2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100245 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Planlama sifir. Koskoca Besiktas transferi Chelsea'nin keyfine ve ic islerine birakiyor, skandal. Aradigimiz oyuncu da ozel birsey olsa neyse. Alt tarafi her iki kanatta oynayabilen normal kalitede bir kanat alacaksin. 5-6 tane alternatif belirlemis olmaliydik. Sportif direktor ve scouting konusunda atilim sart yoksa bu basari surdurulemez. Her transfer doneminde bu sefer oldugu gibi duses gelmez zar.

Çevrimdışı Talisca1903

Meali Beşiktaş'ta transfer kapandı.
bence sakin olun 2-3 kişi daha alacağız gibi

Çevrimiçi hasankale

bence sakin olun 2-3 kişi daha alacağız gibi
Israrla oyuncu yollamadan alamayiz diyor.Hic sanmıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence hem Bouanani hem de Angelo yu alacağız.

Çevrimdışı Talisca1903

Israrla oyuncu yollamadan alamayiz diyor.Hic sanmıyorum.
ayağına sıkmayacakkadar akıllı adam abuşa maaşının 2 milyonunu ox a 2 yılın 1 ni vereceğiz gibi gözüküyor amartey uyuzuda %50 zararla kiralanır bence

Çevrimdışı Mehmet57

Ben karamsarim. Bence eldekilerden cikamadigimiz icin transferi kapattik gibi.

Çevrimiçi hasankale

ayağına sıkmayacakkadar akıllı adam abuşa maaşının 2 milyonunu ox a 2 yılın 1 ni vereceğiz gibi gözüküyor amartey uyuzuda %50 zararla kiralanır bence
İnşallah dediğin gibi olur.Yoksa bu sezona da yazık olur.

Çevrimdışı 38life

Hüseyin Yücel: "Beşiktaş kaç transfer yapacaktan ziyade hangi oyuncularını gönderecek, gönderebilecek bu soru gündemde. Friedel, uğraşıyor ama oyuncu bazlı sıkıntılar var. Oyuncu göndermeden, oyuncu alamayız. Önceliğimiz kanat akabinde de sol bek için çalışmaya başlayacağız. Ama önce oyuncudan çıkmamız gerekiyor. Öbür türlü lisansını alamayız futbolcunun. İlk hedefimiz oyunculardan çıkmak şimdilik." (Tivibu Spor)

Transferin bitmesine saatler kalmış. 3 aydır ikna edilemeyen oyuncular gitmeye ikna edilecek de, fiyatta ortak nokta da buluşulacak da, teklifler değerlendirilecek de, Beşiktaş hala uygun olan futbolcularla görüşecek de, kulüpleriyle anlaşacak da, oyuncunun kendisiyle anlaşacak da, itutup getirecek imza attıracak da lisans çıkaracak. Geçiniz. "Göndermeden Alamayız." deniyorsa belli ki Transfer kapanmış Beşiktaşta. Hüseyin Yücel'in kendisinin de dediği gibi "bu kadar iyi başladığımız, iyi gittiğimiz bir sezon bir kaç oyuncu yüzünden heba olacak."
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 21:59:01 38life ]

Çevrimdışı CemMert

Ne yalan söyleyim açıklamalardan çıkardığım ve benim hissettiğim sanki transferi kapadık gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

1 tane kanat alınmalı en kötü ihtimal

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı 38life

Açıklamaya bakın. "Sergio Reguilon ile ilgili temasımız yok. Önceliğimiz kanat. Sol beki sonraki aşamada düşüneceğiz." Yani sağ kanat transferi bitecek sonra gideceklerden biri gidecek daha sonra sol bek için oyuncu arayışı, görüşmeler falan başlıcak. Ölme eşeğim ölme. Bitmiş bu iş. Sol beki sonra düşüneceğiz dediği muhtemelen 10 eylülde falan lig için bir yedek oyuncu alınır. Masuaku övmüş zaten. Masuaku gibi bir oyuncuya güvenerek yola çıkacakz demek ki. Oldu olacak Aboubakar'a da güvenelim. Yeni kronik oyuncular da transfer edelim.

https://x.com/HaberKartali/status/1829954596078551499

Çevrimdışı levitate

Açıklamaya bakın. "Sergio Reguilon ile ilgili temasımız yok. Önceliğimiz kanat. Sol beki sonraki aşamada düşüneceğiz." Yani sağ kanat transferi bitecek sonra gideceklerden biri gidecek daha sonra sol bek için oyuncu arayışı, görüşmeler falan başlıcak. Ölme eşeğim ölme. Bitmiş bu iş. Sol beki sonra düşüneceğiz dediği muhtemelen 10 eylülde falan lig için bir yedek oyuncu alınır. Masuaku övmüş zaten. Masuaku gibi bir oyuncuya güvenerek yola çıkacakz demek ki. Oldu olacak Aboubakar'a da güvenelim. Yeni kronik oyuncular da transfer edelim.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1829954596078551499
eklememişsin ama son paragrafta bizim gibi düşündüklerini belli etmiş keyfi bir durum yok ki

aynı adam daha geçen sol bek ve kanat için gelişme olacağını söyledi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

adamlar tek dönemde 25'ten fazla oyuncu göndermeyi başardılar, çok doğal olarak yeni oyunculara verebilecekleri paraları bitik adamların emekli ikramiyesi olarak kullanmak istemiyorlar

kalkıp keyfi şekilde transfere gerek yok demiyorlar transferin bir numaralı sorumlusu bizim dediğimiz mevkilerin aynısını söylüyor ve takviye yapmak için çok uğraştıklarını belirtiyor

biraz sakin olmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1829954596078551499

Hüseyin yücel'e gönül koyana kızana bir şey diyemem ancak bu adamın 2 gündür yaptığı her açıklamada ahmet nur çebi ve dönemin yönetim kuruluna beddua ediyorum ben. Bizi nasıl bir girdabın içine çektiklerini düşünüyorum. Tam 3 aydır bir allah kulu ikna edemedi şu adamlari öyle bir sözleşme vermiş ki belasını veresice

Çevrimdışı 38life

eklememişsin ama son paragrafta bizim gibi düşündüklerini belli etmiş keyfi bir durum yok ki

aynı adam daha geçen sol bek ve kanat için gelişme olacağını söyledi

Bir önceki mesajımda yazdım onu. Hüseyin Yücel kendisi söylüyor zaten bu durumu. Bir kaç oyuncu yüzünden sezon heba olacak. Yani demek ki doğru düzgün bir sağ kanat ve sol bek alınmazsa sezon heba olur. Peki neyin karşılığında "sezonun heba olmasını" göze alıyoruz? Aboubakar'a 3.5 milyon euro'yu şimdi değil de 9 ay sonra verebilmek için mi? Ben bunun cevabını arıyorum. Ne uğruna feda ediyoruz sezonu. Üstelik bu kadar iyi bir ekip ruhu yakalmışken?

Çevrimdışı 38life

adamlar tek dönemde 25'ten fazla oyuncu göndermeyi başardılar, çok doğal olarak yeni oyunculara verebilecekleri paraları bitik adamların emekli ikramiyesi olarak kullanmak istemiyorlar

kalkıp keyfi şekilde transfere gerek yok demiyorlar transferin bir numaralı sorumlusu bizim dediğimiz mevkilerin aynısını söylüyor ve takviye yapmak için çok uğraştıklarını belirtiyor

biraz sakin olmak lazım

Altyapıdan oyuncuları, 50 bin euro maaş alan oyuncualrı falan göndermek başarı değildir. 1 milyonun altında maaş alan oyuncuyu her yere, her türlü gönderirsin. 1 milyonun üstünde maaş alan oyuncuların hiçbirinden de tek kuruş kazanmadık, futbolcuların kendileri yatarak para kazanmak istemedikleri için karşılıklı anlaşarak ayrıldılar. Beşiktaşta şuan bir "gönderme başarısı" yok.

Çevrimdışı Talisca1903

https://bjk.com.tr/tr/haber/89684
colley şarta bağlı transfer ücreti varmış şartlar ne  acaba?

Çevrimdışı 38life

Hüseyin yücel'e gönül koyana kızana bir şey diyemem ancak bu adamın 2 gündür yaptığı her açıklamada ahmet nur çebi ve dönemin yönetim kuruluna beddua ediyorum ben. Bizi nasıl bir girdabın içine çektiklerini düşünüyorum. Tam 3 aydır bir allah kulu ikna edemedi şu adamlari öyle bir sözleşme vermiş ki belasını veresice

Ben Çebinin aday olduğu gün beddua etmeye başlamıştım kendisine. O zamanlar taraftarın %80'i destekliyordu. Hüseyin Yücel benim sonuna kadar destekleyeceğim bir isim. Kendisinin bir planlama vizyonu olmak zorunda değil. Benim için isimlerin zaten bir önemi yok.

Ben bugün yönetimi eleştiriyorsam bu yönetimin faydasına. Çünkü bugün yapılan hatalar 3 ay sonra yönetimin eleştirilmesine, homurdanmaların başlamasına sebep olacak. O gün de ben yönetimi savunuyor olucam kalabalık kitleye karşı. Bu işler böyledir. İyi günde eleştireceksin, kötü günde sahip çıkacaksın.

Çevrimdışı levitate

Altyapıdan oyuncuları, 50 bin euro maaş alan oyuncualrı falan göndermek başarı değildir. 1 milyonun altında maaş alan oyuncuyu her yere, her türlü gönderirsin. 1 milyonun üstünde maaş alan oyuncuların hiçbirinden de tek kuruş kazanmadık, futbolcuların kendileri yatarak para kazanmak istemedikleri için karşılıklı anlaşarak ayrıldılar. Beşiktaşta şuan bir "gönderme başarısı" yok.

aynen rebicten, 1 yıldır bir şey yapmayan ve nice'da beğenilmeyen sorunlu rosier'den ya da arouca'nın bile almadığı montero'dan para kazanmalıydık

ciddi maaşı ya da ödenmiş bonservisi olan 12 tane topçu var gidenlerden

rebic, rosier, colley hatta muleka bile alacağının bir kısmını alarak gitti, yatarak kazanmak istemediler gibi bir durum yok ne koparırsak kardır diye kaçmışlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

aynen rebicten, 1 yıldır bir şey yapmayan ve nice'da beğenilmeyen sorunlu rosier'den ya da arouca'nın bile almadığı montero'dan para kazanmalıydık

ciddi maaşı ya da ödenmiş bonservisi olan 12 tane topçu var gidenlerden

rebic, rosier, colley hatta muleka bile alacağının bir kısmını alarak gitti, yatarak kazanmak istemediler gibi bir durum yok ne koparırsak kardır diye kaçmışlar

Bunlardan para kazanmalıydık diye bir şey demedim ben. Bunları göndermek başarı değil dedim. Bambaşka şeyler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bunlardan para kazanmalıydık diye bir şey demedim ben. Bunları göndermek başarı değil dedim. Bambaşka şeyler.

Öyle veya böyle nasıl olursa olsun, gerek maddi güç gerekse kaba güç fark etmez. Bu kadar gereksiz oyuncudan kurtulabilmek başarıdır. Bunlardan para kazanabilmek ise mucizedir.

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan İlkhan gelecek Demir Ege'nin yerine

Çevrimiçi Samet Ç

Madem yabancı alamıyoruz biraz indirim yapsalar da şu Yasin Özcan'ı alsak keşke

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan İlkhan gelecek Demir Ege'nin yerine
Ts 2.5 a Serdar Saatçıyı alıyormuş
https://x.com/EvrenChicago/status/1829983029571236056

Evren Yasin ile tekrar ilgi oluşmaya bağlandığını yazmış
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 23:51:05 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: