2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095697 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Aytuğ'un U19 da 2 maçını izledim, buda onu sol ayaklı, güzel fizikli ve ayağına topu hafis yapışık olarak oynamasına şahit oldum. Boşuna Sırbistan milli takımlarına seçmediler.

Full özgüvenli, sol bacaklı, güçlü ve hareketli bi genç stoper.

Talha'dan, Necip'ten, Montero'dan, Colley'den daha kötü oynamaz.

Solbek oyununu gelirsek; Johan Cruijff beklerle atak oynanır fakat oyun kurulmaz, çünkü bek topu hep kendi kanadındaki adamlara verebilir, topu diğer kanata taşıyamaz.

Oyun kurmak için tüm sahayı boylaman lazım. Masuaku orta sahaya girip Rashicaya top mu verecek.
Nasıl bir bakış açısı bu yahu? Bek olayını Robert Carlos ile noktalamışsın sanırım. Masuaku ortaya girip Rachicaya topda verir, birisi orta açar diğeri içeri girer gol bile atar. Senin tamamen sahada kullandığın taktiğe bağlı bu durum.

Günümüze gelince Arteta, kloop, Guardiola falan bu dediğim Bek türünü kullanandan hocalardan. Bizde de dikkatli izlersen Masu kenarda konumlanır, Svensonda 8 hatta 3. Stoper gibi konumlanır. Bu tip bek oyuncusuna da biz fm de sahte Bek diyoruz. Buna en güzel örnek de Ferdi Kadıoğlu verilebilir.

Aytuğ konusuna gelince Semih ve Mustafa'yı oynatan yapı yeterli gördüğü takdirde Aytuğu mu oynatmayacak?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

abi genç kanatı aldık diyelim bence 2.hakkımız sol stopere olacak
bende öyle bekliyorum ama ikincimi olur üçüncümü olur bilemem çünkü bütün jarjörü oraya boşaltacağız sanırım açığa para harcamadığımıza göre sol stopere sağlam isim gelecek bence masuaku ayarında sol bek alamayız zaten acilde değil masuaku kalırsa verim alacağız ondan iyi bir sol stoper onun savunmadaki açıklarını kapatır daha verimli olmasını sağlar yatırımı sol stopere yapmak akıllıca davranış olur ama yinede not düşeyim kanata adama ihtiyacımız var lig uzun hücumda iki oyuncuya yüklenemeyiz

Çevrimiçi Necmi

22 oyuncu göndermişiz 😳
Nasıl bir çukurun içine gömmüş çebi bizi aziz gelse bu kadar düşmanlık yapamazdı

Çevrimiçi gokhans

bende öyle bekliyorum ama ikincimi olur üçüncümü olur bilemem çünkü bütün jarjörü oraya boşaltacağız sanırım açığa para harcamadığımıza göre sol stopere sağlam isim gelecek bence masuaku ayarında sol bek alamayız zaten acilde değil masuaku kalırsa verim alacağız ondan iyi bir sol stoper onun savunmadaki açıklarını kapatır daha verimli olmasını sağlar yatırımı sol stopere yapmak akıllıca davranış olur ama yinede not düşeyim kanata adama ihtiyacımız var lig uzun hücumda iki oyuncuya yüklenemeyiz
hermoso, hummels tarzı bir sol stoper hem sol bekinin açıklarını kapatır, hem de orta sahanın açıklarını. +1 oyun kurucu ve pas istasyonu, hemde hücumda rakip ceza yayı çevresinde pas alışverişlerinde, derinpaslarınıda atar.. şu kanattan sonra sol stoper elzem..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

o kadar alt yapı deyip altayı istemek nedir bizim slt yapıdaki kalecilerden haberin yok galiba göktuğ da emiryaşarda geçer kaleye altay bunların gölgesi olamaz emir yaşar bu ilkenin yetiştirdiği en iyi kaleci olacak deniyor
Hem alt yapı diye yırtınıp hemde kaleye geçmesi gereken alt yapı kalecilerini görmezden gelmek bilemedim

Mert nazar olacak korkuyorum. Avrupa Liginde ve şampiyonluk 2 tecrübeli kaleci lazım, üçüncü kaleci altyapıdan olur.

2 tecrübeli + 1 altyapı ideal olur.

1 tecrübeli + 2 altyapı olmaz.

Allah korusun Mert'e bişey olursa, Ersin'de gitmiş olsa, gencecik çocuklara kalacan.

Futbolcuya bişey demem ister 15 yaşında olsun, lakin kaleci öyle değil, kaleciye özgüven lazım.

Çevrimiçi Necmi

Mert nazar olacak korkuyorum. Avrupa Liginde ve şampiyonluk 2 tecrübeli kaleci lazım, üçüncü kaleci altyapıdan olur.

2 tecrübeli + 1 altyapı ideal olur.

1 tecrübeli + 2 altyapı olmaz.

Allah korusun Mert'e bişey olursa, Ersin'de gitmiş olsa, gencecik çocuklara kalacan.

Futbolcuya bişey demem ister 15 yaşında olsun, lakin kaleci öyle değil, kaleciye özgüven lazım.
19 yaşında artık ikinci kaleci olma zamanı geldi

Çevrimiçi mayguntr

hermoso, hummels tarzı bir sol stoper hem sol bekinin açıklarını kapatır, hem de orta sahanın açıklarını. +1 oyun kurucu ve pas istasyonu, hemde hücumda rakip ceza yayı çevresinde pas alışverişlerinde, derinpaslarınıda atar.. şu kanattan sonra sol stoper elzem..
Hermosonun simdiye kadar takim bulamamasi cidden ilginc, bi durum mu var diye insani merak ettiriyor.

Çevrimiçi gokhans

19 yaşında artık ikinci kaleci olma zamanı geldi
ads’nin 15 yaşındaki kalecisi oynuyor. Gayetde iyi, fener maçında kusursuza yakın oynadı. 20milyonluk santrafora karşı karşıya geçit vermedi. Potansiyel varsa oynar, göktuğ’da emin yaşar’da en az ersin kadar oynar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

@annoca  mesajı düzelttim, sen dilini kullandığım için haksızım, tarzın ve efendiliğin nedeniyle daha da bir haklısın...
Kusura bakma... Sende alıntıyı sil ya da düzelt öyle kalmasın...

Çevrimiçi Necmi

ads’nin 15 yaşındaki kalecisi oynuyor. Gayetde iyi, fener maçında kusursuza yakın oynadı. 20milyonluk santrafora karşı karşıya geçit vermedi. Potansiyel varsa oynar, göktuğ’da emin yaşar’da en az ersin kadar oynar..
bu çocuklar iyi ersinle aynı cümlede yer almaz 😂

Çevrimdışı murat

Hermosonun simdiye kadar takim bulamamasi cidden ilginc, bi durum mu var diye insani merak ettiriyor.
boşta olduğu için imza parası ve yüksek maaş istiyordur.

Çevrimiçi Savaş

Biz bu hummels'i neden indirmedik acaba? Hoca mı istemedi nedir

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

yüksek maaş istiyor suududa kendi istemiyor ama günün sonunda bir arap takımına imza atar sonuçta kıstası para olduğuna göre hummelsde takım bulamadı ben olsam bu saatten sonra ikisinede bakmam boscagli diyenler var

Çevrimiçi Necmi

hummels iztemedi astronomik ücret istiyor diye duymuşdum

Çevrimiçi Samet Demir

Hummels de kendisinde bir sıkıntı var bizim gibi hangi takımla adı çıksa son güne kadar teklif kabul edildi haberleri düşüyor. Tam sağlık testine girecekken bir anda işler bozuluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

kabak tadı verdi artık ben çok istiyordum ama çok uzatınca tadı kaçıyor ne hummels ne hermoso ikiside gelmesin

Çevrimiçi Samet Demir

kabak tadı verdi artık ben çok istiyordum ama çok uzatınca tadı kaçıyor ne hummels ne hermoso ikiside gelmesin
Hermoso'ya 3 maaş - 3 imza parası verip 4 Yıl imza attırsak en iyimser hesapla 15 milyon cebimizden çıkar. Onun yerine 8-10 bonservis 1.5 maaşa aynı kalitede birisini çok rahat alırız ve satarken de maaşı düşük olacağı için sıkıntı yaşamayız.

Çevrimiçi Necmi

Hermoso'ya 3 maaş - 3 imza parası verip 4 Yıl imza attırsak en iyimser hesapla 15 milyon cebimizden çıkar. Onun yerine 8-10 bonservis 1.5 maaşa aynı kalitede birisini çok rahat alırız ve satarken de maaşı düşük olacağı için sıkıntı yaşamayız.
4,5 5 gibi verdik kabul etmedi diye biliyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Hermoso araplarla 2 yıl 16 milyona anlaşmış

Çevrimiçi annoca

@annoca  mesajı düzelttim, sen dilini kullandığım için haksızım, tarzın ve efendiliğin nedeniyle daha da bir haklısın...
Kusura bakma... Sende alıntıyı sil ya da düzelt öyle kalmasın...
Est. abi. Gerekli düzeltilme yapıldı.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence iki kanat oyuncusu alacağız

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı levitate

sercan çok gizli bir şekilde ingiltere'de sol bek ve sağ kanat baktığımızı söylemiş

sol bek kesin alex moreno rez
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu Sparta Prag ' tan girona ya giden eleman sanki tam bizim aradığımız adamdı.

Etiketler: