Emirhan'ı çok beğendim bence çok büyük bir potansiyeli var. Stopere göre bayağı hızlı, ayağı düzgün, kuvvetli, çalım atabiliyor, çalım yiyince de öyle askıda kalmıyor, Saniyesinde Kalkıp dönüyor. Abdülkerim'le mukayese ediyorlar evet topla çıkışlarında benziyorlar ama bu maçta Emirhan'ı önde gördüm... Toplu ya da topsuz hızlanmada gayet iyi, ayrıca da defansif reaksiyon hızında bence Emirhan açıkara önde...
Sol stoperde bence çok büyük oynayacak, inşallah yüzümüzü güldürür...
N'Dour'un da bilekleri kadife gibi, topla ilişkisi çok iyi ama topsuz oyunda biraz sıkıntılı gibi gördüm...kondisyon yüklendikçe birşeyler gelişecek gibi, çok zeki, tertemiz bilekler, bir tık daha hızlı, bir tık daha saldırgan olsa bu ligi sürklase eder.
Musrati ile ilgili birşey söylemeyeceğim çünkü o pasları ile zaten bazılarının çenesine çenesine istikamet verdi...araya bıraktığı topları toreyra rüyasında bile hayal edemez. Hayal etse de oraya bırakmayı beceremez....eksikler tamamlandıkça bu tip adamlarda yükselecek ve takımın seviyesi çok yukarı çıkacak....
Gedson nasıl bir canavardır anlayamıyorum, helal olsun, takım yükseldikçe oda takımı yükseltiyor...
Svenson'da beni şaşırtmaya devam ediyor. Pas, asist ver kaç neyi istersen ayak uyduruyor. Adana'da ki Svenson'dan çok yukarıda....Rashicayla birlikte kanatları gayet iyi kapatıyorlar. Yerine adam bakmak çok gereksiz masraf, parayı sol açık ve yedeğine harcamak lazım. Semih orada olmuyor. Rafa geçse de, muçi geçse de sol kanat bozuk işliyor, oyunun akışını bozuyor, top orada patinaj çekiyor. Sol kanattan çok daha başka sorunlar da çıkacak, ciğersiz iki sol açık alırsak ben başka transferimiz olmasa da bu seneyi kurtarır düşüncesindeyim. Ama iyi transfer gelirse de gelsin tabi ki..Yedekten girip takımı yükseltecek adama can kurban,