2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

İsmail Özyurt ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 649276 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi celiker1

John Vik: "Taraftardan ben de sabır bekliyorum. Scouting anlamında yeni bir yapı var. Başkanımızın istediği noktada yeni oyuncular bulmak istiyoruz. Ben Güney Amerika'dan sorumlu olacağım. İskandinavya pazarından yeni oyunculara bakacağım. Ekimizde oyuncu izleme alanında 3-4 kişi daha olacak. Onlar da Orta Avrupa'dan sorumlu olacak. Almanya, Balkan ülkeleri... Çoğu yerdeki genç oyuncuları tarayacağız.

Kısa vadede başarı istiyoruz ancak uzun vadede de başarılı olacak oyuncu izleme ağının temellerini atmak istiyoruz. Türkiye'deki yerli yetenekler için, farklı ülkelerdeki oyuncular için çok iyi bir sistem kuracağız. Her şeyden önemli olan Beşiktaş. Burada gelecek için sağlam bir yapı kurmak istiyoruz." (Beşiktaş YouTube)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

John Vik: "Taraftardan ben de sabır bekliyorum. Scouting anlamında yeni bir yapı var. Başkanımızın istediği noktada yeni oyuncular bulmak istiyoruz. Ben Güney Amerika'dan sorumlu olacağım. İskandinavya pazarından yeni oyunculara bakacağım. Ekimizde oyuncu izleme alanında 3-4 kişi daha olacak. Onlar da Orta Avrupa'dan sorumlu olacak. Almanya, Balkan ülkeleri... Çoğu yerdeki genç oyuncuları tarayacağız.

Kısa vadede başarı istiyoruz ancak uzun vadede de başarılı olacak oyuncu izleme ağının temellerini atmak istiyoruz. Türkiye'deki yerli yetenekler için, farklı ülkelerdeki oyuncular için çok iyi bir sistem kuracağız. Her şeyden önemli olan Beşiktaş. Burada gelecek için sağlam bir yapı kurmak istiyoruz." (Beşiktaş YouTube)
Allah utandırmasın. Harika bir strateji, harika bir vizyon bu Beşiktaş için. Ortadoğu futbol kültüründen, Avrupa futbol kültürüne evrilmektir bu..  kısa vadede belki başarı gelmesede uzun vadede uçurur, domine eder, bu ülkede bu imkanlarla fark yaratır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Allah utandırmasın. Harika bir strateji, harika bir vizyon bu Beşiktaş için. Ortadoğu futbol kültüründen, Avrupa futbol kültürüne evrilmektir bu..  kısa vadede belki başarı gelmesede uzun vadede uçurur, domine eder, bu ülkede bu imkanlarla fark yaratır.
İlk cümle çok önemli, taraftarımız inşallah ilk fırsatta sergen yangını yapmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Spartak Moskova, Gedson Fernandes için Beşiktaş’a 25 milyon euro’luk resmi teklif yaptı.

(Yağız Sabuncuoğlu)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

acout yapısının kurulması güzel umarım meyvelerini de toplarız.
Benim için asıl kritik nokta genç oyuncularla birebir ilgilenecek ve onları geliştirecek hocalar

geleneksel yöntemler de olabilir, mesela alttaki örnek Semihin kafayı kaldırması için gayet verimli olur.

https://www.milliyet.com.tr/pembenar/sopali-igneli-askeri-egitim-525177

Çevrimdışı levitate

Yağız Sabuncuoğlu: "Sadece Yıldırım Demirören değil Beşiktaşlı iş adamları elini taşın altına koymuş durumda. Gemiyi yüzdürmek için ciddi mesai harcıyorlar. Yakın dönemde Beşiktaş’ta önemli sponsorluklar bekliyorum."

Yağız Sabuncuoğlu: "Yıldırım Demirören'in şirketlerinden birisi Beşiktaş'a sponsor olmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor."
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

spartak moskova gedson için 25 milyon vermiş diyorlar oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

spartak moskova gedson için 25 milyon vermiş diyorlar oha
%50 pay olmasa pazarlık yapıp 30-35 arasına verilebilir ama şuan vermek biraz saçma.

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson'a da 4 milyon maaş teklif etmişler. Gidici bence

Çevrimiçi Necmi

Gedson'a da 4 milyon maaş teklif etmişler. Gidici bence
transfer bitmedimi bu saate kadar akılları nerdeymiş artık oyuncumu gönderilir

Çevrimiçi Samet Demir

Rusya'nın 20'sinde bitiyordu sanırım.

Çevrimiçi gokhans

onlarda bizim gibi transfer dönemi bitsinde fiyatı düşsün die beklio sanırım :)))

Çevrimiçi celiker1

Maaşı düşük,18-27 yaşında scoutu yapılmış oyuncuları 2-7 milyon euroya alıp teklif gelen her oyuncuyu 10-30 milyon euro  arası satarım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Rusya'nın 20'sinde bitiyordu sanırım.
rusyadan bana ne bizde bitmedimi iki orfa saga gönderdiğin takımda transfer dönemi bittikten sonra 3. Orta saha gönderilirmi

Çevrimiçi Necmi

onlarda bizim gibi transfer dönemi bitsinde fiyatı düşsün die beklio sanırım :)))
bu saatten sonra düşmez 😂

Çevrimiçi Necmi

Maaşı düşük,18-27 yaşında scoutu yapılmış oyuncuları 2-7 milyon euroya alıp teklif gelen her oyuncuyu 10-30 milyon euro  arası satarım
10 30 arası 😳

Çevrimiçi celiker1

10 30 arası 😳
Neden şaşırdın abi? Fazla mı geldi?😃Fernandes'e 25 teklif geldi,Semih'e 18 teklif geldi.Bu senede devam edebilseydi kesinlikle 25-30 teklif gelirdi.Arrayo bir senede çift haneli gol-asiste ulaşsın adım gibi eminim 25-30 teklifler geleceğinden.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

Al musrati asist. Son saniyede istatistik yaptı. Ohh.

Çevrimiçi Necmi

Neden şaşırdın abi? Fazla mı geldi?😃Fernandes'e 25 teklif geldi,Semih'e 18 teklif geldi.Bu senede devam edebilseydi kesinlikle 25-30 teklif gelirdi.Arrayo bir senede çift haneli gol-asiste ulaşsın adım gibi eminim 25-30 teklifler geleceğinden.
gelen tekliflere pek inanmıyorum ben gelse kesin satarlardi

Çevrimiçi gokhans

Masuaku ilginç şekilde çok iyi oynamaya başladı.. uygun bir maliyeti kabul ederse sözleşme uzatılmalı tabi mutlaka bir sağ bek transferide olması şartıyla..

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku ilginç şekilde çok iyi oynamaya başladı.. uygun bir maliyeti kabul ederse sözleşme uzatılmalı tabi mutlaka bir sağ bek transferide olması şartıyla..
Yok abi hiç gerek yok, oda yoluna baksın bizde.

Etiketler: