Buraya kadar anlamaya çalışarak okudum ama burdan sonrası koptu bende.
Bu kadroda biz antrenmanları izlemediğimiz için çok fazla bilgi sahibi değiliz. ama bence Mert-Paulista-Musrati-Raschisa-Gedson-Rafa-Immobile bu 7 ideali Semih Muçi Felix Emirhan Ndour ideal yedek/alternatif 25 kişilik kadroda olması gerekenler. Gerisi yetersiz takımın.
Elimizde yabancı sınırlaması varken Ghezzal vs tutması zaten imkansız.
Neyi neye bağladım ki sende ne koptu, sol kanatta defansif problem var ve bunu Halledemiyorsun, Halletmiyorsun, önüne gelen o kanadı deli gibi işliyor, Masauka rezil oluyor, adamın defansı zaten zayıf ama desteği de hiç yok, öyle seyredecek misin, muçiyle mi tutacaksın kanadın defansif yönünü Semihle mi,
Çözümün olmayınca o kanadı ballı petek gibi her önüne gelen işlemeye devam edecek...
Benim önerim sol Kanada Gedson'u koy ortaya Salih'i al ve orta sahayı kemik gibi yap, gedson'u orada kullanmayacaksanda geriye Onur kalıyor...
ben Onur müthiş topçu mu dedim de gerisini okuyamadın, o kadar çaresizsen Onur'dan da faydalanacaksın ve ortada o kadar büyük bir kara delik var ki, bunu kapatmak zorundasın, alternatifin yok ve bunu düzeltmek için bir tek denememiz bile yok diyorum.... Hepsi bu
Bu kadarını anlayabildiysen yeterli, gerisini anlamasanda olur, sana çok mantıklı geliyorsa Mustafa Demirtaş'ın söylediklerini aklında tut... Kendi fikrin varsa yaz.... Antremanları gizli gizli Mustafa Demirtaş mı izlemiş, sen mi? Antrenmanları izlemeden konuşmamak lazım diyorsun! Birileri birşey izledi ve Bu bilgiler sana geldi ki, bir kadrodan bahsediyorsun!!! Mantıklıdır diyorsun???
Burada herkes zaten fikrini suya yazıyor ama azıcık saygıyla yapıyor...bir fikrim varsa da paylaşırım, seninde varsa sende paylaş, okuruz, sabırda ederiz... Tabiki hepimiz bazen saçmalayadabiliriz de, ama içimizden geldiği gibi yazamayacaksak zaten neden yazalım ki, birileri takdir etsin, onaylasın diye mi...
Öyle üstten yazınca çok önemli fikirleri olmuyor kimsenin...