2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095437 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

eskiden orta saha oynuyordu oraya da atarız

ucuza geliyorsa bende okeyim ama sağa pır pır bir adam lazım
ayağında top tutabilen çalım atabilen herhangi bir insan evladına ekmek gibi su gibi ihtiyaç var tüm organizasyon silva ve ciro üzerinden gidiyor sürdürülebilr değil makine değil bu adamlar

Çevrimdışı levitate

ayağında top tutabilen çalım atabilen herhangi bir insan evladına ekmek gibi su gibi ihtiyaç var tüm organizasyon silva ve ciro üzerinden gidiyor sürdürülebilr değil makine değil bu adamlar
doru dedin kral amele topçu sayısı fazla biraz özel tiplemeler lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

saçma sapan kaleciler kazma defanslarla dolu anadolu takımlarının yapacağı tek şey otobüsü çekmek burada kalite lazım işte ilk yarıdan atacan 2-3 tane apışıp kalacklar

Çevrimiçi Necmi

bizim tek sorunumuz kanatlarda topu tutamamak bize burda topu saklsyabilecek oyuncular lazım oyunuda dinlendiremiyoruz bu enerjiye insan vücudu dayanmaz

Çevrimdışı Talisca1903

11 gün içinde 2tane kanat gelecek 13 eylülde bitiyor transfer

Çevrimdışı Zafer55

Uefa listesini yarın gece bildiriyoruz.  O nasıl olacak?

Çevrimdışı Zafer55

Bir sol bek alsak ,Masuaku yapar o işi ama kabul etmiyonuz .:)

Çevrimiçi Necmi

Uefa listesini yarın gece bildiriyoruz.  O nasıl olacak?
5 eylül son deniyor anlamadım ben herkes bir tarih söylüyor

Çevrimdışı Zafer55

3 eylülü 4 eylüle bağlayan gece 01.00 yazıyor son teslim zamanı

Çevrimiçi Necmi

3 eylülü 4 eylüle bağlayan gece 01.00 yazıyor son teslim zamanı
bende öyle biliyorum ama tvde 5 eylül dediler bu gün

Çevrimdışı Sinan66

geliyor mu temenni mi ?

Çevrimdışı Talisca1903

Bir sol bek alsak ,Masuaku yapar o işi ama kabul etmiyonuz .:)
öyle olmuyor tatsız tuzsuz yarım yamalak

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı mellfred

bu maç kanatta kimse olmazdı 5 5 0 oynadılar kanatları iki kişi bazen üç kişi tuttu bizde garip şekilde sürekli kanatları zorladık sivasa göbekten saldırmak lazım hata olasılıkları yüksek
6 kişi dizildiler defansa 1 adama 3 adam düşüyordu
bundan mütevellit 1 q7 1 ghezzal
tarz olarak ihtiyaç var

Çevrimiçi Necmi

6 kişi dizildiler defansa 1 adama 3 adam düşüyordu
bundan mütevellit 1 q7 1 ghezzal
tarz olarak ihtiyaç var
diğer dördüde defansdaydı sürekli rezil bir takım bülent gibileri hoca diye yutturuyorlar bize

Çevrimiçi Necmi

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0290-1b97b7b96437-e304525c48c7-1000--champions-league-league-phase-squads-player-registration-/
"24:00 CET on Tuesday 3 September"

3'u 4e baglayan gece 12den once bildirilmesi gerekiyor diyor.
ama 5 akşamına kadar ekleme çıkartma yapılabiliyorda deniyor anlamadım bu sene çorbaya döndü herşey

Çevrimdışı 38life

Joao Mario'nun 23 gol, 15 asist yaptı denen 22/23 sezonunda attığı tüm golleri seyrettim. 23 golün 12'si penaltıdan. Akan oyunda 9 gol atmış. Bu gollerin de büyük çoğunluğu ya boş kale, ya da kaleciye karşı boş pozisyon. Youtube'da, Twitter'da güya futbolu iyi bilen, analizine güvendiğimiz kişiler bu durumdan habersiz. 23 gol 15 asist yapmış diyip geçiyorlar. İşin arkaplanında ne var kimsenin bildiği yok. Bu arada bu 23 golün 6'sını Şampiyonlar Liginde atmış. O golün de 5'i penaltıdan.

15 asiste bakmadım henüz. Bi de onlara bakalım bakalım. En azından orada elle tutulacak bir şey vardır belki.

Çevrimiçi sEuL

Joao Mario'nun 23 gol, 15 asist yaptı denen 22/23 sezonunda attığı tüm golleri seyrettim. 23 golün 12'si penaltıdan. Akan oyunda 9 gol atmış. Bu gollerin de büyük çoğunluğu ya boş kale, ya da kaleciye karşı boş pozisyon. Youtube'da, Twitter'da güya futbolu iyi bilen, analizine güvendiğimiz kişiler bu durumdan habersiz. 23 gol 15 asist yapmış diyip geçiyorlar. İşin arkaplanında ne var kimsenin bildiği yok. Bu arada bu 23 golün 6'sını Şampiyonlar Liginde atmış. O golün de 5'i penaltıdan.

15 asiste bakmadım henüz. Bi de onlara bakalım bakalım. En azından orada elle tutulacak bir şey vardır belki.
Daha önce de yazdım, Mario pozisyona girince atıyor bir şekilde. Pozisyon bilgisi yüksek ve nerede duracağıni iyi biliyor.

Ama Mario’yu pozisyona sokmamiz lazım, bir nevi Larin gibi kullanmamız lazım. Lakin bizim eksikliğimiz bu pozisyonları yaratacak oyuncularda.

Mario’nun dışında diğer kanada Ghezzal tipi bir oyuncu daha alınacaksa ne ala. Ama şu noktada sadece bir hakkımız varmış gibi gözüküyor. Bu durumda gidip Mario alınirsa gerçekten üzülürüm.

Bize servis yapabilecek, topla dribbling’i olan, kolay rakip eksiltebilen, ve kapanan takimlari çözebilecek yaratıcı yada delici bir oyuncu lazım. Mario’nun bu oyuncu olduğunu sanmiyorum   

Çevrimdışı underworld

Bu kadar kontenjan sıkıntısı varken Ndour'a gerek var mıydı diye sorguluyor insan. Özellikle bugünkü performansını gördükten sonra daha çok sorguluyor.
Psg ve çelsi ile iyi ilişkilerimiz var!!!

Çevrimdışı Koa_lAA

Şu yasin ozcan i sol beke almak lazım.. masuaku ile ikisi yürütür orayı... Sağ açığa da artık bir zar atıp tutmasını bekleyecez yoksa rasitsa ya kaldık.. ya da can Keles daha iyidir belki...belli olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

Şu yasin ozcan i sol beke almak lazım.. masuaku ile ikisi yürütür orayı... Sağ açığa da artık bir zar atıp tutmasını bekleyecez yoksa rasitsa ya kaldık.. ya da can Keles daha iyidir belki...belli olmaz
can keleş yetmedi bir de buna para bayılalım ne özelliği var bu yasinin doldurup duruyoruz zerrece katkı alamadığımız adamları

Çevrimdışı Talisca1903

rashica ve mulekayı bu sene daha iyi kadroda göründen (birinden kurtulduk) bize 2 kanat lazım noktasına geldik nihayet.Her zaman söylediğim gibi Abu ox amartey rebic felan bunlar zaten yok hükmünde asıl sıkıntı var gibi olup yok olanlarda -mış gibi yapan tüm futbolcuları tutmayacaksın takımda
kazma denilen Nejip bile - mış gibi yapan adam değildir çıkar lazım olan maçta hangi yarmayı verirlerse versinler tekme tokat sindirir atar mesele eve ekmek getirmek
Can keleş geçen sene karagümrükte bile göze batamadı ( en göz önünde olan ölen bitilen oğuz aydın nerede ) biz neden aldık anlamadım.Fiyatı da çok 2,75 şu an gözümde 7 milyon gibi görünmeye başladı.Samet Hocanın vardır böyle absürt transferleri Feda sezonunda en lazım olan noktada bir sürü alternatif varken Gökhan Süzen aldırmıştı oda tertemiz sıvıyordu maç içinde neyse...

Çevrimdışı Mehmet57

Musrati gercekten ligin en iyi 6’si. Torreira copu gibi sadece press ve pas arasi yapmaya dayali degil, gercekten oyunu yonlendirebilen, tempoyu belirleyebilen, oyunu rahatlatan bir zekasi var.

Çevrimiçi Samet Ç

Joao Mario yarın açıklanır Bouanani çarşamba Trippier ile birlikte açıklanır

Etiketler: