Başlamışlar yine biz kötüyüz o yüzden verilmeyen penaltımız bahane olmaz diye son üç maçında skoru etkileyecek hatalar yapılıyor ama önemli değil çünkü biz kötüyüz yönetimde aynı mantıkta demek ki sesleri çıkmıyor birde maç sonu çıkıp Beşiktaş yenildikçe büyüyen bir camiadır diye saçma sapan bir cümle kurmuş Mete Vardar bu kafayla daha çok sonumuz hüsran olur adamların her hafta lehlerine bariz hata yapılırken bir de dünkü maçtan Osimhen'in kırmızı görmesi gerekirken sarı görüyor bunun üstüne maç sonu yöneticisi çıkıp biz her hafta hakemi yenmek zorunda mıyız diye açıklama yapıyor diğer taraf desen onlarda aynı zaten bizde ses yok şu kopuşun en büyük sebebi yönetim
Valla kusur bakma, ilk suç taraftarın. Taraftar sosyal medyadan daha doğrusu kullanabileceği her platformdan tff, mhk hepsini tepki göstersin bakalım yönetim aksini söyleyebiliyor mu.
Dünkü maçı izleyemedim, yazılanları da yeni okuyorum. Herkes hoca değiştirmede orta kanıya varmış. Aynen hocayı değişin, hatta Sergen gelsin diye yazanlar var. Adamın tv yorumculuğundan sonra 2.durağı o ses Türkiye falan olacak. Hala umut bağlıyorlar. Osimheni gs ye gelmeden önce tanımayan bir adamdan bahsediyoruz. Akıl alır gibi değil. Biz ne ara bu hale geldik anlamıyorum.
Bakın fenerin gönderdiği İsmail Kartal geçen yaz ingiltrede 1 ay kamp yapmış, city gibi takımların antrenman programını, kamp dönemini öğrenebilmek adına. Sergen bizde şampiyon olduktan sonra tatile gitti paşa.
Neyse lafın özü biz iflah olmayız. Yönetimden ne talep edersen onu alırsın, biz senelerden beri hoca değişikliği talebinde bulunuyoruz bu şekilde de devam edecek gibi duruyor.