Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 482298 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

iki iyi kanat bir de golcü al stoper felan başlama transfere

Çevrimdışı levitate

iki iyi kanat bir de golcü al stoper felan başlama transfere
yağız geçen duyum verdi de yanlış vermiş bek ve kanat bakıyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

benim için hücumcu bek koşar bindirir kalanı ekstradır, ligde seni götürür

nsakala kazması bile arada ileri koşuyor alan açıyor diye larin ekmeğini yiyordu şimdi hiç yok bu
nskala ve welinton ilerideoynayan takım için emniyet sbaplarıydı welinton hep ilk toplara basardı faullü yada faulsüz ki rosier rahatlardı nsakalda hep son adam kalıyordu hava toplarında iyiydi ve fiziği sağlamdı yoksa ayak felan yoktu adamda verilen görev iyiyidi ve buda iyi yapıyordu hatta çok eleştirisede rıdvan bunları yapamadığından kesik yemişti

Çevrimdışı Talisca1903

yağız geçen duyum verdi de yanlış vermiş bek ve kanat bakıyorlarmış
soap seller olan mı verdi haberi yoksa çelikyüz mü?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

nskala ve welinton ilerideoynayan takım için emniyet sbaplarıydı welinton hep ilk toplara basardı faullü yada faulsüz ki rosier rahatlardı nsakalda hep son adam kalıyordu hava toplarında iyiydi ve fiziği sağlamdı yoksa ayak felan yoktu adamda verilen görev iyiyidi ve buda iyi yapıyordu hatta çok eleştirisede rıdvan bunları yapamadığından kesik yemişti

stoperler yapıyor da bekler sıfır, svensson rashica olmayınca sahaya bırakıyor dün onur daha iyi oynadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım bu panikle gidip Dybala tarzı bitik adamlara milyonlar bayılmayız.
Eğer öyle yaparsak tabuta son çiviyi çıkarız.

Çevrimdışı mellfred

bazı şeyler çabuk unutuluyor.o sene yönetim şampiyon olmamamk için elinden geleni yaptı.sene sonu transfer dönemi de ayrı bir rezaletti ben o iki sezon sergene kabahat bulmam.trknik direktör olarak çok ciddiye almam ama büyük takım mantalitesini özümsemiş bir adam o sayade şampiyon yaptı takımı.malesef yönetim beliktaşın büyüklüğünün farkında değildi yada bir ihanet şebekesi olarak görev yaptılar.
sergeni td olarak zerre beğenmem mevsimlik işçidir
ama
hakemlerle federasyonla renklilerr ile kafa kafaya çarpıştı adam
o b@ktan yönetime rağmen söktü aldı hakkı olanı 
fenerin 10 senede alamadığıdır aldığı
 :biggrinking:  :super: ( emociyi kızım illa koy dedi diye koyuyorum  )

Çevrimdışı Talisca1903

zalewskiyede negatifim ben sanki topu  dürtmrden şut çekemeyenlerden gibi geldi videolarından (adamı tanımıyorum ekseriyat gibi) yok mu şöyle helal süt emmiş alman bir kanat alalım

Çevrimiçi Samet Ç

dybala seneye mourinhonun gideceği takıma gidecek diye biliyorum

Çevrimdışı levitate

hüseyin yücel ortalığı sakinleştirelim diye mane'ye falan atlar kesin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu sefer polyanna olup pozitif bakacağım daha saçma durumlardan çıktık yine çıkacağız bir şekil anlık his geldi yanılırsam da yapacak bir şey yok :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

zalewskiyede negatifim ben sanki topu  dürtmrden şut çekemeyenlerden gibi geldi videolarından (adamı tanımıyorum ekseriyat gibi) yok mu şöyle helal süt emmiş alman bir kanat alalım

düz oyuncu ya bek desen bek değil kanat desen kanat değil, mourinho roma'da bek yok diye altyapıdan çıkardı kaldı öyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1853068816659447930

fb göztepe bodo problemli diğerleri halledilebilir de bizim eşekler becerebilecek mi bakalım

takıma gitmiş yine izin vermişler bu işten de rahatsızım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1853068816659447930

fb göztepe bodo problemli diğerleri halledilebilir de bizim eşekler becerebilecek mi bakalım

takıma gitmiş yine izin vermişler bu işten de rahatsızım
18 puan yapmamız yok mu?

Çevrimdışı Talisca1903

hüseyin yücel ortalığı sakinleştirelim diye mane'ye falan atlar kesin
atlasın valla yoksa polonyanın köyünden yeni bir muçiye daha 10 kağıt bayılırlar manenin hiç olmazsa ne olduğu belli

Çevrimdışı levitate

18 puan yapmamız yok mu?
akıllı olursak evet ama arada birine puan veririz gibi, özellikle göztepe maçından beklentim yok adamlar kapanmıyor top oynuyor ama herkes atletik ve yetenekli

malmö maçından sonra belli olur, başağı yeneriz çağdaş pas mas yaptırcam diye batırdı yenilip duruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

atlasın valla yoksa polonyanın köyünden yeni bir muçiye daha 10 kağıt bayılırlar manenin hiç olmazsa ne olduğu belli
başka birine atsınlar ya vardır iyi topçu, mane kafada bitirmiş gibi geliyor bana
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

akıllı olursak evet ama arada birine puan veririz gibi, özellikle göztepe maçından beklentim yok adamlar kapanmıyor top oynuyor ama herkes atletik ve yetenekli

malmö maçından sonra belli olur, başağı yeneriz çağdaş pas mas yaptırcam diye batırdı yenilip duruyor
gztepeyi yeneriz hatay ve fenere takırız

Çevrimdışı levitate

gztepeyi yeneriz hatay ve fenere takırız
hatayı yeneriz çok kötüler, fb bilmiyorum kadro iyi hoca sallamıyor hem fb zaten iki gerilip bize yenilseler şaşmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

başka birine atsınlar ya vardır iyi topçu, mane kafada bitirmiş gibi geliyor bana
iyi adam bulsalar tamam ama yok menajerler ne sunarsa satış zaten hiç yok

Çevrimdışı Talisca1903

iyi adam bulsalar tamam ama yok menajerler ne sunarsa satış zaten hiç yok
gitsinler taliscayı alsınlar ya sıfır risk her türlü skor yapar

Çevrimiçi kartalizma190399

Kadro kalitesi bir yere kadar bahane olur. Belki GS ve FB'yi yenemezsin aradaki farktan dolayi veya sikisik fiksturde uzun vadede takilirsin eyvallah.
Kasimpasa'dan iyi kadromuz var ve yorgunluk falan da yok. Cikip alacaksin bu maci, 1 hafta mac yapmadin.
Oyuncu tercihlerini bir yere kadar anlarim, ama inatla ayni formasyonu oynamayi anlamam.
Elimizde zaten 1 tane gercek kanat oyuncusu var, o yokken hala 4-2-3-1'de inat ediyorsun. Kanada Mario'yu da koysan Muci'yi de koysan Semih'i de koysan hicbiri kanat degil, kanat forvet de degil. Elinde zibilyon orta saha oyuncusu varken 1 mac da 4-1-2-1-2 veya 3-5-2 denersin.

Bu saatten sonra sampiyonluktan bahsetmek imkansiz. Bence gecen hafta bitmisti, ama dunden sonra az olan sans varsa da tamamen bitti.
Bir sekilde Avrupa Ligine tutunup oradan ilerlemek lazim. Ligde Allah kerim, belki 2. olabiliriz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim taraftarin da futbola bakis acisini anlamiyorum. Haftalardir Musrati elestirildi fizikli, sert degil vs diye.
N'Dour oynadi gorduk, Kasimpasa da Lyon da defansimizi delik desik etti. Ustune gram top yapamadik, set oyunu oynayamadik, Musrati oynamadigindan beri anca spontane hucumlarla ve kontra ataklarla birsey yapabiliyoruz. Musrati'nin onemini anlamisizdir umarim. Sene basinda ayni taraftar da Gedson skora katki yapmiyor 3'e 5'e bakilmadan gitsin demisti. Elestirilen Rashica'nin da onemini yoklugunda anliyoruz.
N'Dour bence kotu oyuncu degil ama 6 numara degil, olmaz, hele Gedson'la birlikte. Ikisi de top yapamiyor, anca dripling-tempo o da yetmiyor kaliteli hucum icin.
N'Dour anca Gedson'un alternatifi olur, Musrati'nin yerine olmaz.
Ama en ideali 4-4-2'ye gecip Musrati, onunde Gedson-N'Dour, onunde Rafa yapmak. Deli gibi tempo yapan kalabalik, pas da yapabilen sahane orta sahamiz olur.
Nasil bunu 1 kere bile denemeyiz anlamiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

osimhn icardi bats dzeko en nesry cenk 3 lülerine ciro ve musta 2 lisiyle cevap veren yönetim bir de alkış bwklliyor alıyorda semihi saymadım sola kimi yazalım

Etiketler: