2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104793 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

26 oyuncu göndermişiz hala daha var
bu enkaz falan değil bambaşka bir şey

Bu şey ya discovery channellda Gas Monkey garajı diye bi araba tamir programı vardı. Hurda haline gelmiş 1940lardan 50lerdan arabaları alıp performans araçlarına çeviriyorlardı ama bu sırada arabanın şasesi dışında nerdeyse değişmeyen parçası kalmıyordu. Bizim takım da öyle gibi oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

yıllarca çebinin beşiktaşı yerle bir edişini izleyip tepki göstermedik görmek isteyene daha gelmeden belliydi ne olduğu
O zaman konumuz VI idi. Nasıl algı yaptılarsa kimse yönetimin yaptıklarını görmedi. Biz o zaman VI kalsın yönetim gitsin dediğimizde de vasat sever olduk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Kadroyu bu hale getirip son dokunuşları yapamamak çok can sıkıcı. Yabanci oyuncu sorunu tamam ama bir iki gurbetçi için belki zar atılabilirdi.

Masuaku ve Svensson zaten bize level atlatan oyuncular değildi. Bu oyuncuların önüne kimseyi alamadığımız gibi arkalarında da güvenebileceğımiz isimler yok maalesef. Bir iki maç için Emirhan sol beki idare eder ve belki yarım maçlık Onur sağ bekte belki idare eder, o da belki. Ama Svensson yada Masu’nun form dusuklugunde yada uzun süreli sakatlıklarında çok sıkıntı çekeceğiz beklerde. Umarim şu son bir iki günde 3 kulvarda yarisacak bu kadroya bir bek eklemesi yapabiliriz.

Aynı şekilde kanatlarda da sıkıntılıyız. Semih, Rashica ve Mario ile Avrupa’yı, ligi, kupa’yi nasıl götüreceğiz bilemiyorum. Geçen sene Başar’i almaya çalışmıştık ama alamamıştık - yabancı alamıyorsak yine bir iki gurbetçi denenebilir. Yoksa bir iki sakatlıkta Onur yada Masu’yu kanat olarak izlemeye devam ederiz maalesef.

Son 48 saatte umarım bir iki hamle yapılır.

Çevrimdışı Necmi

Kadroyu bu hale getirip son dokunuşları yapamamak çok can sıkıcı. Yabanci oyuncu sorunu tamam ama bir iki gurbetçi için belki zar atılabilirdi.

Masuaku ve Svensson zaten bize level atlatan oyuncular değildi. Bu oyuncuların önüne kimseyi alamadığımız gibi arkalarında da güvenebileceğımiz isimler yok maalesef. Bir iki maç için Emirhan sol beki idare eder ve belki yarım maçlık Onur sağ bekte belki idare eder, o da belki. Ama Svensson yada Masu’nun form dusuklugunde yada uzun süreli sakatlıklarında çok sıkıntı çekeceğiz beklerde. Umarim şu son bir iki günde 3 kulvarda yarisacak bu kadroya bir bek eklemesi yapabiliriz.

Aynı şekilde kanatlarda da sıkıntılıyız. Semih, Rashica ve Mario ile Avrupa’yı, ligi, kupa’yi nasıl götüreceğiz bilemiyorum. Geçen sene Başar’i almaya çalışmıştık ama alamamıştık - yabancı alamıyorsak yine bir iki gurbetçi denenebilir. Yoksa bir iki sakatlıkta Onur yada Masu’yu kanat olarak izlemeye devam ederiz maalesef.

deneme yapacağına hiç hamle yapma denemeler kadro şişirmekten başka işe yaramaz varmı beşiktaşta oynatabileceğin gurbetçi bek olmayacak bir şeyi deneyeceğime alt yapı oyuncularını denerim bek bir takımı yarım bırakmaz ihtiyaç duyulursa kadro içinden çözüm üretilir beğenmediğiniz oyuncular gurbetçilerden daha fazla işimizi görüryırtık kumaşla yamamı yapılır herşey bir transfer döneminde düzelmez artık takıma güvenin gayette iyi bir takım olduk seneye hamle yapmamız hem daha kolay hemde daha üst seviye takıma evrilmek için olacaktır 4 yılın enkazı bir transfer döneminde kalkmaz ve unutmayın enkaz sadece takımda yok stada tesislere kaç oyuncu parası döküldü amatör branşlar berbat durumda yönetim takım yönetmiyor kulüp yönetiyor bunu akıldan çıkartıyoruz şu anda 14 yabancıya düşebilmek için bir yabancı göndermemiz gerekiyor ve maliyeti 6 milyon yani sıradan bir bek almak için kulüp kasasından 15 milyon çıkacak aldığında swensondan iyi olmayacak
Çok iyi iş yaptılar yönetime teşekkür etmek gerekiyor biz oyuncakcıda istediği pahalı oyuncağı aldırmak isteyen çocuklar gibi mızmızlanıyoruz
Ne yapalım transfer yapamazlarsa bu kadar oldu der yolumuza bakarız her sene her kulvarda yürüyormuyuzda bu sene yürüyemeyiz diyoruz

Çevrimdışı abdusta

Seul , koy genç semihi sağ beke zorluk derecesi düşük maçlarda uçursun takımı,içeriden çözüm üretmek kolay önemli olan 2 stopperimizin iyi olmasıydı orada çözüm üretildi şükür,takımda toplu defans yapıp topa basıyor .sonuç olarak eldeki safralardan kurtulursak ocakta ilave transfer olacaktır.

Saygılar

Çevrimdışı mellfred

deneme yapacağına hiç hamle yapma denemeler kadro şişirmekten başka işe yaramaz varmı beşiktaşta oynatabileceğin gurbetçi bek olmayacak bir şeyi deneyeceğime alt yapı oyuncularını denerim bek bir takımı yarım bırakmaz ihtiyaç duyulursa kadro içinden çözüm üretilir beğenmediğiniz oyuncular gurbetçilerden daha fazla işimizi görüryırtık kumaşla yamamı yapılır herşey bir transfer döneminde düzelmez artık takıma güvenin gayette iyi bir takım olduk seneye hamle yapmamız hem daha kolay hemde daha üst seviye takıma evrilmek için olacaktır 4 yılın enkazı bir transfer döneminde kalkmaz ve unutmayın enkaz sadece takımda yok stada tesislere kaç oyuncu parası döküldü amatör branşlar berbat durumda yönetim takım yönetmiyor kulüp yönetiyor bunu akıldan çıkartıyoruz şu anda 14 yabancıya düşebilmek için bir yabancı göndermemiz gerekiyor ve maliyeti 6 milyon yani sıradan bir bek almak için kulüp kasasından 15 milyon çıkacak aldığında swensondan iyi olmayacak
Çok iyi iş yaptılar yönetime teşekkür etmek gerekiyor biz oyuncakcıda istediği pahalı oyuncağı aldırmak isteyen çocuklar gibi mızmızlanıyoruz
Ne yapalım transfer yapamazlarsa bu kadar oldu der yolumuza bakarız her sene her kulvarda yürüyormuyuzda bu sene yürüyemeyiz diyoruz
öncelik verilen transfer olmuyorsa illa birilerini getirmek safra yüklemekten başka  bir şey değil
sonraki sezonun da ipotek altına alınıyor
net oyuncu olmuyorsa illa birilerinin emekli ikramiyesini çıkarmanın anlamı yok
bir pozisyona aldığın 10 vasat oyuncu  1 iyi oyuncu etmiyor

Çevrimiçi gokhans

O zaman konumuz VI idi. Nasıl algı yaptılarsa kimse yönetimin yaptıklarını görmedi. Biz o zaman VI kalsın yönetim gitsin dediğimizde de vasat sever olduk.
o gün fatura VI yerine yönetime çıksaydı ve VI yerine yönetim gitseydi, şimdiki yönetim hem 1 sene önce gelerek 1 senemizi heba etmeyecekti ve böylesine bir enkazı sırtlamak yerine çok daha rahat bir hamle alanıyla belkide çok daha iyi bir kadro kurabilecekti… şenoltapar medya ve taraftar kitlesi, beşiktaş’ın 1,5 yılını heba etti..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

geçen sezon sonunda ox’u bu senenin kadrosunda 11 için düşünüyordum ben
amartey yetersizi ya da abu şahsiyetsizi ile alakası yok
keşke en başında kampa alınsaydı

Çevrimdışı murat baltacı

Benim hala umudum var bek yada kanat bir oyuncu daha gelecek he gelmesede bu kadro bizi her türlü götürür en azından devre arasını başarılı şekilde görürüz o zaman daha doğru hamleler yapılır şimdi varsayımla oyuncu istiyoruz biri sakatlanırsa biri cezalısı olursa yada performans vermezse diye düşünüyoruz ama hiç öylede olmayabilir sadece nicelik olarak iki bekide yedekleyecek  biri alınırsa elimiz daha güçlü olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Bazi noktalarda haklisin da o kadar karalar baglamaya gerek yok.
Su anki beklerimiz sampiyon olabilmis bazi beklerden 3-4 kat iyi.
Yedek olarak Onur, Emirhan, Emrecan var, Joao Mario'nun gelisiyle Rashica da orada kullanilabilir.
O kadar da kotu degil durum. Svensson zaten kendine iyi bakan, sakatlanmayan, istikrarli oyuncu.
Ha, bunlar bir Adriano, prime Gokhan Gonul degil tabii ama 1-2 transfer doneminde de o kadar upgrade olmuyor maalesef.
Sampiyonluk icin yeterli en azindan.

Benim icin hucumcu yedekleri daha buyuk eksiklik, bence net santrfor yedegi ve 1 driplingci kanat daha lazim. Ama biraz sansimiz yaver giderse Sergen senesi, 15/16 gibi idare edebiliriz, en azindan devre arasina kadar. Sakatlik olmamasi icin dua edecegiz ve Immobile ve Rafa'yi hor kullanmayacagiz. Yogun mac temposunda 1-2 sakatlikla herseyi berbat de edebilirz, ama bu risk FB haric her takimda var bence. Sansa ihtiyacimiz olacak ama gecen seneki kadro'ya bakarsak ve oynadigimiz oyuna ve mevcut kadro'ya bakarsak baya iyi is yaptik bence.

Joao Mario da elimizi rahatlatacak. Ben ihtiyacimiz olan oyuncu olarak gormuyordum, ama hem hoca hem Rafa Silva cok istemis. Hoca'nin istedigi adami sorgulamadan getirmeleri cok iyi. Rafa Silva'nin gonlunun hos tutulmasi da onemli. Gedson, Joao Mario falan derken kendini iyi hissedecegi ortami olusturuyoruz. Gomez'i tutamadik, Aboubakar ve Talisca'yi tutamadik (hos Talisca'yi buyuk para disinda birsey tutabilirmiydi emin degilim), ama Rafa Silva'yi erken birakmayacagiz sanki. O acidan da iyi oldu. Ben Joao Mario'ya sirf bu yuzden bile isindim.

Valerien Ismael hem Cenk'i yedek birakmakta hem Serdar'i gondermekte ne kadar hakli oldugunu gec de anladim, harbiden iyi adammis. Hala diyorum, bu adami gonderecegimize tutsaydin ne kadro bu kadar berbat hala gelirdi ne de sportif olarak bu kadar geride kalirdik.

Çevrimiçi gokhans

Valerien Ismael hem Cenk'i yedek birakmakta hem Serdar'i gondermekte ne kadar hakli oldugunu gec de anladim, harbiden iyi adammis. Hala diyorum, bu adami gonderecegimize tutsaydin ne kadro bu kadar berbat hala gelirdi ne de sportif olarak bu kadar geride kalirdik.
O dönem, "büyük takım 3'lü oynamaz" diyen ne kadar spor yazarı, gazeteci, eski topçu-hakem varsa şu sıralar okan hoca 3'lü oynatacakmış da çok doğru kararmış diyor. Morinho 3lü için çalıştırıyormuş da türkiye ligi için çok uygunmuş... Özellikle şu 3 kuruşluk satılmış heriflerin lafına kanıp bunların ağzıyla yorum yapan taraftara şaşırıyorum.. Ne oldu da bu ligde büyük takımlar 3'lü oynama hakkı edinebildi? şu an bizde 3lü oynuyoruz mesela, ne küçüklüğünü gördünüz takımın kaç maçtır?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

O dönem, "büyük takım 3'lü oynamaz" diyen ne kadar spor yazarı, gazeteci, eski topçu-hakem varsa şu sıralar okan hoca 3'lü oynatacakmış da çok doğru kararmış diyor. Morinho 3lü için çalıştırıyormuş da türkiye ligi için çok uygunmuş... Özellikle şu 3 kuruşluk satılmış heriflerin lafına kanıp bunların ağzıyla yorum yapan taraftara şaşırıyorum.. Ne oldu da bu ligde büyük takımlar 3'lü oynama hakkı edinebildi? şu an bizde 3lü oynuyoruz mesela, ne küçüklüğünü gördünüz takımın kaç maçtır?

Turk medyasinin (....) iste. Sirf yabanci diye, sevgili yerli hocalari'na yer acilsin diye yerin dibine soktular.
Aynisini Tudor'a da yapmislardi. Mourinho'ya yapmamalarinin nedeni adamin cv'si, ama o da tokezlesin biraz Del Bosque, Rijkaard gibi onu da yerin dibine sokarlar.
Mustafa Denizli, Senol Gunes, Fatih Terim, bunlar tamamen ahbap cavus iliskileriyle tutunan adamlar. Sergen'i de bunlarin arasina sokarim, onun da ahbaplari, muridleri var medya'da bol bol. Antrenor secimlerinde gorduk iste nasil Sergen Yalcin ve Senol Gunes guzellemeleri yapildi, kimler tarafindan. Bol bol sampiyonluk sezonunu andilar, ama ertesi seneki rezillikleri hic konusmadilar nedense. Antalyaspor'u rezil etmesini de konusmadilar tabii.
Cagdas Atan gibi bu islere girmeyip isinde gucunde biri olunca gundeme gelemiyorsun maalesef.
Gio'ya da gayet elestirel bakmislardi, Allah'tan adam performansiyla tokadi indirdi de susturdu bunlari simdilik.

Sadece 3'lu meselesi de degil, medya oyle bir radde'ye getirmisti ki daha sezon baslamadan bile Sampdoria maci olum-kalim maci olmustu sacma sapan sekilde.
Sezona da firtina gibi girmistik, oynadigimiz sahane futbol konusulacagina neden 2. yarilarda dustugumuz tartisiliyordu. Ve catir cutur hakemlerin dogramasina kimsenin sesi cikmiyordu.
Ama suc yonetimde de var. Guveniyorsan hoca'na cikip o donemde +1 yil uzatacaktik ve bu adama bel alti vuran gazetecilerin tamamina tesislere girisi yasaklayacaktik, haber akisini kesecektik. Ama bunu yapacak yonetimde cesaret olmasi lazim, bizim yonetimde ne cesaret ne de liyakat hicbiri yoktu.

Çevrimdışı celiker1

Transferde okyanusu geçip derede boğulduk.Devre arasına kaldı operasyonun tamamlanması ama geç oldu demeyiz umarım.Swenson-Masuaku sakatlanmasın diye dua edeceğiz artık🙏🏻 Ayrıca Onana'nında kalması anlamsız oldu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Transferde okyanusu geçip derede boğulduk.Devre arasına kaldı operasyonun tamamlanması ama geç oldu demeyiz umarım.Swenson-Masuaku sakatlanmasın diye dua edeceğiz artık🙏🏻 Ayrıca Onana'nında kalması anlamsız oldu.
o açıdan bakıyorsan ciro rafa poalista raşirsa gedson sakatlanmasın diye dua edelim hangisinin yeri dolar sence

Çevrimdışı Savaş

James Tavernier transferini cok istemiştim. Adı da çıktı son zamanlarda ama olmadı. Kısmet değilmiş.

En kötü 3 sezon verim alırdık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu "basiyo, vuruyo, araya iyi kaciyo" kelimelerini futbol analiz için kullanan guruhtan ne bekliyorsun ki?

Çevrimdışı abdusta

Ciddi spor yazarı yorumcusu beyler son dakika transferleini yazıp duruyorlar.

Beyler transfer ocak ayına kadar yok.itibar etmdyelim.maça odaklanalım.

saygılar

Çevrimdışı Necmi

Ciddi spor yazarı yorumcusu beyler son dakika transferleini yazıp duruyorlar.

Beyler transfer ocak ayına kadar yok.itibar etmdyelim.maça odaklanalım.

saygılar
ben bir kanat istiyordum kanatımsıda olsa geldi ben takımda eksik görmüyorum artık takımı tamamlamak başka birşey kalite yükseltmek başka birşey her zaman kalite yükselir talep olur ama takım eksik yarım demek yanlış bir oyuncunun daha iyisini istemek mevcutun yarım olduğu anlamı çıkartmaz cironun daha iyisini rafanın daha iyisinide ister insan gayet dopal durum ama takım yarım kaldı demek hiç doğru değil zımba gibi takım olduk esas sorun bunu uzun süre götürebilmek bu arada kulübede şu ünlü makas açan renkliden çok daha iyiyiz 11 imiz zaten iyi bu arada diğer renklinin kadro geniş ama nitelik olarak biz iyiyiz 
Maçta kaybederiz uzun maratonda ama hep takımın yanında olmak lazım unutmayalım bizim oyuncular gazla çalışıyor 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Bizi medyada yıllardır rezil eden Bülent Uslu ve Adnan Aybaba'lardan kurtulmamız lazım önce.

Çevrimdışı Savaş

İyisiyle kötüsüyle geldik son güneeeee. Bakalim bi hareketlilik yaşanacak mı? Son anların takımıyız sonuçta.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/foootballo/status/1834370129179607176
geseye baskı yapmak için bizi kullanıyor öyle 12 milyon bonservis 3 maaş vermelik topçu değil savunması Masuaku'dan hallice

Çevrimiçi Akil Emre

geseye baskı yapmak için bizi kullanıyor öyle 12 milyon bonservis 3 maaş vermelik topçu değil savunması Masuaku'dan hallice
Emirhan ve bahtiyarla sok bek ocak ayına kadar yedeklenir diye düşünüyorum. Özellikle onana, amartey ve oxdan devre arasında çıkılması sonucu yıldız bir sağ bek transferi daha acil bana göre svenson ve onur iyi niyetli ama düşük profilli oyuncular.

Etiketler: