Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 483444 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Milli aradan sonra 3-4-1-2'ye döneriz
duyum mu yoksa sadece hisler mi

sercan dikme böyle bir şeyler demiş bu arada
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Zaten 3lü oynuyorduk ki tek forvetten çifte döneceğiz gibi duruyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkan çift forvet dedikodularından sonra;

Mert
Paulista - Felix - Emirhan
Svenson - gedson - musrati - Rachica
Rafa
Ciro-Semih

Bu dizilim dönsek hiçde fena olmaz gibi.

Ciro gelene kadar Muciyi o bölgede oynatabiliriz. Rafa ile değişe değişe oynarlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Buraya kadar anlamaya çalışarak okudum ama burdan sonrası koptu bende.

Bu kadroda biz antrenmanları izlemediğimiz için çok fazla bilgi sahibi değiliz. ama bence Mert-Paulista-Musrati-Raschisa-Gedson-Rafa-Immobile bu 7 ideali  Semih Muçi Felix Emirhan Ndour ideal yedek/alternatif 25 kişilik kadroda olması gerekenler.  Gerisi yetersiz takımın.
Elimizde yabancı sınırlaması varken Ghezzal vs tutması zaten imkansız.
Neyi neye bağladım ki sende ne koptu, sol kanatta defansif problem var ve bunu Halledemiyorsun, Halletmiyorsun, önüne gelen o kanadı deli gibi işliyor, Masauka rezil oluyor, adamın defansı zaten zayıf ama desteği de hiç yok, öyle seyredecek misin, muçiyle mi tutacaksın kanadın defansif yönünü Semihle mi,
Çözümün olmayınca o kanadı ballı petek gibi her önüne gelen işlemeye devam edecek...
Benim önerim sol Kanada Gedson'u koy ortaya Salih'i al ve orta sahayı kemik gibi yap, gedson'u orada kullanmayacaksanda geriye Onur kalıyor...
ben Onur müthiş topçu mu dedim de gerisini okuyamadın, o kadar çaresizsen Onur'dan da faydalanacaksın ve ortada o kadar büyük bir kara delik var ki,  bunu kapatmak zorundasın, alternatifin yok ve bunu düzeltmek için bir tek denememiz bile yok diyorum.... Hepsi bu
Bu kadarını anlayabildiysen yeterli, gerisini anlamasanda olur, sana çok mantıklı geliyorsa Mustafa Demirtaş'ın söylediklerini aklında tut... Kendi fikrin varsa yaz.... Antremanları gizli gizli Mustafa Demirtaş mı izlemiş, sen mi?  Antrenmanları izlemeden konuşmamak lazım diyorsun! Birileri birşey izledi ve Bu bilgiler sana geldi ki, bir kadrodan bahsediyorsun!!! Mantıklıdır diyorsun???

Burada herkes  zaten fikrini suya yazıyor  ama azıcık saygıyla yapıyor...bir fikrim varsa da paylaşırım, seninde varsa sende paylaş, okuruz, sabırda ederiz... Tabiki hepimiz bazen saçmalayadabiliriz de, ama içimizden geldiği gibi yazamayacaksak zaten neden yazalım ki, birileri takdir etsin, onaylasın diye mi...
Öyle üstten yazınca çok önemli fikirleri olmuyor kimsenin...
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 00:17:55 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Buraya kadar anlamaya çalışarak okudum ama burdan sonrası koptu bende.

Bu kadroda biz antrenmanları izlemediğimiz için çok fazla bilgi sahibi değiliz. ama bence Mert-Paulista-Musrati-Raschisa-Gedson-Rafa-Immobile bu 7 ideali  Semih Muçi Felix Emirhan Ndour ideal yedek/alternatif 25 kişilik kadroda olması gerekenler.  Gerisi yetersiz takımın.
Elimizde yabancı sınırlaması varken Ghezzal vs tutması zaten imkansız.
Yanlışı yanlış ile düzeltme çabası. Ghezzal bu takımda en fazla son 10 dk girebilir o da düşük tempolu maçlarda. Yabancı sorunumuz varken Ghezzalı tutmak hata olurdu, yönetim doğru olanı yaptı. Aynı şey Amir içinde geçerli, Rize de forma şansı bulamıyor daha. Bizde kontenjan doldururdu. Amiri durumuna bakarak seneye düşünebiliriz..

Bizim kafamıza takmamız gereken transferler Ndour ve Mario transferleri. İkiside gereksiz. Ndour yerine Salih oynayabilir, hatta göndermeseydik Demir Ege de olurdu. Yabancı kontenjanını yanlış kullandık. Ndour ve Mario yerine 2 kanat alsaydık ligde en az +3 puan hanemize yazdırırdık.

Çevrimiçi Serdar3444

Yanlışı yanlış ile düzeltme çabası. Ghezzal bu takımda en fazla son 10 dk girebilir o da düşük tempolu maçlarda. Yabancı sorunumuz varken Ghezzalı tutmak hata olurdu, yönetim doğru olanı yaptı. Aynı şey Amir içinde geçerli, Rize de forma şansı bulamıyor daha. Bizde kontenjan doldururdu. Amiri durumuna bakarak seneye düşünebiliriz..

Bizim kafamıza takmamız gereken transferler Ndour ve Mario transferleri. İkiside gereksiz. Ndour yerine Salih oynayabilir, hatta göndermeseydik Demir Ege de olurdu. Yabancı kontenjanını yanlış kullandık. Ndour ve Mario yerine 2 kanat alsaydık ligde en az +3 puan hanemize yazdırırdık.
Samet, Gezal zaten gitmeliydi ama gittiğinde anında alternatifini koymalıydık. Madem kanat almayacaktın, elindeki yarım kanadı neden gönderdin?  Gezal'ı istediğimden söylemiyorum, onu övmüyorumda ama gelenler o kadar kötü ki, olmayan opsiyonu sıfırladılar.  Artık 10-15 dakikalık bile kanadın yok. Gezal zaten emeklilik vakti gelmiş veteran topçu gibiydi artık sadece zekası, asisti ve ortaları kalmıştı, Beşiktaşın seviyesinde değildi ama Mario dahada bitik ve Beşiktaş'ı geçtim Rizede de top oynayamaz...
          Amir'e gelecek olursak da, Rizede  5 maçtır ilk 11 çıkıyor, toplamda da 10 maça çıktı ve oyun bilgisi, katkısı, oyun görüşü, defansif yönünü Ndour la mukayese bile etmem, musrati var diye gönderildi, Musrati sakatlanınca bize ilaç olurdu..
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 11:05:52 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Ç

his ve hocanın Malmö maçı sonu Semih için verdiği cevap

Çevrimiçi Samet Demir

Samet, Gezal zaten gitmeliydi ama gittiğinde anında alternatifini koymalıydık. Madem kanat almayacaktın, elindeki yarım kanadı neden gönderdin?  Gezal'ı istediğimden söylemiyorum, onu övmüyorumda ama gelenler o kadar kötü ki, olmayan opsiyonu sıfırladılar.  Artık 10-15 dakikalık bile kanadın yok. Gezal zaten emeklilik vakti gelmiş veteran topçu gibiydi artık sadece zekası, asisti ve ortaları kalmıştı, Beşiktaşın seviyesinde değildi ama Mario dahada bitik ve Beşiktaş'ı geçtim Rizede de top oynayamaz...
          Amir'e gelecek olursak da, Rizede  5 maçtır ilk 11 çıkıyor, toplamda da 10 maça çıktı ve oyun bilgisi, katkısı, oyun görüşü, defansif yönünü Ndour la mukayese bile etmem, musrati var diye gönderildi, Musrati sakatlanınca bize ilaç olurdu..
Ortalama olarak aynı şeyleri söylüyoruz, ben Amirin kiralanmasını doğru buluyorum sadece. Amir, Ndour ve Mario yerine 3 adam alabilirdik. Ara transfer dönemi benim ölçü için olacak. Böylelikle yönetimin yaz transfer sezonu yapılan yanlışlardan ne gibi ders çıkardığını, nasıl aksiyon aldığını çok iyi değerlendirebileceğiz.

Çevrimiçi levitate

his ve hocanın Malmö maçı sonu Semih için verdiği cevap
o açıklamadan immobile ile dönüşümlü oynatacak diye algıladım

ama kanatsızlığı düşünürsek 2 forvet daha hayırlı olur gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Amir, trabzonun içinden geçiyor resmen. Mario ve ndour’u toplasan amir’in vereceği katkının 10da birini veremezken akıllara aynı soru geliyor!! Biz amir’i niye yollayıp mario ve ndour aldık?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Amir, trabzonun içinden geçiyor resmen. Mario ve ndour’u toplasan amir’in vereceği katkının 10da birini veremezken akıllara aynı soru geliyor!! Biz amir’i niye yollayıp mario ve ndour aldık?

sakatlıktan yeni dönmüştü ve kampta da sakatlanmıştı sanırsam bence böyle daha iyi oldu seneye formda ve hazır şekilde döner (emirhan için yapılan anlaşmaya da dahilmiş galiba)

çok sıkışırsak geri çağırma hakkımız vardır herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

sakatlıktan yeni dönmüştü ve kampta da sakatlanmıştı sanırsam bence böyle daha iyi oldu seneye formda ve hazır şekilde döner (emirhan için yapılan anlaşmaya da dahilmiş galiba)

çok sıkışırsak geri çağırma hakkımız vardır herhalde
vermezler sene sonuna kadar, çok kötü gidiyorlardı yeni yeni toplamaya başladılar... Birazda Amirin as çıkmasıyla bir kıvama geldi oyunları... 13 puanın 9 puanı Amirli kadroyla
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 20:59:45 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Amirin gidişi bence mantıklı, asıl problem diğer ikisini neden aldık. İkameleri Salih ve Demir Ege vardı. İkiside yerli. Yabancı hakkımızı neden ihtiyacımız olmayan bölgede kullandık.

Çevrimiçi gokhans

Amirin gidişi bence mantıklı, asıl problem diğer ikisini neden aldık. İkameleri Salih ve Demir Ege vardı. İkiside yerli. Yabancı hakkımızı neden ihtiyacımız olmayan bölgede kullandık.
samet, amir şu takımda fark yaratabilecek bir oyuncu, bunun hesaplamasını yapmalıydı yönetim. Valerianlı sezonda, uçtu kaçtı denilen icardili gs’yi tek başına döve döve aldırmıştı maçı hatırlarsan, italya ya gidecek muhabettide olmuştu. Rafanın arkasında amir gedson musrati oldugunu bi düşünsene.

Çevrimiçi Samet Demir

samet, amir şu takımda fark yaratabilecek bir oyuncu, bunun hesaplamasını yapmalıydı yönetim. Valerianlı sezonda, uçtu kaçtı denilen icardili gs’yi tek başına döve döve aldırmıştı maçı hatırlarsan, italya ya gidecek muhabettide olmuştu. Rafanın arkasında amir gedson musrati oldugunu bi düşünsene.
Amire hayır demem. Burada çok tefe koydular bu adamı, bence Musratinin yaptığı çoğu şeyi yapıyor. Amirin kiralık verilmesini sakatlık dönüşü olduğu için olumlu buluyorum. Yoksa rizenin kalibresinden büyük oyuncu.

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok ezbere yorum yapiliyor yahu. Amir gittiginde 1 kisi neden gitti keske kalsaydi dememisti. Amir’e Musrati gibi klasik 6 degil diye cok elestiri gelmisti.
Ghezzal varken de az sovulmemisti surekli sakat oldugu icin, simdi aranan adam olmus.
Meselemiz sol acigimizin defans yapmamasi mi oldu, ligi mi seyretmiyorsunuz? Rakipler deli gibi ofansif kadrolarla galibiyetler alirken bizim sorunumuz bu mu yani? Rakiplerde Saint Maximin Tadic Yunus Mertens falan oynarken Onur Bulut kim yahu?
Ayrica takimin en iyi isleyen 3-5 parcasindan biri Gedson’u mevkisinden koparip hayatinda oynamadigi pozisyona koymak da dogru gelmiyor bana.

Zaten niye kadro muhendisligi acisindan hep sacma sapan islere giriyoruz anlamiyorum.
Oyun kurucu 6 aliyoruz, niye sert fizikli degil diye begenmiyoruz.
Safkan forvetten solacik yaratmaya calisiyoruz.
Kanat eksikligi varken temposuz 6/8 alip kanat yaratmaya calisiyoruz, olmayinca sasiriyoruz.
Tarihimizin en yuksek 2. bonservis bedelini odedigimiz adamin mevkisine tarihimizin en yuksek maasli oyuncusunu aliyoruz, sonra o oyuncu’ya yer bulamayip kanada atip niye hayatinda oynamadigi pozisyonda adam eksiltemiyor verimli olamiyor diye sasiriyoruz.
8 aliyoruz 6’ya koyuyoruz, gobek yol gecen hani olunca begenmedigimiz 6’ya sariyoruz.

Ben anlam veremiyorum bu sacmaliklara. Once su basit basic hatalari birakip adam gibi kadro muhendisligi yapalim. Kayitsiz sartsiz 4-2-3-1 oynayacak takimin sezonu orijinal mevkisi sol acik 0, sag acik 1 oyuncuyla acmasi aciklanamaz. Hele ki son 2 transferi siskin orta saha’ya yapmissa. Elestirilecek sey budur.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 23:24:09 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi gokhans

Cok ezbere yorum yapiliyor yahu. Amir gittiginde 1 kisi neden gitti keske kalsaydi dememisti. Amir’e Musrati gibi klasik 6 degil diye cok elestiri gelmisti.
Ghezzal varken de az sovulmemisti surekli sakat oldugu icin, simdi aranan adam olmus.
Meselemiz sol acigimizin defans yapmamasi mi oldu, ligi mi seyretmiyorsunuz? Rakipler deli gibi ofansif kadrolarla galibiyetler alirken bizim sorunumuz bu mu yani? Rakiplerde Saint Maximin Tadic Yunus Mertens falan oynarken Onur Bulut kim yahu?
Ayrica takimin en iyi isleyen 3-5 parcasindan biri Gedson’u mevkisinden koparip hayatinda oynamadigi pozisyona koymak da dogru gelmiyor bana.

Zaten niye kadro muhendisligi acisindan hep sacma sapan islere giriyoruz anlamiyorum.
Oyun kurucu 6 aliyoruz, niye sert fizikli degil diye begenmiyoruz.
Safkan forvetten solacik yaratmaya calisiyoruz.
Kanat eksikligi varken temposuz 6/8 alip kanat yaratmaya calisiyoruz, olmayinca sasiriyoruz.
Tarihimizin en yuksek 2. bonservis bedelini odedigimiz adamin mevkisine tarihimizin en yuksek maasli oyuncusunu aliyoruz, sonra o oyuncu’ya yer bulamayip kanada atip niye hayatinda oynamadigi pozisyonda adam eksiltemiyor verimli olamiyor diye sasiriyoruz.
8 aliyoruz 6’ya koyuyoruz, gobek yol gecen hani olunca begenmedigimiz 6’ya sariyoruz.

Ben anlam veremiyorum bu sacmaliklara. Once su basit basic hatalari birakip adam gibi kadro muhendisligi yapalim. Kayitsiz sartsiz 4-2-3-1 oynayacak takimin sezonu orijinal mevkisi sol acik 0, sag acik 1 oyuncuyla acmasi aciklanamaz. Hele ki son 2 transferi siskin orta saha’ya yapmissa. Elestirilecek sey budur.
Amir’in gidişi konuşuldu forumda, özellikle musratinin yanlız kaldığı sezonun bitiminde birbirlerini çok iyi tamamlayacakları umuluyordu. 2.cisi musrati gibi demişsin ama musratide klasik 6 değilki, daha çok regista tarzı bir oyuncu. Amir sürekli sakatlanan bir oyuncu değil, şanssızlığı ayaksızların olduğu bir kadroda oyun kurulum görevini tek başına yüklenmesiydi. Stoperde necip-colley olunca musratide bir şey yapamadı amir de yapamadı. Stoperlerin arasına kadar gelip top alıp oyun kurma işi amir’in yakın preslenmesiyle beşiktaşı kitledi rakipler. Şu kadroda geride felix ve paulista, yanında musrati , önünde rafa ile çok başarılı olacağına inanıyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

Biz kimlerle mücadele ediyoruz samsun resmen maçı satmış maçın başında osimen bomboş kafa vuruyor Emre kılıç muslere açılmış kaleye vurmuyor ikinci yarı ceza sahasında kale karşısinda yana oynuyor Okan denen kaleci ikinci golü hediye ediyor ilk yarıda penaltı pozisyonu var çağırmiyor samsunlular itiraz bile etmiyor yaz bir üç puan daha Samsun'un başkanı maç oynanmadan gs Türkiye'nin en büyüğü falan diyor biz boşuna transfer yapıp mücadele ediyoruz gs deplasmanına gitmeyen başkanla kendi menfaatlerini düşünen yöneticilerle maçlarda baskı kurmayıp lay lay lom yapan tribünlemj basedecegiz bu yapıyla
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/EuropaLeague/status/1854584605434953779
elit gol
Elit gol diye etkilesimi alir uefa hesabi, ama avrupali scoutlar yazmistir kafasini kaldirmiyor, cevre farkindaligi zayif diye.

Çevrimdışı murat baltacı

Maçı satan Emre'yi çıkardı Samsun hocası ama Okanı çıkarmadı oda üçüncü golüde yedi takımını rahatlattı çok rahat puan kaybı olacak maç gs hiçbir şey oynamıyor üç puan alıyor yazıklar olsun
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hum sen aşağılık bir hakemsin Türk hakemleri futbolun katili çare yabancı hakem
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

biz neyin mücadelesini veriyoruz ?
halil umut'u arda kardeşleri bülent yıldırmı vahap beyazı.............
insanlar bu deliliğe neden baş kaldırmıyor
nasıl oluyor da kuşaklardır bu hırsızlık sürüp gidiyor
aklım almıyor

Etiketler: