2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102090 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ox, onana yerine sol bek sol kanat alsınlar, Muciyi hoca düşünmüyorsa onuda 11 şartı ile kiralık verip bir tane de sağ kanat aldığımız zaman 2.yarı kafamız rahatlar.

eğer bir talibi varsa Musrati den de çıkmalıyız.

Çevrimiçi Samet Demir

eğer bir talibi varsa Musrati den de çıkmalıyız.
Gedson olduğu için sene sonu bakarız diye yazmadım kanatlar daha elzem bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedson olduğu için sene sonu bakarız diye yazmadım kanatlar daha elzem bence.

kanatlara iki Ajaxli Rasmussen ile Godts cuk oturur.
Hauge de beğendiğim ve değeri düşen oyuncuydu ama bu sezona fena başladı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati den maliyetine çıkmamız bence mümkün değil.
Maalesef panikle ANÇvari bir transfer oldu hem Musrati hem de Muci

Devre arası aldığımız oyuncular şu an ilk 11in bayrak tutan oyunculari olmalıydı.

Çevrimiçi gokhans

Musrati den maliyetine çıkmamız bence mümkün değil.
Maalesef panikle ANÇvari bir transfer oldu hem Musrati hem de Muci

Devre arası aldığımız oyuncular şu an ilk 11in bayrak tutan oyunculari olmalıydı.
devre arası alelacele, panikle yapılan transferlerdi. Çünkü acil transfer konusunda medya ve taraftardan inanılmaz baskı vardı çünkü beklentiye sokacakta açıklamalar yapmıştı başkan adayıyken.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati'den çıkacaksak Vini Souza alalım

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Musrati ve Muçi konusundaki kazıklandık eleştirilerine katılmıyorum. Elden çıkartılmak istendiği taktirde rahatlıkla zarar edilmeden satılabilecek oyuncular bunlar. Transfermarketin futbolcularımıza biçtiği değerlere kızıyoruz ama elimizdekini değersizleştirme konusunda üstümüze yok maşallah. Bazı tercihler konusunda hocayla çeliştiğimiz noktalar var tabiki ancak sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Herkes hazır olmak ve zamanı geldiğinde de çıkıp katkı vermek zorunda.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati ve Muçi konusundaki kazıklandık eleştirilerine katılmıyorum. Elden çıkartılmak istendiği taktirde rahatlıkla zarar edilmeden satılabilecek oyuncular bunlar. Transfermarketin futbolcularımıza biçtiği değerlere kızıyoruz ama elimizdekini değersizleştirme konusunda üstümüze yok maşallah. Bazı tercihler konusunda hocayla çeliştiğimiz noktalar var tabiki ancak sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Herkes hazır olmak ve zamanı geldiğinde de çıkıp katkı vermek zorunda.

Piyasaya çık o fiyatlara satmaya çalış istersen
Ben maliyetimizin en fazla yarisina satabilwcwgimizi düşünüyorum.
Bu arada elimizdekini degersizlestirmiypruz gerçek ederini söylüyoruz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Verratti haziran 2025 sözleşme bitiş.
son durumunu bilmiyorum ama azıcık eski standardindaysa, Toreeira falan top diye oynar. Durumunu araştırmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Verratti haziran 2025 sözleşme bitiş.
son durumunu bilmiyorum ama azıcık eski standardindaysa, Toreeira falan top diye oynar. Durumunu araştırmak lazım.
İyide verrati bizim aradığım tipte oyuncu değil ki. İstatistiklere bakarsak Musrati de toreira'nın üzerinde. Ölçüt Toreira olmamalı yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İyide verrati bizim aradığım tipte oyuncu değil ki. İstatistiklere bakarsak Musrati de toreira'nın üzerinde. Ölçüt Toreira olmamalı yani.

Ben istatistiklere inanmıyorum, Torreria karaktersiz bir oyuncu ama her zaman tam olması gereken yerde baskıda. Musrati isterse 2 katı istatistik yapsın hiçbir zaman pres yapamaz.
Verratti hem basar hem de kazandığı topu çok doğru biçimde kullanır.

Çevrimiçi gokhans

Ben istatistiklere inanmıyorum, Torreria karaktersiz bir oyuncu ama her zaman tam olması gereken yerde baskıda. Musrati isterse 2 katı istatistik yapsın hiçbir zaman pres yapamaz.
torreira her boşluğu dolduruyor, her çıkan bekin kademesine, her orta saha boşluğunu dolduruyor. Sürekli basıyor, sürekli pres yapıyor, rakip stoperlere, orta sahaya, her yerde pres yapıyor. Bu işi atiba ve josef yaptı bizde. Milli takım ve Fb’de şu an ismail var aynı görevi yapan. Bizde ise musratinin bu açığını gedson kapamaya çalışıyor. Musrati belki biraz bu defansif aksiyonları alabilse gedson ileride çok daha fazla iş yapabilecek..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Toreira'nın hakemler tarafından aldığı özgürlük var. O özgürlüğü elinden aldığın zaman yaptığı aksiyonlar en az üçte bir oranda düşer.

Musratiyi abartı olarak gömdüğünüzü düşünüyorum. Takımın ayarını bozan ana etken bence J.mario onun olması Gedsonun pozisyonunu doğal olarak da Musratiyle olan görev paylaşımını bozuyor. Dünkü maçta Musrati yoktu Gedson bu nedenle sürekli geriye gelmek zorunda kaldı. Bir kaç defa önde baskı yaptı birinde de gol bulduk. Marioda kanattan ziyade orta saha gibiydi. Değişiklik hakkını Mario da kullanıp Muciyi o bölgeye geçirip sola Semihi çekmesini bekledim hocadan.

Neyse takım da hoca da yeni. Eksiklerimiz var. Bu maçları kayıpsız atlatmamız çok önemli. İnşallah devre arasına kadar puan kaybetmezsek en az 3 takviye ile çok daha güçlü oluruz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben taraftarimizin ne istedigini de bilmedigini, genel olarak da pek iyi analiz yapamadigini dusunuyorum.
Yoksa Musrati'yi bu kadar gommek, oyuncu profilinde olmayan seyleri istemek sacmalik. Elimizde Gedson varken de yanina pasor 6 yerine daha sert defansif bir 6 istemek sacmalik, hele ki ligde maclarimizin 90%'inda topa sahip olup hucum edecek taraf olacaksak.

Dunku macta da Musrati'nin eksikligi gozuktu. Oyun kuramadik, pozisyonlar da onde baskiyla veya spontane gelisti. 5 tane orta saha ozellikli adamla gram oyun kuramadik.

Çevrimiçi Serdar3444

Ben taraftarimizin ne istedigini de bilmedigini, genel olarak da pek iyi analiz yapamadigini dusunuyorum.
Yoksa Musrati'yi bu kadar gommek, oyuncu profilinde olmayan seyleri istemek sacmalik. Elimizde Gedson varken de yanina pasor 6 yerine daha sert defansif bir 6 istemek sacmalik, hele ki ligde maclarimizin 90%'inda topa sahip olup hucum edecek taraf olacaksak.

Dunku macta da Musrati'nin eksikligi gozuktu. Oyun kuramadik, pozisyonlar da onde baskiyla veya spontane gelisti. 5 tane orta saha ozellikli adamla gram oyun kuramadik.
Dün ilk yarıda millet immobile gömerken ben adama hayran oldum, 34 yaşında, 20 yaşında ki adama göre bile bu kadar çok koşan bu kadar doğru yere doğru koşu atan, karşı defansı mikser gibi karıştıran,  oyunun içinde kalan, kovalayan piyasada kaç adam var. Adam hatada yapmayacak mı, zaten hata da yapmasa buralarda olurmuydu?!
Musrati, Svenson, İmmobile, Mert, Rashica hatta Gedson ne yaparsa yapsın birileri mutlu olmuyor, sevemiyor bunları. Ha haklı oldukları konular da var ama bunları abartmak anlamsız, bu oyuncular bu kadar karalanacak topçu değiller. Kadro değişmeyecek ki bence hepsi hatalarına eksiklerini rağmen günün sonunda gayet verimli adamlar. Dün bence Rafa kötü oynadı, top kaybı ve pas hatası çok fazla yaptı ama adama tüm takım bastı. Plan Rafa'yı oynatmamak üzerineydi. Bastılar, oynatmadılar. Bu Rafa'yı kötü yapmaz. Rafa'yada laf söyleyen çıkarsa şaşırmam.

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2024, 18:40:25 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Dün ilk yarıda millet immobile gömerken ben adama hayran oldum, 34 yaşında, 20 yaşında ki adama göre bile bu kadar çok koşan bu kadar doğru yere doğru koşu atan, karşı defansı mikser gibi karıştıran,  oyunun içinde kalan, kovalayan piyasada kaç adam var. Adam hatada yapmayacak mı, zaten hata da yapmasa buralarda olurmuydu?!
Musrati, Svenson, İmmobile, Mert, Rashica hatta Gedson ne yaparsa yapsın birileri mutlu olmuyor, sevemiyor bunları. Ha haklı oldukları konular da var ama bunları abartmak anlamsız, bu oyuncular bu kadar karalanacak topçu değiller. Kadro değişmeyecek ki bence hepsi hatalarına eksiklerini rağmen günün sonunda gayet verimli adamlar. Dün bence Rafa kötü oynadı, top kaybı ve pas hatası çok fazla yaptı ama adama tüm takım bastı. Plan Rafa'yı oynatmamak üzerineydi. Bastılar, oynatmadılar. Bu Rafa'yı kötü yapmaz. Rafa'yada laf söyleyen çıkarsa şaşırmam.
Biz eleştiri ile gömme işini biraz karıştırıyoruz. Taraftar genel olarak herşeyi gömme derdinde. 5-0 gs ye biz yenilseydik ve Ajax maçı sonrasında bu sonuç olsaydı muhtemelen hocanın koltuğu sallanmıştı.

Hoca, oyuncu, yönetim v.s hepsinden büyük takım refleksi bekliyoruz fakat bu durumu biz unuttuk gibi. Takımda 1 tane kanat var. O adamda atılan gollerin yarısında ya asist yapmış, ya da anahtar pas atmış. Ama gösterişli oynamadığı için çocuğa demediklerini bırakmadılar. Aynı durum Svenson içinde geçerli. Musrati konusunu açmıyorum bile.

Mesela Semih neden oynamıyor diye sitem ediliyor ama hoca bugün Semih bu durumun nedenini çok iyi biliyor dedi. Demekki o bildiği konunun üzerine halen gitmiyor ki 11 başlamıyor.

Sene başında da bir kaç kez yazdım. Biraz gevşememiz gerekiyor. Çok stresliyiz. Pamuk ipliğine bağlıyız. Bu sorunu taraftar olarak çözmemiz gerekir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Vallahi bence su an kadro'da Ersin haric kesinlikle formayi hak etmeyen adam yok.
Onana tartisilir 14 kisilik kadro icin. Oxlade sakatlik riski ve Amartey genel yetersizligi nedeniyle dusunulemeyebilir.
Onun disinda bize yakismaz ise yaramaz diyecegim adam yok. Kadro muhendisligi ideal tabii ki degil, genislik acisindan da sikinti var.
Ama oyuncu kalitesi acisindan o kadar da buyuk sikinti yok bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takım o kadar yanlış bir kadro planlaması kurbanı ki dillere destan. Daha yapılanmamız yeni başladı. Yapılması gereken çok ekleme var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sefa Kara

bizim yabanci bir kaleciye ihtiyacimiz var.Fabri gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu fiyatlara gitmesi hem bizim için hem de kendisi için çok iyi olur.
. Psg gençlere şans veren bir takım, ayrıca ligde bence Semihe epey uygun.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/guvenJK41/status/1842253725957534081
çüşşş valla sırtımda taşırım kardeşimi paraya bak

sola adam arıyorlar diye hatırlıyorum iyi olur onlara
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Onana, Ox, mümkünse Masuaku, Ndour ve svenson dan kurtulup 2 kanat beki, 1 kanat, 1 forvet ve 1 sert ön libero almamız gerekir.

Etiketler: