Ben de şunu merak ediyorum nasıl vedalaşacaklar 6 oyuncu ile? Yazın gitmedi bu adamlar ve kontratları devam ediyor onana ox masuaku vs. Yani tehditle şantajla baskıyla mı yollayacağız biz bu adamları gitmiyorlar gitmedikleri için de bu hale düştük biraz. Şu an rahatça çıkabileceğimiz tek oyuncu ndour çok şükür ki kiralamışlar onu da. Yani esasında yaz aylarında yaşadığımız sıkıntılardan değişen hiçbir şey yok ve üzerine mali olarak çok daha kötü durumdayız o kadar zor ki yönetimin işi bazen kızılıyor başkana ben de dahil neden gecikiyorsun diye ama bizim durumumuz hakikaten bitik ya.
Bitik falan değil. Yıllardan beri iş bilen bir başkanımız olmadı. Bizde artık durumumuzun kötü olduğunu kabullendik. (Öğrenilmiş çaresizlik.)
İşin sportif tarafını falan sabredelim eyvalah da. Hüseyin yücelin sponsorluklarına laf edip 2 tane sponsorluk için ön protokol yaptıklarını ilan ettiler. Sonuç 2-3 hafta geçti gain rams hala açıklanmadı. Nerede sponsorluk?
Sportif direktör hazır dendi oda yok. Bütün planlar sergene göre yapılmış oda teklifi kabul etmedi. Zaten onun ekibinde Murat hataya hoca oluyor. Ekibi de ondan umudunu kesmiş belli ki.
İnşallah 6 ay sonra tekrar kandırıldık demeyiz.