2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108194 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Bitik JK Serdal adalı 1.5 sene istedi ama 3.5 sene ancak kurtarır
See you in another life,brother.

Çevrimiçi COB

Para yapan kim varsa satıp yepyeni profillere ihtiyacımız var.

Gedson, Semih, Masuaku, Muçi ve Musrati'den malesef 25-30 milyon euro gelmesi lazım. Immobile, Chamberlain ve Joao Mario'yu hiçbir şekilde gönderemeyiz.

Şu takımda Mert, Paulista (kronik sakat değilse) ve Rafa dışında herkez gidebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Para yapan kim varsa satıp yepyeni profillere ihtiyacımız var.

Gedson, Semih, Masuaku, Muçi ve Musrati'den malesef 25-30 milyon euro gelmesi lazım. Immobile, Chamberlain ve Joao Mario'yu hiçbir şekilde gönderemeyiz.

Şu takımda Mert, Paulista (kronik sakat değilse) ve Rafa dışında herkez gidebilir.
parasını verecek gönderecek gönderen gönderiyor gönderemiyorsa da mayısı falan beklemesin istifa etsin öyle bu işler canlı yayında yücele paranı vereyim de daha konuşma diye şov yapmayla olmaz

Çevrimdışı ferdi1903

Transfere gerek yok hiç zaman harcamasinlar, bı kısım bütçeyi gönderilmesi gerekenleri harcamak daha doğru adım olur bence, bu oyuncu gurubu kimi getirirsen getir aşa cekiyor

Çevrimdışı Sinan23

Transfere gerek yok. Oynasın şu ahlaksızlar. Cehenneme dönsün inönü . Öyle kolay kurtuluş yok. Kariyerleri hayatları bitsin şu statta. İnsan ilk 20 dakika falan heyecan yaratır. Kasaba takımına elendin ya. Atağa bile çıkamadın. Tokatladilar seni her saniye . 3 kurusluk takim hemde. Taraftardaki bira bile daha çok dayandı. Rezil herifler.

Çevrimiçi tolga1903

avrupadan elendik immobile,joa üçe beşe bakmadan gönderin muleka,egeyi kiradan çağırın daha çok katkı verir

Kardeşim allah aşkına bıkmadınız mı beyinsiz futbolcudan? Bıkmadınız mı anlamsız saçma hareketlerden? Şu takıma muleka çağırmak nedir yani zikredilmesine bile tahammül edemiyorum beyinsiz futbolcuların artık bırak gittiği takımda mutlu olsun ne mulekası

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kardeşim allah aşkına bıkmadınız mı beyinsiz futbolcudan? Bıkmadınız mı anlamsız saçma hareketlerden? Şu takıma muleka çağırmak nedir yani zikredilmesine bile tahammül edemiyorum beyinsiz futbolcuların artık bırak gittiği takımda mutlu olsun ne mulekası
bitik ciroyu izlemekten bıktım hedefin ziraatse muleka bile çok takıma, geçen sene kupayı aldıysan muleka sayesinde, ben sanmıyorum cironun kupada bile maç aldıracağını milyonları cebe indirdi yatıyor (gelirken çok sevindim ama yapamadı bitirmiş kafada) yönetimde gidip, kariyerli dede olmuş saçma bir  forvete milyonlar vereceğine mecbur elindekiyle idare edip yaza atman gerekiyor kendini onu anlatıyorum. Gelen yönetimin işleri sonra daha zorlaşıyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Solskajer: "Kazanmayı öğrenmek zorundayız. İstikrar yaratmamız lazım. Üretken olmalıyız. Zor bir durum. Ancak bunu değiştirmek için buradayım. Bu oyuncu grubuna uyan sistemi bulmak zorundayız. Elimden geleni yapacağım.

Yapamazsın. 2 başkan 7 teknik direktör gitti. Sen de yapamazsın yapacak olsan manu'da yapardın. Bu heriflerden nasıl kurtulurum svenson'u molde'ye nasıl saplarım gedson'dan nasıl para kazanırım vs düşüneceksin bunlara uygun sistem tillahı gelse bulamaz çünkü çok temel bir durum var bu futbolcular iq yoksunu. Sonradan beyin takviyesi yapamayacağına göre demek ki gönderebildiğinden kurtulup yerlerine mülakatla(düşünme yetisi, iq testi) futbolcu getir iskandinava'dan bir ömür duacın oluruz. Yoksa bu çöplerin bitirdiği bir başka td olacaksın ne olur güvenme bu heriflere.

Çevrimdışı Mustafa.B

Solskajer: "Kazanmayı öğrenmek zorundayız. İstikrar yaratmamız lazım. Üretken olmalıyız. Zor bir durum. Ancak bunu değiştirmek için buradayım. Bu oyuncu grubuna uyan sistemi bulmak zorundayız. Elimden geleni yapacağım.

Yapamazsın. 2 başkan 7 teknik direktör gitti. Sen de yapamazsın yapacak olsan manu'da yapardın. Bu heriflerden nasıl kurtulurum svenson'u molde'ye nasıl saplarım gedson'dan nasıl para kazanırım vs düşüneceksin bunlara uygun sistem tillahı gelse bulamaz çünkü çok temel bir durum var bu futbolcular iq yoksunu. Sonradan beyin takviyesi yapamayacağına göre demek ki gönderebildiğinden kurtulup yerlerine mülakatla(düşünme yetisi, iq testi) futbolcu getir iskandinava'dan bir ömür duacın oluruz. Yoksa bu çöplerin bitirdiği bir başka td olacaksın ne olur güvenme bu heriflere.

sorunu hala yanlış yerde arıyoruz. matruşka düzeni devam ettikce kimi gönderirsen gönder, kimi alırsan al sonuç yine hüsran olur ve borçtan başka birşey kazanmazsın. eldeki oyuncu kadrosu ne bilbao'yu ne de renklileri tesadüfen yenmedi ve bu twente'yi yenmeyi geçtim rezil bile edebilirdi ama tam aksine tamamen rezil oldu. artık avrupa ligini seyreden herkes beşiktaş'ın sadece büyüklüğünü değil aynı zamanda camia'nın karakterini de sorguluyor. bugünkü maçla bu algıyı kırma şansımız vardı ama artık iyice beyinlere yerleşti. bunları çok kafaya takmaya gerek yok aslında. kulüp iyi niyetli profesyoneller tarafından yönetilirse bunlar kısa sürede değişebilir ama gidişat çok kötü ve sorunu yanlış yerde aradıkca birşey değişmez. kadroda değişiklik olacaksa en başta aldığı yüksek maaşın karşılığını vermekten uzak ve yetersiz olduğu belli olan oyuncuları göndererek takım olmaya bakacaksın, yıldıza gerek yok. (rafa, immobile, musrati, joao mario, svensson, oxlade, paulista, onur, bahtiyar, necip)

transferden bahsetmiyorum çünkü şu durumda ne kadar az transfer yaparsan o kadar iyidir.

Çevrimdışı 38life

Adalı Ekol TV'de Yücel'e bağırıyordu "Parayı nereden bulacaksın?" dediğinde. Hadi yapsın başkanlığını. Göndersin bu oyuncuları sözleşme fesih bedellerini verip. Bu kadronun içine yapılacak her transfer çöpe atılmış para demektir. Kimi getirirsen getir. Önce çürük elmaları sepetten çıkaracaksın, sonra taze elmaları sepete koyacaksın.

Çevrimdışı Mustafa.B

sahadaki sorunun sebebini tespit etmek aslında kolay; özellikle bilbao ve süper kupa maçı öncesi oyunculara yapılanları en başta twente maçı öncesi yapılan ve yapılmayan şeylerle karşılaştırmak. sorunların tamamı buraya yansıyor.
bunun cevabını bilen yönetim ve teknik direktör. açıklayamazlar ama taraftarın bunları bilmesi onları en kısa yoldan bu sorunu çözmeye veya istifa etmeye mecbur bırakır.

Çevrimiçi Mehmet57

Bundan 10 sene once ulke puani yarisinda Hollanda’yi arkamiza almistik bir ara. Gelin gorun simdi oynanan 5 macin 4’unu adamlar eze eze aldilar. Yenildigimiz takimin maas butcesi 9 milyon. Orta sahalarinda solbekten devsirme Sadilek, Anderlecht’de tutunamayan Vlap, Ajax icin yetersiz bulunup gonderilen Salaheddin ve santroforda 35 yasinda van Wolfswinkel ile futbol dersi verdiler.

Ve hala bu camiada buna ragmen Adali gibi populist, “yildiz oyuncu” asikligi var. Biz futboldan anlamiyoruz. Net. Maddi gucleri bir yara, Al Nassr bile on hattini Ronaldo, Mane, Talisca’dan yas ortalamasi 20 olan Wesley, Angelo ve Duran’e cevirdi. Arap bile kisa surede anladi.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 04:01:28 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Adalı Ekol TV'de Yücel'e bağırıyordu "Parayı nereden bulacaksın?" dediğinde. Hadi yapsın başkanlığını. Göndersin bu oyuncuları sözleşme fesih bedellerini verip. Bu kadronun içine yapılacak her transfer çöpe atılmış para demektir. Kimi getirirsen getir. Önce çürük elmaları sepetten çıkaracaksın, sonra taze elmaları sepete koyacaksın.
Bu işin taraftar boyutu da var yanlız. Şu an Hüseyin Yücel başkan olsaydı, sıfır transfer, sıfır sponsorluk ve bu yeni hocamız ile çoktan kazan kaldırmıştık. Hatta daha hoca açıklandığı akşam ortalık yangın yeri olurdu.

Bu yeni türeyen adamcı tayfanın bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Gayelerinin de ne olduğu böylece gün yüzüne çıkıyor işte. İşin kötü yani binlerce insan x'de bunların yayınlarını dinliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bundan 10 sene once ulke puani yarisinda Hollanda’yi arkamiza almistik bir ara. Gelin gorun simdi oynanan 5 macin 4’unu adamlar eze eze aldilar. Yenildigimiz takimin maas butcesi 9 milyon. Orta sahalarinda solbekten devsirme Sadilek, Anderlecht’de tutunamayan Vlap, Ajax icin yetersiz bulunup gonderilen Salaheddin ve santroforda 35 yasinda van Wolfswinkel ile futbol dersi verdiler.

Ve hala bu camiada buna ragmen Adali gibi populist, “yildiz oyuncu” asikligi var. Biz futboldan anlamiyoruz. Net. Maddi gucleri bir yara, Al Nassr bile on hattini Ronaldo, Mane, Talisca’dan yas ortalamasi 20 olan Wesley, Angelo ve Duran’e cevirdi. Arap bile kisa surede anladi.
akşam maçı eze eze falan almadılar tek fark rakipde ahlaklı bir ekip vardı bizde ahlaksız bir ekip vardı farkıda bu oldu. o takımı al beşiktaş forması giydir ligde oynat şu anki durumdan farklı olmayız çok sıradan bir takımla oynadık ama o kadfar rezil bir takımızki şurdan 11 kurup karşılarına geçsek bizde yeneriz yani yenilmek için rakibin kim olduğunun önemi yok. Sadece içerdeki maçlarda taraftar korkusuna biraz çabalıyorlar ama deplasmanda kıllarını kıpırdatmıyorlar biz deplasmanda maç kazanamayız içerdede biraz direnç göstersin rakip yine kazanamayız
ligde sadece 2 deplasman galibiyetimiz var oda ligin başında samsun ve kayseri maçları bugün oynasak ikisinide yenemeyiz şu portekizliyi aldık ve ondan sonra takım dibe vurdu.

Çevrimiçi Necmi

artık transfer falan yapmasınlar ihtiyaç kalmadı. gönderebildiklerini göndersinler. bu takım yazdan beri kanat diye bağırıyor. herşeyi kaybettik artık alsalar ne olacak Beşiktaşı 20 30 m daha borçlandıracaklar.
Emin olun sadece rezil olan oyuncular değil tencere düşüp kapağını buluyor işde.

Çevrimiçi Samet Ç

Takımda Mert, Emirhan ve Rafa dışında herkes gidebilir hatta gönderilmeli rebuild şart oyuncu almaya gerek yok çıkabildiginden çık saydığım isimler dışında elde kalan olursada en fazla rotasyon oyuncusu olur

Çevrimiçi Samet Ç

Bitik JK Serdal adalı 1.5 sene istedi ama 3.5 sene ancak kurtarır
10 senede zaman versen hiçbir şeyi kurtaramaz o potansiyel yok

Çevrimiçi tolga1903

artık transfer falan yapmasınlar ihtiyaç kalmadı. gönderebildiklerini göndersinler. bu takım yazdan beri kanat diye bağırıyor. herşeyi kaybettik artık alsalar ne olacak Beşiktaşı 20 30 m daha borçlandıracaklar.
Emin olun sadece rezil olan oyuncular değil tencere düşüp kapağını buluyor işde.

Abi transfer yapmasınlar da 4 galibiyet işi nolacak dün konuştuk. Tekrar avrupa kupasına katılma hedefin var türkiye kupası var bunlarla yola devam mı edilir hadi bizi geçtim şu takımı tutan anasına babasina forma bilet vs aldıran çoluk çocuğa yazık 5 sene daha böyle gitsin bu kulübü destekleyen kalmayacak. Transfer yapmasın tamam hadi ona da kabulum ama bu futbolcuları da göndersin bari satsın savsın kurtulalım şunlardan

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala sorunu yanlis yerde ariyoruz. Rasyonel yaklasmak yerine duygusal yaklasiyoruz.
25 oyuncu gitsin diyenler var. Oyunculari suclayan var. Bizi 3 sene inanilmaz para harcayip bu hale sokanlardan daha fazla transfer isteyen var.
Twente, Ajax, Midtjland kac para harcadi bugunlere transferlerle mi geldi bakin bi.
Bizi sahadan silen Twente'nin ilk 11'ine harcadigi para 8.5 milyon euro. Bizim sadece Muci'ye verdigimiz para'dan az. O da onune adam aldigimiz icin alakasiz sol acikta oynattigimiz Muci.
Veriler burda.
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-twente-enschede/startseite/verein/317
Maaslara odedikleri para toplam 9 milyon euro. https://www.capology.com/club/twente/salaries/
Immobile+Rafa'nin toplam maasindan az. Imza parasiyla birlikte Rafa'nin 10 milyon euro aldigi soyleniyor, tek basina ondan az.
Adamlar bizim 1 oyuncu'ya verdigimiz bonservis ve 1 oyuncu'ya verdigimzi maasla bizi sahadan silen takim kuruyor, hala sorunu oyuncu kalitesinde, transferde ariyoruz.

Çevrimiçi yaço58

hasan arat takımı ne hale getirip kaçtı arkasına bakmadan ben hiç tezahurat duymadım hasan arat paralar nerede diye tribünlerden maalesef bu günlerde camianında katkısı var renklilerin bulsa baş üzerinde taşıyacağı başkanı hırsızlık ile yaftalayarak gönderdik şu takıma üzülmemek elde değil nereede 2016/17 Beşiktaş nerede bugunkü Beşiktaş daha çok ah vah ederiz ancak durum bu bir grup var eski başkan tvye çıktığında direk istemiyoruz diye anında tivit atıyordu ancak rezil bir şekilde kulübü yönetip arkasına bakmadan kaçan başkan unutuldu bile ne diyelim bizler dik duramadık fb ile olan maça çıkma arkandayız dedik camia olarak sonra da paralar nerede maalesef daha bir 3/5 sene böyle gider umarım yanılırım ama serdal başkanda düzeltecekmiş gibi gelmiyor geçen daha kronik cengizi alıyorduk sosyal medya baskısı olmasa ne diyelim ben elimden geldiğince her sezon formamı alıp destek oluyorum kongre üyeliğinin başvurusunu bekliyorum kabul edilmesini beşiktaşımız yenilince haftamız kötü geçiyor ama oradaki beşiktaşı şaha kaldıracağım deyip gelen hasan arat kulübü yarı yolda bırakıp kaçıyor ne diyelim ki biz eldeki imkanlar ile hep takımın yanındayız, Umarım düzeliriz bizlere yazık ama hiç sanmıyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Aynen oyle kardesim. Gecen sene ben Hollanda takimlarini overken birisi kalkip Ajax da kim Besiktas'in yaninda, Ajax modeli sokmez bize biz Real Madrid'i ornek almaliyiz demisti.
Koy takimi gelip seni futboluyla eziyor hala karakterden transferden bahsediyorlar. He evet oyuncularin tamami karaktersiz.
Karaktersiz Masuaku yillardir PL'de, karakersiz Udokhai yillardir Bundesliga'da, ahlaksiz Rafa ve Immobile de Portekiz'de Italya'da oynadi nasil oynadiysa artik. 2 sene'de takimin yarisi degisti, ama aldigimiz tum oyuncular da karaktersizmis, tesadufe bak sen.

Sorun futbol aklinda. Yoneticiler de futbol'dan gram cakmiyor, taraftar hele hic cakmiyor.
Sana istikrarli lider oyun kuran stoper lazimken Paulista geldi. Taraftar alkisladi, hepiniz begendiniz bu transferi. Yazilar hala forumda vardir.
Sag stoperinde iki tane sakatlik abidesi var, bu transferi dogru bulan sizlerdiniz. Sonra sezonun yarisinda 2 tane solak stoperle oynamak zorunda kalip top cikaramayinca niye boyle oynuyoruz oluyor.

Takimda sol acikta Muci oynuyor. 1 sene evvel bonservis rekoru kirarak aldigin 10 numara. Onun yerine sirf rakiplere calim olsun hava ataym diye aldigimiz Rafa oynuyor, sonra niye Muci performans sergilemiyor diye yirtinirsin.

Hucum hattinda 2 tane sahada gezinen gram pres yapmayan Rafa ve Immobile var. 2 tane Hollanda inegi gibi gezinen oyuncu'ya 12 milyon euro maas veriyorsun. Neden?
Cunku transfer delisi taraftarini doyurayim diye bu oyunculara piyasa degerinin cok cok ustunde maas bagladin, rakipler gerine gerine oyun kurarken bunlar sadece bakiyor.
Bu 2 transferi de deli gibi isteyen, alkislayan taraftardi, forumdaki cogu kisi dahil. Kimse o kadar da unutkan degil, herkes neler yazildigini soylendigini biliyor.

Simdi bu sacma transferleri yapan yonetimden bu sacma transferlere alkis tutan taraftar yine transfer istiyor. Sanki sorunumuz sadece transfermis gibi.
Hala teshisi yanlis koyuyoruz, teshisi yanlis koydugumuz icin cozum de dogru olmuyor. Bizden hicbirsey olmaz.
GS ve FB'den de birsey olmaz normalde, onlar bizden daha fazla para harcadigi icin yine birseyler yapiyor. Ama harcanan para ve butcelere bakarsak onlar da bizden basarili degil.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hasan arat takımı ne hale getirip kaçtı arkasına bakmadan ben hiç tezahurat duymadım hasan arat paralar nerede diye tribünlerden maalesef bu günlerde camianında katkısı var renklilerin bulsa baş üzerinde taşıyacağı başkanı hırsızlık ile yaftalayarak gönderdik şu takıma üzülmemek elde değil nereede 2016/17 Beşiktaş nerede bugunkü Beşiktaş daha çok ah vah ederiz ancak durum bu bir grup var eski başkan tvye çıktığında direk istemiyoruz diye anında tivit atıyordu ancak rezil bir şekilde kulübü yönetip arkasına bakmadan kaçan başkan unutuldu bile ne diyelim bizler dik duramadık fb ile olan maça çıkma arkandayız dedik camia olarak sonra da paralar nerede maalesef daha bir 3/5 sene böyle gider umarım yanılırım ama serdal başkanda düzeltecekmiş gibi gelmiyor geçen daha kronik cengizi alıyorduk sosyal medya baskısı olmasa ne diyelim ben elimden geldiğince her sezon formamı alıp destek oluyorum kongre üyeliğinin başvurusunu bekliyorum kabul edilmesini beşiktaşımız yenilince haftamız kötü geçiyor ama oradaki beşiktaşı şaha kaldıracağım deyip gelen hasan arat kulübü yarı yolda bırakıp kaçıyor ne diyelim ki biz eldeki imkanlar ile hep takımın yanındayız, Umarım düzeliriz bizlere yazık ama hiç sanmıyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
eline yüreğine sağlık yazdıkların o kadar doğru ki
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Hala sorunu yanlis yerde ariyoruz. Rasyonel yaklasmak yerine duygusal yaklasiyoruz.
25 oyuncu gitsin diyenler var. Oyunculari suclayan var. Bizi 3 sene inanilmaz para harcayip bu hale sokanlardan daha fazla transfer isteyen var.
Twente, Ajax, Midtjland kac para harcadi bugunlere transferlerle mi geldi bakin bi.
Bizi sahadan silen Twente'nin ilk 11'ine harcadigi para 8.5 milyon euro. Bizim sadece Muci'ye verdigimiz para'dan az. O da onune adam aldigimiz icin alakasiz sol acikta oynattigimiz Muci.
Veriler burda.
Maaslara odedikleri para toplam 9 milyon euro. https://www.capology.com/club/twente/salaries/
Immobile+Rafa'nin toplam maasindan az. Imza parasiyla birlikte Rafa'nin 10 milyon euro aldigi soyleniyor, tek basina ondan az.
Adamlar bizim 1 oyuncu'ya verdigimiz bonservis ve 1 oyuncu'ya verdigimzi maasla bizi sahadan silen takim kuruyor, hala sorunu oyuncu kalitesinde, transferde ariyoruz.
Aynen oyuncu suçlamayalim iki yönetim 12-13 hoca yediler ne zaman suclayabiliriz acaba oyuncuları ayrıca Midtjylland her sene düzenli 15-20 harcayan kulüp Ajax'ta bu seneyi sayma bundan önceki iki sene transfere 220 milyon euro harcadı twente dediğin takım hollandanın basakşehiri beklenti belli tabi az harcayacak bir yere falan geldiği yok sen zaten rakiplerine göre az harcıyorsun onlardan tek farkın onlar on tane işte beş doğru yapıyorsa sen bir yapıyorsun onlar çöplere sabır etmiyor sen çöplerden bir şey çıkmayacağını bildiğin halde sabır edip bir şeyler çıkarmaya çalışıp yıllarını da çöpe atıyorsun

Aynen oyuncu suçlamayalim iki yönetim 12-13 hoca yediler ne zaman suclayabiliriz acaba oyuncuları ayrıca Midtjylland her sene düzenli 15-20 harcayan kulüp Ajax'ta bu seneyi sayma bundan önceki iki sene transfere 220 milyon euro harcadı twente dediğin takım hollandanın basakşehiri beklenti belli tabi az harcayacak bir yere falan geldiği yok sen zaten rakiplerine göre az harcıyorsun onlardan tek farkın onlar on tane işte beş doğru yapıyorsa sen bir yapıyorsun onlar çöplere sabır etmiyor sen çöplerden bir şey çıkmayacağını bildiğin halde sabır edip bir şeyler çıkarmaya çalışıp yıllarını da çöpe atıyorsun

O oyunculari getirip bu duzende oynatan futbol aklini suclarim.
Muci mi dedi bana 10 milyon euro verin, sonra yarim sene sonra onume Rafa'yi koyup beni sol acikta sag acikta harcayin diye?
Muleka mi dedi ben santrforken beni alin sag kanada yapistirin iyi oynadiktan sonra yedek birakin diye?
Immobile mi dedi ben bitikken ve beni Lazio bedava'ya elden cikarmaya calisirken yillik 6 milyon euro baglayin diye?
Rafa Silva mi dedi bana Arap kuluplerinin bile vermeye yanasmadigi imza parasini ve maasi verin, sonra kanatsiz takima koyup mucize yaratmami bekleyin diye?

Bu oyuncular tek tek o kadar kotu oyuncu degil, ama bu kadar kotu kadro muhendisliginin oldugu ve ligden kopup motivasyonun kalmadigi yerde boyle birsey cikiyor ortaya.

Madem bu kadro o kadar berbat sene basinda soyleseydiniz birseyler. Immobile transferini alkislayan bu taraftardi.
Rafa Silva'yi ligin sefiri ilan eden de sizlerdiniz. Paulista'yi super stoper ilan eden de sizlerdiniz. Az tartisma yasamadim forumda sezon basinda niye yine 33-34 yasinda stoperlere gidiyoruz diye.
Sene basinda herkesin agzi kulaklarindaydi, simdi kadro'yu berbat ilan ediyorsunuz. Is isten gectikten sonra abartili elestirilere benim kulagim tikali.

Birseyleri duzelteceksek bunu makro seviye'de duzeltecegiz. Once bi takimin kulubun durumunu kabul edip capimizi bilelim.
GS ve FB'yle bu kadar fark yaratilmisken yarismaci olmak yerine once bir mantikli hedef koyalim.
Once gercekci bir butce ve hedefler belirleyip 2 sene yapilanmayi goze alalim.

Sirf twitter'daki ergen taraftarlari memnun edecegiz diye zengin simarik is adamlarinin kasa kolayligi saglayip borcu sisirmesinin kotu birsey oldugunu anlayalim bi.
Takmis herkes kadro kalitesi, transfer, bilmemne. Evet sorun transfer. Zaten transfer yapa yapa arsa ciktik.

Çevrimiçi tolga1903

Veriler burda.

Senin 1 milyonluk topcuya 10 milyon verip getirmiş olman şişirilmiş bir balon olduğunu gösterir twente'den daha kaliteli olduğunu değil. Dün o golü atan çocuğu minimum 15 milyon euro'ya satacak mesela sen bugün komple takımını satılığa çıkar bakalım 15 girer mi cebine merak ediyorum. Sorunu oyuncu kalitesinde aramayıp oyuncuları suclamayalim aynen 8 td 4 başkan daha yesinler

Etiketler: