2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095729 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Ne çok futbol bilenler vardı be paulsita ve svenson için burda neler söylendi.

Stoper sağ açık ve eğer çıkış olursa masuaku yerine bir tempo ve pas ustası oyun kuran sol bek ile güzel seviyeye geliriz.

Daha iyi olacağız inşallah
Scensonu bende eleştirdim ama oyuncu standartını hiç bozmadan rashica ile beraber oyununuza tempo kazandırdı, bizim sıkıntımız bariz olarak sol stoper ve sol açık. Angelo transferi sonrası colley yerine iyi bir isim alınabilir gerçi emirhanda çok sıkı duruyor, yönetimin son 3 yıldır yaşadığımız bu bataktan bizi kurtardığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. Daha iyi olacağımıza eminim.

Çevrimiçi kartalizma190399

nicelik değil nitelik lazım bize. Yoksa takımı 100-200 bin den git 2. liglerden doldur. Kaliteli olmadıktan sonra bi anlam ifade etmez

Masuaku'yla nitelik var iste, daha ne olsun? Masuaku'dan iyi solbek mi bulacaksin, bulacaksan kaca bulabilecegini saniyorsun?
Yedek olarak da Emirhan ve Emrecan fena degil. Daha iyisi tabii ki olabilir, ama o kadar eksik varken sikinti cikaracak mevki yedek solbek degil.

Yedek solbek eksikliginden dolayi mi mac kaybederiz yoksa (Angelo geldi Muleka gitti varsayiyorum) hucumda sikinti'ya dusen macta oyuna sokacak Can Keles, Mustafa Hekimoglu, Rashica disinda hucum futbolcusu olmadigi icin mi mac kaybederiz?

Çevrimiçi Necmi

ayrıca onana bile şu ana kadar çok az fırsat almasına rağmen kötü gözükmedi. O basit hatalarını yapmadı hatta iyi paslar dağıttı. Tamamen karşıya yıktığımız maçlarda da salih gibi bir orta saha da bize iyi katkı verecektir
onana gider ama orta saha iyi oldu bence ben hala hücum hattındayım üç çocuğa güvenip lige giriyoruz ve hücum hattını kapattık

Çevrimiçi Necmi

İşin kötü yanı gol işini iki oyuncuya bıraktık dahada kötüsü rafa olmazsa immobile de durur gibi
Çok ilgin bir sene olacak her maç sakatlık ve kart olmasın diye dua edeceğiz hakemler ikisinin etrafında ellerinde kartla dolaşacak

Çevrimiçi Necmi

Stoper ve sol bek geleceği kesin gibi şu kadroyu kurup hücum hattını bu kadar eksik bırakmak yazık olur

Çevrimiçi annoca

Masuaku'yla nitelik var iste, daha ne olsun? Masuaku'dan iyi solbek mi bulacaksin, bulacaksan kaca bulabilecegini saniyorsun?
Yedek olarak da Emirhan ve Emrecan fena degil. Daha iyisi tabii ki olabilir, ama o kadar eksik varken sikinti cikaracak mevki yedek solbek degil.

Yedek solbek eksikliginden dolayi mi mac kaybederiz yoksa (Angelo geldi Muleka gitti varsayiyorum) hucumda sikinti'ya dusen macta oyuna sokacak Can Keles, Mustafa Hekimoglu, Rashica disinda hucum futbolcusu olmadigi icin mi mac kaybederiz?
masu yetersiz. Gereksiz çalıma giriyor atarsa büyük tehlike oluşturuyor ama atamazsa bize oluşuyor o tehlike. Defansif özellikleri kötü. Basit oynamıyor falan filan. Masu çok iyi bir yedek olabilir ama 11 için yetersiz.

Çevrimiçi annoca

İşin kötü yanı gol işini iki oyuncuya bıraktık dahada kötüsü rafa olmazsa immobile de durur gibi
Çok ilgin bir sene olacak her maç sakatlık ve kart olmasın diye dua edeceğiz hakemler ikisinin etrafında ellerinde kartla dolaşacak
ara ara tutturan bi sayfa var x de, forvet veya kanat forvet gelecek dedi angelo haricinde.
Bence en büyük sıkıntı rafa ikamesi yok veya rafa yokken muciden onun işlerini beklememek lazım. İkinci sıkıntıda bence gedsonun ikamesi olmaması. Musrati savunma yönünden iyi ama oyuncu yanına gidip sürekli bire bir rahatsız edecek koşturcak ısıracak adam da lazım.

Çevrimdışı KartalınGücü

ara ara tutturan bi sayfa var x de, forvet veya kanat forvet gelecek dedi angelo haricinde.
Bence en büyük sıkıntı rafa ikamesi yok veya rafa yokken muciden onun işlerini beklememek lazım. İkinci sıkıntıda bence gedsonun ikamesi olmaması. Musrati savunma yönünden iyi ama oyuncu yanına gidip sürekli bire bir rahatsız edecek koşturcak ısıracak adam da lazım.
Rafanın işini kimseden bekleyemeyiz tabi ama Muci ye güvenmek zorundayız son maç koşuları iyiydi. Olmadı mı Semihi ileri atıp fprveti ikileyip kanatları Rashica - Angelo yapabilir hoca.

Çevrimdışı Akil Emre

Sol stoper olarak Attila szalia gidilmezmi yaşı uygun fena bir stoper değildi, ben kaleci işinide merak ediyorum merti seviyoruz ama sakatlık problemi yaşama durumu ve ersinle devam etmek güzelim takımı bozabilir

Çevrimiçi yaço58

böyle deyince iki maç aklıma geliyor iki derbi öncesi konya deplasmanında taliscaya verilen sarı ve evimizdeki yeni malatyaspor maçında iki sarı ile durduk yere halil umutun oyundan attığı medel hakemler özellikle derbi öncesinde bizim oyunculara iyi çalışıyor hakemler

Çevrimdışı Ravenman

Nantes bizim Ersinle görüşüyor.

Bu gidişle yedek kalecide lazım.

Ya Fabriyi geri getirecez yada bir sürpriz yaparak Altay'ı kiralayacğız.

David De Gea de halen kulüpsüz.

Çevrimdışı Ravenman

Ne çok futbol bilenler vardı be paulsita ve svenson için burda neler söylendi.

Stoper sağ açık ve eğer çıkış olursa masuaku yerine bir tempo ve pas ustası oyun kuran sol bek ile güzel seviyeye geliriz.

Daha iyi olacağız inşallah

Solbekle oyun mu kurulur Allah aşkına.

Solbek oyun kursa sadece kendi sol kanadını kapsar, yani sağ kanata oyunu yönlendiremez. Sahayi daraltırsın, oyun alanịda dar olur.

Hollandalı hocalar stoperleri orta sahaya alarak oyun kurar. Onun için acilen Colley'nin yerine Hummels tarzında oyun kuran stoper lazım.

Aytuğ Komeç'i öyle kolay göndermeseydik keşke.

Çevrimdışı Akil Emre

De gea bildiğim kadarıyla bir kluple anlaştı, altayı alacağıma yedek kalecilerimiz ile devam edilebilir. Altay gelen topu diker birde her maç jeneriklik gol yemesiyle meşhurdur, illa kaleci alınacaksa güney amerikadan gelecek vadeden kaleci bulsunlar

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ben colley sevmem. Gitmesini istiyorum ve yerine paulista ayarında biri alınmali diyorum.
Villareal - atletico maçında villarealin ilk golünde alt madridli axel witselin yaptigi savunmaya bakin, o forma besiktas formasi olsa 3 ay bu pozisyondan gömerdik adami, halısahada yenilmez şu gol. Yavaş adama beşiktaş forması giydirmeyin abi. Hızlı olsun.
Colley biraz hızlı olsa çoğu golu yemezdik.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2024, 14:21:36 İzmitlibjk ]

Çevrimiçi Serdar3444

Masauka yetersiz değil ? Masauka'dan üstte bu ligde kim var? Adriano hariç kim geldi? Masauka'dan bahsediyor iken onu böyle yetersizlikle Suçlamak abartı olur...
Masauka'nın defansta hataları var evet ama ikili mücadelelerde gayet iyi, gelen adamı birebir karşılamada bayağı  bayağı iyi, net kesici, sadece akan oyunun içine defansif aksiyon olarak tam girmiyor. Yanlış yerde yanlış adam karşılayabiliyor. Adam matrix değil, hem ilerde o kadar top yapıp bir anda koşup doğru pozisyon alacak oyuncu dünya da kaç tane var.
Gayet gayet yeterli, hatta fazla bile, bu net....
gamsız diyebilirsin, adam kaçırıyor diyebilirsin, problemli diyebilirsin ama yetersiz dersen iş başka bir yere gider.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2024, 19:38:25 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Solbek oyun kursa sadece kendi sol kanadını kapsar, yani sağ kanata oyunu yönlendiremez. Sahayi daraltırsın, oyun alanịda dar olur.

Hollandalı hocalar stoperleri orta sahaya alarak oyun kurar. Onun için acilen Colley'nin yerine Hummels tarzında oyun kuran stoper lazım.

Aytuğ Kömeçin kaç tane maçını izledin? Durumundan ne kadar haberdarsın?

Sol bek oyun mu kurar diye çok bilmiş soruna gelmek dahi istemiyorum. Futbolda bölgelerin olduğunu bazı hocaların Bek oyuncularını half space de konumlandırdığındn bir habersin sanırım. Yok bunları biliyorsan da böyle yazıyorsun farklı arayışlar içerisindesin demektir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar bu takım şampiyon olduğunda sağ bek serdar kurtuluş sol bek ismail köybaşıydı kalecimizde tolgaydı diğer şampiyonlukta sol bek nsakala stoper wellingtondu yani iş hucumda bitiyor rafa immobile üst düzey ancak bir üst düzey adam daha şart takımı yukarı çeker inşallah bende isterim sağ sol beki gönderip yerlerine gökhan adriano kalitesinde isimler alalım ancak bütce belli bence svensson ve masuaku yeterli biz sol stoperi ve hucüm hattına sağlam bir transfer yapalım sol bekede yedek bakalım kiralıkda olur ben niyeyse sol stoper için hala hermoso gelecek diye hissediyorum

Çevrimdışı Ravenman

Aytuğ Kömeçin kaç tane maçını izledin? Durumundan ne kadar haberdarsın?

Sol bek oyun mu kurar diye çok bilmiş soruna gelmek dahi istemiyorum. Futbolda bölgelerin olduğunu bazı hocaların Bek oyuncularını half space de konumlandırdığındn bir habersin sanırım. Yok bunları biliyorsan da böyle yazıyorsun farklı arayışlar içerisindesin demektir.

Aytuğ'un U19 da 2 maçını izledim, buda onu sol ayaklı, güzel fizikli ve ayağına topu hafis yapışık olarak oynamasına şahit oldum. Boşuna Sırbistan milli takımlarına seçmediler.

Full özgüvenli, sol bacaklı, güçlü ve hareketli bi genç stoper.

Talha'dan, Necip'ten, Montero'dan, Colley'den daha kötü oynamaz.

Solbek oyununu gelirsek; Johan Cruijff beklerle atak oynanır fakat oyun kurulmaz, çünkü bek topu hep kendi kanadındaki adamlara verebilir, topu diğer kanata taşıyamaz.

Oyun kurmak için tüm sahayı boylaman lazım. Masuaku orta sahaya girip Rashicaya top mu verecek.

Çevrimiçi annoca

adriano kuruyordu ve defansif görevlerini aksatmadan yapardı.

Çevrimiçi annoca

arkadaşlar bu takım şampiyon olduğunda sağ bek serdar kurtuluş sol bek ismail köybaşıydı kalecimizde tolgaydı diğer şampiyonlukta sol bek nsakala stoper wellingtondu yani iş hucumda bitiyor rafa immobile üst düzey ancak bir üst düzey adam daha şart takımı yukarı çeker inşallah bende isterim sağ sol beki gönderip yerlerine gökhan adriano kalitesinde isimler alalım ancak bütce belli bence svensson ve masuaku yeterli biz sol stoperi ve hucüm hattına sağlam bir transfer yapalım sol bekede yedek bakalım kiralıkda olur ben niyeyse sol stoper için hala hermoso gelecek diye hissediyorum
o zaman gese şampiyonluk adayı değildi. Şunu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyiler güzel top oynuyorlar değil, hakemler sıkıntı. İki maçı da kazandığımız için göze batmıyor ama hakemler hala daha büyük sıkıntı. Emirhan’ın ilk golünde iptal olması gerektiğini söyleyen bir tane yorumcu çıkmadı, masu ve gedsonun sarı kartları ise tamamen yanlış karardı ki bunu tv deki geseli febeli her yorumcu söylüyor. Bunum yanında ben diğer takımlarında maçını izliyorum, toreira köhn kaan ayhan bizde olsaydı gelecek hafta kırmızıdan dolayı cezalı duruma düşerlerdi, gesenin aldığı penaltıyı imkanı yok vermezlerdi, febenin yiyip iptal olan golü bizde geçeli sayılırdı falan filan.

Çevrimiçi Necmi

o kadar alt yapı deyip altayı istemek nedir bizim slt yapıdaki kalecilerden haberin yok galiba göktuğ da emiryaşarda geçer kaleye altay bunların gölgesi olamaz emir yaşar bu ilkenin yetiştirdiği en iyi kaleci olacak deniyor
Hem alt yapı diye yırtınıp hemde kaleye geçmesi gereken alt yapı kalecilerini görmezden gelmek bilemedim

Çevrimiçi Necmi

gedsonu ndour rahatlıkla ikame eder bizim orta sahada sorunumuz yok yedek oyuncu aslının aynısı olmaz zaten olmamalıda forvet almayacağız zaten feyyaz söyledi artık transferler savunmaya olacak diye zaten dedikodularda sol stoper sol bek ve yerli yedeği şeklinde konuşuluyor süpriz kontenjan açılırsa sağ bekte kullanılacak deniyor
Bakalım zaten şurda kaç gün kaldı

Çevrimiçi yaço58

o zaman gese şampiyonluk adayı değildi. Şunu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyiler güzel top oynuyorlar değil, hakemler sıkıntı. İki maçı da kazandığımız için göze batmıyor ama hakemler hala daha büyük sıkıntı. Emirhan’ın ilk golünde iptal olması gerektiğini söyleyen bir tane yorumcu çıkmadı, masu ve gedsonun sarı kartları ise tamamen yanlış karardı ki bunu tv deki geseli febeli her yorumcu söylüyor. Bunum yanında ben diğer takımlarında maçını izliyorum, toreira köhn kaan ayhan bizde olsaydı gelecek hafta kırmızıdan dolayı cezalı duruma düşerlerdi, gesenin aldığı penaltıyı imkanı yok vermezlerdi, febenin yiyip iptal olan golü bizde geçeli sayılırdı falan filan.
hakemler konusuna kesinlikle katılıyorum ama birde limit kısmı var maalesef yoksa bende isterim gökhan adriano kalitesinde bekler izlemek

Çevrimiçi Necmi

hakemler konusuna kesinlikle katılıyorum ama birde limit kısmı var maalesef yoksa bende isterim gökhan adriano kalitesinde bekler izlemek
limitten çok kontenjan sıkıntımız var şu anda giderse tabi ox amarty abu var birde onana giderse iki kontenjan açılır

Çevrimiçi yaço58

limitten çok kontenjan sıkıntımız var şu anda giderse tabi ox amarty abu var birde onana giderse iki kontenjan açılır
abi genç kanatı aldık diyelim bence 2.hakkımız sol stopere olacak

Etiketler: