2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085134 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

yedek rekabetçi sol kanat kiminle rekabet edecek 🤔
Masuaku olmasa bu akşam rakip sahaya geçemeyecektik colley ve masuakunun nasıl bir yanluşını gördün bu akşam hadi bu akşamıda geçtim son üç oynadığımız resmi maçta nasıl yanlışlar yaptılar söylede aydınlanalım
Ha bu arada semihle rekabete girecek bir sol açık yok dünyada kim gelirse gelsin aktif oynayan sol açıklardan gelir formayı giyer sahaya çıkar
Hani raşitsanın yerine sağ açık isteyip duruyorsunuz ya bence istemeyin çünkü sağ açık gelir formayı alır raşitsada direk sol açık oynar kulübeye gitmez yani 😀

Semihle rekabet edecek.
Masuaku'nun birinci vazifesi takımı rakip sahaya taşımak değil. Önce birinci vazifesini yapabilmesi gerek.
Colley'nin dakika dakika pozisyon analizini yapmıcam burada. Herhangi bir futbol programını açıp izlesen zaten yeterince bilgi edinirsin Colley'nin yaptıkları hakkında. Colley rezalet bir stoper. Paulista ile yanyana oynuyor. Colley'nin Paulista'nın yaptığı hangi doğruları yapamadığını ve yapmadığı hangi yanlışları yaptığını görmek için maçı ayık kafayla seyretmek kâfi. Burada dakika dakika ekran görüntüleri üzerinden analiz yapacak vaktim yok.
Semih sol açık değil zaten. Semih sol kanat forvet.
Raşitsa'nın yerine sağ kanat isteyip duruyorsunuz dediğine göre herhalde Rashica'yı yeterli buluyorsun. Yani buna diyebilecek bir şeyim yok. Sözün bittiği nokta bu. Rashica bugün Musrati ile birlikte sahanın en kötüsüydü. Senin elinde olsa bir kaşık suda boğmak istediğin Semih ise maçın kilidini açan asisti yaptı. Ve bunu bir sol kanat forvet olarak geriye gelip doğru yerde pas opsiyonu olup muhteşem bir uzun ve isabetli pas atarak yaptı. Ben bu forumda sana ilk kez "genç düşmanı" dediğimde yıl 2018 falandı herhalde. O yüzden bunları konuşmanın bir anlamı yok. İkimiz de senin bu yorumları objektif bir şekilde yapmadığını biliyoruz. Vaktimizi daha güzel şeyler için harcayalım. Benim Semih hakkında yazdıklarımı görme. Ben seninkileri zaten görmüyorum.

Çevrimiçi levitate

Bir kaç yerde hocanın abu ile bu hafta görüştüğünü ve onu takımda kullanmayacağını yazmışlar. Abu takımda kalmak istiyormuş..

hoca muleka kalsın abu gitsin demiş diyolar...
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Abu kadroda varmıydı kulübede görmedim son zamanlar adı bile telafuz edilmiyor
Kadroda yoktu bugün ama kolay kolay çıkamayız bunun kontratından. Giderken bizden sozlesme fesih parası ve yeni takimindan imza parası alamazsa U15 ile antrenmanlara da çıkar bu (Hakaret Yasak)₅.

Çevrimiçi sEuL

Hem hazırlık maçlarında hemde kupa maçında çok iyi oynayan Mustafa’nın şans alamaması üzücü oldu bugün.

Muleka için piyasa yapmaya çalışıyorsak eğer oynamaması hem onun hemde bizim için daha iyi. Bu herife şans verdikçe olan piyasasını da bitiriyoruz. Araplara da satamadık anlaşılan.

Çevrimdışı 38life

Hem hazırlık maçlarında hemde kupa maçında çok iyi oynayan Mustafa’nın şans alamaması üzücü oldu bugün.

Muleka için piyasa yapmaya çalışıyorsak eğer oynamaması hem onun hemde bizim için daha iyi. Bu herife şans verdikçe olan piyasasını da bitiriyoruz. Araplara da satamadık anlaşılan.

Zeminden dolayı sakatlanmasın diye Mustafayı sokmadı diyorlar ama bilemeyiz tabi gerçeği.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

eğer 5 transfer yapacaksak sıralamam
1 sağ kanat
2 sol kanat
3 sağbk
4 santrofor
5 stoper olur elimizde 4-5 tane stoper var biz bölgesi boş olan yerlere değilde hala savunmaya mı adam alacağız
Maçlarda zaten direkt belli ediyor kendini hangi poziyonlarda eksiklik yaşadığımız. Ndour umarım orta sahada aranan kan olur çünkü orada da sıkıntı görüyorum topu tutup tempoyu ayarlama,oyunu doğru yönlendirme gibi konularda. Umarım Bronckhorst , Gedson'un eksik yönlerini tamamlamada yardımcı olur. Bir seviye var aşması gereken Gedson'un. Orada takılı kaldı. O seviyeyi aşsa 50 milyon avroluk futbolcu olacak.

Çevrimiçi sEuL

Zeminden dolayı sakatlanmasın diye Mustafayı sokmadı diyorlar ama bilemeyiz tabi gerçeği.
Öyle bir bahane gerçek olamaz Mustafa daha çok alışıktır bu zeminlere.

Yıllık 6M Euro ödediğimiz oyuncuları tarla gibi sahalarda oynatiyoruz, birileri teknik kadroya u21 yaş altı çocuklarının bazı deplasman maclarini toprak sahada oynadıklarını anlatsınlar bi zahmet.

Çevrimiçi Necmi

Semihle rekabet edecek.
Masuaku'nun birinci vazifesi takımı rakip sahaya taşımak değil. Önce birinci vazifesini yapabilmesi gerek.
Colley'nin dakika dakika pozisyon analizini yapmıcam burada. Herhangi bir futbol programını açıp izlesen zaten yeterince bilgi edinirsin Colley'nin yaptıkları hakkında. Colley rezalet bir stoper. Paulista ile yanyana oynuyor. Colley'nin Paulista'nın yaptığı hangi doğruları yapamadığını ve yapmadığı hangi yanlışları yaptığını görmek için maçı ayık kafayla seyretmek kâfi. Burada dakika dakika ekran görüntüleri üzerinden analiz yapacak vaktim yok.
Raşitsa'nın yerine sağ kanat isteyip duruyorsunuz dediğine göre herhalde Rashica'yı yeterli buluyorsun. Yani buna diyebilecek bir şeyim yok. Sözün bittiği nokta bu. Rashica bugün Musrati ile birlikte sahanın en kötüsüydü. Senin elinde olsa bir kaşık suda boğmak istediğin Semih ise maçın kilidini açan asisti yaptı. Ve bunu bir sol kanat forvet olarak geriye gelip doğru yerde pas opsiyonu olup muhteşem bir uzun ve isabetli pas atarak yaptı. Ben bu forumda sana ilk kez "genç düşmanı" dediğimde yıl 2018 falandı herhalde. O yüzden bunları konuşmanın bir anlamı yok. İkimiz de senin bu yorumları objektif bir şekilde yapmadığını biliyoruz. Vaktimizi daha güzel şeyler için harcayalım. Benim Semih hakkında yazdıklarımı görme. Ben seninkileri zaten görmüyorum.
yapmama nedenin zamanın olmaması değil yapacak birşey bulamsman olabilirmi laf söyleyip altını dolduramıyorsan boş konuşuyorsun drmektir
O vurduğu top asist olmasa bu maçta semih için söyleyebileceğin tek güzel şey varmıydı ben söyleyeyim maçın başında savunmadan bir top çıkardı 70 dakika başka birşey yok orda rafa olmasa o top gol olmazdı o zaman semihi övmek için ne yapacaktın
Demek 2018 de dedin bana genç düşmanı diye peki bana bunu söylemene sebep olsn genç oyuncuların şimdi nerde olduğunu onuda geçtim kim olduklarını biliyormusun önemli olan birini desteklemek değildir önemli olan hak edeni desteklemektir her önüne geleni desteklersen hak edene vereceğin desteğin bir önemi kalmaz
Önemli olan beşiktaştır ben beşiktaşa faydası olana önem veririm yaşından bağımsız olarak birinin genç olması bana birşey ifade etmiyor
Sorun benim raşitsa yı beğenip beğenmemem değilki şu an takımda iyi kötü iki sağ açık varken ve hiç sol açık yokken sağ açık isteyip sol açık istememenin mantığını göremiyorum
Ve açık şekilde hatasız maç çıkartan oyuncuları sanki kimse o maçı izlememiş gibi gömmenizide anlamıyorum dürüst davranamıyorsan adil olamazsın
Ben son maçlarta çok iyi savunma yapan bir beşiktaş izliyorum orta sahanın gs ye karşı bile rakibe bırakılmadığını görüyorum şu anda takımda gördüğüm tek sorun hücum hattı topu ilerde tutamıyor
Bende isterim iyi sol stoper iki kanat bir yedek kaleci iki bek yedek forvet merkez orta saha ama sizden farkım ben ulaşamayacağım hayali kurmam boşta konuşmam
Bak kimse transfer yapamıyor sadece biz değil bütün takımların limitleri doldu bu saatten sonra yapılacak transferin nokta atışı olması lazım raşitsayı beğensende beğenmesende bir şekilde işini yapıyor ama sol açık yok masuaku tek başına sol tarafı tutuyor önünde açık olmayınca herşeyi dört dörtlük yapmasını bekleyemezsin
Benim senin yazdıklarını görmeme gibi bir lüksüm yok ve burası forum yazdığını herkes okur ve cevap yazma hakkına sahipdir kimseye görme diyemezsin yazdıklarına karşı eleştiriyi kabullenemiyorsan yazma o zaman yazdığın anda o mesaj foruma ait oluyor

Çevrimiçi Necmi

Kadroda yoktu bugün ama kolay kolay çıkamayız bunun kontratından. Giderken bizden sozlesme fesih parası ve yeni takimindan imza parası alamazsa U15 ile antrenmanlara da çıkar bu (Hakaret Yasak)₅.
aman u15 ide zehirlemeyelim bununla
Büyük ihtimal kadroya yazılmayacak gerisini kendi bilir
16 yabancı var 4 tanesi kesin gidecek abuyada kadroda olmayacağı söylenmiş 11 yabancı demekki üç oyuncu alacağız belki birde yerli olur bir sene yatarsa bir daha zor takım bulur kendine dört oyuncu gittiği anda kozlar bizim elimize geçiyor

Çevrimiçi murat

Biz bu sistemde oynayacaksak eğer ne stoper ne sağbek istemem.bşr sağ bir sol açık alınsın yeter.bizim en başarılı olduğumuz dönemlerin kanat oyuncuları kimlerdi? Olcay ,Q7 ,Babel,(gezzal,rosier) Larin.larini bir kenara bırakalım kanat oyuncuları ne yapıyordu topu alıyor oyunu sete yerleştiriyordu,pres yapıyordu ,pas organizasyonu yapıyordu,2. Forvete kayıyordu.sol açık yok diyoruz da sağ açığımızda yok.kanat oyuncusu olmayınca ortasahada pas ta yapamoyoruz oyunu da karşıya yıkamıyoruz.zincirleme reaksiyon yük defansa biniyor.alacağımız lider stoperde hikaye olur.sorunu defansta aramayalım boşuna.daha önce dediğim gibi ya kanatsız bir oyun oynayalım 352 varyasyonu Lucescu dönemi gibi yada adamakıllı iki kanat oyuncusu alalım.stoper solbek sağ bek vs çokta önemli değil.ayağı düzgünmüş lidermiş vs .ayağı düzgün olsa ne olacak kanatlar kara delik.

Çevrimdışı underworld

Musrati ve Muci'ye harcadığımız bonservis bedelleriyle çok daha iyilerini alabilirdik.
Planlı plansızlığa denk geldik

Çevrimdışı Ravenman

Rashica sağ bek olsun, orada daha verimli.

Svensonnu satarız ve Rashica'nın yerine klas bir sağ açık lazım.

Çevrimdışı Ravenman

Bonservisi elinde olan futbolcular:

Hermoso (sol stoper)
Mounir El Haddadi (sağ açık)
Achraf Bencharki (sol açık)
Davy Klaassen (orta saha)
Adrien Rabiot (orta saha)
Anthony Martial (santrafor)
Memphis Depay (santrafor)
Youcef Atal (sağbek)
Joshua Brenet (sağbek)
Livolant (sol açık)
Nastasiç (sol stoper)

Çevrimiçi kartalizma190399

Semihle rekabet edecek.

Masuaku'nun birinci vazifesi gayet top tasimak olabilir. Bunu sagbek ve stoperden bekleyemeyecegimiz gore illa biri top tasiyacak. Dunku Masuaku'nun nesini elestiriyoruz anlamiyorum. Alacagimiz solbek dunku Masuaku'dan daha mi iyi olacak? Yani dunku Masuaku gibi oyun kuracak, 2. goldeki ortayi o sekilde kesebilecek, ama ayni zamanda defansif olarak saglam ve istikrarli da olacak? Oyle solbek zaten 15 milyon euro. Ferdi mesela defansif olarak acik vermiyor mu? Lille macinda, EURO 2024'te de gorduk zaten. Yedek solbek eyvallah da Masuaku'yu gonderip daha iyisini ucuza bulabilecegini dusunmek biraz hayalcilik bence.

Semih de bence iyi degildi. Asist eyvallah, ama asisti korner sonrasi olmayacak pozisyonda yapti. Set oyununda oyle asist yapabilirmiydi? Sol acik olarak yine cok kotuydu. Ne son cizgi'ye inip orta kesebildi, ne de uzak direkte pozisyona girebildi, ne de driplingle ice kat edip sut cekebildi. Sol aciktan bekleyecegin hicbirseyi yapamadi. Suc onda da degil, topu kaleden uzakta aliyor, dripling yapabilmesine ragmen hizli olmadigi icin bir N'koudou gibi alan kat edemiyor. Uzak forvet hissi de yok cocukta, oyle arka direk kosulari da yapamiyor. Su yaptigi asist zaten sezonda 1-2 kere anca yapar, denk geldi. Semih ne zaman set oyununda sol aciktan hareketlenip birsey yapar eyvallah, ama bu macta 90 dakika yine kayipti. Asist birsey ortmemeli bence.

Çevrimdışı Akil Emre

Masuaku olayına anlam veremedim bu sene çok iyi başladı mutlu gözüküyor, ben açıkçası masuaku yedeğini bekliyodum şimdi 2 tane adam gerekiyor sol bek için. Masuaku kadar ayağı temiz birini bulmak zor olacak bnce.

Çevrimdışı KartalınGücü

Masuaku olayına anlam veremedim bu sene çok iyi başladı mutlu gözüküyor, ben açıkçası masuaku yedeğini bekliyodum şimdi 2 tane adam gerekiyor sol bek için. Masuaku kadar ayağı temiz birini bulmak zor olacak bnce.

Piyasada Adriano gibi alabileceğimiz düşeş bir sol bek yok. Adriano seviyesinin altında Masuaku yerine alacağımız her oyuncu denk kalite bile olsa kumar olacak.

Çevrimiçi annoca

Gönder gönder bitmiyor, bari monterodan bişeyler kazansaydık.
keşke ama para kazanabileceğimiz adam malesef pek yok gibi. Ya sıkıntı ya kronik falan filan. Muleka ve masu bir ihtimal colley diğerleri çok zor

Çevrimiçi Samet Demir

Jonas Svensson
Gabriel Paulista
Omar Colley
Al Musrati
Gedson Fernandes
Milot Rashica
Ernest Muci
Rafa Silva
Ciro Immobile

Elde 9 yabancı kalıyor.

Daniel Amartey
Jackson Muleka
Oxlade Chamberlain
Vincent Aboubakar
Jean Onana
Arthur Masuaku

Bu 6 oyuncu arasında Abu ile işimiz zor. Diğerleriyle bir şekilde vedalaşırız, inşallah bazılarından para da kazanabiliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Semih’i normalde çok beğeniyorum ama bu sistemde elimizde kalır. 20 üzeri tellifler vardı umarım satarız.

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku'yu gondermek buyuk hata olur. Gecen sene ne idugu belirsiz takimda sakatlandi veya oynamadi diye istikrarsiz damgasi yedi diye tas gibi solbeki gonderip birini alacagiz.
Gercekten Masuaku'dan iyisini bulabilecegimizi zannediyorsaniz pozitifliginize hayranim vallahi.
Onana ve Muleka da iyi bir para'ya vedalasmayacaksak kalmali.
Onana gidince Ndour gelince ne degisecek yani? Gercekten daha mi iyi olacak?
Onana'ya 4-5 milyon euro bonservis bedeli odedik. Belki o rakam fazlaydi, ama oynayip kendini bulsa yine olusu 2.5-3 milyon euro edecek futbolcu.
Karsilikli anlasip onu gondermek, yerine opsiyonsuz Ndour'u PSG icin yetistirmek mi mantikli?
Bu tur kararlari verirken biraz isin maddi boyutunu ve gelecegi de dusunmek lazim.
Muleka yetersiz de adi gecen Kevin Carlos ondan daha mi iyi mesela?
Hadi Weghorst gelse neyse derim.

Çevrimdışı Ravenman

Masuaku ve Ferdi bu ligin en teknik solbekleri.

Masuakuyu niye gönderiyorlar anlamadım. Sıra ona gelene kadar bi ton oyuncu var.

Masuakuyu gönderirsen ondan daha iyisini alacaksın oda 10 milyondan aşağı değil. Yerine kimseyi almasan, mecburen Emrecan Terzi ve Bahtiyarla solbek oynayacan.

Ndour gelirse Onana hemen gitmeli bu arada.

Çevrimiçi annoca

Muci olayı nedir acaba? Millet sadece şut diyor ama dribblingi de var çalımı da var kilit pasları da vardı. Hee ahım şahım sürekli değil ama heybesinde bunlar var oynaya oynaya kendini geliştirebilir bu özellikleride. Niye hiç fırsat verilmiyor acaba? Satacaksakta bir an önce satalım.

Çevrimiçi annoca

Masu q7’nin sol bek hali. Pas atması geren yerde çalıma giriyor. Hee geçince büyük tehlike oluşturuyor ama ama atamazsa arkası boş bizim içim daha büyük tehlike oluşuyor. Defansif anlamda da haliyle eksikleri çok hele ki yanında colley varsa. Ya süper bir sol stoper olacak ya da masu gitmesi gerek.

Etiketler: