Ben taraftarimizin ne istedigini de bilmedigini, genel olarak da pek iyi analiz yapamadigini dusunuyorum.
Yoksa Musrati'yi bu kadar gommek, oyuncu profilinde olmayan seyleri istemek sacmalik. Elimizde Gedson varken de yanina pasor 6 yerine daha sert defansif bir 6 istemek sacmalik, hele ki ligde maclarimizin 90%'inda topa sahip olup hucum edecek taraf olacaksak.
Dunku macta da Musrati'nin eksikligi gozuktu. Oyun kuramadik, pozisyonlar da onde baskiyla veya spontane gelisti. 5 tane orta saha ozellikli adamla gram oyun kuramadik.
Dün ilk yarıda millet immobile gömerken ben adama hayran oldum, 34 yaşında, 20 yaşında ki adama göre bile bu kadar çok koşan bu kadar doğru yere doğru koşu atan, karşı defansı mikser gibi karıştıran, oyunun içinde kalan, kovalayan piyasada kaç adam var. Adam hatada yapmayacak mı, zaten hata da yapmasa buralarda olurmuydu?!
Musrati, Svenson, İmmobile, Mert, Rashica hatta Gedson ne yaparsa yapsın birileri mutlu olmuyor, sevemiyor bunları. Ha haklı oldukları konular da var ama bunları abartmak anlamsız, bu oyuncular bu kadar karalanacak topçu değiller. Kadro değişmeyecek ki bence hepsi hatalarına eksiklerini rağmen günün sonunda gayet verimli adamlar. Dün bence Rafa kötü oynadı, top kaybı ve pas hatası çok fazla yaptı ama adama tüm takım bastı. Plan Rafa'yı oynatmamak üzerineydi. Bastılar, oynatmadılar. Bu Rafa'yı kötü yapmaz. Rafa'yada laf söyleyen çıkarsa şaşırmam.