Kadroyu bu hale getirip son dokunuşları yapamamak çok can sıkıcı. Yabanci oyuncu sorunu tamam ama bir iki gurbetçi için belki zar atılabilirdi.
Masuaku ve Svensson zaten bize level atlatan oyuncular değildi. Bu oyuncuların önüne kimseyi alamadığımız gibi arkalarında da güvenebileceğımiz isimler yok maalesef. Bir iki maç için Emirhan sol beki idare eder ve belki yarım maçlık Onur sağ bekte belki idare eder, o da belki. Ama Svensson yada Masu’nun form dusuklugunde yada uzun süreli sakatlıklarında çok sıkıntı çekeceğiz beklerde. Umarim şu son bir iki günde 3 kulvarda yarisacak bu kadroya bir bek eklemesi yapabiliriz.
Aynı şekilde kanatlarda da sıkıntılıyız. Semih, Rashica ve Mario ile Avrupa’yı, ligi, kupa’yi nasıl götüreceğiz bilemiyorum. Geçen sene Başar’i almaya çalışmıştık ama alamamıştık - yabancı alamıyorsak yine bir iki gurbetçi denenebilir. Yoksa bir iki sakatlıkta Onur yada Masu’yu kanat olarak izlemeye devam ederiz maalesef.
Son 48 saatte umarım bir iki hamle yapılır.
Bazi noktalarda haklisin da o kadar karalar baglamaya gerek yok.
Su anki beklerimiz sampiyon olabilmis bazi beklerden 3-4 kat iyi.
Yedek olarak Onur, Emirhan, Emrecan var, Joao Mario'nun gelisiyle Rashica da orada kullanilabilir.
O kadar da kotu degil durum. Svensson zaten kendine iyi bakan, sakatlanmayan, istikrarli oyuncu.
Ha, bunlar bir Adriano, prime Gokhan Gonul degil tabii ama 1-2 transfer doneminde de o kadar upgrade olmuyor maalesef.
Sampiyonluk icin yeterli en azindan.
Benim icin hucumcu yedekleri daha buyuk eksiklik, bence net santrfor yedegi ve 1 driplingci kanat daha lazim. Ama biraz sansimiz yaver giderse Sergen senesi, 15/16 gibi idare edebiliriz, en azindan devre arasina kadar. Sakatlik olmamasi icin dua edecegiz ve Immobile ve Rafa'yi hor kullanmayacagiz. Yogun mac temposunda 1-2 sakatlikla herseyi berbat de edebilirz, ama bu risk FB haric her takimda var bence. Sansa ihtiyacimiz olacak ama gecen seneki kadro'ya bakarsak ve oynadigimiz oyuna ve mevcut kadro'ya bakarsak baya iyi is yaptik bence.
Joao Mario da elimizi rahatlatacak. Ben ihtiyacimiz olan oyuncu olarak gormuyordum, ama hem hoca hem Rafa Silva cok istemis. Hoca'nin istedigi adami sorgulamadan getirmeleri cok iyi. Rafa Silva'nin gonlunun hos tutulmasi da onemli. Gedson, Joao Mario falan derken kendini iyi hissedecegi ortami olusturuyoruz. Gomez'i tutamadik, Aboubakar ve Talisca'yi tutamadik (hos Talisca'yi buyuk para disinda birsey tutabilirmiydi emin degilim), ama Rafa Silva'yi erken birakmayacagiz sanki. O acidan da iyi oldu. Ben Joao Mario'ya sirf bu yuzden bile isindim.