2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103590 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Bu angelo transferi yattı bence ve rafa'yı kenarda oynatma fikri belirdi başka türlü joao mario haberinin anlamı yok. Ha rafa'yı kenara almak ne derece doğru tartışılır bence asla olmaması gereken bir şey bu.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu angelo transferi yattı bence ve rafa'yı kenarda oynatma fikri belirdi başka türlü joao mario haberinin anlamı yok. Ha rafa'yı kenara almak ne derece doğru tartışılır bence asla olmaması gereken bir şey bu.

Oyuncu Benfica’da cogunlukla sol ve sag kanat oynamis. Eskiden merkez oyuncusuydu ama evrilmis.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2024, 18:03:58 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu Benfica’da cogunlukla sol ve sag kanat oynamis. Eskiden merkez oyuncusuydu ama evrilmis.
Son durumunu bilmiyorum benimde aklımda ortada oynadığı kalmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Enteresan çünkü orta sahaydı bu adam kanatta oynayacak meziyeti var demek ki. Ama yukarıda da yazılmış bonservis ödenmeyen bir oyuncu genelde nerden çıktı şimdi 5 milyon bonservisler falan yalan haber gibi geliyor hala

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1828053264505418083

Cuzi bir miktarda olsa artik bi bonservis falan aliriz umarim. Biz gecen sene Colley'i 2.5M Euro'ya yakin bir paraya almistik ve herif bugune kadar as stoper olarak oynadi. Amartey/Abou gibi kadro disi kalan bir oyuncu da degil kendisi, onun icin bedavaya giderse yonetimin hanesine eksi olarak yazilir. Aldigi maas'ta Bahtiyar'dan falan fazla degildir buyuk ihtimalle, bonservis vermiyorlarsa yedek klubesi icin alternatif olarak kalsin. Kendisini suan biz Paok'tan almaya calisiyor olsaydik kapiyi 3-4M Euro'dan acarlardi.

Çevrimiçi blackeagle35

Bi ton adam gönderdik halen hemen hemen gitmesi gereken 5 oyuncu var. Abou, Ox, Amartey, Masuaku, Bahtiyar. Gerçekten geçen sezon transferde emeği geçen kim varsa yazıklar olsun. Ki gönderecek olsan bunlara Onana bile eklenir.

Çevrimiçi sEuL

Enteresan çünkü orta sahaydı bu adam kanatta oynayacak meziyeti var demek ki. Ama yukarıda da yazılmış bonservis ödenmeyen bir oyuncu genelde nerden çıktı şimdi 5 milyon bonservisler falan yalan haber gibi geliyor hala

Oyuncuyu severim ama aradigimiz profilde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum, bize topla dribbling'i olan (FB'deki Maxim mesala) yada Ghezzal gibi uzerinden oyun kurabilecegimiz ve Immobile/Rafa/Semih'i pozisyona sokabilecek bir tarzda oyuncu lazim sanki.

Cok fazla bilgi kirliligide var tabi etrafta, bekleyip gormek lazim.

Çevrimdışı Zafer55

Cuzi bir miktarda olsa artik bi bonservis falan aliriz umarim. Biz gecen sene Colley'i 2.5M Euro'ya yakin bir paraya almistik ve herif bugune kadar as stoper olarak oynadi. Amartey/Abou gibi kadro disi kalan bir oyuncu da degil kendisi, onun icin bedavaya giderse yonetimin hanesine eksi olarak yazilir. Aldigi maas'ta Bahtiyar'dan falan fazla degildir buyuk ihtimalle, bonservis vermiyorlarsa yedek klubesi icin alternatif olarak kalsin. Kendisini suan biz Paok'tan almaya calisiyor olsaydik kapiyi 3-4M Euro'dan acarlardi.
Yerine adam almamış olsak  Colleyle lige devam etmeyi düşünüyor olsak ve paok colleyi istese kapıyı 4 ten açardık. Ama şu durumda alınan her kuruş bonservis artı yazar. Bedava gitmesi eksi yazmaz.Muhtemelen bizden aldığı yıllık ücreti paoktan alamaz. Paok da bonservis niyetine colley'in bu zararını kapatacak bir imza parası verir kendisine.

Çevrimiçi Samet Demir

Yerine adam almamış olsak  Colleyle lige devam etmeyi düşünüyor olsak ve paok colleyi istese kapıyı 4 ten açardık. Ama şu durumda alınan her kuruş bonservis artı yazar. Bedava gitmesi eksi yazmaz.Muhtemelen bizden aldığı yıllık ücreti paoktan alamaz. Paok da bonservis niyetine colley'in bu zararını kapatacak bir imza parası verir kendisine.
200-300 fark varmış onuda bizden istemiş Colley
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Zafer55

200-300 fark varmış onuda bizden istemiş Colley

Bizde yeni stoperin maaşından keselim 😁

Çevrimiçi levitate

Joao Mario nerden cikti? Anlasmisiz diyor. Ne alaka onu anladim. Kanat degil ki bu?
3-4 mevkide oynuyor rafa ve gedson'u tanıyor gayet iyi iş olur bence

5 fazla ama 2-3 civarı idealdir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

denizden babam çıksa yerim benficadan kim gelse alırım :icool: :icool:
şakası bir yana  mario geldi de beğenmiyormuyuz

Çevrimiçi annoca

benzer şeyler yazıcaktım. Elden çıkarmaya çalıştığın adama bonservis kolay kolay vermezler hele ki bizim lig ve yaşı fazlaysa, ki kötü performans sergilediği konusuna girmiyorum bile.

Çevrimiçi kartalizma190399

Cedric olmaz mi? Bosta, hem sagbek hem solbek. Tecrubeli, Portekizli, guvenilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Kadroda düşünmedikleri adama neden para veriyoruz ki :) 1 yıl kiralık gelsin. Seneye oraya kontratlı iyi bir adam alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

içe kayarak oynuyordu orada sağ-sol iç gibi tabi arkasındaki beklerde kaliteliydi bizde bek yok

Çevrimiçi Samet Ç

Kadroda düşünmedikleri adama neden para veriyoruz ki :) 1 yıl kiralık gelsin. Seneye oraya kontratlı iyi bir adam alırız.
Schimidt'in net oyuncusu farklı bir durum vardır orada

Çevrimiçi Samet Ç

Cedric olmaz mi? Bosta, hem sagbek hem solbek. Tecrubeli, Portekizli, guvenilir.
en son üç sene önce 15 maçı geçmiş o da 26 maçla kalsın

Çevrimiçi Samet Ç

Aranan sol bek Slavia'daki Malick Diouf şimdi yoklanırsa 4-5 milyona biter sene sonu zaten alamazsın Bundesliga falan yapar

Çevrimdışı kaankartal

Herkese merhaba,
Yaklaşık 10 sene önce stadyum inşaatını takip için katılmıştım. Uzun süredir ise transfer yorumlarınızı dışarıdan okuyordum. Bir kaç kelam da ben etmek istediğim için online olarak aranıza katılmak istedim.

Naçizane yorumum, bize ghezzal tarzında topu stop edip, başını kaldırmayı bilen, çizgiye inebilen bir kanat oyuncusu gerekiyor.

Umarım yönetim bu anlamda çalışmalarına devam ediyordur.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2024, 22:12:05 kaankartal ]
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

en son üç sene önce 15 maçı geçmiş o da 26 maçla kalsın
Yedek olarak dusunulecekse 1 senelik zaten sikinti olmaz.

Masuaku gidince istikrar sorunu yaşamayan bir bek alacağız. O bek oynamadığı zaman Emirhan Topçu, Emrecan Terzi önlerindeki sol kanat ve yanlarında sol stoperdeki oyuncu gerektiğinde yardıma , kademeye gelecek şekilde oynamaya devam edeceğiz. Geçen sene sol bekte Onur Bulut oynuyordu. Onur Bulut'un yanında önünde oynayan oyuncular da belliydi. Millet Masuaku yerine Onur Bulut'u gömüyordu.  Öncelik takımın omurgasını sağlam tutmak olmalı.

Bunlari Masuaku varken yapsalar zaten sikinti kalmiyor?

Çevrimiçi Samet Demir

Schimidt'in net oyuncusu farklı bir durum vardır orada
Mario konusunda farazi konuşuyorum zaten, bu sene ne istatistik yapmış, et mi balık mı pek bilmiyorum. Tamamen eski oyununa göre konuştum.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2024, 22:48:39 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic Lecce ye gitmiş, Amartey 1.8 istiyormuş fesih için

Etiketler: