2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103647 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

açık değilmi zaten bizim için yenidenmi açsınlar
Aynen, Kutucu transfer olup ilk macina çıktı dün. Fb’nin yeni transferi de kadroda.

Bizde para falan yok sanırım. Transfer yapamiyorsakta şu gereksizlerden kurtulsak kafi:

- Ersin (Watford 1.5M veriyor diye haberler vardı. Satin gitsin işte)
- Onur Bulut (maaşının karşılanması ve üstüne 5M TL vererek bir takıma gönderip belki kurtulabiliriz bu gereksiz futbolumcu yeteneksiz maldan)
- Masuaku (çok şükür sene sonunda kontratı bitiyor ama arada kurtulabilirsek ne ala)
- Paulista (yeni cam adamımız geldiğinden beri paso sakatlanıyor hey masallah)
- Onana (Cebi senin yedi sülaleni ……)
- Ox (bunu buraya getireni vatan haini diye asmak gerekirde neyse)
- Joao (Benim 18 aylık ufaklık bundan fazla katkı verir, o kadar kötü ve bitik futbolcu. Bunu alıp getireni klupten ihraç etmeliyiz)
- Tayyip Talha (Türk can adamımız, sagolsun Aybaba çok sakatlanıp maç parası alamıyor diye birde sözleşmesini uzatıp zam yaptı, yatacak yeriniz yok sizin)
- Udokhai (kiralık sene sonuna kadar kalabilir)
- Ndoer (Amir’in tırnağı olamaz bu gereksiz)
- Bahtiyar (büyük kaziklardan, dikkat edenler bilir - her maç en az bir iki ortaya inanilmaz saçma sapan bir şekilde zıplar - bu günde yerdeki topa neredeyse kafa atacam derken golü yedirdi)
- Ciro (6M Euro’luk firatpen borusu, 36 yasina gelmiş halen pas nasıl verilir, top nasıl kontrol edilir, ofsayt nedir bilmiyor)
- Svenson (kontratlı bitiyor sene sonunda, sene sonuna kadar kalabilir ama ilk 11 için yetersiz bence)
- Musrati (alicisi varsa bu borudan da kurtulmak lazım, her maç iki ara pası verecek diye 30 top kaybını izlemekten bıktım)

Nasıl bi bok çukuruna düştüysek artık, klubun en üst seviyesinden futbolcusuna kadar her tarafımıza siviyoruz. Hayattan bezdirdiler (Hakaret Yasak)₅

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ta ayrılması muhtemel oyuncuların son durumu.

▪️ Oxlade-Chamberlain, gitmek istemiyor. Göndermek için 6M€ ödenmesi gerekli.

▪️ Joao Mario'dan çıkman için 7.5M€, Immobile'den çıkman için 9M€ ödemen lazım.

▪️ Onana kulüplerle görüşüyor. Henüz Beşiktaş'tan aldığı maaşı diğer kulüplerde bulamadı.

▪️ Ndour transferinin kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.

▪️ Masuaku, AEK ile görüşüyor. Beşiktaş, oyuncunun anlaşmasını bekliyor.

▪️ Musrati için herhangi bir teklif yok.

(Fırat Günayer)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ben biliyorum da yönetim farkında değil sanırım.

Oyuncu gönderemiyorlar Samet. Gitmeden de herhangi bir transfer beklememek lazım. Benim kızdığım nokta da şu oyuncu gönderememe işi. Yahu anç'ye saydık sövdük şu onana oxlade başımıza bela etti derken kalktı gelen yönetim de paulista ndour falan sokuşturdu. İmmobile göndermeye kalksan kim verir gözünü seviyim 34 yaşındaki adama yıllık 6 milyon euro. Araplar bile bizim kadar enayi değil edecek oyunculara veriyorlar böyle paraları. Ya douglaslardan boydlardan lenslerden beri bir oyuncu gitmiyor lafı var yıllar geçti hala aynı halt ben bu kulübü çözemedim gerçekten taraftarı olmanın bu kadar yorduğu başka bir kulüp yoktur. Gelen gidenden şikayetçi ama giden ne yapıyorsa aynısını yapıyor aynı tür oyuncular getiriyor aynı vaadleri veriyor ve yapamıyor. 2 tane sponsorla lansman yaptın başkan hani nerde bu adamlar buhar mı oldu nerde bu gain ve rams tjk'ya mı sponsor oldu bunlar?

Çevrimiçi tolga1903

Aylardır iki tane sol ayaklı sol stoperle oynamaya çalışıyoruz, kanat oyuncu sayımız 1 ve o da kapanan takıma karşı etkisiz elaman. 13'ünde açıldı bu transfer dönemi o 2 transfer için söz veren iş adamlarına desek de transfer yerine oyuncu göndermemize yardım etseler bari. Ne yazık ki ndour harici gidecek oyuncu yok 1 kontenjanla bek mi alırsın stoper mi alırsın kanat mi alırsın santrafor mu alırsın. Ole'ye allah yardım etsin manu eziyeti sonrası burası daha zor gelecek çünkü burda yabancı sınırı denilen rezillik var üstüne para yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu gönderemiyorlar Samet. Gitmeden de herhangi bir transfer beklememek lazım. Benim kızdığım nokta da şu oyuncu gönderememe işi. Yahu anç'ye saydık sövdük şu onana oxlade başımıza bela etti derken kalktı gelen yönetim de paulista ndour falan sokuşturdu. İmmobile göndermeye kalksan kim verir gözünü seviyim 34 yaşındaki adama yıllık 6 milyon euro. Araplar bile bizim kadar enayi değil edecek oyunculara veriyorlar böyle paraları. Ya douglaslardan boydlardan lenslerden beri bir oyuncu gitmiyor lafı var yıllar geçti hala aynı halt ben bu kulübü çözemedim gerçekten taraftarı olmanın bu kadar yorduğu başka bir kulüp yoktur. Gelen gidenden şikayetçi ama giden ne yapıyorsa aynısını yapıyor aynı tür oyuncular getiriyor aynı vaadleri veriyor ve yapamıyor. 2 tane sponsorla lansman yaptın başkan hani nerde bu adamlar buhar mı oldu nerde bu gain ve rams tjk'ya mı sponsor oldu bunlar?
İş başa düşünce böyle oluyor. Hoca da olduğu gibi haftaya iyi transfer gelir yine seviniriz ama seçim öncesi büyük konuşmamak lazım işte.

Ben artık ilk 11 de ox, mario, onur falan görmek istemiyorum ya. Gerçekten istemiyorum. Eyüp teki Tayfur Onuru top diye oynar. Tayfur da yetersizdir bu arada. Biz işte bilmem kim rarotasyon olur, bir başkası da pik zamanı performansı tekrar verir diye beklerken herşeyi kaybediyoruz.

1-2 güzel maç çıkardı diye milli takımında 10 numara oynayan adama stoper bölgesini emanet ediyoruz. Ox çıkıyor bir kaç dakika sonra mario giriyor takım yine eksik kalıyor.

Defolar yaz yaz bitmiyor.

Başkan seçim öncesi kaybedecek 5 dakikamız yok diyordu kaybediyoruz işte. 22 puan fark oldu. Kızdığım mevzu tamamen yönetimsel. A.Bilboa'ya 4 atıp antalya ile berabere kalıyorsan bu işte teknik taktik falan değil. Kulüpte halen devam eden disiplinsizlik mevcut.

(Allah tan haftaya bay geçiyoruz. )
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan23

Fb nin ön sol dolu bizimde gerimiz. Adamlar hala solak alıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Fb nin ön sol dolu bizimde gerimiz. Adamlar hala solak alıyor.
Onlar kafayı yemiş, bizde dolu olan birşey yok bence. Udokhai ve emirhan var, sağ tarafta kimse yok. Bahtiyar 10 numara ya da kanat onu da stoper oynatıyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

İş başa düşünce böyle oluyor. Hoca da olduğu gibi haftaya iyi transfer gelir yine seviniriz ama seçim öncesi büyük konuşmamak lazım işte.

Ben artık ilk 11 de ox, mario, onur falan görmek istemiyorum ya. Gerçekten istemiyorum. Eyüp teki Tayfur Onuru top diye oynar. Tayfur da yetersizdir bu arada. Biz işte bilmem kim rarotasyon olur, bir başkası da pik zamanı performansı tekrar verir diye beklerken herşeyi kaybediyoruz.

1-2 güzel maç çıkardı diye milli takımında 10 numara oynayan adama stoper bölgesini emanet ediyoruz. Ox çıkıyor bir kaç dakika sonra mario giriyor takım yine eksik kalıyor.

Defolar yaz yaz bitmiyor.

Başkan seçim öncesi kaybedecek 5 dakikamız yok diyordu kaybediyoruz işte. 22 puan fark oldu. Kızdığım mevzu tamamen yönetimsel. A.Bilboa'ya 4 atıp antalya ile berabere kalıyorsan bu işte teknik taktik falan değil. Kulüpte halen devam eden disiplinsizlik mevcut.

(Allah tan haftaya bay geçiyoruz. )

Bu takımın majör skorlarla maç kazanmaması gerektiğini anlamamız lazım bizim. Aşırı defolu bir takım ve "ulan acaba olur mu" düşüncesini 1 saniye bile hissetmemeli kimse. Yanlış anlaşılmasın kimseden kastım futbolunu yönetenler ve teknik ekip. Bilbao fener maçına geldiği gibi gelmedi buraya, rotasyon yaptı sancet gibi bir oyuncusu sakattı ve her şeyden önemlisi herifler garantilemiş şekilde geldi. Nasıl ki sezon başı 5 attığımız takımdan bugün 22 puan fark yedik yarın da örneğin çeyrek finalde karşımıza çıkacak bir bilbao 4 attığımız takim olmayacak.

Şundan adım soyadım gibi emindim ki antalya maçı zor geçecekti nitekim geçti, "madem bilbao 4'ledin ads'ye neden yenildin" diye çok soruldu bugün o ads yine gelse o bizi mahveden yusuf sarı'yı kaybetmemiş olsa yine yener bu takımı. Çünkü takımın ligde maç kazanmak gibi derdi yok, ha bunu dert edinmiş olsa bile bu ligdeki takımlara karşı ya gs gibi aşırı hakem desteğin olacak ya da topu sette hızlı çevireceksin, iyi duran top kullanacaksın ve minimum top kaybıyla oynayacaksın hiçbiri bu takımda mevcut değil hakem desteğin ise hiç yok. Elindeki personelin bir nebze hızlı hücumla iş bitirebilir ancak burada bunu yapmana izin verecek takım sayısı kaç tane?

Bu personelle gerçekten işi çok zor ole'nin, hiç öyle ben ox'dan faydalanırım mustafa erhan benim yedek santraforum olacak onur bulut'u rotasyonda sürekli kullanırım masuaku gitmesin vs bu laflar haberleştiği gibi en ağır tepkiyi koymalı taraftar gerekirse bu yönetim de istifaya davet edilir kimsenin babasının malı değil bu kulüp dün gelmiş bir teknik adamın lafıyla onur bulut ox falan izletmeye devam ederlerse sonları hasan arat yönetiminden 1 gram farklı olmaz, ole'nin de gvb'dan(eğer gerçek fikirleri sercan dikme'nin haberleştirdiği gibiyse bu enkazlardan faydalancam düşüncesinde ısrar ederse)
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2025, 02:14:39 tolga1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bu takımın majör skorlarla maç kazanmaması gerektiğini anlamamız lazım bizim. Aşırı defolu bir takım ve "ulan acaba olur mu" düşüncesini 1 saniye bile hissetmemeli kimse. Yanlış anlaşılmasın kimseden kastım futbolunu yönetenler ve teknik ekip. Bilbao fener maçına geldiği gibi gelmedi buraya, rotasyon yaptı sancet gibi bir oyuncusu sakattı ve her şeyden önemlisi herifler garantilemiş şekilde geldi. Nasıl ki sezon başı 5 attığımız takımdan bugün 22 puan fark yedik yarın da örneğin çeyrek finalde karşımıza çıkacak bir bilbao 4 attığımız takim olmayacak.

Şundan adım soyadım gibi emindim ki antalya maçı zor geçecekti nitekim geçti, "madem bilbao 4'ledin ads'ye neden yenildin" diye çok soruldu bugün o ads yine gelse o bizi mahveden yusuf sarı'yı kaybetmemiş olsa yine yener bu takımı. Çünkü takımın ligde maç kazanmak gibi derdi yok, ha bunu dert edinmiş olsa bile bu ligdeki takımlara karşı ya gs gibi aşırı hakem desteğin olacak ya da topu sette hızlı çevireceksin, iyi duran top kullanacaksın ve minimum top kaybıyla oynayacaksın hiçbiri bu takımda mevcut değil hakem desteğin ise hiç yok. Elindeki personelin bir nebze hızlı hücumla iş bitirebilir ancak burada bunu yapmana izin verecek takım sayısı kaç tane?

Bu personelle gerçekten işi çok zor ole'nin, hiç öyle ben ox'dan faydalanırım mustafa erhan benim yedek santraforum olacak onur bulut'u rotasyonda sürekli kullanırım masuaku gitmesin vs bu laflar haberleştiği gibi en ağır tepkiyi koymalı taraftar gerekirse bu yönetim de istifaya davet edilir kimsenin babasının malı değil bu kulüp dün gelmiş bir teknik adamın lafıyla onur bulut ox falan izletmeye devam ederlerse sonları hasan arat yönetiminden 1 gram farklı olmaz, ole'nin de gvb'dan(eğer gerçek fikirleri sercan dikme'nin haberleştirdiği gibiyse bu enkazlardan faydalancam düşüncesinde ısrar ederse)
İşin üzücü kısmı hasan arat yönetime demediğini bırakmayan gazeteci ve sözde sosyal medya önderleri (artık ne derseniz deyin), sabır göstermemizi istiyorlar.

Neden sabır göstereyim ki ? Şimdiye kadar yeterince sabretmedik mi ? Ben mi dedim 2 hazır sponsorumuz var, 2 transfer hazır parasını yöneticilerimiz verecek, sportif direktör 1 ocakta iş başı yapacak, Beşiktaşın kaybedecek 1 dksı yok, keşke seçim şimdi olsa diye. Bunların hiç birisi benim vaadlerim değil. Bunları ben de gerçekleştiremem ama o koltuktaki kimse o gerçekleştirecek.

Hoca gelmeden önce de çok eleştirdim, hoca gelince de takdir ettim ama gazeteclerin dediği gibi 2 transfer ile takımın düzeleceğini hesaplıyorlarsa yanılıyorlar. Takımda istenmeyen adamları yollayıp 2 transfer yapsınlar o zaman sesim çıkmaz benim. Ama bu adamlar gitmediği için transfer yapamadık derlerse eski yönetimlerden öok bir farkları kalmaz benim gözümde.

Ayrıca bizim basın sözcümüz nerede? Biz bu bilgileri neden fırat ya da sercandan falan öğreniyoruz )

Çevrimdışı Necmi

olmazmı fener var bunların hepsini yaşadıkları yetmşyor birde şampiyon olamıyorlar kupada yok geçtim onkarı kritik maç bile kazanamıyorlar başkan bile kovamıyorlar 😂 halimize şükredelim beterin beteri var

Çevrimiçi Samet Demir

Okan Koç: "Gelirken 'Bu takımın eksikliklerini biliyoruz, 2 tane sponsorla anlaşma, transfer var' dediniz, bakıyoruz hala ortada bir şey yok. Beşiktaş taraftarının sabrı kalmadı. Bir an önce bu transferlerin yapılması gerekiyor.

Fenerbahçe; Talisca'yı, Skriniar'ı, Carlos'u getirdi. Fenerbahçe'de yedeklenecek oyuncuları şu anda Beşiktaş'a getir, bir çok yerde katkı sağlar.

Taraftar hareketlilik bekliyor. Evet sabredin diyorlar da Burası Beşiktaş. Sabır edilecek durumda değiliz artık. Rakiplerinle makas iyice açılıyor."

(🔗A Spor / @okankoc54)

Çevrimiçi Akil Emre

Okan Koç: "Gelirken 'Bu takımın eksikliklerini biliyoruz, 2 tane sponsorla anlaşma, transfer var' dediniz, bakıyoruz hala ortada bir şey yok. Beşiktaş taraftarının sabrı kalmadı. Bir an önce bu transferlerin yapılması gerekiyor.

Fenerbahçe; Talisca'yı, Skriniar'ı, Carlos'u getirdi. Fenerbahçe'de yedeklenecek oyuncuları şu anda Beşiktaş'a getir, bir çok yerde katkı sağlar.

Taraftar hareketlilik bekliyor. Evet sabredin diyorlar da Burası Beşiktaş. Sabır edilecek durumda değiliz artık. Rakiplerinle makas iyice açılıyor."

(A Spor / @okankoc54)
Malesef hepimizin bildiği gerçekler bunlar, makas bi süre sonra gerçekten kapanmayacak duruma gelecek. Sabırla bekliyorz zaten hiç umut kalmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sabır edilecek bir durum yok bir şeyler yaparsın sonuç alınması için sabır edersin ama ortada hiçbir şey yok neye sabır edeceğiz

Çevrimiçi hasankale

Bu saatten sonra bu takımın ayağa kalkması çok zor.Rakipler zaten iyi olan kadrolarına sürekli takviyeler yapmaya devam ediyor.Zaten hakem ve medya desteği fazlasıyla onlardan yana.

Çevrimiçi Akil Emre

Sabır edilecek bir durum yok bir şeyler yaparsın sonuç alınması için sabır edersin ama ortada hiçbir şey yok neye sabır edeceğiz
Beklemeye alıştık kaç yıldır gelen gideni aratıyor, napalım elden bişeyde gelmiyor forvet yetersiz, kanat yok, bek yok, sağ ayaklı stoper yok nereye el atsak rezalet, havamızın değişmesin tek şartı uefada ilerlemek, eldeki gereksizlerden çıkmak ve min 3 transfer bakalım bunlardan kaçı gerçekleşecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Malesef hepimizin bildiği gerçekler bunlar, makas bi süre sonra gerçekten kapanmayacak duruma gelecek. Sabırla bekliyorz zaten hiç umut kalmadı.
O fark zaten kapanmayacak duruma 1-2 yıla gelecek orası kesin adamlar 4-5 aya yedek bırakacakları stoper için 11 verdiler diğeri hucum hattına tek oyuncu için 20 nakit ayırıyor bizde işte Onur'a sabret Bahtiyar'a Masuaku'ya sabret modundayız ancak bugünden bir şeyler yapmaya başlarsan 5 yıla kafa kafaya gelirsin bizimkiler izliyor ne gidecekler gidiyor ne eksikler kapanıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Bana 15 topçu gönderip 15 topçu alacak başkan lazım bunu yapamayacak adam başkan olup yalandan hayal satmasın bu iş bu kadar basit herkes desteklediğinin hatalarına göz yumuyor Yücel başkan olsa dediklerinin hiçbiri gerçekleşmese ilk haftası falan dinlemeyip bugün o sabredin diyenler neler yazardı adamına göre davranmaya gerek yok iki büyük yapılmaya çalışılıyor bu ligde ve o hedeflerinide gerçekleştirmek üzereler isin kötü tarafı bizimkilerde bu işe çanak tutuyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Fb durumunda biz olsak stopere takviye yapmazdık, onlarda şuan mourinho faktörü var gittiği her takıma para harcatan hoca ama. Bize gelende nasıl oluyorsa ox'dan olur mu kafasına bürünüyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Giden gitmiyor bari para edebilecek semih, muçi, ersin, musratiden çıkıp yeni bir planlama yapabilsek.

Çevrimiçi Samet Ç

Cengiz Ünder diyorlar kiralık :D
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2025, 16:28:32 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Cengiz Ünder diyorlar kiralık :D
Olumlu düşüneyim 3-4 opsiyon olacaksa gelsin. Abdulkadir ömürüde alalım. Yusuf yazıcıyı da yoklamak gerekiyor bu arada.

Çevrimiçi Samet Ç

Olumlu düşüneyim 3-4 opsiyon olacaksa gelsin. Abdulkadir ömürüde alalım. Yusuf yazıcıyı da yoklamak gerekiyor bu arada.
olumlu düşüne düşüne bu hale geldik bu saatten sonra full istifa

Çevrimiçi Samet Ç

Yapı kuracağız diyip çöp dolduracaklar takıma geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Yapı kuracağız diyip çöp dolduracaklar takıma geçmiş olsun
Çıldırcam yemin ederim fb gibi loser takımın 3.yedeğini almayı mı düşünüyoruz ?

Etiketler: