2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095092 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Gökhan Keskin: “Depay’ı Beşiktaş’a teklif ettiler, hala görüşüyorlar.”
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

gerek yok eksik profilleri alsınlar

Çevrimiçi Necmi

onun bir karın ağrısı var sürekli beşiktaşa laf sokmaya çalışıyor

Çevrimiçi blackeagle35

Feyyaz bazen saçmalıyor ya mulekanın kalmasından yanayım diyor.  Şu anda hele ki teklif varsa ve para kazanılacaksa.

Çevrimiçi Samet Demir

Feyyaz bazen saçmalıyor ya mulekanın kalmasından yanayım diyor.  Şu anda hele ki teklif varsa ve para kazanılacaksa.
Muleka gidecek diyor işte anlasana 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

onun bir karın ağrısı var sürekli beşiktaşa laf sokmaya çalışıyor
Ben anlamıyorum abi bizde yıllarca ekmek yiyenler şimdi baltalama peşindeler. Bu nasıl bir hazımsızlık anlamıyorum. Sırf tercih edilmiyorlae diye yapıyorlar bu işleri.

Çevrimdışı mellfred

sol kanat alternatif olmayınca semih çıktığında bütün  takım dizilimi değişiyor
oraya rafa geçiyor gedson öne çıkıyor oraya da bir başka oyuncu geliyor ki neyseki ndur iyi çıktı
o kanada semih’i yedek bırakacak bir isim muhakkak acil olarak şart
semih iyi bir forvet çok yetenekli ama asla 90 dakika git gel yapabilecek biri değil
bu konu çok elzem

Çevrimiçi Serdar3444

Emirhan'ı çok beğendim bence çok büyük bir potansiyeli var. Stopere göre bayağı hızlı, ayağı düzgün, kuvvetli, çalım atabiliyor, çalım yiyince de öyle askıda kalmıyor, Saniyesinde Kalkıp dönüyor. Abdülkerim'le mukayese ediyorlar evet topla çıkışlarında benziyorlar ama bu maçta Emirhan'ı önde gördüm... Toplu ya da topsuz hızlanmada gayet iyi, ayrıca da defansif reaksiyon hızında bence Emirhan açıkara önde...
Sol stoperde bence çok büyük oynayacak, inşallah yüzümüzü  güldürür...
N'Dour'un da bilekleri kadife gibi, topla ilişkisi çok iyi ama topsuz oyunda biraz sıkıntılı gibi gördüm...kondisyon yüklendikçe birşeyler gelişecek gibi, çok zeki, tertemiz bilekler, bir tık daha hızlı, bir tık daha saldırgan olsa bu ligi sürklase eder.
Musrati ile ilgili birşey söylemeyeceğim çünkü o pasları ile zaten bazılarının çenesine çenesine istikamet verdi...araya bıraktığı topları toreyra rüyasında bile hayal edemez. Hayal etse de oraya bırakmayı beceremez....eksikler tamamlandıkça bu tip adamlarda yükselecek ve takımın seviyesi çok yukarı çıkacak....
Gedson nasıl bir canavardır anlayamıyorum, helal olsun, takım yükseldikçe oda takımı yükseltiyor...
Svenson'da beni şaşırtmaya devam ediyor. Pas, asist ver kaç neyi istersen ayak uyduruyor. Adana'da ki Svenson'dan çok yukarıda....Rashicayla birlikte kanatları gayet iyi kapatıyorlar. Yerine adam bakmak çok gereksiz masraf, parayı sol açık ve yedeğine harcamak lazım. Semih orada olmuyor.  Rafa geçse de, muçi geçse de sol kanat bozuk işliyor, oyunun akışını bozuyor, top orada patinaj çekiyor. Sol kanattan çok daha  başka sorunlar da çıkacak, ciğersiz iki sol açık alırsak ben başka transferimiz olmasa da bu seneyi kurtarır düşüncesindeyim. Ama iyi transfer gelirse de gelsin tabi ki..Yedekten girip takımı yükseltecek adama can kurban,
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 02:23:58 Serdar3444 ]

Çevrimiçi sEuL

Bu hafta Avrupa elemeleri de başlıyor artık, fazla geç kalmadan topun bizde kalmasını sağlayabilecek ve ince işleri yapabilecek iyi bir kanat transferi ve lider özellikli Saiss gibi bir sol stoper acilen alıp takıma monte etmeliyiz.

Masu kalıyorsa eğer arkasında onu birazda olsa zorlayacak Emirhan var artık. Zaten kontrat senesi, yeni kontrat alabilmek için bi yerlerini yırtacak.

Ama sağ beke kesinlikle oyun kurulumunda da bize yardım edebilecek bir oyuncu şart. Svensson yedek kulübesi için alternatif olabilir ama üç kulvarda devam edeceğimiz bu sezonda Svensson’un önüne kesinlikle fark yaratacak bir oyuncu şart. Bu hafta kanat ve stoperi halledelim, transferin son haftasında da iyi bir bek alıp transferi kapatırsak hiçte fena olmaz.

Yonetimden bir iki gurbetçi oyuncu transferi de bekliyordum ama şu üç transferi yapıp kapatırsak çok iyi olacak.

Çevrimdışı murat

teklif varsa ne demesini bekliyorsun gitsin de kurtulalım mı desin.

Çevrimdışı celiker1

Rafa Silva'yı takımdan çıkarsak takımın yapabilecekleri %30-40 oranında azalır.Önceliği sol ama sağ kanatta oynayabilen Rafa-İmmobile kalitesinde üst düzey 10 gol üstüne çıkabilecek bir transfer şart.Yine defansa yanındaki oyuncularada güven verecek Paulista'dan da iyi şef sol stoper şart.Üst düzey sol stoper ve ön kanat oyuncusu ile bu takım şu an yaptıklarının çok dahada üzerine koyar.4-5-6-7 attığımız bir sezon bizi bekliyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Rafa Silva'yı takımdan çıkarsak takımın yapabilecekleri %30-40 oranında azalır.Önceliği sol ama sağ kanatta oynayabilen Rafa-İmmobile kalitesinde üst düzey 10 gol üstüne çıkabilecek bir transfer şart.Yine defansa yanındaki oyuncularada güven verecek Paulista'dan da iyi şef sol stoper şart.Üst düzey sol stoper ve ön kanat oyuncusu ile bu takım şu an yaptıklarının çok dahada üzerine koyar.4-5-6-7 attığımız bir sezon bizi bekliyor.
Rafa-immobile kalitesinde bir kanat oyuncusu...çok güzel şeyler hayal ettiriyor.
Böylelikle santrafor bölgemiz de güçlenmiş olur. Şuan immbolie-mustafa şeklinde olan bu bölge İmmobile-semih-mustafa olur.

Çevrimiçi yaço58

ilk onbire 3 net transfer ile bambaşka yere evrilebiliriz sol stopere hermoso her iki kanatta oynayabilecek rafa kalitesinde bir kanat ve sol bek masuakuyla yarışa girecek svenssonda değişsin daha iyisi olsun isterim ama beckle serdar kurtuluş ile şampiyon olduk şu maddi durumda sol stoper ile kanat şart sol bekte yedek yok bence yönetim daha kiralik kozunu kullanmadı kiralık sağlamm bir kanat ve boştaki hermosoyu çekemezmiyiz acaba dün ndour da beni şaşırttı sakin ve ayakları temiz attığı pasta çok ama çok güzeldi muçide inşllah satılmadığı takdirde kendini geliştirmeli Rafaya gelirsek çok ama çok başka topçu ancak dün kaç pozisyonda direk sakatlamaya yönelikti hele o futbol katili gürayın yaptığı allah korusun ayağı dahi kırılabilirdi hakem şaka gibi sarı verdi onu geçtşm emirhanın ilk golü tertemizdi oldu bittiye getirip iptal ettiler hakemler böyle devam edecekse işimiz var

Çevrimiçi blackeagle35

teklif varsa ne demesini bekliyorsun gitsin de kurtulalım mı desin.
Diğerleri için diyor ya. Önceki konuşmaları ile bağlantılı düşünürsen kanatlara ve ön tarafa ihtiyaç yok tarzı ben gerçekten de kalmasını istediğini düşünüyorum. Feyyaz Beşiktaş efsanesidir, yönetimde olması da iyidir. Ama konuşma tarzı ya değişmeli ya da Onur Göçmez gibi daha hitabeti yüksek kişiler konuşmalı özellikle hakem konularında. Dün bunu hak eden bir hakem yönetimi vardı çünkü. Sezon yine rezilliklerle başladı. Daha aktif olmalıyız.

Çevrimiçi Samet Ç

Angelo Gabriel yazmışlar gelsin

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı celiker1

Rashica'nın esas yeri normalde sol ön.Bu oyuncuyu transfer ederek Rashica'yı sağ-sol ön alternatifi,bu oyuncuyuda sağ ön olarak düşünüyoruz herhalde?

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1825443289002103236?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı CemMert

Angeloyu çekmişiz. Kiralık opsiyon var diyorlar.

Çevrimiçi yaço58

sol stopere hermoso gelir mi

Çevrimdışı CemMert

Sanırım muleka gitti, Angelo geldi

Çevrimiçi kartalizma190399

Istatistikleri hem Fransa hem Brezilya'da aslinda pek iyi degil. Gol hic yok, asist de eh iste. Gorulurse bakilirsa tipik Brezilya'li hizli top cambazi. Ihtiyacimiz olan bir profil aslinda, ama kalite anlaminda doyurur mu bilemem. Ndour da soru isaretiydi, ilk mac iyi gozuktu. En azindan bunda opsiyon konsun bari.

Çevrimdışı celiker1

Gabriel Angelo'da golcü bir oyuncu değil ama Rashica'nın önde daha inceci profili gözüküyor.Angelo profilinide görünce bir sakatlık olmazsa Rafa,İmmobile,Semih 50 gol barajını aşarlar diye düşünüyorum.Musrati,Ndour,Rashica,Masuakuve olursa Angelo hep öndeki Rafa,İmmobile,Semih üçlüsüne her türlü servis yapacak türde oyuncular.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 11:48:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

sol stopere hermoso gelir mi
1 haftaya belli olur tüm parayı savunma hattına bıraktılar zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Gabriel Angelo'da golcü bir oyuncu değil ama Rashica'nın önde daha inceci profili gözüküyor.Angelo profilinide görünce bir sakatlık olmazsa Rafa,İmmobile,Semih 50 gol barajını aşarlar diye düşünüyorum.Musrati,Ndour,Rashica,Masuakuve olursa Angelo hep öndeki Rafa,İmmobile,Semih üçlüsüne her türlü servis yapacak türde oyuncular.
Burada hem atar hem attırır dün 17 yaşındaki çocuk bile girdi biraz sakin kalsa hem atıyordu hem attırıyordu bizim ligde hiçbir takım savunma yapmayı bilmiyor

Etiketler: