2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089486 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Aspor da ndour kötülüyorlar neymiş demir egenin önü kapanırmış çıksın oynasın iyiyse hoca oynatır
Milli takıma adam lazımken akılları neredeymiş. Şimdi mi Demir Ege düşünür olmuşlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Bjk muhabirlerinden birinin paylaşımında görmüştüm galiba kiralama ücreti yok maaş da 400k civarı diyordu sanırım. şimdi aradım bulamadım muhtemelen story falan şeklindeydi.
Öyleyse bugün su aldım daha pahalıydı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Milli takıma adam lazımken akılları neredeymiş. Şimdi mi Demir Ege düşünür olmuşlar.
işleri güçleri pislik yapmak ortalık karıştırmaya çalışıyorlar

Çevrimdışı Savaş

Aspor da ndour kötülüyorlar neymiş demir egenin önü kapanırmış çıksın oynasın iyiyse hoca oynatır
Açıktı önü 2 maç. Onana girdi. Çok iyiyse alsın kardeşim formayı. Durduran mı var?

Çevrimiçi Samet Demir

Sergi Reguilon mu? Lucas Digne mi?

Çevrimdışı Savaş

Bu sene Beşiktaş taraftarının aklı başında olması lazım.

2 kipirdanma emaresi gösterdik çıktılar yine sağdan soldan.

Kimsenin lafına gazına gelmeden hareket etmek lazım. Ege'nin onu kapanacakmış. Ege açsın kendi önünü o zaman. Hasbinallah ya

Çevrimiçi levitate

kimse farkında değil ama minimum 50-55 maça falan çıkacağız bu sene demir ege'de oynar ndour'da

şunun fb gs yapsa öve öve bitiremezlerdi
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Zeki Uzundurukan: Rafa Silva'ya karşı teknik direktörler bundan sonra önlem alacak. Topla buluştuğunda ya düşürecekler ya da ikili sıkıştırmayla durdurmaya çalışacaklar.

Karaktersiz it oğlu itler sizin futboldan anlayışınız bumu. Bunu birde mantıklı bir fikirmiş gibi televizyon karşısında yorumculuk olarak konuşuyorlar. Ağıza alınmayacak küfürleri hak ediyorsunuz da neyse.

Yönetimin bu sene herkese karşı çok ağır tepkiler göstermesi gerekiyor. Şu yorumu bulunan insan hakkında da çıkıp 3-4 cümle bişey söylemeleri lazım.
Bunlar kimlerin taktikleri çok iyi biliyoruz. Bu adamın geçmişini kimlerle ne tür ilişkiler içinde olduğunu çok iyi bilmeli herkes. Alenen rakiplerin Rafa Silva'yı sertlikle gerekirse sakatlayarak durduracağını bunun da doğal olacağını ifade etmiş işaret fişeğini ateşlemiş.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Vasıfları neymiş de akıl satıyorlar?

Çevrimiçi Samet Demir

kimse farkında değil ama minimum 50-55 maça falan çıkacağız bu sene demir ege'de oynar ndour'da

Farkındayız kardeşim o yüzden sol bek, kanat ve stoper istiyoruz hatta abu ve muleka yerine 1 santrafor da gerekli.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlar kimlerin taktikleri çok iyi biliyoruz. Bu adamın geçmişini kimlerle ne tür ilişkiler içinde olduğunu çok iyi bilmeli herkes. Alenen rakiplerin Rafa Silva'yı sertlikle gerekirse sakatlayarak durduracağını bunun da doğal olacağını ifade etmiş işaret fişeğini ateşlemiş.
yönetim önlemini alsın cevabı haketti uyuzlar

Çevrimdışı Savaş

Psg'den müthiş yetenek diyip adamı pogba yaparlardı.

Çevrimiçi murat

Kime kufur edip kime kufur etmeyecegimizi iyi ayirt etmek lazim.
Muleka'nin yetenegini bize yeterli gormuyor olabilirsin, bence yeterli ama hadi degil diyelim.
Ben Muleka'nin bugune kadar bir ahlaksizligini, terbiyesizligini, umursamazligini gormedim.
Her macta elinden geleni fazlasiyla yapti. Ha, bizim icin yetersiz diyebilirsin de kufur falan ne alaka.
Ben de Necip'i Ersin'i vs hic sevmem, bizim icin yetersiz bulurum, Necip zaten niye bu kadar sevilir onu hic anlamadim, ama hic kufur etmedim.

Kufur edeceksek kontrati uzamasin ve imza parasi alsin diye takimi sampiyonluk yolunda yanliz birakana edelim mesela.
Defalarca kez is ahlaksizligi yapmis Aboubakar'i gecen sene bas taci yaparken Muleka'ya kufur edilmesi dogru degil.
+1903.

Çevrimdışı CemMert

Dün Semihe neler yaptılar çocuğu durdurmak için sırtına çıktılar hakem yine sarı vermedi. Şampiyon olmak istiyorsak bunların önüne geçmemiz gerekiyor. Artık susmamak gerekiyor bazı şeylere.

Çevrimdışı CemMert

Gift Orban, Beşiktaş'a önerildi.

(@ogzhngenc)

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı qp 383

2-3 milyon euro için Masuaku'nun satılmasını doğru bulmuyorum. Evet gamsız ve geçen sene bizi çok yüzüstü bıraktı ama bunda takımın durumunun çok kötü olmasının da isteğini azalttığını ve onu kötü gösterdiğini düşünüyorum. Gitmeyi kafaya koyduysa ve yerini doldurabileceksek gitsin tabi.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Ndour transferi neden bu kadar tepki aldı anlamadim.

Rotasyonda ilk yedek Amir'di muhtemelen. Fakat hazir olmadigini gorunce hazir olabilecegi yere gonderildi. Amir yerine yedekleyecek adam indirdiler direkt işte. Necip ve Ege'ye güvenmiyorum ben açıkçası.

Onana var diyoruz da yani ışık vermiyor hala bana kendisi. Çok ağır maalesef.

Elde bir Salih kalıyor. Yol uzun Onana ve Ege'ye güvenip yola çıkılması biraz riskli.

Ndour'un direk inmesi bi planın olduğunu da gösteriyor bu arada. Muhtemelen bundan sonra gidecek adamların yerine direkt yeni transferler inecek. Hep birlikte göreceğiz.

musratinin yedeği  2 maça çıkmış adam olmamalıydı.hem önce daha eksik bölgeler var hemde tecrübesiz.kulübün de uzun zamandır takip ettiği bir oyuncudur diye düşünmüyorum hatta daha ileri gideyim tek bir maçını dahi canlı seyretmemişizdir çünkü maçı yok.

Çevrimdışı Talisca1903

2-3 milyon euro için Masuaku'nun satılmasını doğru bulmuyorum. Evet gamsız ve geçen sene bizi çok yüzüstü bıraktı ama bunda takımın durumunun çok kötü olmasının da isteğini azalttığını ve onu kötü gösterdiğini düşünüyorum. Gitmeyi kafaya koyduysa ve yerini doldurabileceksek gitsin tabi.
güvenilmez tip yarın ne vereceğini bilemeyiz milli maçları yaklaşınca sermeye başlıyor yeride dolar yönetiimbu konuda ne karar verirse katılırım stmak yenilemek yada devam etmek

Çevrimdışı Talisca1903

musratinin yedeği  2 maça çıkmış adam olmamalıydı.hem önce daha eksik bölgeler var hemde tecrübesiz.kulübün de uzun zamandır takip ettiği bir oyuncudur diye düşünmüyorum hatta daha ileri gideyim tek bir maçını dahi canlı seyretmemişizdir çünkü maçı yok.
400 k maaşla alınmış italyan oyuncu bence gayet olumlu ileri hatta harcarız parayı

Çevrimdışı Savaş

Ha şu da çok saçma bu arada. Adam gibi maça çıkmamış 20 yaşında adami da havaalaninda karşılamaya gerek yok.

Bizim taraftar da bi garip. Videoları izliyorum çocuk bile şaşırmış. Nasıl bi yokluktalar diye düşünmediyse iyi.

Çevrimiçi murat

Psg'den müthiş yetenek diyip adamı pogba yaparlardı.

bizde şu an aynısını yapıyoruz sanki.kısıtlı sayıda transfer hakkımız var ve eksik çok fazla bölge var ve biz transfer yapmadık 1 sene oyuncu kiraladık.oynayacakkıvam gelirse seneye bizde değil.2 maça çıkmış oyuncuyu için biraz fazla beklenti var.as oyuncu ihtiyacı varken yedek bile sayamaycağımız bir kiralık tercih etmek bana mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Ha şu da çok saçma bu arada. Adam gibi maça çıkmamış 20 yaşında adami da havaalaninda karşılamaya gerek yok.

Bizim taraftar da bi garip. Videoları izliyorum çocuk bile şaşırmış. Nasıl bi yokluktalar diye düşünmediyse iyi.

taraftarla bütünleşmesi iyidir

Etiketler: