2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094844 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Yalnız Angelo'da gelirse İmmobile ve Rafa gibi iki general önderliğinde özlemini yıllardır duyduğumuz gençlerden oluşan "Fişek" gibi takım olma yolunda ilerliyoruz.

İlk on bir seviyesinde 20 yaş altı🔥

SEMİH
HEKİMOĞLU
NDOUR
ANGELO

Yedek seviyesinde 🔥

DEMİR EGE
EMRECAN TERZİ

İlk on bir seviyesinde 23 altı🔥

MUÇİ
EMİRHAN TOPÇU
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Burada hem atar hem attırır dün 17 yaşındaki çocuk bile girdi biraz sakin kalsa hem atıyordu hem attırıyordu bizim ligde hiçbir takım savunma yapmayı bilmiyor
Geçen sene kiralık gittiği Strasbourg'da da atamamış.Tabi takımın kadrosu ve oyunuda önemli.Daha genç çocuk hem gelişebilir,hem de ligin defolarından dolayı dediğin gibi istatistiğini geliştirebilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

1. Sol stoper
2. Sol açık
3. Sağ açık

Bence bu 3 transfer yeterli.

Beklere para harcamıyalım. Galatasaray kötü beklerle şampiyon oldu, Fener iyi beklerle şampiyon olamadı.

Sol bek rotasyon: Masuaku - Emrecan Terzi - Baktiyar

Sağ bek rotasyonu: Svensson - Onur Bulut - Necip

Ortasahamız gayet dolu: Musrati, Gedson, Rafa, Salih, Demir Ege, Ndour, Onana

Forvettede baya oyuncu var: Immobile, Mustafa, Semih, Muleka, Aboubakar

Eksik ola yerler kanat ve defans göbeği

Çevrimiçi tolga1903

Rashica'nın esas yeri normalde sol ön.Bu oyuncuyu transfer ederek Rashica'yı sağ-sol ön alternatifi,bu oyuncuyuda sağ ön olarak düşünüyoruz herhalde?

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1825443289002103236?s=46

Aynen öyle. Sağ öne hapsedip şut özelliğini bitirdik oyuncunun çekip çekip vuruyordu norwich'de. Umarım şu sağ öne denilen oyuncu veya başkası gelir de solda semih/rashica rotasyonu izleriz çok daha sağlıklı olacak rashica'nın sola geçmesi.

Çevrimdışı celiker1

İzledikçe hayran kalıyorum Angelo Gabriel'i.Çok şey vaad ediyor bu çocuk.4-5-6-7 skorlu maçlarımı birer gol arttırıyorum😀🦅 Şu defansıda özellikle anadolu maçları için "Kaya" gibi yapabilirsek çok iyi olacak. Tarif edecek olursam sağ beke RACHA BOEY muadili,Paulista'yı sol beke çekip sağ stopere MARCELO muadili,sol beke FERDİ KADIOĞLU muadili

Not:Paulista'yı sol beke çekince misal Marcelo,Paulista,Emirhan çok iyi defans havuzu olmuş oluyor.Marcelo-Paulista,Marcelo-Emirhan,Paulista-Emirhan olarak istediğin gibi dönebiliyorsun.Yani ben eski yazdıklarımın aksine artık sol stoper değil çok üst düzey sağ stoper transfer etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

Angelo gelirse uçtuk demektir.

Ya Semih ya Rashica yedek kalaçak çünkü Angelo her iki kanatta oynayabilir.

1 kanat tamam.

Geriye kalan:

- 1 sol stoper
- 1 kanat daha

Çevrimdışı Ravenman

Geçen sene kiralık gittiği Strasbourg'da da atamamış.Tabi takımın kadrosu ve oyunuda önemli.Daha genç çocuk hem gelişebilir,hem de ligin defolarından dolayı dediğin gibi istatistiğini geliştirebilir.

Strassbourg'te 4 golü var 25 maçta yanlış değilsem.

Bence bizimkiler Angeloya çoktan almışlar, lakin lisans çıkarmak için Mulekanın uçağa binmesini bekliyorlar.

Hayırlı uğurlu olsun.

Cincon forumlarında herkes çıldırıyor.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 12:40:53 Ravenman ]

Çevrimdışı levitate

Istatistikleri hem Fransa hem Brezilya'da aslinda pek iyi degil. Gol hic yok, asist de eh iste. Gorulurse bakilirsa tipik Brezilya'li hizli top cambazi. Ihtiyacimiz olan bir profil aslinda, ama kalite anlaminda doyurur mu bilemem. Ndour da soru isaretiydi, ilk mac iyi gozuktu. En azindan bunda opsiyon konsun bari.
opsiyon olacakmış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sola da Samuel Iling Junior'ı kiralasak veya Semih'le takasa girsek keşke o zaman kanat rotasyonu kusursuz olur

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Angelo gercekten cok yetenekli. Guzel transfer olur.

Çevrimdışı 38life

şampiyonluk için ben de sağ kanatta net bir isim bekliyordum fakat Angelo gibi bir oyuncuya hiçbir zaman hayır demem. Hep söylüyorum borç batağındaki kulüplerin izlemesi gereken tek bir strateji var. O da potansiyel yatırımları. Angelo Gabriel 50-60 milyon euro'luk potansiyeli olan ama o potansiyele (henüz) ulaşamamış bir futbolcu. Neden ulaşamamış? Çünkü karar alma mekanizması sıkıntılı. Final aksiyonları sıkıntılı. Bu düzeltilmesi kolay olmayan fakat imkansız da olmayan bir durum. O yüzden düşüş yaşamış 30'luk yıldızları kovalamaktansa yükselişini yapamamış 19'luk wonderkid'lere gidilmesi daha doğru bir strateji. Tabi kadro planlamasında da bunun dengesini iyi kurmak lazım. Bizim kadromuz şuan buna müsait. İleride Immobile ve Rafa Silva'mız var. Kanatlar zaten her zaman için genç oyuncu denemeye en müsait mevkiilerdir.

Angelo karar alma mekanizmasını iyileştirirse 50+ milyon euro.
Gedson oyunu okumayı ve pas vermeyi öğrenirse 50+ milyon euro.
Semih takım oyununa katılmayı, kanat olmayı öğrenirse 30+ milyon euro.
Mustafa vaat ettiklerini istikrarlı şekilde gerçekleştirirse 30+ milyon euro.
Muçi beklenen patlamayı gösterirse 20+ milyon euro.
Rashica bu şekilde sürekli skora katkı yaparsa 20+ milyon euro.
Emirhan Topçu Beşiktaşta ilk 11'e yerleşirse 10+ milyon euro.
Ndour next Pogba olursa 70 milyon euro ama bize faydası yok.

Hep -se -sa dediğimizin farkındayım ama bunlardan bir iki tanesi gerçekleşse zaten kâfi.

Angelo'nun hem Rashica hem Semihle rekabete girecek olması da ayrıca değerli. Normalde iki kanata da transfe gerekirken tek transferle çözülmüş olabilir. tabi sol kanat performansı ne kadar verimli bilmiyorum.

Transferin opsiyonlu kiralık olarak yapılması da çok güzel. Böylece kanat işine para harcanmamış oldu. Bu da savunmaya bütçe ayrıldığına işaret ediyor olabilir.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 15:38:01 38life ]

Çevrimiçi sEuL

Angelo gercekten cok yetenekli. Guzel transfer olur.
N’dour transferi gibi olur yüksek ihtimalle, Chelsea için hazır hale getirip parlatiriz.

Geçen sene Temmuz ayında 15M Euro’nun biraz üzerinde bonservis ödeyip almışlar.  Sans bulduğu hazırlık maçlarında fena oynamamış ve kiralık gittiği Strasbourg takımıyla Eylül’de Ligue 1’in en iyi genç yeteneği seçilmiş. Opsiyonu 20M’dan asagi olmaz bence. Çok konuşulan ikili ilişkiler sayesinde opsiyonu düşük olursa 10 numara olur tabi.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı KartalınGücü

N’dour transferi gibi olur yüksek ihtimalle, Chelsea için hazır hale getirip parlatiriz.

Geçen sene Temmuz ayında 15M Euro’nun biraz üzerinde bonservis ödeyip almışlar.  Sans bulduğu hazırlık maçlarında fena oynamamış ve kiralık gittiği Strasbourg takımıyla Eylül’de Ligue 1’in en iyi genç yeteneği seçilmiş. Opsiyonu 20M’dan asagi olmaz bence. Çok konuşulan ikili ilişkiler sayesinde opsiyonu düşük olursa 10 numara olur tabi.

Bence opsiyon 15-20 arası olur, başka yönetim olsa bir anlamı yok derdim ama oyuncu tutarsa ve kalmak istiyorsa bu yönetim o parayı verir gibi. Oyuncu için yeni Di Maria olabilir diyorlar, yani tavanı Ghezzalin çok üzerinde. Yetenekleri de biliniyor aslında kapalı kutu değil ama üstündeki baskıyı atıp bir patlama yapamamış. Bizim şu anki havamız buna müsait, eğer kafayı verir evelemeden dikine oynarsa çok can yakar. Böyle bir oyuncuya 20 de verilir çünkü 40'a satman garanti. Yok ben top cambazlığına geldim kendime oynarım derse sene sonu teşekkür eder göndeririz.

Çevrimdışı Ravenman

Anlaşma 100% tamam.

Angelo bu hafta İstanbula gelecek.

Anlaşma 100% tamam.

Kaynak nedir kardeş?

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'de 582 tane topçu var seneye mesela Datro Fofana, Renato Veiga, Cesare Casadei ve Deivid Washington gibi oyuncularada bakılabilir

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Anlaşma 100% tamam.

Hadi bakalım. Allah utandırmasın .

Stoper ve sol bekide aldık mı tutmasın kimse bizi  :super:

Etiketler: