerlerini de bir şekil satıp baştan yapılanmaya gitmek ama bizimkiler yine başladı Türkiye'ye yolu düşmeyecek Talisca masallarına şu kadroya devre arası direkt 6-7 tane 15-20 milyonluk topçu alsan ancak seneye şampiyon olma ihtimalin diğerleriyle eşit olur ki o durumda bile yine yedek kulüben berbat önümüzdeki 5 sene hiçbir şey beklemiyorum ben
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2024, 18:24:15 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gift orban ernest nuamah Ryan cerki malik fofana paket yapsınlar. :sıralama olacaksada bu şekilde tercih ederim.
75 milyon euroluk paket

Çevrimiçi gokhans

amir işi çok iyi olur ama ilk onana falan
paketlenmeli

kaynak ne bu arada
duhliye ve x’de bir kaç kez denk geldim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: