Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480457 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Svensson iyiydi, paulista vasat'in bir tik ustu.
4 tane adamdan sadece Svenson iyi fatura Emirhanın 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

4 tane adamdan sadece Svenson iyi fatura Emirhanın 😁

Persembe cogu kisi masuaku'ya kesiyordu ama?

Çevrimiçi Samet Ç

3.5 milyon bayildiysak ve taraftar gelir gelmez abdulkerim'den iyi vs diyerek beklenti yarattiysa elestiri normal. Hadi ilk mac mevki disi oynadi gunahi olmaz ama lugano macinda da kotuydu.
abdülkerimden iyi lugano maçında da kötü değildi

Çevrimiçi gokhans

abdülkerimden iyi lugano maçında da kötü değildi
abdulkerim stoper değil zaten. Geçen yıl bizde olsa en az 6 - 7 kırmızı kartla sezon kapatırdı, sarıları saymıyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Alıntı yapılan: kartalizma190399 link=#date=1724614646
Svensson iyiydi, paulista vasat'in bir tik ustu.
Dakika 65 ten sonra Svenson'da turşu oldu, direk o kanattan geldiler. Bu maç hepsi turşu oldu. Bu maç deneme maçıydı, hocanın fantezi maçıydı.. Futbolcu suçlamak anlamsız...

Çevrimiçi Samet Demir

Persembe cogu kisi masuaku'ya kesiyordu ama?
Hocanın tercihi, masuaku'nun defansif problemleri, Emirhanın takım içi adaptasyonu nedenler arasında. 1 tanesini ön plana atmak olmaz. En büyük sorumlu bence Masuaku.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hocanın tercihi, masuaku'nun defansif problemleri, Emirhanın takım içi adaptasyonu nedenler arasında. 1 tanesini ön plana atmak olmaz. En büyük sorumlu bence Masuaku.
hoca takımla fazla oynadı merkeze iki yeni oyuncu sokup rafayı kanata çekmek gedsonu merkezden alıp ileri koyması işi bitirdi gedsonun yerinin oynaması bile takımın balansını bozmaya yeterdi üstüne o bölgede iki yeni oyuncu oynadı neyseki telafisi olan maç

Çevrimdışı Ravenman

Bende bu 8 maç çıktı:

Besiktas - Glasgow Rangers
Besiktas - AZ Alkmaar
Besiktas - Ferençvaros
Besiktas - Hoffenheim

FC Porto - Besiktas
PAOK - Besiktas
Union Saint-Gilloise - Besiktas
FC Twente - Besiktas

https://drawsimulator.com/uefa-europa-league-new-format-draw-simulator/

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benim kura

Beşiktaş - Tottenham
Ajax - Beşiktaş
Beşiktaş - Sporting Braga
AZ Alkmaar - Beşiktaş
drawsimulator.com
Beşiktaş - Dynamo Kyiv
Viktoria Plzen - Beşiktaş
Beşiktaş - APOEL Nicosia
Malmö - Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Önce geçelimde sonra kura çekin

Çevrimiçi Necmi

Benim kura

Beşiktaş - Tottenham
Ajax - Beşiktaş
Beşiktaş - Sporting Braga
AZ Alkmaar - Beşiktaş
drawsimulator.com
Beşiktaş - Dynamo Kyiv
Viktoria Plzen - Beşiktaş
Beşiktaş - APOEL Nicosia
Malmö - Beşiktaş
evet kiev ve braga varsa kesin bize gelir bu arada lille şl de değilmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

evet kiev ve braga varsa kesin bize gelir bu arada lille şl de değilmi

benim kurada Lille yok ki

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

vallaha ben bir maç daha rashicaya katlanamam muçi oynasın olmadı can oynasın bu nedir kardeşim yahu fıtık etti

Çevrimiçi Necmi

Yalnız salihin hakkını vermek gerekir maça girip her seferinde skor katkısı yapıyor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu maç çok önemli bir şeyi gösterdi; beşiktaş inanılmaz bir hücum planı zenginliği içinde. bulunan goller çok iyi çalışılmış pas trafikleri ile geldi. (Alıntı)

Çevrimdışı 38life

Bu arada belki bir çok kişi aksini düşünüyor ama ben Semih'i bugün çok beğendim. Semih'e karşı ekstra sert oynadı rakip ve Semih buna rağmen çok iyi boğuştu, çok azimli oynadı. Toptan hiç kaçmadı. Topla daha çabuk vedalaşsa daha da iyi olur fakat top Semih'e geldiğinde rakip zaten kapatmış oluyodu. Bir futbolcuyu değerlendirirken girdiği aksiyonların sonuçlarının iyi veya kötü olmasından ziyade ne yaptığını, nasıl yaptığına ve hangi şartlarda yaptığına da bakmak gerek.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada belki bir çok kişi aksini düşünüyor ama ben Semih'i bugün çok beğendim. Semih'e karşı ekstra sert oynadı rakip ve Semih buna rağmen çok iyi boğuştu, çok azimli oynadı. Toptan hiç kaçmadı. Topla daha çabuk vedalaşsa daha da iyi olur fakat top Semih'e geldiğinde rakip zaten kapatmış oluyodu. Bir futbolcuyu değerlendirirken girdiği aksiyonların sonuçlarının iyi veya kötü olmasından ziyade ne yaptığını, nasıl yaptığına ve hangi şartlarda yaptığına da bakmak gerek.
Böyle giderse Muci ile beraber sol tarafı kotarırşar gibi duruyor. Sağ kanada da bir yeni transfer ile Rachica ile o bölgeyi kurtarırız. Sol bek kalıyor geriye. Bu söylediklerim asgari yapılacaklar. Ocak ve haziranda kadroyu biraz daha yenileyerek bileğimizi bükülmez hale getirebiliriz.

Çevrimdışı mellfred

semih’i bu maç beğendim
kanat oynamayı öğrenecek ve oraya evrilmeli
rafa için kelimeler kifayetsiz ama gedson ille de gedson
bu çocuk bu takımın dinamosu
inanılmaz akıl almaz bir temposu var
bir de ayağından doğru zamanda doğru kişiye vermeyi öğrenirse çok büyük paralar edecek

Çevrimiçi Necmi

Maç boyu baskı yapan hızlı oynayan takımımız var bu benim sürekli hayalini kurduğum birşeydi

Çevrimiçi Samet Demir

Maç boyu baskı yapan hızlı oynayan takımımız var bu benim sürekli hayalini kurduğum birşeydi
X de bir sürü rakip taraftar yorumu okudum, genel kanı bize karşı oynarken kimse kontrada yakalanmak istemiyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

😂😂😂

https://x.com/renkli_yorumlar/status/1829252271403872323

Çevrimdışı mellfred

rafanın golünde rachica pası immoya atıyor rafa o sertlikteki topu nasıl attı 1 metre önüne adam inanılmaz
oldum olası messi  hayranıyım karma bana rafayı gönderdi
teşekkürler tanrım
bu arada immo ofsayttı

Çevrimiçi Necmi

İşin güzel tarafı artık kulübeden giren oyuncularda oyuna etki ediyor muçinin seviyede yükselmeye başladı salih her girdiğinde skor yapıyor muçi acayip baskı kuruyor rakibe mustafa pişmeye devam etmeli ışıl ışıl parlıyor

Çevrimiçi Necmi

rafanın golünde rachica pası immoya atıyor rafa o sertlikteki topu nasıl attı 1 metre önüne adam inanılmaz
oldum olası messi  hayranıyım karma bana rafayı gönderdi
teşekkürler tanrım
bu arada immo ofsayttı
aslında doğrusuda immobileye atmasıydı o daha net pozisyondu ama dediğin gibi ofsayttı

Etiketler: