2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat baltacı, Renton, tolga1903, Darkeagle, Atkar, uno_bjk, Serdar3444 ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 559224 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bir şey çıkmaz bence, gelince yine de destekleyeceğiz tabii ki
X de bir kaç sevmediğim herif var şu akşam space odası açanlardan. Gio'ya demediklerin bırakmayı bu hocayı güzellemelerine ne demeli:)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

X de bir kaç sevmediğim herif var şu akşam space odası açanlardan. Gio'ya demediklerin bırakmayı bu hocayı güzellemelerine ne demeli:)

2-3 aya onlarda gömmeye başlarlar nabza göre şerbet veren adamlar

ya da manu gördüler diye ohoooooooooov büyük hoca diye tripleniyor olabilirler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beto ve Serginho isminin ortaya çıkmasının sebebi de belli oldu en azından hoca tutmasa bile böyle her oyunu oynayabilecek oyunculara gitmek faydalı olur hoca tutmasa bile elde enkaz kalmaz

geçiş değilde ne lazımsa onu oynatır bence, manu'da sürekli diziliş değiştirip duruyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca tercihi ağzımda buruk bir tat bıraktı bakalım görelim diyeceğimiz biri olmamalıydı ama maalesef bakalım görelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/KartalRecord/status/1879985914686079160

Tabii taşra kafası gülücük atar bildiğin mal modeli.
Oyuncu imzlarsa Goztepe ile değil arkasındaki Ankersen ile imzalayacak.

Çevrimiçi sozkul

Mesela neden bizim son 2 yabancı hocamız da yıllarca takım çalıştırmamış şekilde bize geldi? 2021'den beri championship dahil ole'yi neden kimse istihdam etmedi? 3 sene takım çalıştırmayan birine mevcut sorunlar yumağı bjk kadrosu emanet etmek akıllıca mı gerçekten? Adam bezer be şu oyuncu grubundan.

çünkü işsiz olanlar dışındakiler bizi istemiyor.

Çevrimiçi levitate

Mesela neden bizim son 2 yabancı hocamız da yıllarca takım çalıştırmamış şekilde bize geldi? 2021'den beri championship dahil ole'yi neden kimse istihdam etmedi? 3 sene takım çalıştırmayan birine mevcut sorunlar yumağı bjk kadrosu emanet etmek akıllıca mı gerçekten? Adam bezer be şu oyuncu grubundan.
manudan sonra mental olarak tükendiğine dair bir şey görmüştüm ama tekrar bulamadım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Dostum şuan iş arıyor olsan sana x bir şirket teklif yapsa bakarsın değil mi ne sıklıkla işçi çıkarıyor diye. Durum bundan ibaret işte.  Teklif ettiğimiz çoğu kişi de bu kanıda, büyük ihtimalle 4. Ve ya 5. sıradaki hoca teklifimizi kabul etti. İşin güzel tarafı adam isteyerek ve kendi çalışma şartlarına uyacağı fikri kabul edip geliyor. Bize düşen de desteklemek artık.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 02:56:43 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

hoca yarın öğle saatlerinde geliyormuş hayırlı olsun

ilk maçı bilbao olacak zor ama puan çıkartırsa fena başlangıç olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Renton

1 puanı alır kaçarım son maçta hedefsiz twenteden 3 kovalarım 👏👏👏
See you in another life,brother.

Çevrimiçi gokhans

jonas older wind yoklamışız. Sanırım şu yeni alman scoot önerisi ile.. Hocayıda onlar önermiş bu arada..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı underworld

Sol kanat
Sağ kanat
Sol bek
 ve diğerleri diye gider...

Çevrimiçi Serdar3444

Şu an yaşadığımızın daha dibini bu kadar uzun süre yaşadığımızı ben hatırlamıyorum. Zaten bundan kötüsü olamaz. Santos gibi yada kovac gibi bir adam gelmediği için de ayrıca çok mutluyum. Artık sahada planı olan birisini görmek istiyordum.
Serdar Başkan'ın teknik direktörün işine karışmayıp sonuna kadar maddi ve manevi destek  vereceğini düşünüyorum. Bizi hemen şampiyon yapamasa da geleceğimizin temellerini atacağını ümit ediyorum. Molde de iyi bir hikaye yazmış, bizde ki imkanlarla tekrarını neden yapmasın...
Yapılan ilk transferler, gönderilenler, ne olup ne olamayacağını bize net olarak gösterecek
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 15:05:44 Serdar3444 ]

Çevrimiçi levitate

Rennes 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve takım bulmalarını söyledi.

Baptiste Santamaria
Gauthier Gallon
Jota
Albert Gronbaek
Glen Kamara
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse yine Allgeri'den Kovac'tan falan iyi hoca

Çevrimiçi Samet Ç

Rennes 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve takım bulmalarını söyledi.

Baptiste Santamaria
Gauthier Gallon
Jota
Albert Gronbaek
Glen Kamara
Gronbaek'i Sampaoli'den kurtaralım

Çevrimiçi Samet Ç

Marcus Edwards kadro dışı kalmış çözün şunu bize

Çevrimiçi Samet Demir

Molde’nin eski teknik direktörü Erling Moe, Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer'in yardımcı antrenörü olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

1 hafta içerisinde gelen gidenler belli olur aşağı yukarı. Bakalım inşallah söylemlerini gerçekleştirirler

Çevrimiçi Renton

Molde’nin eski teknik direktörü Erling Moe, Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer'in yardımcı antrenörü olacak.
Gsyi perişan etmişti bunun moldesi
See you in another life,brother.

Çevrimiçi levitate

berkay özcan kadro dışı kalmış beleşe geliyorsa yerli rotasyonu için iş görür
bipbipbupbup

Etiketler: