2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100278 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Öyle veya böyle nasıl olursa olsun, gerek maddi güç gerekse kaba güç fark etmez. Bu kadar gereksiz oyuncudan kurtulabilmek başarıdır. Bunlardan para kazanabilmek ise mucizedir.

Kesinlikle katılmıyorum. Vazifeyi yerine getirmek ile başarı aynı şey değil. Sınıfı geçmek ile pekiyi almak aynı şey değil.

Çevrimdışı Mehmet57

Emirhan gelsin, her seyden ziyade farkli mevkilerde oynayabilen, kendi alt yapimizdan cikmis yetenekli cocuk. Daha 20 yasina yeni girdi ve sag bek de oynayabiliyor. Derhal gelsin derim.

Çevrimiçi Samet Ç

Ts 2.5 a Serdar Saatçıyı alıyormuş
https://twitter.com/EvrenChicago/status/1829983029571236056

Evren Yasin ile tekrar ilgi oluşmaya bağlandığını yazmış
7 istiyorlardı en son bunlar bize bırakmaz ama bakalım hayırlısı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Yasin’i ancak zorunlu opsiyonlu alabiliriz.

Çevrimdışı CemMert

Ortalık bir anda karıştı.

Kasımpaşadan yasin özcan ve emirhan ilkhan diyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Sinan Engin ne icti? Ne stoperi?

Çevrimiçi sEuL

Ts 2.5 a Serdar Saatçıyı alıyormuş
https://twitter.com/EvrenChicago/status/1829983029571236056

Evren Yasin ile tekrar ilgi oluşmaya bağlandığını yazmış
Bu arkadaş sol stoper değil mi?

Tam o pozisyona 3.5M Euro verip Emirhan’ı aldık sol stoperide sol beki de yedeklemesi için.

10M Euro verdiğimiz Muci yedek kulübesini ısıtıyor diye daha yeni yönetimi eleştirirken üstüne gidip 3M Euro’ya kadroya giremeyen Can Keles’i aldık.

Allah aşkına yeter artık yedek kulübesine değil ilk 11’e transfer yapın diye söylendiğimiz noktada alternatif olarak birde en kalabalık olduğumuz pozisyonlardan birine Ndoer aldık yedek kulübesi için.

Şimdi yine ilk 11’de oynayabilecek kanat ve sol bek beklerken gidip bu çocuğa 5-6M Euro bayılıp yedek kulübesinde oturtursak acayip dellenirim

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arkadaş sol stoper değil mi?

Tam o pozisyona 3.5M Euro verip Emirhan’ı aldık sol stoperide sol beki de yedeklemesi için.

10M Euro verdiğimiz Muci yedek kulübesini ısıtıyor diye daha yeni yönetimi eleştirirken üstüne gidip 3M Euro’ya kadroya giremeyen Can Keles’i aldık.

Allah aşkına yeter artık yedek kulübesine değil ilk 11’e transfer yapın diye söylendiğimiz noktada alternatif olarak birde en kalabalık olduğumuz pozisyonlardan birine Ndoer aldık yedek kulübesi için.

Şimdi yine ilk 11’de oynayabilecek kanat ve sol bek beklerken gidip bu çocuğa 5-6M Euro bayılıp yedek kulübesinde oturtursak acayip dellenirim
sol bek stoper değil stoper oynatılmaya çalışılıyor

Çevrimiçi sEuL

Ortalık bir anda karıştı.

Kasımpaşadan yasin özcan ve emirhan ilkhan diyorlar
İkisi de bence gereksiz şu noktada, kaliteli bir kanat ve bek alıp transferi kapatmak varken oynayıp oynamayacağı belli olmayan bu çocukları almaya ne gerek var.

Çevrimdışı 38life

Yine herkes son dakika geçmeye başladı.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1829987222658920804

İkinci başkan çıkıp ağzıyla nereye transfer bakıldığını söylerken stoper ve sağ bek olayı nereden çıktı. Ayıkken mi söylemiş acaba bunları.

Çevrimiçi Samet Ç

İkinci başkan çıkıp ağzıyla nereye transfer bakıldığını söylerken stoper ve sağ bek olayı nereden çıktı. Ayıkken mi söylemiş acaba bunları.
muhtemelen ayıkken söylememiştir gesenin avrupa maçları bizim maçlardan daha zormuş öyle dedi az önce :D

Çevrimiçi Samet Demir

Yasin Özcanı alırsak Masuaku konusunda tasarruf etmemize gerek kalmaz, ikisi sol tarafı götürür. Hala kanat oyuncu eksikliği var ve öncelik kanat olmalı bence. Hatta 6 ay onur ve Svensona razı gelip yabancı limitine göre 2 tane kanat alsak yerinde olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Bizim kadro maalesef 3 kulvari kaldiramaz.

Ilk 11 bile yetersiz takimda kanat yok.Yedekleri hic yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Yasin Özcanı alırsak Masuaku konusunda tasarruf etmemize gerek kalmaz, ikisi sol tarafı götürür. Hala kanat oyuncu eksikliği var ve öncelik kanat olmalı bence. Hatta 6 ay onur ve Svensona razı gelip yabancı limitine göre 2 tane kanat alsak yerinde olur.
Emirhan'ı alırsak sağ beki de yedekler Onur'a gerek kalmaz

Çevrimiçi tolga1903

Demir ege rotasyondan bile düştü ki niye demir gidip emirhan geliyor onu anlamadım. Veya orijini sol stoper olan yasin ozcan ne alaka sol bek oynatacaksam zaten hali hazırda yedeğe düşmesi kesin olan emirhan topçu oynar niye kasimpasa'nın anlamsız istekleriyle ugrascaz biz 2 günlük sürede? Arkadaş kanat dedikce emirhan yasin özcan saçma sapan isimler çıkıyor yok mu şu dünyada sol veya sağ kanatı yedekleyecek hatta as takıma girecek bir allah kulu?

Çevrimdışı 38life

muhtemelen ayıkken söylememiştir gesenin avrupa maçları bizim maçlardan daha zormuş öyle dedi az önce :D

Hangi marka tiner kullanıyor acaba

Çevrimdışı Mehmet57

Ben sahsen Yasin Ozcan genc ve gelisime acik olmasindan baska hic bir numarasini gormedim.

Çevrimdışı Necmi

Bunlardan para kazanmalıydık diye bir şey demedim ben. Bunları göndermek başarı değil dedim. Bambaşka şeyler.
şöyle düşün yönetim değişmeseydi bu giden 25 oyuncunun kaçı şu an kadrodaydı

Çevrimdışı 38life

Kadro derinliğinin artırılması gerekli fakat adı çıkan isimler beni şaşırtıyor. Şuan forvette nicelik eksikliği var. Sol kanatta feci şekilde nicelik eksikliği var. Sağ bekte nicelik eksikliği var (Onur Bulut bek değil kanat çünkü), sol bekte Bahtiyar ve Emrecan'ı ben saymıyorum o yüzden orada da nicelik eksikliği var. Bu bölgeler için yedek kulübesine adam lazım. Ha Emirhan'a ve Yasin'e ben hayır demem. Genç potansiyelli oyuncuya her zaman varım ben o ayrı. Ama transferin bitimine bu kadar süre kalmışken umarım odak noktamız elzem transferlerde olması gerekir. Umarım öyledir.

Çevrimiçi sEuL

Ben böyle düşünmüyorum, bizim kadro kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. Bunu yedek kulübesini isitacak oyuncularla değil ilk 11’dekj oyuncuları yedek kulübesine gönderecek oyuncularla yapmamız gerekiyor.

İki bek pozisyonunu suan upgrade yapamıyorsak eğer, en az bir tanesi için Svenson yada Masu’yu kulübeye gönderecek ve bu oyunculardan bir iki gömlek daha iyi bir oyuncu gerekiyor.

Durmadan yedek kulübesine transfer yaparak bi yere gelemeyiz.

Çevrimdışı 38life

şöyle düşün yönetim değişmeseydi bu giden 25 oyuncunun kaçı şu an kadrodaydı

Çebi yönetimi kalsaydı o 25 oyuncu gibi bi 10 tane daha alırlardı bu yaz. Arat yönetimini asla Çebi yönetimiyle kıyaslamam. Arada 40 gömlek fark var. Ben Arat yönetimini değerlendirirken Arat yönetiminin klasmanına göre değerlendiriyorum.

Çevrimdışı Necmi

emirhanın gelmesine kesinlikle karşıyım ortada kalan oyuncularımı toplayacağız gidenin topuğuna bakmayacaksın üstelik avrupaya gidip dönen oyuncunun geleceğide kapanmış oluyor orta sıra italyan takımının beğenmediği oyuncu başakta bile yapamayan oyuncunun bizde işi ne

Çevrimdışı levitate

sağ bek olmaz 8 hiç olmaz ondan

sol kanat ya da 10 numara
bipbipbupbup

Etiketler: