2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094852 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

sakatlık geçmişi de tam bize göre. eylülden beri sakatmış 22 maç kaçırmış şubat başında dönmüş. Hazır çok pahalı gelmişken çok şaapmayalım.

yani sakatlanmadan hayal bile edemezsin bu tarz adamları bunun kumarına girilir bence

geçmişine de baktım son mevzu dışı çok bir şey yok, onda da hamstring koparmış nasıl döner muamma
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

24 yaşındaki İtalyan orta saha Salvatore Esposito, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.
Scout ekibi bu transfere onay verdi.

Listenin ilk sırasındaki transfer gerçekleşmezse, bu transferde gelişme yaşanabilir.  (@MustafaKratas)

@Samet Ç

kartalist bu esposito için çok uğraşıyormuşuz diyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Bu camia bir türlü gereksiz duygusalliktan kurtulamıyor.
Mustafa Hekimoğlu Semih fahri falan geleceğimiz mis falan filan hep boş laflar.Mustafa daha topu nasıl durtucegini bilemiyor.Bu oyuncular için en mantıklı iş oynayabilecekleri takimlara kiralık verirsin kendini geliştiren Beşiktaş seviyesinde oynayabilecek olan varsa öyle şans verirsin.

Çevrimdışı Renton

Fabrizio Neuhaus haberi girdi 3-4 sene öncesine kadar uçuyodu da çapraz kopardıktan sonra bitti bu adam
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu camia bir türlü gereksiz duygusalliktan kurtulamıyor.
Mustafa Hekimoğlu Semih fahri falan geleceğimiz mis falan filan hep boş laflar.Mustafa daha topu nasıl durtucegini bilemiyor.Bu oyuncular için en mantıklı iş oynayabilecekleri takimlara kiralık verirsin kendini geliştiren Beşiktaş seviyesinde oynayabilecek olan varsa öyle şans verirsin.
Kimi oynatacağız yerli ? Bu adamlara güvenmeniz gerekiyor. 17-18 yaşında çocuklar ilk maçında çıkıp 1 gol 1 asist yapmasını bekliyoruz sanırım. Yavaş yavaş süre alıp pişirmemiz lazım. Kiralık konusu da sadece yurt dışı için düşünülmeli. Onun kararını teknik ekip versin artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Florian Neuhaus, Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi değil.

Neuhaus'un önünde listede 2 futbolcu var. (Sercan Dikme)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi hasankale

Kimi oynatacağız yerli ? Bu adamlara güvenmeniz gerekiyor. 17-18 yaşında çocuklar ilk maçında çıkıp 1 gol 1 asist yapmasını bekliyoruz sanırım. Yavaş yavaş süre alıp pişirmemiz lazım. Kiralık konusu da sadece yurt dışı için düşünülmeli. Onun kararını teknik ekip versin artık.
Tıpkı feda döneminde yaptığımız gibi altyapı eğitimini Avrupa'da almış pahalı olmayan gurbetçi oyuncuları bulup getireceğiz.Adamlarin 17-18 yaşındaki oyuncuları gayet de oynuyor yetenekli oyuncu kendini çok çabuk belli eder.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 23:24:53 Samet Demir ]

Çevrimdışı levitate

@Samet Ç ne diyorsun neuhaus'a bi ara iyiydi sonra ben gladbach'ı takip etmeyi saldım napıyor bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Tıpkı feda döneminde yaptığımız gibi altyapı eğitimini Avrupa'da almış pahalı olmayan gurbetçi oyuncuları bulup getireceğiz.Adamlarin 17-18 yaşındaki oyuncuları gayet de oynuyor yetenekli oyuncu kendini çok çabuk belli eder.
Feda zamanı gibi değil piyasa işte, kime elini atsan en az 5 milyon çekiyorlar. O nedenle bu oyuncuları kazanmamız gerekiyor. En kötü demir ege gibi 5 milyona satar para kazanırız. Her sene 1 tane oyuncu da alt yapıdan kazansak ortalama 5 milyon cebimize kalır. Bu gibi nedenlerle doğru planlama ile bu çocukları kazanmalıyız.

Aynı zamanda da alt yapı hocalarını da topyekün değiştirmeliyiz. Bu da çok önemli.

Çevrimdışı levitate

masuaku ile sözleşmesindeki opsiyon konusunda anlaşmışız diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/futbolarena/status/1888322088441708745

ortaya bak maşallah

Çapraz sonrası çok düşmüş dediklerine göre. 38 milyon eurolardan 3.5lara kadar gerilemiş market değeri. Mental sıkıntısı yoksa delle ali stili alman orta saha alınır ama çok normal gelmedi bu denli düşüşü

Çevrimdışı Renton

Biz ne arıyoruz orta sahaya anlamadım.6 mı 8 mi amiri nerede kullanacak hoca
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence planlanan oyuncuları alırsak amir gelmeyecek.

Çevrimdışı levitate

çift 8 ve 10 numara

mctominay-fred-bruno

neuhaus-gedson-rafa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç ne diyorsun neuhaus'a bi ara iyiydi sonra ben gladbach'ı takip etmeyi saldım napıyor bilmiyorum
son iki senesi yok bende hiçbir fikrim yok

Çevrimiçi Samet Ç

24 yaşındaki İtalyan orta saha Salvatore Esposito, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.
Scout ekibi bu transfere onay verdi.

Listenin ilk sırasındaki transfer gerçekleşmezse, bu transferde gelişme yaşanabilir.  (@MustafaKratas)

@Samet Ç
keşke alabilsek millet boyu 6'ya göre kısa ve italya ikinci liginden diye burun kıvırıyordu bunun savunma rakamları aşağı yukarı milletin ölüp bittiği Torreira ile aynı

Çevrimdışı levitate

Çapraz sonrası çok düşmüş dediklerine göre. 38 milyon eurolardan 3.5lara kadar gerilemiş market değeri. Mental sıkıntısı yoksa delle ali stili alman orta saha alınır ama çok normal gelmedi bu denli düşüşü

mental sıkıntı olsa düzenli oynamazdı pandemide aşırı iyi oynamış sonra devam ettirememiş galiba, çapraz sakatlığı 3 ay falan sürmüş mesela sonrasında ciddi sakatlığı yok

gladbach'ın genel olarak vasat hali de etki etmiş olabilir bilemiyorum düzenli izleyenlerden yorum almak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Mamadou Sangaré ile ilgileniyor.

(Fırat Günayer)

ek olarak 6 numara ts maçına yetişecek demişler hadi bakalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Ben anlamadım biz 2 oyuncu daha almayacak mıyız niye sadece orta saha konuşuluyo?

Çevrimiçi Samet Ç

Ben anlamadım biz 2 oyuncu daha almayacak mıyız niye sadece orta saha konuşuluyo?
hem 6 hem 8 alacağız galiba

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş, Mamadou Sangaré ile ilgileniyor.

(Fırat Günayer)

ek olarak 6 numara ts maçına yetişecek demişler hadi bakalım

Bu çocuk çok farklı profil geldi bana ya. Hem dinamik hem zeki oyuncuya benziyor tek merak ettiğim salzburg neden bıraktı rapid'e bunu 700 bin euro'ya. Ucuza kapatacaklarsa gelsin ya bu çocuk

Çevrimdışı levitate

Bu çocuk çok farklı profil geldi bana ya. Hem dinamik hem zeki oyuncuya benziyor tek merak ettiğim salzburg neden bıraktı rapid'e bunu 700 bin euro'ya. Ucuza kapatacaklarsa gelsin ya bu çocuk

ya büyük saha dışı eşşeklikleri vardır ya da beklediklerini alamamışlardır, verim alamayınca salıyorlar direkt
bipbipbupbup

Etiketler: