Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 478646 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada şu ana kadar oynadığımız takımların hepsi aslında orta ve orta üst seviyede takımlardı.

Samsun deplasmanı mesela 12 puan topladılar.
Trabzon dışında hepsi bize yenilmelerine rağmen ilk 9'da.

Eyupspor herkese sorun çıkarabilecek bir takım.
Gecen sene 1. Ligden beri aynı iskelete sahipler. Anadolu takımlari icin iyi takviyeler yapmışlar.
Gecen sene Kocaeli maçını canlı izlediğimde de fiziksel olarak ve takım duruşu olarak iyilerdi. Çok iyi pas yapıyorlardi.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 22:50:19 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi yaço58

Bu tribün ne olacak nerede 2016 2017 2018 de ki yırtıcı tribün nerede şimdiki tribün

Çevrimdışı celiker1

Hocanın iki maçtır maç başı tercihleri  ve maç içi değişikliklerini hiç sevmiyorum.Trabzon maçında daha önce sağ kanatta olmamış Muçi'nin sağ kanatta tercih edilmesi ve orta sahanın boşaltılması hataydı.Joao Mario'da ısrar ediyor ama özellikle kanatta olunca oyunumuzu çok yavaşlatıyor.Salih ve Ndour varken Onana'yı kullanması  bana göre ayrı bir eksi.Transfer yanlışlarının sancılarını yaşamaya başladık.Umarım minumum zararla devreye kendimizi atıp doğru hamleleri yapabiliriz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

duran topları rezil ediyoruz ts maçında 13 korner kullandık bir tane fırsat bulamadık
bu maçda da kornerler duran toplar rezildi

Çevrimdışı 38life

Bu akşam bence maçın en iyi 4 oyuncusu Mert, Paulista, Felix ve Gedson'du.

...

Çevrimiçi gokhans

Bu akşam bence maçın en iyi 4 oyuncusu Mert, Paulista, Felix ve Gedson'du.

...
maçın oyuncusu net rashica.. 1 gol, 2’si %100’lük toplam 3 asistide yendi. Maçın sonlarında bir ara sol tarafa gelip rakibe basıp top alıyordu.. O mucize golü atmasa bu maç kesin puan kaybederdik.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Ya valla arkadaşlar şaşırıyorum şu yorumlara. Tamam futbol konuşalım ama. Böyle maçlarda ortalığı yangın yerine çevirmemiz gerekir.

Çok basit bir pozisyonda aleyhimize penaltı verildi, aynı sertlikte benim gördüğüm Rachica ve Paulista ya olan hareketleri hakem görmedi bile. Her maç rakibe verilmeyen en  az 3 sarı var ve daha niceleri..

Demek istediğim bizim aleyhimize karşı koşa koşa düdük çalanlar aleyhimize olan pozisyonları mhk çaycısına hatta ve hatta paspasçısına bile teyit ettirmeden düdük çalmıyor. (Bu 2 mesleği aşağılamak için yazmadım)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/EKGedik/status/1837947357519925626

Üstteki yorumlarda da okudum, bu haftaya kadar görece iyi anadolu takımları ile oynadık. Fikstür sıklaştığı zaman biraz daha kolay rakiplerle oynayacağız. Hemen enseyi karartmaya gerek yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

maçın oyuncusu net rashica.. 1 gol, 2’si %100’lük toplam 3 asistide yendi. Maçın sonlarında bir ara sol tarafa gelip rakibe basıp top alıyordu.. O mucize golü atmasa bu maç kesin puan kaybederdik.

Düz bakarsan böyle düşünürsün. Eyüpten 5 gol yersen Rashica'nın attığı 1 golü kimse hatırlamaz. Bugün Paulista ve Felix insanüstü performans sergilediler. Maçı kazandıysak bu ne Rashica ne Semih sayesinde. Paulista, Felix ve Mert sayesinde.

Çevrimiçi gokhans

Düz bakarsan böyle düşünürsün. Eyüpten 5 gol yersen Rashica'nın attığı 1 golü kimse hatırlamaz. Bugün Paulista ve Felix insanüstü performans sergilediler. Maçı kazandıysak bu ne Rashica ne Semih sayesinde. Paulista, Felix ve Mert sayesinde.
düz baksaydım, rakibe 4 - 5 kez gol pozisyonu veren savunmaya yada penaltı yaptıran kaleciye maçın oyuncusu demezdim. Defalarca kontradan eksik yakalandık, boş alan verdik. Gedson da çok iyiydi ama maçı kazandıysak rashica sayesinde.. Attığı golüde geçtim gollük 3 tane pas verdi birini rafa, birini immobile diğerini mario hiç etti.(kilit pas- şut pası sayısı 5) Hayvan gibide boğuşup mücadele etti. Sezarın hakkını sezara vermelisin, düz düşünmeyip yada art niyetli!!  Optayıda aşağıya bırakayım…
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 23:45:08 gokhans ]

Çevrimdışı Talisca1903

Reha Kapsal Rafaya yapılan fauller hakkında çat çat konuşuyor Gökhan Keskinde adam herkesi geçiyor faulü hakediyor dedi
Soframızda yiyip içip kalkıp gidenlerin hepsi düşman olmuş yazıklar olsun
Reha Kapsalada helal olsun her hafta ısrarla bu konuyu kaşıyor efsane diye gezenlerde kulağının arkasına yatmayı geçtim tersine algı yapıyorlar
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 23:49:58 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Reha Kapsal Rafaya yapılan fauller hakkında çat çat konuşuyor Gökhan Keskinde adam herkesi geçiyor faulü hallediyor dedi
Reha Kapsalada helal olsun her hafta ısrarla bu konuyu kaşıyor efsane diye gezenlerde kulağının arkasına yatmayı geçtim tersine algı yapıyorlar
Herkesde Rhodolfho karakteri olmaz. Bunlar Beşiktaş sayesinde değilde Beşiktaş bunlar sayesinde büyük oldu sanıyor. Hazımsızlıklarının ana neden bu.

Çevrimdışı 38life

düz baksaydım, rakibe 4 - 5 kez gol pozisyonu veren savunmaya yada penaltı yaptıran kaleciye maçın oyuncusu demezdim. Defalarca kontradan eksik yakalandık, boş alan verdik. Gedson da çok iyiydi ama maçı kazandıysak rashica sayesinde.. Attığı golüde geçtim gollük 3 tane pas verdi birini rafa, birini immobile diğerini mario hiç etti. Hayvan gibide boğuşup mücadele etti. Sezarın hakkını sezara vermelisin, düz düşünmeyip yada art niyetli!!  Optayıda aşağıya bırakayım…

Bu puanlamalar hiçbir şey ifade etmiyor. Hepsi tamamen istatistiğe göre. Sana öyle maçlardan öyle puanlar getiririm ki gerçeği nasıl yansıtmadığını görürsün ki bunu sen de biliyorsun.

Benim söylediğim şey zaten oyuncularla ilgili değil oyunla ilgili. Bunu görebilsen zaten böyle bir polemiğe girmeye gerek duymazdın. :) Ben oyuncu yarıştırmıyorum. Rashica isterse Messi gibi performans göstersin. 3 puanı kazanman senin rakipten 1 gol fazla atmana bağlı. Bugün bunu sağlayan savunmaydı.

Çevrimdışı Talisca1903

Reha Kapsal Rafaya yapılan fauller hakkında çat çat konuşuyor Gökhan Keskinde adam herkesi geçiyor faulü hallediyor dedi
Mustafa Çulcuda destek veriyor  Gökhan Bey de ters algı peşinde

Çevrimdışı Talisca1903

Bu maç sonu çıkıp konuşmalıyı Rafa olayını her hafta ısıtmalıyız
Her takımın operasyon çocukları maç başlar başlama sırayla dalıyor Rafaya taktik olmuş resmen

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Çulcuda destek veriyor  Gökhan Bey de ters algı peşinde
brezilyada stoper izliyor mu hala acaba :D

Çevrimiçi gokhans

Bu puanlamalar hiçbir şey ifade etmiyor. Hepsi tamamen istatistiğe göre. Sana öyle maçlardan öyle puanlar getiririm ki gerçeği nasıl yansıtmadığını görürsün ki bunu sen de biliyorsun.

Benim söylediğim şey zaten oyuncularla ilgili değil oyunla ilgili. Bunu görebilsen zaten böyle bir polemiğe girmeye gerek duymazdın. :) Ben oyuncu yarıştırmıyorum. Rashica isterse Messi gibi performans göstersin. 3 puanı kazanman senin rakipten 1 gol fazla atmana bağlı. Bugün bunu sağlayan savunmaydı.
bugün bunu sağlayan rakip hücumcuların beceriksizliğiydi, adamlar 5 defa gol şansı verdi savunmacıların, he bu oyun yapısıylada ilgili ama savunmanın yada kalecinin katkısı rashica kadar değil. Hayır neden ısrar ediyorsun? Veya rahatsız mı ediyor maçın adamı seçilmesi? Forumda rashicanın yetersiz olduğuna herkes hemfikir devre arasıda tavernier gelecek muhtemelen ama bu forumda bir kaç kişide kişisel bir rashica nefreti var resmen. Gol ve 5 kilit pas atan oyuncun kanat bek oynuyor, ve inanılmazda efor sarfediyor nasıl golü ve kilit pasları bir şey ifade etmiyormuş yahu? Dalgamı geçiyorsun sen?

Çevrimiçi Samet Demir

brezilyada stoper izliyor mu hala acaba :D
O zamanlar epey ümitlenmiştim de fos çıktı.

Çevrimdışı 38life

bugün bunu sağlayan rakip hücumcuların beceriksizliğiydi, adamlar 5 defa gol şansı verdi savunmacıların, he bu oyun yapısıylada ilgili ama savunmanın yada kalecinin katkısı rashica kadar değil. Hayır neden ısrar ediyorsun? Veya rahatsız mı ediyor maçın adamı seçilmesi? Forumda rashicanın yetersiz olduğuna herkes hemfikir devre arasıda tavernier gelecek muhtemelen ama bu forumda bir kaç kişide kişisel bir rashica nefreti var resmen. Gol ve 5 kilit pas atan oyuncun kanat bek oynuyor, ve inanılmazda efor sarfediyor nasıl golü ve kilit pasları bir şey ifade etmiyormuş yahu? Dalgamı geçiyorsun sen?

"Neden ısrar ediyorsun" derken? Sen benim yazdığım mesaja cevap yazdın ben değil. Farkında değilsin sanırım. :D Ne yapmamı bekliyorsun. Tamam özür dilerim diyip senin man of the match tercihini ben de mi kabul edeyim.  :lol: Yani sen öyle düşünüyorsan düşün. Ben böyle düşünüyorum. Maçın adamı Rashica demek zorunda mıyım?  :lol:

Tekrar ediyorum. Bugün alınan 3 puan savunmanın eseri. (Bekler hariç) Herkes istediği kişiyi maçın adamı seçebilir. Benim için böyle.

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arasına kadar yarışta kalırsak Musrati ve Muci'yi satıp Zalewski ve Skov Olsen alsınlar

Stad açıldığından beri en kötü tribün performansı.
Bunlar tribüne döndüğünden beri böyle maalesef.mac sıkıntılı gidiyor bazen sevinç bazen keder söylüyorlar. Yok delikanlım fln maça sifir etki

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

"Neden ısrar ediyorsun" derken? Sen benim yazdığım mesaja cevap yazdın ben değil. Farkında değilsin sanırım. :D Ne yapmamı bekliyorsun. Tamam özür dilerim diyip senin man of the match tercihini ben de mi kabul edeyim.  :lol: Yani sen öyle düşünüyorsan düşün. Ben böyle düşünüyorum. Maçın adamı Rashica demek zorunda mıyım?  :lol:

Tekrar ediyorum. Bugün alınan 3 puan savunmanın eseri. (Bekler hariç) Herkes istediği kişiyi maçın adamı seçebilir. Benim için böyle.
güzel kardeşim benim tercihimden dolayı değil optanın 8.8 puanlı tercihi. Benim tepkim adamın attığı gol ve 5 kilitpasın hiç önemi yokmuş, çok sıradanmış gibi söyleyip gedson+ savunmacılar sayesinde demen. Ben sende bireysel oyuncu düşmanlığı sezdim, buram buram düşmanlık yapıyorsun, art niyetliyim diye bağırıyor yorumun. Messi gibi oynasa ne olur dedin yahu.. Benim görüşüme katılmandan banane ister ipime ister sapıma, ama haksızlık, adaletsizlik yapılmasına dayanamıyorum..

Çevrimiçi murat

Bende özelllikle ilk yarı olmak üzere swensonu beğendim.

Çevrimiçi yaço58

Bende özelllikle ilk yarı olmak üzere swensonu beğendim.
Son maçlarda iyi oynuyod gerçekten

Çevrimiçi Serdar3444

Rashica bugün bencede takımın yükünü çekti, sadece ofansif olarak değil karşı takımı bozan gedson dışında tek oyuncuydu ve bu da bence aşırı değerliydi. İkisi de basmasa bugün yenilmiştik. Salih'i beğenmeyenler var ama neye göre beğenmiyorlar, kiminle mukayese edipte kime göre beğenmiyorlar anlamak zor. Kadro belli, yerli kontenjanından kim gelebilir ki alternatif, Salih karşı takıma net basıyor, oyunu doğru okuyor, doğru yerde basıyor ve  karşı takımın tüm dişlilerini bozuyor. Bence çok daha fazla süre alması lazım. Beşiktaş'ta basan topçu yok, bu teknik heyetin umurunda değil, böyle giderse çok fire veririz. Udokhai'yi çok beğenmişler, ben beğenmiyorum, oyuna girmiyor, kaçak oynuyor, basmıyor, zorlamıyor. Kesici mi kesici, ayağı da düzgüne yakın ama panik anlarında çok güven vermedi bana,  onu birde iyi forvetlerle oynayınca göreceğiz, Emirhan'ı da tam göremedik ama gördüğüm kadarıyla her türlü tercih ederim. Joa mario da yalandan oynuyor ama sahada kalıyor, demek ki beğeniliyor. Kadro tercihlerinde Topraktepe çok daha mantıklıydı, adildi. Hoca'yı çok sevdik, Fazla gaza geldik, fazla gaza getirdik zaten kronik sorunumuz da bu. Biz taraftarız gaza gelirizde hoca bence oynadığımız son iki maçımızı enine boyuna bir kontrol etmeli...

Etiketler: