2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089609 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

20 m bonservis verdiğin adamı gerçekten 1,2 maaşa ikna edebileceğini düşünüyormusun
maaş ile bonservisin doğru orantı olacak diye bir şey yok ki. Oyuncu, menajeri, avrupaya ilk çıkışı mı, 5 büyük lig tecrübesi var mı ve yaş kaç falan filan…

Çevrimdışı celiker1

Robert Renan İnternational'de 1,5 milyon ücret ile kiralık ve Maçkolik'e göre 31 Aralık 2024 tarihinde kiralık süresi bitiyor gözüküyor.Olursa nasıl olur bu iş?🤔 Bu arada defans özellikleri orta düzeyde ama baskı anında al-veri,uzun pasları,topla çıkışları üst düzey.Gelsin isterim🙏🏻
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2024, 15:02:13 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

Robert Renan İnternational'de 1,5 milyon ücret ile kiralık ve Maçkolik'e göre 31 Aralık 2024 tarihinde kiralık süresi bitiyor gözüküyor.Olursa nasıl olur bu iş?🤔 Bu arada defans özellikleri orta düzeyde ama baskı anında al-veri,uzun pasları,topla çıkışları üst düzey.Gelsin isterim🙏🏻
anadolu takımlarına karşı fazla baskı yemiyoruz zaten (geçen yılı saymazsak) colley gibi büyük hatalar yapmasa ort üstü defansif bizim işimizi görür. Videolarda 10 numara gibi ekstra böyle meziyetler mustatiyide gedsonuda rahatlatır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

anadolu takımlarına karşı fazla baskı yemiyoruz zaten (geçen yılı saymazsak) colley gibi büyük hatalar yapmasa ort üstü defansif bizim işimizi görür. Videolarda 10 numara gibi ekstra böyle meziyetler mustatiyide gedsonuda rahatlatır.

dün biraz araştırdım videolarda estetik hareket çok görünüyor ama aslında her maç maksimum 2 tane deniyor genelde 1 çalım girişimi olmuş o kadarda olur normal, ayrıca defansif meziyetlerini daha çok merak ettim ikili mücadelelerde de gayet iyi görünüyor.

Nihayetinde henüz 20 yaşında kariyerinin başında altyapısı sağlam topçu bundan sonra gelişimi senin elinde.

Çevrimiçi Necmi

Gs 11 bonservis verdi 900 maaş verdi abi,

Zenit 15 istiyor 12 ye alsın bizimkilerde hadi 1,7 verelim :)
renklinin açıkladığı maaşlaradamı inanıyorsun
Onur seni en saf beşiktaşlı ilan edebilirim 😂

Çevrimiçi gokhans

renklinin açıkladığı maaşlaradamı inanıyorsun
Onur seni en saf beşiktaşlı ilan edebilirim 😂
Zaha'ya 4 diyorlardı, ingiliz basını 15milyon olduğunu açıkladı, varın gerisini siz düşünün :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Bundan hiç bahseden yok ha. Eleman kiralık şu an ve brezilya kulübüne tazminat ödemek zorunda kalır zenit çağırıp bize satarsa mantıken. Hani alsak bile ocak için mi alıyoruz biri söylese artık şu meseleyi

Çevrimiçi Necmi

Bundan hiç bahseden yok ha. Eleman kiralık şu an ve brezilya kulübüne tazminat ödemek zorunda kalır zenit çağırıp bize satarsa mantıken. Hani alsak bile ocak için mi alıyoruz biri söylese artık şu meseleyi
zaten bunu yönetim değil taraftar transfer ettiği için önemli değil biri ortaya bıraktı ismi millette can sıkıntısından alıyor satıyor işde onuruda satmışlardı akşam maça çıktı

Çevrimiçi tolga1903

zaten bunu yönetim değil taraftar transfer ettiği için önemli değil biri ortaya bıraktı ismi millette can sıkıntısından alıyor satıyor işde onuruda satmışlardı akşam maça çıktı

Stoper videosu diye çalımlarını falan koyuyorlar twitter'a. Hava toplarında ikili mücadelelerde oyun kurulumunda vs nasıl oyuncu bilmiyorum ortaya atıldı real istedi olmadı diye real'in isteyip de alamadığı futbolcu mu var mesela ilginç. Bilmiyorum şüpheliyim bu çocuğa karşı 15 milyon euro çok yüksek bizim için daha güvenilir oyunculara gidilebilir bu paralara.

Çevrimdışı KartalPencesi

Bugun de mi kimseyi gönderemedik nasil bu kadar imkansız olur ya

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper videosu diye çalımlarını falan koyuyorlar twitter'a. Hava toplarında ikili mücadelelerde oyun kurulumunda vs nasıl oyuncu bilmiyorum ortaya atıldı real istedi olmadı diye real'in isteyip de alamadığı futbolcu mu var mesela ilginç. Bilmiyorum şüpheliyim bu çocuğa karşı 15 milyon euro çok yüksek bizim için daha güvenilir oyunculara gidilebilir bu paralara.
https://en.as.com/soccer/real-madrid-monitoring-zenit-centre-back-robert-renan-n/

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Renan'ın yarısı Zenit'in kalan hakları Corinthias, yetiştiği kulüp ve menajerinin aldığın zaman 5-6 sene kullanıp maksimum verim alıp prime döneminde satacaksın tabi sonradan haklarının hepsini almadılarsa en son durum böyleydi
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2024, 20:10:45 Samet Ç ]

Çevrimdışı KartalPencesi

Bugun de mi kimseyi gönderemedik nasil bu kadar imkansız olur ya

Repiç gitmis acaba yüzde yüz mü aldi alacaklarını

Çevrimiçi mayguntr

Repiç gitmis acaba yüzde yüz mü aldi alacaklarını
Bi kismindan vazgecmistir diye tahmin ediyorum yoksa hemen aciklamazlardi beklerlerdi sezon baslayana kadar.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hasic'te polonya'dan bir takımla anlaşmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Colley, montero, onana, abu kaldı. Bunlar elzem onlarla.

İyilerini almak şartıylada Svensson, Muleka ve Masuaku da gidebilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Onur kalıyormuş Bünyamin'den vazgeçilmiş

Çevrimiçi levitate

çok iyi valla para cepte kalsın
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2024, 00:10:51 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Neredeyse bedavaya Onuru gönderip 1.5-2'ye Bünyamin almak mantıklı değildi, bence doğru karar olmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Neredeyse bedavaya Onuru gönderip 1.5-2'ye Bünyamin almak mantıklı değildi, bence doğru karar olmuş.
Aradaki makas 1,5 milyon euro olursa bende karşıyım ama Onur'u gönderip 500 bin euro farkla Bünyamin denemeye ben olumluyum.
Deneyeceğimiz oyuncularda 500 bin euro makul rakamlardır ve olmayan Onur yerine Bünyamin için 500 bin euroya bir zar atarım.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2024, 08:05:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

Renan olmadığına sevindim. Çok dengesiz duruyor. Zenit te yapamamis. Adamlar yerine oyuncu almak zorunda kaldı.

Çevrimiçi Necmi

yirmi yaşında bir yetenek avrupada kendine takım bulamamış portekizliler bile almamış şimdi kimsenin gitmek istemediği uluslar arası müsabaka yapamayan rusyaya gitmiş benim burnumada güzel koku gelmiyor ingilizler fransızlar ve portekizler kimlere ne paralar veriyor biride çıkıp ilgilenmemiş

Etiketler: