2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat baltacı, Renton, tolga1903, Darkeagle, Atkar, uno_bjk, Serdar3444 ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 559233 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Molde'nin eski hocası Moe Solskjaer'in yardımcısı olacakmış

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Oxlade, Onana ve Ndour çıkış yerlerine Breivik iyi olur

Çevrimiçi levitate

üçlüye döneceksek olur

sağ bek niyetine de kullanılabilir gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

sağ bek niyetine de kullanılabilir gibi
olabilir atletizmi ve topla ilişkisi iyi zaten sola hücumcu bek çekersek bu da geriyi üçler böylece orta sahada iki pivot yerine iki btb kullanılabilir

Çevrimiçi levitate

olabilir atletizmi ve topla ilişkisi iyi zaten sola hücumcu bek çekersek bu da geriyi üçler böylece orta sahada iki pivot yerine iki btb kullanılabilir

5 dakikada taktik icat ettik :d

hep deve gibi beklerimiz olsun istemişimdir solada uzun birini çekelim takılsınlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

hep deve gibi beklerimiz olsun istemişimdir solada uzun birini çekelim takılsınlar
https://www.transfermarkt.com.tr/luan-candido/profil/spieler/432166

Sol beke de bunu çekelim fizikli takım istiyorum artık hiçbir şey üretmesek bile fizikle döveriz en kötü rakipleri :D

Çevrimiçi gokhans

bekde stoper menşeli adama karşıyım. Pırpır kanat karşısında çok aciz duruma düşüyor, rezil olabiliyorlar. Kısa bacaklı, seri, patlamalı, pozisyon bilgisi çok yüksek, ciğersiz adam şart..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

bekde stoper menşeli adama karşıyım. Pırpır kanat karşısında çok aciz duruma düşüyor, rezil olabiliyorlar. Kısa bacaklı, seri, patlamalı, pozisyon bilgisi çok yüksek, ciğersiz adam şart..
Tuta'dan Pavard çıkartır iyi bir hoca pozisyon bilgisi olsun atletizmi olsun ayağı olsun fiziksel mücadelesi olsun gayet yerinde

Çevrimiçi tolga1903

çünkü işsiz olanlar dışındakiler bizi istemiyor.

Haklısın abi. Bize düşen bu saatten sonra tam destek vermek hoca ve ekibine umarım oyuncular da biraz silkelenir şu samsun bilbao maçlarını güzel atlatırız

Çevrimiçi gokhans

Haklısın abi. Bize düşen bu saatten sonra tam destek vermek hoca ve ekibine umarım oyuncular da biraz silkelenir şu samsun bilbao maçlarını güzel atlatırız
yüz kızartıcı durumlara maruz kalınmadığı sürece mağlubiyetleri yada ligi kaçıncı bitireceğimizi umursamıyorumki umursanmamalıda, herşey önümüzdeki senenin hazırlığı için, yeni yapılanma için olmalı. Bu sezonu kurtarmak için yapılacak her hamle saçmalık olacaktır. Mümkünse seneye avrupa’ya da katılmamalıyız..

Çevrimiçi levitate

kartalist privine yazmış yine

Emil Breivik ile alakalı rapor sunmuş hoca yönetime görüşme sırasında. Uygun maliyete gelebileceğini söylemiş hoca, görüşme olduktan sonra bilgilendireceğim. (Teknik ekibin eski oyuncusu zaten biliyorlar oyuncuyu)
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

yüz kızartıcı durumlara maruz kalınmadığı sürece mağlubiyetleri yada ligi kaçıncı bitireceğimizi umursamıyorumki umursanmamalıda, herşey önümüzdeki senenin hazırlığı için, yeni yapılanma için olmalı. Bu sezonu kurtarmak için yapılacak her hamle saçmalık olacaktır. Mümkünse seneye avrupa’ya da katılmamalıyız..

Ligi kaçıncı bitireceğimizi artık kimsenin umursayacağını sanmiyorum ya. Sadece ama sadece skordan bağımsız biraz oyun görmek istiyorum şu takımdan. Ligin en kötü takımı gibi futbol oynaması zoruma gidiyor bodrum bizim ceza sahamiza girme rekoru kırmasın bir zahmet artık. Yoksa dediğin gibi öyle ahım şahım transfere de gerek yok ama yeni sezonda bu hoca olacaksa bu seneden fazla yıpranmaması bizim hayrımıza olur.

Çevrimiçi gokhans

kartalist privine yazmış yine

Emil Breivik ile alakalı rapor sunmuş hoca yönetime görüşme sırasında. Uygun maliyete gelebileceğini söylemiş hoca, görüşme olduktan sonra bilgilendireceğim. (Teknik ekibin eski oyuncusu zaten biliyorlar oyuncuyu)
geçen sene büyük sakatlık geçirmeden önce ciğersiz hayvanın biriydi. Gs’yi eledikleri maçda boey ve torreira’yı yerden yere vurmuştu, adam tek başına tüm orta sahayı domine etmişti ama sakatlık sonrası durumunu bilmiyorum.. Yeni yapılanmada ucuza gelecekse iyi bir hamle bence..

Çevrimiçi Samet Demir

geçen sene büyük sakatlık geçirmeden önce ciğersiz hayvanın biriydi. Gs’yi eledikleri maçda boey ve torreira’yı yerden yere vurmuştu, adam tek başına tüm orta sahayı domine etmişti ama sakatlık sonrası durumunu bilmiyorum.. Yeni yapılanmada ucuza gelecekse iyi bir hamle bence..
Onana,ndour,ox gönder bunu al. Üçünün yaptığı işi tek başına yapar. Sakatlık dönüşü nasıl onu bilmediğim halde yazıyorum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Onana,ndour,ox gönder bunu al. Üçünün yaptığı işi tek başına yapar. Sakatlık dönüşü nasıl onu bilmediğim halde yazıyorum

Sakatlık öncesi haliyle geleceğini bilsem o listeye gedson bile girsin derdim. Baya iyiydi bu çocuk çok mu geriledi acaba hiç bilmiyorum güncel durumunu.

Çevrimiçi murat

Breivik ve grönbaek iy oyuncular olabilir ama belki daha keşfedilmemiş Cevherler olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Breivik ve grönbaek iy oyuncular olabilir ama belki daha keşfedilmemiş Cevherler olabilir.
Halandı gencecik yaşta oynatan hocamız var. Hem hedefe gidip hemde gençlerin kazanıldığı ve dengenin bozulmadığı bir dönemi yaşatır İnşallah bize.

Çevrimiçi Atkar

Breivik olur. Gerçekten pas atmayı bilmeyen orta sahalardan Beşiktaş çok yoruldu. Dorukhan,Mensah,Gedson olmuyor,olmayacak. Gedson 10 numara da olur,Gio çok iyi verimde alıyordu 10 numara gibi oynayınca. Musrati çok iyi bir 6 numara olsa da çapa bir 6 numara lazım bize.Kalas değil Okay civarları.

Çapa 6-Breivik-Gedson yaparsın. Sol tarafa Rafa olur. Sağ tarafa sol ayaklı oyun kurucu kanat ve pivot santrafor alırsın.
Veya Çapa 6-Breivik-Muçi yaparsın veya Rafa yaparsın hocaya kalmış.
Oyuncu profilleri olarak yazıyorum isimlerden muaf olarak benim istediğim Atiba-Ozzy-Sosa tandemi TR liginde geçerli olan bu.

Okay-Shaparenko-Kamada
Ghezzal-Pivot Santrafor-Olcay(Larin) vari kanat forvet.
Bu sistem Türkiye’de yeter arkadaş.

Etiketler: