2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085210 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Talisca ile karşılaştıran var X'de o daha komik bence elde üç tane 6 varken çok gereksiz transfer 8 numara için zaten temposu hiç yok Ndour'un
Millet kafayı yemis, çocuk profesyonel futbol kariyerinde sadece iki maçta ilk 11’de oynama şansı bulmuş. Hangi maçını neyini izleyip bu tür karşılaştırmalar yapabiliyorlar ya.

Hafizalarini resetleyip iki Muleka videosu izlettirsen kim bilir neler yazacaklar o zaman

Çevrimiçi kartalizma190399

Opsiyon da yokmus, sacmaladik. Ihtiyacimiz oldugu mechulken opsiyonu da yoksa iyice sacma. Elalemin topcusunu yetistirene kadar bu sansi Demir Ege'ye niye vermiyoruz. Ndour Demir Efe'ye gore cok mu daha yetenekli veya hazir?

Danjuma gelirse sahane olur bu arada. Yaratici degil ama tam bir kanat forvet. Solda yardirir sagda yardirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Millet kafayı yemis, çocuk profesyonel futbol kariyerinde sadece iki maçta ilk 11’de oynama şansı bulmuş. Hangi maçını neyini izleyip bu tür karşılaştırmalar yapabiliyorlar ya.

Hafizalarini resetleyip iki Muleka videosu izlettirsen kim bilir neler yazacaklar o zaman
fizikler benziyor ya yeter onlara göre Muleka'yı 40'a satıyorduk :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Danjuma'ya opsiyon koydurmamız lazım bu ligin topçusu
Bence liste başındaki oyuncu gelecek. Daha ismi düşmediğine göre o gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sEuL

Danjuma'ya opsiyon koydurmamız lazım bu ligin topçusu
Oyuncuyu tanımıyorum ama umarım haber doğru değildir .

Bizim kanat oyuncuya ihtiyacımız varken, gidip Ndouer’i alıyoruz. Sonrada kanatlara transfer yapabilmemiz için Muleka’nin gitmesi gerekiyor diye haberler çıkıyor. Çok mantıksız

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ndour işine hala inanmıyorum, imza atana kadarda inanmam muhtemelen. Saçma çünkü. Yönetim istese hoca der ne alaka diye, bu işin altında başka bir şey olabilir de spekülasyon yapmak istemiyorum...

Çevrimdışı levitate

Talisca ile karşılaştıran var X'de o daha komik bence elde üç tane 6 varken çok gereksiz transfer 8 numara için zaten temposu hiç yok Ndour'un
taraftarda her genç oyuncuyu talisca sanma sendromu var bir süre uğraşıcaz bunla :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Ndour saçma oldu onana Salih demir Ege yedek olarak varken et mi balık mu belli olmayan oyuncuyu aldık hücum da alternatif yokken birde en son yapılacak hamleyi ilk yaptık sağlam bir kanat mutlaka gerekiyor

Çevrimdışı levitate

bu can keleş bi tarafımıza kaçtı gibi kadroya alınmamış :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Bi aralar orta saha için toni kroos adı dolaşıyordu. Nerden nereye…

Çevrimiçi yaço58

bu can keleş bi tarafımıza kaçtı gibi kadroya alınmamış :D
Kadroya bile giremeyecekse niye 2.75 milyonu çöpe attık aynı hatayı Kerem atakanda yapmıştık

Çevrimdışı Sinan23

Kevin Carlos 5.dk da young Boys a attı.

Çevrimdışı 38life

Eğer opsiyonu yoksa Ndour transferi kötü bir hamle. Gereksizden öte zararlı bir hamle. Ama eğer opsiyonu varsa gayet yerinde bir transfer.

Çevrimdışı KartalınGücü

Öncelik kanat olmalıydı. Bir değil iki kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.  Muleka ve Abou gidiyorsa veya kullanılmayacaklarsa kanatlardan biri forvet özellikli de olmalı. Immobile e bir şey olsa takımın gol yükünü yaş ortalaması 17 olan iki çocuğa mı yükleyeceğiz? Her ne kadar iyi olsalar da şampiyonluk yolunda yükü çekemezlerse onlara da zararı olur.

Ligin yarısında fırsat transferi kovalayacaklarsa defansa kovalasınlar. Emirhanı aldık zaten.

Ndour işini anlayamayanlardanım ben de inşallah gelir oynar ama ne kariyeri ne videoları zerre umut vermiyor. Bu çocuktan o boy ve hantallıkla sadece pivot forvet olur  gibi görünüyor.

Çevrimiçi murat

opsiyonu olsa ne olacak.adam braga da oynayamamış.psg  beşiktaş altyapısından herhangi birini  kadroya katsa 5 milyon bonservisi olur zaten.4.5 milyona onana aldık bunu da onun yedeği mi yapacağız

Çevrimiçi Necmi

Ben iyi veya kötü olmadıyla ilgilenöiyorum bile iyi olsa ne olacak yığılmış yere yabancı kontenjanmı harcanır onana gitse bile makul görmem bunu bizim önceliğimiz sol açık bunun tartışılacak yanı bile yok bu kadar iyi iş çıkarıp arkasından saçmalamanın manası yok kontenjan yok yarattığın her kontenjan için net oyuncuya gitmek zorundasın
Bu arada kulübeye oyuncu alınmaz sen as kadronu kulübeye gönderecek kalitede oyuncu alırsın çıta üste oyuncu alarak atlanır

Çevrimdışı 38life

Yönetim taraftarı "Keşke galatasaray'ı yenmeseydik." diyecek noktaya getirir mi diye düşünüyordum. Galiba getirecekler. Stoper transferinden vazgeçip kalabalık ortasahaya yedek yabancı kiralamak. Sağ beke bitik Karsdorp kovalamak vs. 1 yıllık gözlem sonucunda oluşturulan planlama 1 maçta değiştirilir mi? Eğer böyleyse ortada planlama falan yok demektir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ndour haberi bana çok gerçekçi gelmiyor.
Yine hiç ismi çıkmayan biri gelecek bence

Çevrimiçi sEuL

Maalesef bir yıllığına kiralamisiz gereksizi… Fab Romano’da geçti haberi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geldi bile. Bu saatten sonra sahada görüp konuşmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Ndour'un gelmesi hata değil,bonservissiz gelmesi hata olur.Çok çok çok büyük potansiyel dediğim gibi bonservissiz gelirse hiç bir anlamı olmaz.Ayrıca yine tekrarlıyayım Ndour'un gelmesi hata değil,Salih Uçan ile uzatmak hataydı.Musrati olmadığında onun görevini yapabilece bir oyuncu gerekiyordu.Ndour alarak hem Musrati,hem Gedson'u yedekleyebilecek bir oyuncu alıyoruz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Gosens transferi olursa masuaku’yu önünde oynatabilir belki hoca.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Kadroya bile giremeyecekse niye 2.75 milyonu çöpe attık aynı hatayı Kerem atakanda yapmıştık
Can Keles i  hoca  istemis  diyorlar  ancak  bizim hoca da epey psikopat 2  kg fazlasi var diye  kadroya ikidir  almiyormus ... Eger nedeni buysa  bence  cok ii bir  hareket  oyle  disipline hasret kalmistik ! 2kgyi nasilsa  verir zaten  Can ... Potansiyelli bi oyuncu 
Yorgo

Etiketler: