Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474811 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Colley ile Felix'i ayni kefeye koymak cidden garip, defansif olarak cok farklari olmayabilir, ama Felixin teknik kabiliyeti ve oyuna topu sokma becerisi Colleye gore 2,3 kat fazla, Paulista soluna bakmiyodu Colley varken, simdi ana olarak topu Felix cikariyor.
Ayri deger olarak biri 31 biri 27 yasinda. 8 milyon nerden cikti bu arada 5'e almadik mi Felixi?

Hic begenmedin mi sezon sonu, istedigin an Felix'den cikarsin benzer fiyata avrupda.
5+2 yarım dönemi kalmış adam 1 de colley 8 ben kötü demedim bütçeyi kanata harcamak lazım dedim

Çevrimiçi Monza

kimsenin Sergen yada Şenol gelsin dediği yok hoca kendine gelsin yanlış yaptığına yanlış yaptı diye milleti linçlemeye çalışan adamcı yabancı hayranı kitle bu takımın asıl baş belası bunlardan kurtulmak lazım bu adamcı yancı algıcı tayfadan

Benim alıntıladığınız yazımı yanlış anlamışsınız. Sosyal medyada açılan herhangi bir GvB başlığının altına bakıldığında bir dünya 'Sergen gelsin' 'ver Sergene bu takımı, gör etkiyi' minvalinde çok sayıda yorum görüyorum, bundan bahsetmiştim. Forum katılımcılarından değil. Forumda ben kimsenin SY gelsin veya SY GvB den iyidir gibi bir yazısını hatırlamıyorum. Oladabilir o ayrı, herkesin farklı bir fikri var.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim alıntıladığınız yazımı yanlış anlamışsınız. Sosyal medyada açılan herhangi bir GvB başlığının altına bakıldığında bir dünya 'Sergen gelsin' 'ver Sergene bu takımı, gör etkiyi' minvalinde çok sayıda yorum görüyorum, bundan bahsetmiştim. Forum katılımcılarından değil. Forumda ben kimsenin SY gelsin veya SY GvB den iyidir gibi bir yazısını hatırlamıyorum. Oladabilir o ayrı, herkesin farklı bir fikri var.
:ok:

Çevrimdışı murat baltacı

kaç maç kurtardı Necip ama gel gör ona da demediğini bırakmadı taraftar
Sana iddia ediyorum Colley olsa o golü yemezdin faydalı adam yemede üstümüze yok welinton bile iyi oynadığında eleştirildi durdu
Colley ile Felixi değiştirmek 8 milyona patladı maaş hariç hiç bir artısı yok millet güzelleyip duruyor felix kötü demiyorum colley ile değişince bir fark olmadı bu paraya yazık oldu kanat yok iken
Defans ve orta sahada çuvalladık emirhan alınmışken bencede felixe gerek yoktu daha uygun biri alınır idare edilirdi hatta sağ ayaklı paulista olmadığınl zamanda oynayacak biri daha iyi olurdu orta sahadada onana ox yollanip bir kanat bir bek yada bir kanat bir forvet alinmaliydi neyse öyle böyle devre arasına atmamız lazım kendimizi bu şekilde enkaz kadroyu şekillendirmek kolay değil devre arasından ziyade yaz transfer dönemini merak ediyorum ben gerçekten bir futbol aklı ile doğru hamlelermi yapılıyor yoksa yönetici fedakarlığı menajer önermelerimi devam ediyor göreceğiz geç ama iyi başlayan transfer dönemi aynı şekilde bitirilemedi Ocak ve yaz dönemi işin rengi belli olur
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Ne kolay yaziyorsunuz yahu o gitmeliydi su gelmeliydi vs. Yonetim dusunemedi mi bunu yani? Yonetim zaten bayiliyordu Onana ve Ox'a, parasini verip gonderip yerine kanat almayi dusunemedi. :)
Adamlar bilmemkac tane gereksiz futbolcu, bilmemkac yillik kontratlar, 50 puan geriye dusmus ne yaptigi belirsiz takimla ugrasti yahu. Ve bu takimin da butcesi var, gucu de bir yere kadar.

Yonetim en buyuk hatasi simarik taraftarin beklentisini ayarlayamamasiydi. F. Orman'in yaptigi gibi feda diyip beklentiyi ayarlamaliydilar. Sampiyonluk laflari edince taraftar 50 puan geriye dusmus takimi duzeltip bir anda 100 puan toplayip neredeyse puan kaybetmeyen 2 rakiple kolayca yarisabilecegini dusundu.

Adamlarin elinden bu kadari geliyor arkadas. Devre arasi yine 1-2 oyuncu gider 2 tanesi gelir, seneye yine eksik mevkilere 3-4 transfer yaparsin, gelisirsin. Bu basari hirsi nedir anlamiyorum. Goren de bizi R. Madrid falan zanneder. Bir bakin Besiktas olarak Avrupa'da neler yapmisiz, ligde kac sampiyonlugumuz var ortalama kac senede 1 sampiyon oluyoruz vs. Birazcik beklentiyi mantik uzerine kurun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu 4 gün izin nedir ya, yuh diyorum.

Çevrimiçi blackeagle35

Serkan Reçberin anlattıkları bir dönem nasıl yönetildiğimizin güzel örnekleri. Ferdi ve Orkunun reddedilmesi, Abraham ve Mountun kiralanabilme ihtimali, Muleka transferi…Son 5 6 yıl olan kötü yönetim halen etkilerini gösteriyor. Başkanın gayrimenkullerle ilgili anlattıklarını da eklersek idari sportif saçmalıklar inşallah toparlanır.

Çevrimiçi Samet Demir

Serkan Reçberin anlattıkları bir dönem nasıl yönetildiğimizin güzel örnekleri. Ferdi ve Orkunun reddedilmesi, Abraham ve Mountun kiralanabilme ihtimali, Muleka transferi…Son 5 6 yıl olan kötü yönetim halen etkilerini gösteriyor. Başkanın gayrimenkullerle ilgili anlattıklarını da eklersek idari sportif saçmalıklar inşallah toparlanır.
Sadece yönetim değil teknik ekipde sıkıntılı genç oyuncu istememişler... (Serkan Reçber kafası transferleri bizim taraftar dahil çoğusu beğenmez.)
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2024, 00:01:18 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Dorukhan da itibar zedeleme furyasına katılmış. Sergenle başlayan girdap büyüyor. Taraftar takıma sahip çıkmalı. Sonra çok ah vah ederiz benden söylemesi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Hariçten gazel okumak kolay bizim taraftar bayılır böyle hayal satana kimi çıkarmış Serkan Rençber şimdiye kadar piyasa tek bir transferini söyleyin
Ferdi Orkun alınabilecek durumda olsa Tolunoğulları bizdeydi Hollanda piyasasına hakim o süreçte FFP ile uğraşıyorduk FO zamanından bilinen iş Orkun Ferdi işi
Muleka diye yangın yapıyordu şimdi de onu gömüyor hadi babacım hadi Beşiktaş üzerinden prim kasamazsınız
Yüzü unutulan bize yamanıyor görevdeyken aklın neredeydi

Çevrimdışı mellfred

geçmiş yönetimi ve transferleri savunmuyorum ama serkanın sorumsuzluğundaki biri için alıp satmak kolaydır
sen scout olalrak 100 isim atarsın 5 tanesi tutar sonra ben dediydim olur
alt yapılarda yüzlerce oyuncu var münferit bi kaç örnek dışında kimse gelmiyor ama oraya aalınan çocukların hepsi umut vaat ettikleri için alınıyor
büyük sayılar kanunu der ki deneme sayısı başarı ihtimalini artırır ama ne bizim ne de kimsenin sonsuz deney şansı yok
bir değişken daha var o da oyuncular makine  değil
o takımda tutan bir oyuncu burada tutmaya da bilir
yani mason mount buraya gelip çöpe çıkabilirdi de

Çevrimdışı mellfred

uzun zamandır tapatalk'tan foruma giremiyorum benzer sorun yaşayan var mı ?

Çevrimiçi Samet Demir

Eskiden kullanıyordum ama normal tarayıcı çok daha kullanışlı alışınca çok rahat oluyor.

Bende de aynı sıkıntı oluyor arada bir

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

nefret ediyorum şu milli maç aralarından

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Fikret

mevzunuz eleştirmek değil kuyusunu kazmak. Bak forumda gio’yu eleştirmeyen tek kişi bulamazsın. Ajax maçından beri hatalarını söylüyoruz hatta dahada ileri gidip ben samsun ve eyüp maçlarında da çok eleştirdim.. Ama istifasını dillendirecek kadar haddimi aşmadım. Aşamazsın, aşmamalısın, hocanın elbet hataları olacak yeni bir kadro yeni yapılanma, belliki birşeyler deniyor sezon biter oturur gömeriz.. valerian’ın geçmişi seni ilgilendirmez, ki porto taraftarınıda morinho için ilgilendirmedi, tekrar ediyorum bu bir projedir, hoca imzayı attıktan sonra desteklemek zorundasın, tetikçi değil taraftarsan zorundasın. Beşiktaş 13. bitirdiği bir ligde kloop gibi biri gelip 3 sene 6 ve 7. olmasına ses çıkarırmıydın çıkarmazmıydın? 2.lig hocası nihayetinde demezmiydin? Bak 1.ligden hatay’ı şampiyon yapan hocayı enkaz halindeki Beşiktaş’a bu yıl başında gio yerine getirse kafayı yermiydin yemezmiydin? Al sana mis gibi kloop gelmiş dortmund taraftarı empatisi.. Ben yine bielsa, luce beklerdim ama imza sonrası desteklerdim en kötü yarım sezon ideali tam sezon beklerdim. Sen tutunduğun kriterleri kendin parçalıyorsun, valerian’ın sende kurduğu kadro bile bir lütuf bak şenol’un aldırdığı istediği onayladığı adamlar ortada, 2 hoca arasında yükleme kondüsyon farkı ortada. Boş yapmanın anlamı yok ben sana değil, başka hoca getirtmek için 6, 7. Hafta istifa diye söylenen taraftara tetikçi diyorum böyleysen üstüne alınabilirsin. Hoca gelmiş, türk futbol tarihin görmediği kadar ağır hakem katliamına maruz kalmış takım liderin 2 puan arkasındayken daha sezon başında istifa ettiren adama ne denir tetikçi denmez mi? Burda insanlar valerian gelsin demedi, valerian’ı şahsını savunmadı bak tane tane tekrar söylüyorum,  zaman tanınmadan hemde başarılı kadro kurup, iyi yükleme yapıp iyi başlamışken kuyusu kazılan bir hoca’ya sahip çıktı. Bu valerian yerine x kişi olabilirdi isimden bağımsız, daha hazırlık maçlarında şenol haberleri dillenmeye başladı, medya baskısı , tetikçi taraftarın bastırması ve sonu malum. O gün tepkiyi valerian değil federasyon ve hakemlere verseydiniz, hakkını savunmayan yönetime verseydiniz heriey çok farklı olabilirdi.. Ama tetikçilik yapmayı, beşiktaş’ın menfaatini umursamamayı tercih ettiniz.. tetikçi taraftar bu camianın en büyük kanseridir. Seba, bilgili, fikret orman hepsinin gidiş yollarını bunlar yaptı.. herkezin kayığına bindiler, her hıyarım var diyene tuzlukla koştular.. anç laflarıyla fo gibi adamı gönderdiler, bu oluşum beşiktaş’ın en büyük kanseridir..
masaymis, kayikmis, hainlikmis falan allah sifa versin.

Valerien yetersiz₁ ve liyakatsizdi ayni Ceyhun gibi. Besiktas dediginiz takim kucuk bir takim degil ki 2.liglerin hafif hocasi hak etmeden gelebilsin.

Klopp dediniz iki kere yanlisinizi duzelttim.
1. Klopp'a sabir meselesi kofti. Klopp oncesi son 5 senede 6-13 arasi giden bir takim Dortmund. 13. takimi alip 6. yapmis hoca. Basari bu batmis Dortmund icin.

2. Klopp oyle liyakatsiz gelmemis. Adam Mainz'i proje olarak 2.ligden 1.lige cikarmis. Yetmemis, Bundesliga'da UEFA'ya sokmus. Sonra satislar vs isler kotu gidince dusmusler.
Valerien kim? 10 sezonda 8 takimla falan denemis, her sene kicina teneke baglanmis. Klopp Almanya icin yerli hoca, Alman takimiyla basarilar yazmis ve genc. Adam haketmis zaten orta sira takimi olan Dortmund projesini. Liverpool'u Bayern'i hak etmemis ve gidememis o zaman.

Besiktas'a Klopp benzeri 2.ligden yerli hoca gelmesi durumunda kizilmazdi. Ama liyakat sarti olacak.
- Mesela 2000ler basi Ersun Yanal veya Riza Calimbay'in Anadolu takimlariyla UEFA'da basarilari var. Direkt 2.ligden takimi alip cikarip basarili mi oldular hatirlamiyorum ama 1.ligde iste Denizlispor Genclerbirligi falanla basarilari oldu bu iki hocanin. 2005-2015 arasi Riza yada Ersun hocalar Besiktas'a gelse oyle buyuk kizilmazdi. Nitekim Riza hoca geldi de. Kotu kadro, demiroren faciasi...

Besiktas 13. bitirdigi ligde baska hoca gelse 6-7. olsa ses cikarir miydim? Ya geldi iste Samet Aybaba FEDA sezonu. Aldik kombinemizi izledik maclari. Cok guzel de top oynuyorduk. Yoktu takimin gucu, kadro cok ucuzdu. 24 yasinda altyapidan anca cikabilmis sol bek falan vardi 2.devre. Bir sene once KAPALI tribunden s. git diye kufur yemis Holosko oynadi butun sezon. Yok ben birsey demedim Samet Aybaba'li FEDA sezonuna. Takim zaten cokusteydi mali olarak, Samet hoca Anadoluda cok yillar gecirmis yasli hoca olmasa, Klopp gibi genc olsa kalirdi.

Zaten yerine iste Bilic geldi. Ayni Klopp gelisi gibi. Genc ama liyakatini gostermis hoca. Bilic'i kisisel olarak sevmem ama dogru profildi, iyi top oynattigi icin Premier Lig yapti.
Valerien hicbir zaman Klopp, Bilic vs gibi liyakata sahip degildi. Besiktas'a Ceyhun rezili getirdi diye koru korune adami niye savunalim? Besiktas'a gelen her hocaya, onu getiren vasat yoneticiye Biat etme kulturu yoktur. Burasi Basaksehirspor degil. Valerien copu konusu da kapansin. Genc hoca ornegi verecekseniz verin konsept olarak ama o adamin Besiktas'a gelisi ahlaksizdi. Kendisinden utanip, gorevi reddetmeliydi.

Çevrimdışı Fikret

Hoca göründüğü kadarıyla kibirli, egolu veya üstten bakan biri değil. Ya da tembel, çalışmayı sevmeyen biri değil. Hoş bu kadar zamanda kimin ne olduğu anlaşılmaz ama benim görebildiğim bu.

Trabzon maçından beri eleştirilecek çok şeyi var, hemfikirim. Örneğin, sizin de dediğiniz gibi yorulan Ciro'nun yerine Semih'i düşünmemesi (ki çocuğun esas mevkisi burası) veya değişiklikleri geç yapması gibi.

Takımın pek çok eksiği var ama 29 topçu gönderip, 10 tane adam almak kolay işler değil. Köşede harcanmaya hazır bi 100 milyon euro yoksa tabii.

Demeye çalıştığım, henüz çok erken, şu aşamada bize düşen tam destek. SY gece klübünden çıkıp gelse GvB nin işini çok iyi yapıp, bizi uçurtup kaçırtacağına inanan bir kesimn var. Benim korkum bu.

Gio hoca buraya gelirken asiri kibirli egolu degildi ama sasirmis yonetim, seref tribununden gidip Gio diye tezahurat yapinca... Yahu Antalya-Eyup maci sonrasi ne tezahurati? Eskiden taraftar bile boyle 3. haftadan sacma islere girmezdi. Simdi yonetim rezil etti kendini. Seba falan diyorlar da, yeni getirdigi hocaya 3. haftadan seref tribununden tezahurat yapar miydi o donem yoneticileri? ANC yonetimi kepazelikleri aklima geldi.

Yeni nesil taraftar sagolsun Lugano-Eyup-Antalya maci galibiyetleri sonrasi deliler gibi Gio diye bagiriyor. Sonra Ajax'tan 2000ler tarihinin en kotu-karaktersiz maglubiyetini aliyoruz, taraftar gene tesislerde Gio Gio Gio. Gio gider Mio gelir onemli olan bizim kulup-taraftar yapimizin herkesi bozacak derecede sacma hali.

Karsi tarafin egosunu-kibirini tavan yaptirmamiz her zaman kotu sonuc verir. Tam destek lafindaki hata burada. Adam Onana-Bahtiyar oynatip, 19luk genc yildizini kusturuyor, bunu yaparken Besiktas gozle gorulur sekilde zarar goruyorsa buna tam destek hatada pay sahibi olmaktir. Ancelotti 1000 tane kupa kazaniyor sonraki sezon gene elestiriler var.

Elestiri olmazsa, Semih'i Salih'i oynatmazsam taraftar-medya-Feyyaz hoca ne der diye Gio'nun kafasinda bir acaba olmazsa, o zaman guc zehirlenmesi olur ki bu yasandi. Sergen-Bilic-Gunes gelsin vs dedigimiz yok ya. Geleni zehirleyecek derecede hocaci olmamak lazim.

Çevrimdışı Fikret

Hocanın gitmesi demek bu sezonu çöpe atmak demek bu aşamadan sonra hocanın kendine gelmesini dilemekten başka düşüncemiz olmamalı biraz arayış işine fazla kaptırdı kendini bide Mario transferi kafasını karıştırdı diye düşünüyorum Mario kesip Semihi yerine alırsa bir şekilde kendimizi devre arasına atarız sonra yönetim eksik bıraktığı parçaları tamamlarsa başarı gelir şu belli oldu geçen seneki gibi şişirme yüz puanlar olmayacak doğru düzgün top oynayan uçan kaçan rakipte yok hocayı gönderip sil baştan yapmak akıl işi değil he hocanın bu şekilde saçmalamaya devam edip kendini kovdurma düşüncesi varsa o zaman geçmiş olsun avrupa sevdasından falan vazgeçip ideal kadroyu oturtup devre arasına minimum kayıpla girmeliyiz yenilgim yok falan söylemleri hikaye Antepte iki puan bırakmak olacak iş değil hemde öne geçmişken bu kadar saçmalamaya hiç gerek yoktu sezon sonuna doğru olsa şampiyonluktan ederdi bu kayıp ama sezon başı olduğu için tolare edilir yeterki hoca ve oyuncular kendine gelsin yönetimde hocanın işini kolaylaştırsin film izler gibi izleyerek olmaz acun şimdiden kivranmaya başladı gs yine alttan alttan kollaniyor hakemler bizi doğruyor bizimkiler efendilik derdinde şampiyonluk gidince efendilik kupası vermiyorlar.

Tamamen katiliyorum. Su an her Besiktaslinin istegi su Ekim ayini kabul edilebilir gecirmektir. Ben normalde foruma da cok girmiyorum is-guc vs. Sadece son birkac hafta hocanin guc zehirlenmesi sonrasi guzelim takimi felakete suruklemesi sonrasi tum Besiktasli arkadas-es-dostla konussam da icim sogumuyor diye geldim tekrardan. Bu sene cok milli ara var, hic de sevmiyorum durmadan sezonu boluyor. Eylul'de vardi Ekim'de var sonra da Kasim'da var.

(20 Ekim - 10 Kasim)

Lig: Konya - Gs (d) - Kasimpasa - Basaksehir (d)
Uefa: Lyon (d) - Malmo

Besiktas'a sezon icin lazim olan:
- 4 lig macindan bize 10 puan lazim. Gsyi yenersek 9 puana da razi olunur.
- Lyon Malmo iki mactan toplam 3 puan.

Lyon ve GS deplasmanlarinda iki dusman seyirci, camia olacak. UEFA'da Fransiz deplasmani hakemler takdir haklarini o tarafa kullanir.
Turkiye'de GS deplasmanina hakemler direkt sari-kirmizi formayla cikar.

Ajax hic de iyi takim degil ama Gio oyle loser oynatti ki adamlar 4 atti ama fark olacak macti. Bu zihniyetle Lyon-GS deplasmanlari olmamali. Hani GS maci hakemle yenilirsek takim ve hocaya sahip cikilir. Kesinlikle fark yiyecek bir duruma dusmemeliyiz. Su iki macta duzgun top oynamamiz lazim.

Bana kalirsa Lyon macinda rotasyon makul olur. Ama rotasyonu yaparken tabi hucuma gidebilecek oyunculari keselim demiyorum.
Rafa-Ciro yedekte Muci-Semih oyunda olabilir, solda Mario. Gedson yerine 45dk Oxlade kullan, kosu temposu varsa idare eder. Sol bek icin Emirhan olabilir. Deplasmanda 0-2 Lyon'a yenil dunyanin sonu degil ama Konya-GS kazanmak lazim burada cok kritik viraj. Mert-Masuaku-Paulista-Rafa-Ciro. Bunlar iskeletin 30 ustu oyunculari. Diri tutmak lazim arada bir rotasyon.

Not: Semih gelisimi, Salih'in kosu mesafesi falan demesin hoca. Su an Besiktas icin maksimum performans alma zamani. Semih sana mac kazandiracaksa Konya macina koyacaksin. 60da Salih'i alip oyunu tutup 2-0 3-0 yapmak lazimsa Salih'i alacaksin. Baslatmayin menajer oyunlarina, gelisim palavralarina. Besiktas puan kaybediyor, Semih oynatilmirken Besiktas icin lose-lose bir senaryo oluyor. Gio egosu icin lose-lose istemiyoruz. Bahtiyar-Onana mutlu etmek icin oynatilacak bir zaman degil. Sakatlik harici Oxlade oynamayacak kadar kotu degildi gecen sene. Can Keles keza. Gerekirse Rashica yoruluyorsa Lyon maci 30dk koy Can Keles. 20 gun cok kritik 6 macimiz var. UEFA'yi vermeyi goze aldik zaten, ligi birakmamaliyiz.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2024, 07:28:13 Fikret ]

Çevrimiçi Samet Demir

Gio hoca buraya gelirken asiri kibirli egolu degildi ama sasirmis yonetim, seref tribununden gidip Gio diye tezahurat yapinca... Yahu Antalya-Eyup maci sonrasi ne tezahurati? Eskiden taraftar bile boyle 3. haftadan sacma islere girmezdi. Simdi yonetim rezil etti kendini. Seba falan diyorlar da, yeni getirdigi hocaya 3. haftadan seref tribununden tezahurat yapar miydi o donem yoneticileri? ANC yonetimi kepazelikleri aklima geldi.

Yeni nesil taraftar sagolsun Lugano-Eyup-Antalya maci galibiyetleri sonrasi deliler gibi Gio diye bagiriyor. Sonra Ajax'tan 2000ler tarihinin en kotu-karaktersiz maglubiyetini aliyoruz, taraftar gene tesislerde Gio Gio Gio. Gio gider Mio gelir onemli olan bizim kulup-taraftar yapimizin herkesi bozacak derecede sacma hali.

Karsi tarafin egosunu-kibirini tavan yaptirmamiz her zaman kotu sonuc verir. Tam destek lafindaki hata burada. Adam Onana-Bahtiyar oynatip, 19luk genc yildizini kusturuyor, bunu yaparken Besiktas gozle gorulur sekilde zarar goruyorsa buna tam destek hatada pay sahibi olmaktir. Ancelotti 1000 tane kupa kazaniyor sonraki sezon gene elestiriler var.

Elestiri olmazsa, Semih'i Salih'i oynatmazsam taraftar-medya-Feyyaz hoca ne der diye Gio'nun kafasinda bir acaba olmazsa, o zaman guc zehirlenmesi olur ki bu yasandi. Sergen-Bilic-Gunes gelsin vs dedigimiz yok ya. Geleni zehirleyecek derecede hocaci olmamak lazim.
Yönetimin hatasını neden salt olarak hocaya yüklüyorsun? Şuan ligde kaybettiğin ne var? Yenilgim bile yok. Hoca yeni, takım yeni, yönetim yeni. Ama sen illa eleştireceğim kafasındasın. Senin gibi düşünenlere insanlarda diyorki eleştir ama yıpratma. Siz yıpratıyorsunuz.

Sana ilk yarı 3-0 geride olduğumuz Benfica maçını hatırlatayım. Devre arası bütün tribün takıma destek verdi de maç döndü. Senin zihniyetle olsalar o gün taraftar oyuncu ve hocayı yuhalar ertesi günde nerede kim ne hata yaptı diye kara düşüncelere girerlerdi.

Evet biz büyük kulübüz ama hoca konusunda yüzümüzde kara bir leke var. Geçen sene 6 hoca değiştirmiş takıma iyi bir hoca denk getiremezsin. Gio da bunu görüp geldi. Tabikide yanlışlarını söyleyelim ama her dakika her dakika abartmamak lazım.

Bu takımın, yönetimin, oyuncuların taraftara ihtiyacı var.

Çevrimdışı Fikret

Yönetimin hatasını neden salt olarak hocaya yüklüyorsun? Şuan ligde kaybettiğin ne var? Yenilgim bile yok. Hoca yeni, takım yeni, yönetim yeni. Ama sen illa eleştireceğim kafasındasın. Senin gibi düşünenlere insanlarda diyorki eleştir ama yıpratma. Siz yıpratıyorsunuz.

Sana ilk yarı 3-0 geride olduğumuz Benfica maçını hatırlatayım. Devre arası bütün tribün takıma destek verdi de maç döndü. Senin zihniyetle olsalar o gün taraftar oyuncu ve hocayı yuhalar ertesi günde nerede kim ne hata yaptı diye kara düşüncelere girerlerdi.

Evet biz büyük kulübüz ama hoca konusunda yüzümüzde kara bir leke var. Geçen sene 6 hoca değiştirmiş takıma iyi bir hoca denk getiremezsin. Gio da bunu görüp geldi. Tabikide yanlışlarını söyleyelim ama her dakika her dakika abartmamak lazım.

Bu takımın, yönetimin, oyuncuların taraftara ihtiyacı var.
Gereksiz kisisel agresyona girmesek daha iyi. Senin gibiler Benfica macinda yuhalar lafi mesela cok talihsiz. Birader ben o Benfica macinda tribundeydim ve biz cagirdik takimi tribune. Golleri de talihsiz yemistik zaten, Benfica da tas gibi takimdi o zaman ama Besiktas'in istahli oyununda gol atacagimizi herkes biliyordu.

Frankfurt macina da gittim. Ben Ersin'i hic isliklamam, Muci'yi de isliklamadim. Zaten Besiktas topcusu yada hocasi islikladigimi hatirlamiyorum. cebi-demiroren falan gibi yonetim yuhalamisimdir en fazla. Dakika 50de Frankfurt macinda Besiktas'in cocugu Semih Kilicsoy diye bagrilsaydi kesinlikle son ses katilirdim. Hoca 70te mi ne aldi ama gene inat etti sol forvete almadi. Gio'nun kibiri yuzunden Muci sol acik 90dk oynadi ve isliklandi. Muci'ye bireysel kizginliktan degil 90a kalmasindandi o islik zaten. Ersin'e butun mac homurdanma vardi ki haksizdi. Neyse yani Besiktas tribunu homurdanir, isliklar, s.ktir git diye holosko'ya tum kapali kufur ettigini bile hatirliyorum eski stadyumda. Futbolcular, GVB falan milyon euro'lar aliyor. Iki isliga aglanmaz. Arada kotu feedback korkusu illa kotu etkileyecek diye birsey yok. Yani bunlar buyuk takim taraftar profilinde olan seylerdir her zaman. Yeni bir durum yok. GVB, Gunes, Sergen, Bilic, Calimbay, Aybaba falan farketmez. Besiktas teknik direktoru o stadi yonetmeyi bilecek yada ogrenecek. Muci sol ileri inadi ego zehirlenmesinden oldu.

Yuzumuzde kara leke falan yok. Nasil abarti laflar bunlar? Juventus sike yapip kume dustugunde taraftari bu kadar ezilmemistir. Gio karsisinda ezilmemizi gerektiren bir sebep yok. Besiktas buyuk kuluptur 15.de olsa buyuk kulup ve camiadir.

* Yonetim deli gibi para harcadi su takima. Muci-Musrati zaten 20m euro. Ciro-Rafa-Paulista maaslarini en son Sampiyonlar Ligine giderken bizi batiracak olan F.Orman ve Umut Guner falan vermisti. Bu butcede takim calistirmak Giovanni icin firsattir. 10-20 milyon taraftari olan, sampiyonluga oynayan camiayi calistirmak firsattir. 2 senedir bosta Giovanni.
* Ligde yenilmedik lafi cok anlamsiz. 8 mac oynadin zaten bir zor mac dokuntu TS deplasmaniydi. Orada dk 15 Visca atildi zaten. Kime yenileceksin 10 kisi TS'ye mi?Karsinda feto lise karisimi lobisiyle sezondaki cogu maci kazanan kirli bir camia var. Kolay penaltiyla rahatca one gectigin Antep macinda Salih-Semih inatla almadin, utanmadan Aykut Kocaman'dan beter defansif korkakliga girip zorla puanlari verdin.
* Normalde ligde gs(d)-kasimpasa-basaksehir(d) 3 maci mesela 1 yenilgi 1 beraberlik alman buyuk basarisizlik olmaz. Ama sansina 10 kisi yakalanmis TS'yi, bedava Antep macini verirsen, sonra gs-basaksehir vs maclarina kredin cok az girersin.

Neyse yani kimseyi yuhladigim yok, ama Semih-Salih diye bagirmak lazim. Samet olarak iyi Besiktasli oldugunuzu, Besiktas'in buyuk kulup oldugunu bildiginize eminim. Ama bazi soylemlerinden ben farkli anlam cikariyorum. Besiktas'ta kara leke falan yok bana gore.

Turkiye ligi icin tas gibi bir iskelet kuruldu. Gio guc zehirlenmesini biraksin, oynattigi futbolda ozel bisi yok simdilik skor almazsa Besiktas'tan sonra Avrupa'da buyuk takima falan gidemez, kariyeri kotuye gider. Rafa-Immobile ikilisi Semihsiz cok daha kotu. Rafa-Immobile golleri atmayinca da Besiktas cok daha siradan gozukuyor.

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2024, 18:26:08 Fikret ]

Etiketler: