2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089434 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Nerede demiş zaten, sosyal medyada da oyuncu analizi yapanları görüyorum. Çocuk aktif futbol kariyerinde sadece iki maçta ilk 11’de forma şansı bulmuş farklı takimlarda. Yani iki maçta üst üste forma giyememiş, hangi maçını izleyip istatistik ve analiz kasiyorlar anlam veremiyorum.

InsAllah iyi çıkar ve muhteşem super sonic bi performans ile bizi sampiyon yapar, orası farklı bir konuda ben bu analiz kasanlara taktım ya.

Su GS'li analizci tayfa'yi cope at zaten. Ugur Karakullukcu, bu arkadas, bir tane de 90'larin saciyla dolasan tombik adam var, o da ayni sekilde.
Bir de Ilgaz Cinar var. Ogrenmisler 2-3 kalip cumle, her mac oncesi bunu anlatip duruyorlar. Bunlarin mac onu analizinin zaten mac icerisinde ciktigini daha hic gormedim.
Dun bizim actan evvel ne demisler, macta ne olmus bakin, uzaktan yakindan alakasi yok.

Teknik analizine harbiden onem verdigim 1 kisi var o da Mustafa Demirtas. Hem futbolu biliyor, hem net konusuyor, hem futbolcudan anliyor.
Dinleyip yorumuna deger verdigim tek kisi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Hermoso bize düşecek gibi eninde sonunda United'a önermişler istenmemiş araplarada bu sene öyle uçuk bütçeler verilmedi

Çevrimiçi mayguntr

Bu Hermoso bize düşecek gibi eninde sonunda United'a önermişler istenmemiş araplarada bu sene öyle uçuk bütçeler verilmedi
Top 5 ligde oynamak istiyor ama onlar onu istemiyor gibi, istemeden gelen oyuncu genelde cok verimli olmuyor, ama tam aradigimiz profil

Çevrimiçi levitate

aylardır yatıyor gelirse hazırlanmasını bekleyeceğiz bir de
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Gedson çok başka bir oyuncu. Artık 25 yaşına geldi ama hoca buna kafasını kaldırmayı, bir sonraki adımı planlamayı ve pas atabilmeyi öğretirse minimum 50 milyon euro'luk topçu olur.

https://twitter.com/talipcan7kapi_/status/1822755196075696305
Bu pozisyonda ceza sahasına gelen oyuncumuz kim onurmu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ndour geliyormuş. Demek ki çok planlı bir transfer politikamız yok.herhangi bir öncelik sırası  gözetmeden kimi alabiliyorsak onu alıyoruz. Kanatlarda eksik var beklerde eksik var. Kalite anlamında değil sayısal olarak eksik var hem de. Ve orta sahaya transfer geliyor önce.
Şampiyonluklar 15/20 puan farkla kazanılmıyor. Ligin başında kaybedilmeyecek puanlar çok kıymetli.
Plansız olduğunu düşünmüyorum amir gitti yerine ndour alındı muhtemelen fırsat transferi gibi düşünüldü acelemiz yok Eylül onbeşte kurulan takıma bakmak lazım dört as oyuncu alınır rotasyonlu kadro kurulursa çok iyi iş yapmış olacağız böyle en kaz kadroyu alıp planlı hamleler yapmak şampiyonluk hedefine sokmak kolay iş değil şuana kadar iyi gidiyoruz alacağımız oyuncular aldiklarimiz gibi olursa yönetimi ayakta alkışlarim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ferdinin beke evrildigi yerde racishanin çok rahat olması lazım özelikleri tam bek oyuncusu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Bu pozisyonda ceza sahasına gelen oyuncumuz kim onurmu

Evet. Onur'a neden atmadı eleştirisi makul fakat Onur'a o topu düzgün şekilde aktaramaz. Bu tarz pozisyonlarda fotoğraf, yani donmuş görüntü üzerinden yorum yaptığımız için yanılıyoruz genellikle. Gedson'un o anki hızı, topu ayağından ne kadar açtığı, Onur'un koşu zamanlaması vs. bunlar arasındaki optimum noktayı bulup pas atmak gerekir. Gedson bunu yapabilecek bir oyuncu değil. Keşke yapabilse.

Çevrimdışı Talisca1903

aylardır yatıyor gelirse hazırlanmasını bekleyeceğiz bir de
ben hiç olumlu his alamadım bundan çok uzattı gönülsüz adam istemiyorum

Çevrimdışı 38life

Ferdinin beke evrildigi yerde racishanin çok rahat olması lazım özelikleri tam bek oyuncusu

Masuaku'nun yerine savunması daha düzgün biri alınırsa bu dediğinin gerçekleşmesinin önü açılır. Ama solda Masuaku varken sağda Rashica olmaz. Hoca beklerden birini çıkartıp diğer bekle savunmayı üçlüyor zaman zaman. Bu senaryoda beklerden biri savunmayı iyi yapabilmeli.

Çevrimdışı Savaş

Ndour transferi neden bu kadar tepki aldı anlamadim.

Rotasyonda ilk yedek Amir'di muhtemelen. Fakat hazir olmadigini gorunce hazir olabilecegi yere gonderildi. Amir yerine yedekleyecek adam indirdiler direkt işte. Necip ve Ege'ye güvenmiyorum ben açıkçası.

Onana var diyoruz da yani ışık vermiyor hala bana kendisi. Çok ağır maalesef.

Elde bir Salih kalıyor. Yol uzun Onana ve Ege'ye güvenip yola çıkılması biraz riskli.

Ndour'un direk inmesi bi planın olduğunu da gösteriyor bu arada. Muhtemelen bundan sonra gidecek adamların yerine direkt yeni transferler inecek. Hep birlikte göreceğiz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rotasyonda ilk yedek Amir'di muhtemelen. Fakat hazir olmadigini gorunce hazir olabilecegi yere gonderildi. Amir yerine yedekleyecek adam indirdiler direkt işte. Necip ve Ege'ye güvenmiyorum ben açıkçası.

Elde bir Salih kalıyor. Yol uzun Onana ve Ege'ye güvenip yola çıkılması biraz riskli.

Ndour'un direk inmesi bi planın olduğunu da gösteriyor bu arada. Muhtemelen bundan sonra gidecek adamların yerine direkt yeni transferler inecek. Hep birlikte göreceğiz.

Hem Musrati hem de Gedson'un yedeği olabilecek bir futbolcu. Avrupa maçlarında ve Türkiye liginde duruma göre Musrati veya Gedsonla beraber oynatılabilecek bir futbolcu. Bana göre kesinlikle Bronckhorst'un isteğiyle alınan bir futbolcu. Yani Hoca sezonun bir planlamasını yapmış kafasında bunu yönetime bildirmiş yönetim de bu talebi makul bularak isteğini gerçekleştirmiş. Olması gereken de bu zaten.

Çevrimdışı Savaş

Hem Musrati hem de Gedson'un yedeği olabilecek bir futbolcu. Avrupa maçlarında ve Türkiye liginde duruma göre Musrati veya Gedsonla beraber oynatılabilecek bir futbolcu. Bana göre kesinlikle Bronckhorst'un isteğiyle alınan bir futbolcu. Yani Hoca sezonun bir planlamasını yapmış kafasında bunu yönetime bildirmiş yönetim de bu talebi makul bularak isteğini gerçekleştirmiş. Olması gereken de bu zaten.
Tek sıkıntı opsiyon yok. Kiralama vermeden sadece maaş üzerinden anlaştıysak yine sıkıntı yok. Maaşın da çok yüksek olacağını sanmıyorum.

Bence mantıklı bi hamle. Gerekli de bi hamle. Şimdilik birkaç maç izledik. Orta saha her maçta 70'ten sonra düştü. Onana görmektense bu arkadaşa bi bakalim nasılmış onu görelim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Saiss gitti yerini Hermoso ile doldurmalıyız. Adam gelir bir de terbiyesizlik yaparsa Saiss gibi gider teknik direktörü linç ederiz artık.

Çevrimiçi levitate

paragöz ya arapları bekliyordu olmadı

atletico'da 3 civarı alıyormuş iki katını istemiş diye okumuştum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bencede gayet olumlu içimden bir his bize gyet iş yapacak diyor bonservisi olmadığına çok üzüleceğiz

Çevrimdışı Talisca1903

Saiss gitti yerini Hermoso ile doldurmalıyız. Adam gelir bir de terbiyesizlik yaparsa Saiss gibi gider teknik direktörü linç ederiz artık.
saiss gibi karaktersizini bulmak o kadar kolay olamaz ekmek yediği kaba pisleyen cinsten adam bulunmaz hint kumaşı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

saiss gibi karaktersizini bulmak o kadar kolay olamaz ekmek yediği kaba pisleyen cinsten adam bulunmaz hint kumaşı
Ben Paulista gibi adamları görmek istiyorum sahada. Bileği burkulmasına rağmen sahaya yüreğini koyan ama aynı zamanda futbolu da bilen; dediğin gibi yediği kaba pisleyen karaktersiz  olmayan.

Çevrimdışı KartalınGücü

Ferdinin adam eksiltmesini çıkar ortalama bir bek olur, topu çok rahat rakip sahaya taşıyabilmesi onu orada değerli kılıyor. Rashica adam eksiltemiyor sıkıntı orada. Ferdinin meziyetine sahip olsa kanatta da verimli olurdu. Sol önde ısrar etmek lazım bence.

Çevrimiçi Kartal Ç

Tek sıkıntı opsiyon yok. Kiralama vermeden sadece maaş üzerinden anlaştıysak yine sıkıntı yok. Maaşın da çok yüksek olacağını sanmıyorum.

Bence mantıklı bi hamle. Gerekli de bi hamle. Şimdilik birkaç maç izledik. Orta saha her maçta 70'ten sonra düştü. Onana görmektense bu arkadaşa bi bakalim nasılmış onu görelim.

Bjk muhabirlerinden birinin paylaşımında görmüştüm galiba kiralama ücreti yok maaş da 400k civarı diyordu sanırım. şimdi aradım bulamadım muhtemelen story falan şeklindeydi.

Çevrimiçi Samet Demir

Ferdinin adam eksiltmesini çıkar ortalama bir bek olur, topu çok rahat rakip sahaya taşıyabilmesi onu orada değerli kılıyor. Rashica adam eksiltemiyor sıkıntı orada. Ferdinin meziyetine sahip olsa kanatta da verimli olurdu. Sol önde ısrar etmek lazım bence.
Svenson varken orada Svenson oynar, sağ kanada iyi birini alıp raschica'yı rotasyona alırsın olur biter. Israrla fantaziye kaçıyoruz. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

+1903
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

+1903
Yorgo

Çevrimdışı Talisca1903

Aspor da ndour kötülüyorlar neymiş demir egenin önü kapanırmış çıksın oynasın iyiyse hoca oynatır

Çevrimdışı CemMert

Zeki Uzundurukan: Rafa Silva'ya karşı teknik direktörler bundan sonra önlem alacak. Topla buluştuğunda ya düşürecekler ya da ikili sıkıştırmayla durdurmaya çalışacaklar.

Karaktersiz it oğlu itler sizin futboldan anlayışınız bumu. Bunu birde mantıklı bir fikirmiş gibi televizyon karşısında yorumculuk olarak konuşuyorlar. Ağıza alınmayacak küfürleri hak ediyorsunuz da neyse.

Yönetimin bu sene herkese karşı çok ağır tepkiler göstermesi gerekiyor. Şu yorumu bulunan insan hakkında da çıkıp 3-4 cümle bişey söylemeleri lazım.

Etiketler: