2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1431008 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Seneye kadro planlaması için Rafa, Gedson, Emirhan, Svennson kalsın diğerleri gitsin diye düşünüyordum ama değerini bulan, para eden kim varsa gitsin.
2 senedir ne bu çektiğimiz. Ruhsuzlar ordusu.

30 yaş üstü bitik adamları bize yıldız diye getirmeyin. Bıktık Delle Ali, Texerira, Chamberlain, Pjanic gibi tiplerden.
10 milyon euro imza parası, 6 milyon euro verdiğimiz Rafa kaç haftadır ne yapıyor, Ciro nerde, Paulista nerde? 50-60 küsür milyon euro harcayıp geçen senekinden berbat takım kurmayı nasıl başardınız.

Şöyle Kuzey Avrupa takımları gibi toplu defans, toplu hücum yapan, fizikli, diri takım kurun. Yaş ortalaması 24-25 olsun, topçuların hedefi kendini göstermek ve Avrupa'nın büyük kulüplerine gitmek olsun.
Portekizli, Hollandalı vs. hoca getirmeyin. Hiçbir şey bilmiyorsanız bu sene karşılaştığımız Bodo Glimt, Lugano vs. takımların ekolünde hoca bakın.

Gerçi bizde nerde o vizyon. Yıl 2025 olacak halen dillerde Sergen Yalçın, Talisca falan. Camia olarak mentalitemiz değişmeden bizden bir yol olmaz kusura bakmayın. Eğer vizyoner bir yönetim gelmeyecekse (ki sanmıyorum) kulübün satılmasından başka çıkar yol yok.

Kjetil knutsen 2018'den beri bodo'nun başında. Bir norveç fin isveç isviçreli ahlakı yok ki sende o modeli alıp buraya kopyalayasın. Düşünsene hani olmaz da bodo glimt scoutları liglerindeki kfum oslo'dan bir oyuncu izliyor, kulüplerinin futbol deparmanlarının başındaki adama oyuncuyu öneriyor, o adam olumsuz rapor yazıyor bu oyuncu bize uygun değil diye, knutsen'in oyuncudan haberi bile yok ve bodo glimt başkanı akşamına bir yoneticiyi arıyor bu oyuncuyu transfer ediyoruz diyor. Can keleş böyle alınmış bu kulübe verilen para 100 milyon türk lirası. Aynısını joao mario için düşün, çevir 3 milyonluk udokhai'yi 7'ye almalarını düşün, 34 yaşında immobile'ye 20 milyon euro bağlamalarını vs örnek o kadar genişletilir ki.

Ezcümle bizim buralarda ahlak yok şerefinle haysiyetinle anılmak gibi bir gaye yok, sen asla norveç modeli isviçre modeli kuramazsın bu topraklarda. Boşa hayal kurmaya gerek yok bir turk hoca gelecek ve kümede tutacak önce, sonra gs ve fb'nin birbirini yeme sertliğine göre belki 3 4 yıl sonra aradan sıyrılırız kuş taşa çarparsa. Beşiktaş'ın son 2 yönetiminin ahlaksızlığı gs ve fb'de de yok bu arada geçtim norveç'i isveç'i.

Gerçeklerle yüzleşip önce bu takımın bu sene kümede tutulması lazım tehlikenin farkında değil kimse hatay+ads'den toplam 1 puan aldın sen ve senin yönetimlerin bugün bal ligi'ne düşen eskisehirspor'u oralara düşürenlerden daha ahlaklı ve mantıklı değil. Adana demirspor'a oyun olarak kaybetmek bu kulübün kısa zamanda en dip noktaya gelebileceğinin ispatıydı skor da umrumda değil oyunu kaybedemezsin sen bu takıma, kaybediyorsan çanlar senin için çoktan çalmıştır.

Çevrimiçi mayguntr

Seneye kadro planlaması için Rafa, Gedson, Emirhan, Svennson kalsın diğerleri gitsin diye düşünüyordum ama değerini bulan, para eden kim varsa gitsin.
2 senedir ne bu çektiğimiz. Ruhsuzlar ordusu.

30 yaş üstü bitik adamları bize yıldız diye getirmeyin. Bıktık Delle Ali, Texerira, Chamberlain, Pjanic gibi tiplerden.
10 milyon euro imza parası, 6 milyon euro verdiğimiz Rafa kaç haftadır ne yapıyor, Ciro nerde, Paulista nerde? 50-60 küsür milyon euro harcayıp geçen senekinden berbat takım kurmayı nasıl başardınız.

Şöyle Kuzey Avrupa takımları gibi toplu defans, toplu hücum yapan, fizikli, diri takım kurun. Yaş ortalaması 24-25 olsun, topçuların hedefi kendini göstermek ve Avrupa'nın büyük kulüplerine gitmek olsun.
Portekizli, Hollandalı vs. hoca getirmeyin. Hiçbir şey bilmiyorsanız bu sene karşılaştığımız Bodo Glimt, Lugano vs. takımların ekolünde hoca bakın.

Gerçi bizde nerde o vizyon. Yıl 2025 olacak halen dillerde Sergen Yalçın, Talisca falan. Camia olarak mentalitemiz değişmeden bizden bir yol olmaz kusura bakmayın. Eğer vizyoner bir yönetim gelmeyecekse (ki sanmıyorum) kulübün satılmasından başka çıkar yol yok.

Camia olarak degismemiz lazim ama bu gercekci olmayan kuzey takimi fantezilerinden de vazgecmemiz lazim. Bir milyon bile taraftari olmayan, dogru duzgun ligde rakibi olmayan takimlari ornek alip yapilanmaya gidilmez. Besiktas kalibresindeki bir takim en fazla 1 sezon ben yarismiyorum sampiyonluga deme luksune sahip, su an ki makasdan dolayi hadi iki sezon bile diyebiliriz. Buna gore de kisa, orta, uzun vadeli planini yapmasi lazim.

Her 3 ayda bir takim daha iyi gittigi surece yoluna devam edersin ama bir suru seye bakip sureci takip etmen lazim. Takimin basarisini oyunculara indirdigimiz de boyle bos bos 2-3 senede bir ayni seyleri tartismaya devam ederiz.

Bizim bakmamiz gereken seyler, takimin oynadigi oyun gelisiyor mu, yatirim yaptigin oyuncular kendilerini gelistirebiliyorlar mi, tesisdeki imkanlar surekli guncellenip yenileniyor mu, teknik kadro gerekli destegi aliyor mu, alt yapidaki hocalar yeterli egitim alip kendilerini gelistirebiliyorlar mi. Besiktas seviyesindeki bir kulup kendi profesyonel ekibini kurmali bazi departmanlar icin, scouting olsun, oyuncu gelistirme olsun, medya olsun, alt yapiyla ilgili her sey olsun. Ve hangi hoca gelirse gelsin bu departmanlar korunmali surekli yatirim yapilarak gelistirilmeli.

Ha bizim camiada taraftada boyle bir vizyona inanacak destek verecek isik var mi, ben gulerim sadece :D herhangi bir sosyal medya postunun altini okuyanda ortalama besiktas taraftar profilini anlar zaten boyle bos hayallere girmez.

Ama suni teneffuslerle bu takim cok uzun yasamaz artik, saglam bir kalp/beyin ameliyati ve sonrasinda uzun bir ameliyat sonrasi yogun bakim gerekiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/EKGedik/status/1868922373660921913
Ilk cümlede kurtuluş reçetesini at çöpe ayrıca alınacaksa  bir tane 30+ adam belki birde kaleci 30+ olabilir geri kalan hep 24-28 yaş arası olmalı kafa yorarsan bulursun rahatlıkla

Çevrimiçi Samet Demir

Ilk cümlede kurtuluş reçetesini at çöpe ayrıca alınacaksa  bir tane 30+ adam belki birde kaleci 30+ olabilir geri kalan hep 24-28 yaş arası olmalı kafa yorarsan bulursun rahatlıkla
. Sergeni yazmış ilk madde olarak ben onu okumadım direk kadro için yazdıkları ilgimi çekmiş.

Kalecinin 30+ olması sıkıntı olmaz tecrübe kalede güven verir. Onun harici stoper harici gençlere yönelmek lazım. Stoperler de 28-30 bandı olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Camia olarak degismemiz lazim ama bu gercekci olmayan kuzey takimi fantezilerinden de vazgecmemiz lazim. Bir milyon bile taraftari olmayan, dogru duzgun ligde rakibi olmayan takimlari ornek alip yapilanmaya gidilmez. Besiktas kalibresindeki bir takim en fazla 1 sezon ben yarismiyorum sampiyonluga deme luksune sahip, su an ki makasdan dolayi hadi iki sezon bile diyebiliriz. Buna gore de kisa, orta, uzun vadeli planini yapmasi lazim.

Her 3 ayda bir takim daha iyi gittigi surece yoluna devam edersin ama bir suru seye bakip sureci takip etmen lazim. Takimin basarisini oyunculara indirdigimiz de boyle bos bos 2-3 senede bir ayni seyleri tartismaya devam ederiz.

Bizim bakmamiz gereken seyler, takimin oynadigi oyun gelisiyor mu, yatirim yaptigin oyuncular kendilerini gelistirebiliyorlar mi, tesisdeki imkanlar surekli guncellenip yenileniyor mu, teknik kadro gerekli destegi aliyor mu, alt yapidaki hocalar yeterli egitim alip kendilerini gelistirebiliyorlar mi. Besiktas seviyesindeki bir kulup kendi profesyonel ekibini kurmali bazi departmanlar icin, scouting olsun, oyuncu gelistirme olsun, medya olsun, alt yapiyla ilgili her sey olsun. Ve hangi hoca gelirse gelsin bu departmanlar korunmali surekli yatirim yapilarak gelistirilmeli.

Ha bizim camiada taraftada boyle bir vizyona inanacak destek verecek isik var mi, ben gulerim sadece :D herhangi bir sosyal medya postunun altini okuyanda ortalama besiktas taraftar profilini anlar zaten boyle bos hayallere girmez.

Ama suni teneffuslerle bu takim cok uzun yasamaz artik, saglam bir kalp/beyin ameliyati ve sonrasinda uzun bir ameliyat sonrasi yogun bakim gerekiyor

Bizi bitiren bu sacma dusunce zaten. Neye gore bizim bu luksumuz yok, biz Real Madrid falaniz da haberim mi yok?
70 yillik lig tarihinde 15 defa sampiyon olmusuz, ortalama 4-5 yilda bir. Son 10 yilda 3 defa sampiyon olduk galiba.
Zaten ortalama olarak 4-5 yilda bir sampiyon olan takim niye 3 senelik bir yapilanmaya gidemesin?
Son 3-4 senedir bu kafayla her sene tonla oyuncu gonderip tonla oyuncu aliyoruz da ne oluyor?
Sen 1 senede GS ve FB ile arandaki farki nasil kapayacaksin? Hangi parayla?
Adamlarin 200-250 milyon euro'luk kadrosu var, Rafa Silva ve kadayifa donmus Immobile'yle mi kapatacaktin?
GS ve FB'yle yarisir kadro kuracaksan yaz doneminde 50 milyon euro bonservis, 50 milyon euro ek maas butcesini gozden cikarman lazim.
Bunu yapacak gucun var mi? Yok. Bunu yonetim cebinden karsilasa bile uzun vadede kulup olarak bu para'yi dondurecek gucun var mi?
Yok. O zaman neyin tartismasini yapiyoruz anlamiyorum.
Her sene Avrupa'da Kopenhag, Young Boys, Slavia Prag, Bodo gibi dusuk butceli takimlar dogru organizasyonla bizim alt edemedigimiz FB ve GS'yi parcaliyorsa bizim izlememiz
gereken yol belli.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Ayhylc02/status/1868724767072849983

Şu adamdan helallik almadan işlerimiz yoluna girmeyecek sanırım.

Çevrimiçi mayguntr

Bizi bitiren bu sacma dusunce zaten. Neye gore bizim bu luksumuz yok, biz Real Madrid falaniz da haberim mi yok?
70 yillik lig tarihinde 15 defa sampiyon olmusuz, ortalama 4-5 yilda bir. Son 10 yilda 3 defa sampiyon olduk galiba.
Zaten ortalama olarak 4-5 yilda bir sampiyon olan takim niye 3 senelik bir yapilanmaya gidemesin?
Son 3-4 senedir bu kafayla her sene tonla oyuncu gonderip tonla oyuncu aliyoruz da ne oluyor?
Sen 1 senede GS ve FB ile arandaki farki nasil kapayacaksin? Hangi parayla?
Adamlarin 200-250 milyon euro'luk kadrosu var, Rafa Silva ve kadayifa donmus Immobile'yle mi kapatacaktin?
GS ve FB'yle yarisir kadro kuracaksan yaz doneminde 50 milyon euro bonservis, 50 milyon euro ek maas butcesini gozden cikarman lazim.
Bunu yapacak gucun var mi? Yok. Bunu yonetim cebinden karsilasa bile uzun vadede kulup olarak bu para'yi dondurecek gucun var mi?
Yok. O zaman neyin tartismasini yapiyoruz anlamiyorum.
Her sene Avrupa'da Kopenhag, Young Boys, Slavia Prag, Bodo gibi dusuk butceli takimlar dogru organizasyonla bizim alt edemedigimiz FB ve GS'yi parcaliyorsa bizim izlememiz
gereken yol belli.

Ideal dunyada herkesin rasyonel dusundugu yerde ben de 3 senelik yapilanma isterim, ama bu kadar borclu sacma sapan sistemli vakif yapisindaki bir futbol klubu oldugumuz icin max 1 sene diyorum. Stada taraftari doldurabilmen lazim, avrupaya katilip para alabilmen lazim, forma vs satip kasaya para koyman lazim.

oyunculari takima getirirken onlara proje sunabilmen lazim, gel bize biz 3 sene sampiyonluga oynamayacagiz dedigin an sana para harici motivasyonla gelmek isteyen oyuncu havuzun onda birine iner. dersen ben barca gibi alt yapidan cikaracam, oyle bir alt yapiyi kurup, donusunu alman minumum 10 sene.

duzgun yapilirsa 2-3 transfer sezonu ile duzgun butcelerle bu ligde kafaya oynayacak takim da kurarsin, yeter ki atilan tum adimlar tek vizyonla besiktasin basarisi icin atilsin, taraftar gaziyla sovmenlik icin yapilmasin.  Yillik kasaya giren para bellidir, ona gore maaslari duzenli odeyebilecegin butceyi belirleyip alttaki iskeleti doldurursun 1.5 senede

kuracagin kadro 24 kisi: 10 yabanci + 7-8 milli takim seviyesinde turk + 7-8 tane yatirim yaptigin genc turk+yabanci oyuncu

10 kisilik yabanciya: Svenson, Paulista, Gedson, Amir, Rafa, Rashica, zorlasan Immoyu/Musratiyi yazarsin, alacagin 2/3 cok kaliteli profil yabanci: 1 stoper, 1 solbek, 1 orta saha, 1 kanat.

Milli Takim seviyesi turk oyuncular, Mert, Emirhan, Salih, Semih(?), burasi bizim kanayan yaramiz, buraya cok da yetenekli olmayan ama en azindan caliskanligi yuksek disiplinli gurbetci alirsin, yedek defansif ortasaha, yedek stoper, yedek defansif kabiliyeti pres gucu yuksek kanat alirsin (Olcay gibi).

Yatirimlik genc oyuncular: Kalede alt yapidan gelen 2 cok iyi oyuncu var, stoper olarak yatirimlarimiz hep bos cikti simdiye kadar, Demir Ege, Mustafa belki alt yapidan tek girebilecek oyuncular buraya, 3-4 tane genc yabanci yatiriminida buraya yaparsin.

Tabi is yine sanki kadrodaymis gibi konusmus oldum ama asil problem orda degil, asil problem ve cozulmesi gereken bu kadroyu kuracak, degerlendirecek, yestistirip gelestirecek departmanlarin ve onlari denetleyecek mekanizmalarin gelistirilmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

Free çıkacak Davy Roef var 5-6 sene işimizi görür kale için
Gent uzatmış ama 2 milyona falan biter kaleyi rahat götürür

Çevrimiçi murat

Daha önce burada yazdım udokai filan gerek yok colley kalsın işimizi görür diye.sen ortayı sağı solu santraforunu bir yola sok.paulista bile gereksizdi ama hadi ona eyvallah.elindeki Tayyip ve Emirhan bile işini görür.göndermeye ayrı para getirmeye ayrı para kulübü borçlandırdıkça borçlandırdılar.hiçmi seyretmeden adam alıyorsunuz bu nedir.onana amartey nur Mario nasıl transfer edilir.tamam 11 e almzsın kulübeye transfer yaparsın ama bunlar kulübeye bile fazla.10 milyon verilen adamları saymıyorum bile.o paraya gelen adam seni uçurup kaçırmalı.o paraya zar atma lüksümüz yok.ben bu transferlerin indira gandi transferi olduğunu düşünüyorum hiç masum gelmiyor.larine 1.5 milyon verildi diye söylenmeyen kalmamıştı.

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel:
Anis Hadj Moussa ile anlaşmıştım.
Kaan Şakul onay vermedi.

Hüseyin Yücel:
Tzolis’i kadromuza katacaktık.
İzin verilmedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel:
Anis Hadj Moussa ile anlaşmıştım.
Kaan Şakul onay vermedi.

Hüseyin Yücel:
Tzolis’i kadromuza katacaktık.
İzin verilmedi.
Moussa ile 4 milyon bonservis 400 bin maaşa anlaşmış bedava Tzolis zaten bilinen oyuncuydu ama iyi oyunculara gitmiş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Kaan Sakul 45 yasindaki Immobile'nin 6 milyon euro'luk maasina izin vermis, bitik sakat Paulista'nin maasina 3 yillik kontratina falan izin vermis ama onlara vermemis.
Bak sen. Baskanlar konustukca Huseyin Yucel gozume kotu, Serdal Adali gozume iyi geliyor.
Adali'nin dun surekli para konusunun konusulmasi konusunda soyledikleri de dogru. Besiktas baskanligi acik arttirma'yla alinacak makam olmamali, ayrica para'dan baska birseyin konusulmamasi da garip.

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Beşiktaş'ta Zalewski konusunda bir hareketlilik var. Ancak seçim dolayısıyla net bir şey söyleyemiyorum."

(🔗 Play Spor / @ertansuzgun)

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/korayceliker/status/1869624965898830265?t=xCm82erklR7oHFCZFH8-sQ&s=19

@Samet Ç :D
Altta yorumları oku insanlar zaten neyin ne olduğunu fark etmişler. İlk etapta inanıyoruz, doğruluğunu araştırınca da bu söylemlerin amacı ortaya çıkıyor. Samet Aybaba sesini çıkarmadı, Friedel çıkarmadı, gio çıkarmadı, Feyyaz zaten ortalıkta gözükmüyor. Başkan adayımız sonradan fark etmiş olayları. Kardeşim haksızlık oldu neden sesini çıkarmıyorsun. Hasan Arat istifa etmese daha neler yaşanacaktı kim bilir. Herkes kendini temize çıkarma peşinde. Olan biz taraftarlara oldu. Kaç gündür yediğim yemekten bile tat alamıyorum. Bizim hayatımız Beşiktaş. Sözde bunların da Beşiktaş.

Çevrimiçi murat

Neyse ki önceki yönetim gibi suçu taraftara atmadılar.aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa.

Çevrimdışı levitate

ne yapalım başkan adaylarına inanmak suç oldu bu devirde :D
başkanlara inanmak suç olsaydı müebbet yerdim herhalde sen yine iyisin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Altta yorumları oku insanlar zaten neyin ne olduğunu fark etmişler. İlk etapta inanıyoruz, doğruluğunu araştırınca da bu söylemlerin amacı ortaya çıkıyor. Samet Aybaba sesini çıkarmadı, Friedel çıkarmadı, gio çıkarmadı, Feyyaz zaten ortalıkta gözükmüyor. Başkan adayımız sonradan fark etmiş olayları. Kardeşim haksızlık oldu neden sesini çıkarmıyorsun. Hasan Arat istifa etmese daha neler yaşanacaktı kim bilir. Herkes kendini temize çıkarma peşinde. Olan biz taraftarlara oldu. Kaç gündür yediğim yemekten bile tat alamıyorum. Bizim hayatımız Beşiktaş. Sözde bunların da Beşiktaş.
valla işimiz zor felaket kandırıldık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

valla işimiz zor felaket kandırıldık
Bu seçimde inanacağız. Umarım tekrar kandırılmayız.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin Destanoğlu
Mert Günok

Felix Uduokhai
Emirhan Topçu
Tayyip Talha Sanuç
Gabriel Paulista
Necip Uysal   

Bakhtiyor Zaynutdinov
Emrecan Terzi

Jonas Svensson
Onur Bulut

Gedson Fernandes
Salih Uçan

Semih Kılıçsoy
Ernest Muci

Milot Rashica
Can Keleş

Rafa

Ciro Immobile
Mustafa Hekimoğlu

Devre arası hemen yollanacaklar:
Arthur Masuaku,  Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, João Mário, Alex Oxlade-Chamberlain.

En acil tarafından bu yabancılar ile yolların ayrılması lazım. Amir ve Demir Ege geri çağırılmalı. Bir sol bek, bir sol kanat, bir sağ kanat birde santrafor aldığımız zaman yaza kafamız rahat gireriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Destanoğlu
Mert Günok

Felix Uduokhai
Emirhan Topçu
Tayyip Talha Sanuç
Gabriel Paulista
Necip Uysal   

Bakhtiyor Zaynutdinov
Emrecan Terzi

Jonas Svensson
Onur Bulut

Gedson Fernandes
Salih Uçan

Semih Kılıçsoy
Ernest Muci

Milot Rashica
Can Keleş

Rafa

Ciro Immobile
Mustafa Hekimoğlu

Devre arası hemen yollanacaklar:
Arthur Masuaku,  Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, João Mário, Alex Oxlade-Chamberlain.

En acil tarafından bu yabancılar ile yolların ayrılması lazım. Amir ve Demir Ege geri çağırılmalı. Bir sol bek, bir sol kanat, bir sağ kanat birde santrafor aldığımız zaman yaza kafamız rahat gireriz.
Santrafora şimdiden Göztepe'de kiralık olan Romulo alırım sene sonu avrupa yapmadan

Etiketler: