Semihle rekabet edecek.
Masuaku'nun birinci vazifesi takımı rakip sahaya taşımak değil. Önce birinci vazifesini yapabilmesi gerek.
Colley'nin dakika dakika pozisyon analizini yapmıcam burada. Herhangi bir futbol programını açıp izlesen zaten yeterince bilgi edinirsin Colley'nin yaptıkları hakkında. Colley rezalet bir stoper. Paulista ile yanyana oynuyor. Colley'nin Paulista'nın yaptığı hangi doğruları yapamadığını ve yapmadığı hangi yanlışları yaptığını görmek için maçı ayık kafayla seyretmek kâfi. Burada dakika dakika ekran görüntüleri üzerinden analiz yapacak vaktim yok.
Semih sol açık değil zaten. Semih sol kanat forvet.
Raşitsa'nın yerine sağ kanat isteyip duruyorsunuz dediğine göre herhalde Rashica'yı yeterli buluyorsun. Yani buna diyebilecek bir şeyim yok. Sözün bittiği nokta bu. Rashica bugün Musrati ile birlikte sahanın en kötüsüydü. Senin elinde olsa bir kaşık suda boğmak istediğin Semih ise maçın kilidini açan asisti yaptı. Ve bunu bir sol kanat forvet olarak geriye gelip doğru yerde pas opsiyonu olup muhteşem bir uzun ve isabetli pas atarak yaptı. Ben bu forumda sana ilk kez "genç düşmanı" dediğimde yıl 2018 falandı herhalde. O yüzden bunları konuşmanın bir anlamı yok. İkimiz de senin bu yorumları objektif bir şekilde yapmadığını biliyoruz. Vaktimizi daha güzel şeyler için harcayalım. Benim Semih hakkında yazdıklarımı görme. Ben seninkileri zaten görmüyorum.
yapmama nedenin zamanın olmaması değil yapacak birşey bulamsman olabilirmi laf söyleyip altını dolduramıyorsan boş konuşuyorsun drmektir
O vurduğu top asist olmasa bu maçta semih için söyleyebileceğin tek güzel şey varmıydı ben söyleyeyim maçın başında savunmadan bir top çıkardı 70 dakika başka birşey yok orda rafa olmasa o top gol olmazdı o zaman semihi övmek için ne yapacaktın
Demek 2018 de dedin bana genç düşmanı diye peki bana bunu söylemene sebep olsn genç oyuncuların şimdi nerde olduğunu onuda geçtim kim olduklarını biliyormusun önemli olan birini desteklemek değildir önemli olan hak edeni desteklemektir her önüne geleni desteklersen hak edene vereceğin desteğin bir önemi kalmaz
Önemli olan beşiktaştır ben beşiktaşa faydası olana önem veririm yaşından bağımsız olarak birinin genç olması bana birşey ifade etmiyor
Sorun benim raşitsa yı beğenip beğenmemem değilki şu an takımda iyi kötü iki sağ açık varken ve hiç sol açık yokken sağ açık isteyip sol açık istememenin mantığını göremiyorum
Ve açık şekilde hatasız maç çıkartan oyuncuları sanki kimse o maçı izlememiş gibi gömmenizide anlamıyorum dürüst davranamıyorsan adil olamazsın
Ben son maçlarta çok iyi savunma yapan bir beşiktaş izliyorum orta sahanın gs ye karşı bile rakibe bırakılmadığını görüyorum şu anda takımda gördüğüm tek sorun hücum hattı topu ilerde tutamıyor
Bende isterim iyi sol stoper iki kanat bir yedek kaleci iki bek yedek forvet merkez orta saha ama sizden farkım ben ulaşamayacağım hayali kurmam boşta konuşmam
Bak kimse transfer yapamıyor sadece biz değil bütün takımların limitleri doldu bu saatten sonra yapılacak transferin nokta atışı olması lazım raşitsayı beğensende beğenmesende bir şekilde işini yapıyor ama sol açık yok masuaku tek başına sol tarafı tutuyor önünde açık olmayınca herşeyi dört dörtlük yapmasını bekleyemezsin
Benim senin yazdıklarını görmeme gibi bir lüksüm yok ve burası forum yazdığını herkes okur ve cevap yazma hakkına sahipdir kimseye görme diyemezsin yazdıklarına karşı eleştiriyi kabullenemiyorsan yazma o zaman yazdığın anda o mesaj foruma ait oluyor