2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103017 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Masuaku gidince istikrar sorunu yaşamayan bir bek alacağız. O bek oynamadığı zaman Emirhan Topçu, Emrecan Terzi önlerindeki sol kanat ve yanlarında sol stoperdeki oyuncu gerektiğinde yardıma , kademeye gelecek şekilde oynamaya devam edeceğiz. Geçen sene sol bekte Onur Bulut oynuyordu. Onur Bulut'un yanında önünde oynayan oyuncular da belliydi. Millet Masuaku yerine Onur Bulut'u gömüyordu.  Öncelik takımın omurgasını sağlam tutmak olmalı.
👍
Haklısın..Mühim olan istikrarlı as oyuncu.

Çevrimdışı Ravenman

Joao Mario ile ilgileniyoruz galiba.

Rafa ile Benficada beraber oynamış ve iyi uyum sağlamışlar.

Doğruysa süper olur, aynen Bingöldeki bal kaymak gibi.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Şu an stoper rotasyonumuz; Felix, Paulista, Emirhan, T. Talha, Colley şeklinde. Felix ve Emirhan ile sol stoper işini halletmiş oluyoruz. Eğer Omar Colley - Paok işi olursa ve hem stoper hem sağ bek oynayabilen bir oyuncu sağ tarafta elimizi baya rahatlatır. Masuaku dan çıkıp iyi bir solbek de alabillirsek defans hattını sorunsuz şekilde tamamlamış oluruz.   

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ben merti hicbir zaman begenmedim. Bu sezonda cok basarisiz buluyorum, bizim net kaleciye ihtiyacimiz var ozellikle avrupada kupa alabilmek icin. İngiltere ve ispanyadaki kalecilere bakiyorum sonra donup bizim ligimize bakiyorum ciddi anlamda kaleler boş. Özellikle premier lig kaleci konusunda zirve. Herhangi bir takımın 2. Kalecisini bile alsak takim lig atlar bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Ajax ve Brentford Oxlade'i istiyormuş
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ajax ve Brentford Oxlade'i istiyormuş

Bu oyuncuda isteyen takimlarla alakali bir sikintimiz yok zaten, oyuncunun bizden alabilecegi garanti ucrette anlassak tamamdir hemen yarin gider. Ben oyuncunun yerinde olsam para yerine oynamayi tercih ederim ama bakalim ox nasil karar verecek

Çevrimiçi Mehmet57

Joao Mario nerden cikti? Anlasmisiz diyor. Ne alaka onu anladim. Kanat degil ki bu?

Çevrimiçi Samet Ç

Joao Mario nerden cikti? Anlasmisiz diyor. Ne alaka onu anladim. Kanat degil ki bu?
bende anlamadım valla

Çevrimiçi Mehmet57

bende anlamadım valla

Transfermarkt’da Benfica’ya geldiginden beri cogu macini (sol) kanatta oynamis gosteriyor. Orta gobekte de oynayabiliyor, 10’da oynayabiliyor. Bence hoca bu yuzden istemis olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Mehmet57

Musrati-Gedson
Angelo-Rafa-Mario
Immobile

Baya can yakar ama

Çevrimiçi Mehmet57

Joao Mario’yu oyun kurucu sol kanat olarak dusunebilir. Arkasina Goosens gibi atletik, cizgiyi ileri geri kullanan bir bek ile efsane olur.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1828053264505418083
esas gitmesi gerekenlerden ses yok colley geçen senede çıktı elinden geldikçe mücadele etti orası burası oynamadı

Çevrimiçi Samet Demir

esas gitmesi gerekenlerden ses yok colley geçen senede çıktı elinden geldikçe mücadele etti orası burası oynamadı
Abuyu sözleşme şartları yüzünden kadro dışı da bırakamıyormuşuz. Oxlade bir şekilde gidecek gibi duruyor. Bahtiyar da ne olacak belli değil. 5 milyona yakın para gömdük.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

son cümle güzel 😂
Sürekli Free çıkmış adama bonservis ödemek başlı başına saçmalık zaten. Rafa ile beraber çok maç oynadıkları için bu transfer mantıklı olabilir, onun harici bana mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Sürekli Free çıkmış adama bonservis ödemek başlı başına saçmalık zaten. Rafa ile beraber çok maç oynadıkları için bu transfer mantıklı olabilir, onun harici bana mantıklı gelmiyor.
hiç ihtimal vermiyorum menejer pazarlaması kokuyor

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: