2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094442 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

USG 3.5 milyon teklif etmiş kabul görmemiş büyük ihtimal 6-7 milyon civarı bir beklentileri var Frankfurt'ta ilgileniyormuş

https://x.com/Transfermarkt/status/1887822046278668425

Keşke direk kap atsalar hiç haberi falan çıkmadan. Çok sorunu çözer bu çocuk en çok da duran top sorununu. Kesiciliği falan da iyi baya tekrar izledim de çok mücadele ediyor. Şu esposito da fena futbolcu biraz boy dezavantajı olsa da ama sanmam bize yedirmezler onu yazın zıplar daha iyi yere

Çevrimdışı levitate

Mamadou Sangare almışız diyolar, kendisine hiç güvenmem haber konusunda ama Hakan Gündoğar sinyal verdi.

Sol beke de David Möller Wolfe çekseydik iyiydi ama Masuaku gitmiyor sezon sonunda artık sol bek işi.

iyi bir arkadaşa benziyor solak olmasını avantaj olarak görüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

yazın gs de ilgilenmiş. hem kesiciliği hem top tekniği olan, dikine oynayan, 22 yaşında bir siyahi genç izlediğim kadarıyla. 4 asist yapmış yarı sezonda. şut konusunda pek olumlu değil gibi sadece olumsuz olarak. diğer hususlarda baya modern bir orta saha. gelirse zaten wyscout kaynaklı yazanlar olur illaki daha net öğreniriz.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 01:15:10 joseph35 ]

Çevrimdışı levitate

yazın gs de ilgilenmiş. hem kesiciliği hem top tekniği olan, dikine oynayan, 22 yaşında bir siyahi genç izlediğim kadarıyla. 4 asist yapmış yarı sezonda. şut konusunda pek olumlu değil gibi sadece olumsuz olarak. diğer hususlarda baya modern bir orta saha. gelirse zaten wyscout kaynaklı yazanlar olur illaki daha net öğreniriz.

salzburg çıkışlıymış bu da bir artı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/mali_jk19/status/1887912187328397528

sallama olma ihtimali yüksek ama yine de ilginç

menajeri mendes bu arada baba fati'yi kitleyemedi bunda karar kıldı galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Demir Ege kesin gitti mi yoksa yazın dönecek mi acaba? Oyuncuyu ikna etsek hoca ondan McTominay çıkarır gibi geliyor bana bu sene de baya oynuyor portekizde. Keşke başkan ikna etse de kendi yetiştirdiğimiz oyuncuyu bu kadar ucuza kaybetmesek.

Çevrimdışı Renton

Samu costa cok para.Sangare haberi yalandir
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Demir Ege kesin gitti mi yoksa yazın dönecek mi acaba? Oyuncuyu ikna etsek hoca ondan McTominay çıkarır gibi geliyor bana bu sene de baya oynuyor portekizde. Keşke başkan ikna etse de kendi yetiştirdiğimiz oyuncuyu bu kadar ucuza kaybetmesek.
İmkanı olsa Amir yerine onu çağırırlardı. Bence kesin gitti.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

adam joseften bile iyi net. Gelmesini isterim şahsen

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen hafta Leon Goretzka'nın menejeri ile görüşmüşüz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Rio Ave'nin sahibi Marinakis aynı zamanda Nottingham'ın sahibi ve Olympiakos'un başkanı Demir Ege döner mi diye düşünmeyin bile o iş geçti 5 milyon oradan kazanırız Rio'da satarsa %20 pay var oradan da bir 2 milyon gelse yeter hiç şans vermediğin alt yapından çıkan oyuncu için

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/BarcaInvest/status/1888189364057813012
bu ansu fati o kadar düştü mü yahu? Bi ara messi’nin veliahtı diyorlardı ama açıkçası son zamanlar ne yaptı, ne oynadı ne oldu bilmiyorum.. Tutarsa uçurur o kesinde sanırım kronikleşti sakatlıkları galiba burda bu kadar gömüldüğüne göre..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

bu ansu fati o kadar düştü mü yahu? Bi ara messi’nin veliahtı diyorlardı ama açıkçası son zamanlar ne yaptı, ne oynadı ne oldu bilmiyorum.. Tutarsa uçurur o kesinde sanırım kronikleşti sakatlıkları galiba burda bu kadar gömüldüğüne göre..
Cengiz ünderinin farklı versiyonu. Ne gerek var.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ligimizin patates tarlalarında 1-2 maçlık canı var

Çevrimdışı levitate

Rio Ave'nin sahibi Marinakis aynı zamanda Nottingham'ın sahibi ve Olympiakos'un başkanı Demir Ege döner mi diye düşünmeyin bile o iş geçti 5 milyon oradan kazanırız Rio'da satarsa %20 pay var oradan da bir 2 milyon gelse yeter hiç şans vermediğin alt yapından çıkan oyuncu için

https://x.com/KartalRecord/status/1888213530513379598 :D

bence attığım sporting haberinden sonra dönme olasılığı var gibi geldi porto'da güney amerika pazarına geri dalmış zaten + ciddi borç içindelermiş

bu arada satıp satmamaktan bağımsız indirim yapma eşekliğine girersek istifa etsinler direkt
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

psv u21'de emir bars diye bir kardeşimiz varmış sözleşmesi bu yaz bitiyormuş. sol kanat, düzenli oynuyor, boyu uzun ve bizim milli takımın alt yaş gruplarında takılıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi hasankale

Yahu kardeşim Allah rızası için şu takıma forvet alın forvet.

Çevrimiçi Samet Demir

24 yaşındaki İtalyan orta saha Salvatore Esposito, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.
Scout ekibi bu transfere onay verdi.

Listenin ilk sırasındaki transfer gerçekleşmezse, bu transferde gelişme yaşanabilir.  (@MustafaKratas)

@Samet Ç

Çevrimdışı levitate

24 yaşındaki İtalyan orta saha Salvatore Esposito, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.
Scout ekibi bu transfere onay verdi.

Listenin ilk sırasındaki transfer gerçekleşmezse, bu transferde gelişme yaşanabilir.  (@MustafaKratas)

@Samet Ç
ilk sıradaki kimmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

https://x.com/KartalRecord/status/1888298121119125568

sakatlık geçmişi de tam bize göre. eylülden beri sakatmış 22 maç kaçırmış şubat başında dönmüş. Hazır çok pahalı gelmişken çok şaapmayalım.

Etiketler: