2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094718 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

güzel yorum masuaku gömüldü durdu ama semihe tek laf yok masuakunun bir uzun pası vardı rafaya ceza sahasının yan çizgiside rafa kaçırdı peşinden immobile kaçırdı 60 70 metreden asist yapmış olacaktı yaptığı asistte dan dun değildi rafanın haraketlendiğini gördü koşu yoluna attı topu orda hiç kimse yoktu rafa tv kadrajında değildi nereye atıyorsun topu dememe ramak kaldı rafa tıktı lafı ağzıma

Abi senin bu Semih takıntın arşa ulaştı. Politik olmana da gerek yok, doğru yolu gösteriyor gibi 30 tane nasihat siralamana da gerek yok, bu çocuğu beğenmiyorum takımda da istemiyorum de gitsin  çünkü bahane sıralamaya çalışırken gerçekten çok komik duruma düşüyorsun.

Bu arada Masu nun on tarafında Vini oynasa dahi Masuya güvenemezsin hu kadar net.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkes tutturmuş Masuaku Colley kötü değişsin her yere yıldız oyuncu gelsin. Ben artık bu Beşiktaş taraftarının futboldan anladığını düşünmüyorum şahsen .Neyse kendi düşüncemi yazayım Bu takımın en önemli eksiği orta saha özellikle ön 2 kanat hiç iş yapmıyor bizim defansı bırakıp acil çok iyi hızlı çalım atabilen 2 kanat oyuncusu almalıyız sonrada futbol aklı olan atiba gibi bir orta saha ondan sonra para kalırsa defansa bakabiliriz. Yoksa kanatlarsız bu takımdan gene bir şey olmaz.
Dün beğenmediğin masuaku sol arkada oynamasına rağmen semih ve raşitsa dan daha çok bindirme yapıp orta yapmıştır. Beğenilmeyen Colley bence dünkü maçta Pauistadan iyi oynamıştır lütfen at gözlükleri ile bakmayın ikiside yeterli daha yüksek maaşlar vererek bence başka futbolcu almaya gerek yok ama çok acil ön 2 kanat ve futbol aklı olan bir orta saha almalıyız.

Colleyi bu macla değerlendirdiğimizi mi zannediyorsunuz?
Bu adam geçen sene Onuachu nun golünde eskortluk yaptı, zerre pozisyon bilgisi yok. Bek ise önce defansif görevlerini yerine getirsin, azıcık aklı çalışma her oyuncu Masu yu otoban yapar. Tabii şimdi onundeki adam defans yapmalı diyeceksiniz ama neyse. İşin özeti süper ligde her takım bizim sol kanadımız saldırır, çünkü Masuyu çok rahat gecebiliyorsun.

Çevrimiçi murat

Masuaku benim için hiçbirzaman güvenilir bir topçu olmadı ve hiçbirzaman da olamayacak. Bizim taraftar günlük yaşadığı için 2 asist yaptığında Adriano muamelesi görüp 2 kötü maçında Ismail Köybaşı muamelesi görür.

Feyyaz Uçar bir tv programında Adriano dahil Beşiktaṣa gelmiş en kaliteli sol bek gibi bir yorumda bulunmuştu.
masuakudaki sıkıntı 5 tr oynayabilir 9 da Adriano ise 9 pek görmez ama 7 altına da düşmezdi.

Çevrimiçi murat

Colley'nin menajeride araplardan teklif getireceğini söylemiş
anç pay istermi acaba?

Çevrimiçi murat

Bu adam geçen sene Onuachu nun golünde eskortluk yaptı, zerre pozisyon bilgisi yok. Bek ise önce defansif görevlerini yerine getirsin, azıcık aklı çalışma her oyuncu Masu yu otoban yapar. Tabii şimdi onundeki adam defans yapmalı diyeceksiniz ama neyse. İşin özeti süper ligde her takım bizim sol kanadımız saldırır, çünkü Masuyu çok rahat gecebiliyorsun.
onuachunun golünde başrol necipti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

onuachunun golünde başrol necipti.

Necip zaten pazaraa gitti ama Colley de yarı sahadan alaip ceza sahasına kadar sadece takip etti.
Bu arada hocanın Necipe hiç forma vermemesi bir şeylerin değiştiğini de gösteriyor.

Çevrimiçi murat

Masuaku aslında sol bek değil de 352 nın kanadına daha uygun bir oyuncu.biraz içeri girip ortasahada pas ta yapar.

Çevrimiçi murat

Necip zaten pazaraa gitti ama Colley de yarı sahadan alaip ceza sahasına kadar sadece takip etti.
Bu arada hocanın Necipe hiç forma vermemesi bir şeylerin değiştiğini de gösteriyor.
zaten stoperin biri sap çizgide .ne işi var orada.onuachunun atamayacağı tek golü biz artırdık.açıp onuachu gollerini izlesek bir benzeri yoktur.colley topu aldıktan sonra yapacağı tek şey düşüremiyorsa eşlik etmekti dublaja giren olmadı.orada colley tek hatlı değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

zaten stoperin biri sap çizgide .ne işi var orada.onuachunun atamayacağı tek golü biz artırdık.açıp onuachu gollerini izlesek bir benzeri yoktur.colley topu aldıktan sonra yapacağı tek şey düşüremiyorsa eşlik etmekti dublaja giren olmadı.orada colley tek hatlı değil.

Colleyin karşısında kagni gibi Onuachu var, Vini falan yok yani. Zaten pirpir biri olsa muhtemelen kırmızı görürdü ama kağnı gibi bir adamı da savunamadi. Dediğin gibi muhtemelen Onuachunun kariyerinde buna benzer golü yoktur.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Herkes tutturmuş Masuaku Colley kötü değişsin her yere yıldız oyuncu gelsin. Ben artık bu Beşiktaş taraftarının futboldan anladığını düşünmüyorum şahsen .Neyse kendi düşüncemi yazayım Bu takımın en önemli eksiği orta saha özellikle ön 2 kanat hiç iş yapmıyor bizim defansı bırakıp acil çok iyi hızlı çalım atabilen 2 kanat oyuncusu almalıyız sonrada futbol aklı olan atiba gibi bir orta saha ondan sonra para kalırsa defansa bakabiliriz. Yoksa kanatlarsız bu takımdan gene bir şey olmaz.
Dün beğenmediğin masuaku sol arkada oynamasına rağmen semih ve raşitsa dan daha çok bindirme yapıp orta yapmıştır. Beğenilmeyen Colley bence dünkü maçta Pauistadan iyi oynamıştır lütfen at gözlükleri ile bakmayın ikiside yeterli daha yüksek maaşlar vererek bence başka futbolcu almaya gerek yok ama çok acil ön 2 kanat ve futbol aklı olan bir orta saha almalıyız.

Bakış açını anlıyorum ve o açıdan bakınca dediğin doğru ama işte problem baktığın yerin yanlış olması. Takimın taktiği zaten masuakuyu oynatmaktı, semih hep içeri girdi, top hep rashica kanadına yığıldı ve masuakunun tarafı bomboştü. Adamın önünde otoban vardı. Genclerbirligi immobile semih rafa rashica 4lusunun dar alan paslarını engellemek için o tarafta çok alan daralttı , takımı geniş biraksalardı merkezden bulacaktık golleri muhtemelen.
Yani maç günü soyledigimi tekrar ediyorum, masuaku etkili oldu ama yeterli değil. Genclerbirligiydi rakip hatirlayalim.

Birde çikmissin futboldan anlamiyorlar felan, ben futbolu yeterince anlıyorum sen hic endiselenme.

Masuaku yeni sezon planlamasında olmamalıdır. Nokta.

Çevrimdışı pinehitman

Bakış açını anlıyorum ve o açıdan bakınca dediğin doğru ama işte problem baktığın yerin yanlış olması. Takimın taktiği zaten masuakuyu oynatmaktı, semih hep içeri girdi, top hep rashica kanadına yığıldı ve masuakunun tarafı bomboştü. Adamın önünde otoban vardı. Genclerbirligi immobile semih rafa rashica 4lusunun dar alan paslarını engellemek için o tarafta çok alan daralttı , takımı geniş biraksalardı merkezden bulacaktık golleri muhtemelen.
Yani maç günü soyledigimi tekrar ediyorum, masuaku etkili oldu ama yeterli değil. Genclerbirligiydi rakip hatirlayalim.

Birde çikmissin futboldan anlamiyorlar felan, ben futbolu yeterince anlıyorum sen hic endiselenme.

Masuaku yeni sezon planlamasında olmamalıdır. Nokta.
Bence sadece 3-5-2 tarzı Masuakudan defansif beklenti olmayacak bir dizilimde iş yapabilir harici senaryoda defansta takımı aksatmaktan yine ofansta yaptıklarını göz ardı ederiz gibi.

Çevrimiçi COB

Kosova medyasında Muçi için bir Ingiltere Premier ligi takımının 15 milyon euro teklif ettiği haberi var. Aynı haberde Aston Villa'nin Muçi-Semih ikilisi için 30 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı da yazıyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi senin bu Semih takıntın arşa ulaştı. Politik olmana da gerek yok, doğru yolu gösteriyor gibi 30 tane nasihat siralamana da gerek yok, bu çocuğu beğenmiyorum takımda da istemiyorum de gitsin  çünkü bahane sıralamaya çalışırken gerçekten çok komik duruma düşüyorsun.

Bu arada Masu nun on tarafında Vini oynasa dahi Masuya güvenemezsin hu kadar net.
işin tuhafıda bu ya beğeniyorum daha doğrusu yüksek beklentim var semihden hep vardı alt yapıdaykende şu anda net olarak gidişatını iyi görmüyorum sonunu görmeye başladım beni rahatsız eden o
Bahane sıralamıyorum daha her yerden sesler gelmeden belki buraları okuyan biri kulağına fısıldarda kendine çeki düzen verir geleceği çok parlak olabilir mahfetmesin ben olanı söylüyorum böyle giderse hem kendi kaybeder hem beşiktaş kaybeder
Bu güne kadar gençleri pohpohlayarak bir yere varmadık
Onun kanat oynayabildiğini söyleyen bir kişi varmı ben görmedim ama oynayabilir biraz kendini adamalı şu kadronun öyle ekmeğini yerki hiç kimse tek başına iyi oyuncu olamaz antrenmanlara bakıyorum gerçi kısa kısa izliyoruz ama hiç bağ kurmuyor takımla bütünleşmeli başarının bütün olmaktan geçtiğini anlamalı
Benim gördüğümü siz görmüyormusunuz dün maçta gedson srmihe verdi topu semih sağdan daldı önde mustafa arkada gedson bomboştu verse gol olacak zor pozisyonda vurdu aut oldu izle pozisyonu o anda gedsonun tepkisine bak ne demek istediğimi anlarsın

Çevrimiçi Necmi

aslında aksiyonun içinde olduğu için suçlanan o oldu ama esas suçlu hiç ortada olmayan sağ bek değilmiydi onu sağ bek takip etse colleyde bekle kalecinin arasına yönelirdi ilk müdahaleyi necip yaptı yanlış hstırlamıyorsam her iki stoperin sağda ne işi var orda suçlanacak kişiler önce teknik kadrodan başlar en az suçlu olan colley bence kabak onun kafasında patladı

Çevrimdışı Talisca1903

sen daha bu sene kanatsız oynayacağız kanadı nereye koyacağız diyenleri okumadın galiba 😎
Colley konusunda seninle aynı şeyi düşünüyorum bizim için yeterli bence hummels yada o kasa bir şey çekmeyeceksek Emirhan’a felan o söylenene paraları dökmek saçma zamanında Welintonuda böyle böyle yedik az maaşla çok faydalı bir adamdı
O bütçeyi kanatlara eklerim daha mantıklı
Masuakı konusunda aynı fikirde değilim maalesef kalitesine yeteneğine diyecek bir şey yok ama milli takım süreci başlayınca oynamayacak sakatım diye başlar
Geçen sene yaptı işte 5 maç var 10 maç yok bununla yola çıkılır mı?
Asla ırkçı bir insan olmadım ama bu Fransızca konuşan Afrikalıları takımdan uzak tutacaksın
Colley başka adam bir kere Hacı Kabeye yüz sürüp geliyor karakterinde sağlam diğerleri gibi oynamamazlık yapmıyor
İki iyi kanat şart kere şart millet taktı stoperle top çıkartmaya senin kanatlarının ayağında top 2 an durmadığı için oyun kuramıyor baskı yiyorsun olmasın acaba?
Rashicayı felan oyuncu sanan Mulekanın felan kiralanabilme yada satılabilme ihtimaline üzülen Svenson alınırken Onur var tabiki alınacak gayet yeterli diyen Gedsonu beğenmeyen taraftara futboldan anlamıyor yazmışsın kesinlikle haklısın
Muçi konusundaki yorumunu da merak ediyorum vücut dili sanki ben bu sene oynamak istemiyorum der gibi
Rafa almışız Muçi onun 2 maçta gösterdiğini komple 2. Yarı gösterememiş ama sanki ben daha iyiyim der gibi sahaya girince umursama tavırlar iyi ışık almadım
Ayrıca Muci bizde  o maaş ve bonservisle iş yapacak bir emare göstermedi
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 08:06:35 Talisca1903 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Herkes sacma sapan beklentilere girmis istedikce istiyor. Neymis Masuaku istikrarsizmis.
Duyan da gecen sene tum takim muthis istikrarliydi da Masuaku cark etti zanneder.
Bu takim gecen sene’yi Senol kampiyla gecirdi. Cenk Tosun’u ben bu kadar fiziksel olarak kotu kariyeri boyunca gormedim. Aboubakar yuruyordu, Rosier’den eser kalmamisti. Hadi onlarin sorunu mentaldi diyelim. Gedson bile fiziksel olarak dusus gosterdi. Rashica GS’deki gibi degildi. Koca takimda fiziksel olarak iyi goturdu diyecegin bir tek Necip var. Ama yorumlari okuyunca sanki bir Masuaku sorunluymus zannedersin. Ilk geldiginde V. Ismael doneminde istikrar sorunu varmiydi Masuaku’nun? Adam gibi antrenman yesin adam gibi takimda oynasin goruruz Masuaku’yu. Su ana kadar hazirlik maclarinda da goruyoruz zaten.

Ayrica Masuaku’yu begenmeyecek kadar kac tane solbek gorduk tarihimizde? Masuaku’dan net daha iyi diyecegin birtek Adriano var, zaten temcit pilavi gibi onu ornek gosterliyorlar. 50 yilda bir Adriano gormussun, sanki Masuaku gidince kolayca bir Adriano daha bulacaksin. Bu takimda senelerce I. Uzulmez, Motta, Rebocho, Ismail Koybasi izledik. Bunlarin hepsi Masuaku’dan kotu solbek. Bazilari direkt kotu futbolcu, bazilari istikrarli ama vasati asamayacak kalitede. Hicbiri Masuaku’yla kiyaslanmaz. O yuzden birazcik mantikli ve sakin olmakta fayda var.

Ayni sey Gedson icin gecerli. Hucum katkisi cok iyi, asist yapiyor diye ovulen Fred ve Torreira’nin istatistiklerini de verdim iste. Kerem Demirbay da Gedson kadar asist yapmis gecen sene, sadece 3 gol fazla atmis. Daha iyi bir takimda oynadigini da unutmamak lazim. Al Musrati ve Gedson hep elestiriliyor da, bu adamlar gecen sene basi kesik tavuk gibi oynayan takimda oynadi. Sagbek sadece 2 kisiyle etkilesim yasar, ama bu oyuncular orta saha oyuncusu ve takimin tamamiyla etkilesim yasiyor. Adamlar butun sene solunda Zaynutdinov, saginda Onur Bulut, arkasinda Colley, Necip’le falan oynadi yahu. Ne gibi bir performans bekliyorsun ki? Gecen seneki takimda sanki Shaparenko olsaydi cosacakti. Geciniz.

. Masu ya güvenip yola çıkılmaz.
Kendini verse üstüne oyuncu yok ama gel gör işte güvenemezsin.

Masuaku’nun guvenirliginde sorun oldugunu gosteren veri sadece gecen sene. Ondan evvelki seneye bakarsan Masuaku guvenilmez diyebilirmisin? Gecen sene’yi baz alacaksak Necip haric 25 oyuncunun 24’u gitmesi lazim. Rashica, Musrati ve Muci de dahil. Hatta Semih bile istikrarli degildi, Semih de gitsin o zaman. Gecen sene 85 tane antrenor degistirdik ve hepsi de kotu antrenordu bu arada, sezonu Senol kampiyla gecirdik, takimin kupa disinda butun sene motivasyonu yoktu. Gecen sene’yi niye baz aliyoruz ki?

Çevrimdışı Talisca1903

Kosova medyasında Muçi için bir Ingiltere Premier ligi takımının 15 milyon euro teklif ettiği haberi var. Aynı haberde Aston Villa'nin Muçi-Semih ikilisi için 30 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı da yazıyor.
muçiyi sadece 15 vermek daha mantıklı Semih ten sadece 30-40 Araplardan alırız

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar maçı bende izledim, Masuaku konusunda bende sorumsuzluğunun farkındayım ama sizlerin yazdığı gibi bir maç çıkarmadı aksine çok iyi bir oyun çıkardı fizik olarak ve tempo olarak iyi durumda.

Svenson baya silik oynuyor oraya sağbek lazım ama oynamak isteyen iştahlı masuaku varsa hücum beki pozisyonunda çok iyi oynar.

Gördüğüm kadarıyla hoca svenson' u geride tutup Masuaku yu ileri salıyor.

Rachica baya iyi durumda gördüm, ama daha iyisi olursa bizim için harika olur.

Colley' i 1 dakika tahammülüm yok.

Paulista sessiz sedasız gelip işini çok iyi yapan harika bir oyuncu sezon boyunca öyle olacak.

Gedson, Enerjisi ve temposu üst seviyede fakat top sürme yerine topu koşturma işini yapması lazım Rafa silvanın varlığı top sürme işini biraz pas oyununa çevirmiş ama fazlası lazım bizim için, isteyeni varsa satılıp daha kreatif ve mücadeleci bir adam lazım. Oraya gelecek adamın defansif verileride ortalama üstü olması lazım Musrati rahatlatmak için.

Rafa silva, inanılmaz bir oyuncu.

Musrati, benim 3 4 yıldız takip ettiğim çok sevdiğim oyuncu müthiş hat kıran pasları 3 oyuncuyu oyundan düşürüyor.

İmmobile müthiş istahlı çok iş yapacak

Semih herkesin yorumunun aksine bence çok iyi oynuyor mevkiiye biraz alışırsa yıkar geçer, bira immobile nin yanına girmesi lazım.

Ligimizde Masuaku’yu alt edecek kac tane sag acik var birebirde? Sanki Premier League’de oynuyoruz. FB, GS, TS haric Masuaku’yu alt edecek sag acik yok ligimizde. Simdi ben cikip Immobile gitsin cok tembel oyuncu, Immobile 34 yasinda olup rakibe baski yapamadigi icin rakibimiz cok rahat oyun kurar topu rakibe birakiriz desem komik olmaz mi? Senin liginde kac tane ayagi duzgun stoper var, kac tane Anadolu takimi sana karsi oyun kurmayi deniyor demezmisin? Zaten oynayacagimiz 36 macin 30’unda rakip tamamen topu bize birakip kendi yari sahasina cekilecek. Masuaku’nun defansi degil, top bizdeyken ne yapacagi onemli olacak ligin 80%inde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Masuakunun savunma sorununu da 3 lü savunma ile çözebiliriz.kazır elde kanat ve solbek ihtiyacını görecek adam yokken 3 lüye dönersek hem ileri ikilide muçi muleka Semih immobile Mustafa oynayabilir.tek santraforda muleka Semih Mustafa muçi boşa çıkıyor verim vermiyor.muçi santrafor değil diyebilirsiniz onu da bazı deolasma maçlarında santraforda rafanın yanına kaydırabiliriz.bazen 3412 bazen de 3421.

Takım hücuma çıkarken 3 lü gibi oynadı abi, masuaku bildiğin orta çizgiye yakın oynadı.

Çevrimiçi murat

Takım hücuma çıkarken 3 lü gibi oynadı abi, masuaku bildiğin orta çizgiye yakın oynadı.
tamam işte sağdaki swvensonu çıkart rakımdan bir stoper ekle.sağ kanada da masuaku benzeri bir oyuncu at iyi bir 8 al işi bitir.

Çevrimdışı Talisca1903

Arkadaşlar maçı bende izledim, Masuaku konusunda bende sorumsuzluğunun farkındayım ama sizlerin yazdığı gibi bir maç çıkarmadı aksine çok iyi bir oyun çıkardı fizik olarak ve tempo olarak iyi durumda.

Svenson baya silik oynuyor oraya sağbek lazım ama oynamak isteyen iştahlı masuaku varsa hücum beki pozisyonunda çok iyi oynar.

Gördüğüm kadarıyla hoca svenson' u geride tutup Masuaku yu ileri salıyor.

Rachica baya iyi durumda gördüm, ama daha iyisi olursa bizim için harika olur.

Colley' i 1 dakika tahammülüm yok.

Paulista sessiz sedasız gelip işini çok iyi yapan harika bir oyuncu sezon boyunca öyle olacak.

Gedson, Enerjisi ve temposu üst seviyede fakat top sürme yerine topu koşturma işini yapması lazım Rafa silvanın varlığı top sürme işini biraz pas oyununa çevirmiş ama fazlası lazım bizim için, isteyeni varsa satılıp daha kreatif ve mücadeleci bir adam lazım. Oraya gelecek adamın defansif verileride ortalama üstü olması lazım Musrati rahatlatmak için.

Rafa silva, inanılmaz bir oyuncu.

Musrati, benim 3 4 yıldız takip ettiğim çok sevdiğim oyuncu müthiş hat kıran pasları 3 oyuncuyu oyundan düşürüyor.

İmmobile müthiş istahlı çok iş yapacak

Semih herkesin yorumunun aksine bence çok iyi oynuyor mevkiiye biraz alışırsa yıkar geçer, bira immobile nin yanına girmesi lazım.
Rashicadan olmaz sağ kanat şart Semih’te mecbur kanat forvet oynamayı öğrenecek yoksa nereye koyacağız
Aslında futbol bilgisi bayağı zayıf çocuğun kafası yerden hiç kalkmıyor pas istasyonu olayım ver kaç yapayım hiç yok
Büyük takımda bunları yapamazsan gençkerbirliğine bile sırıtırsın
Aldığım her topu çekeyim vurayım böyle bir şey yok
İlk çıktığında söylendi ona kanat oynamayı öğrenmesi gerek diye ama çok bir ilerleme yok
Masukaununun yeteneğine kimse bir şey demiyor sorun şu milli maçları ne zaman bunların yoksa 3 lü oynasın 4 lü oynasın diye kafa yormaya gerek yok
Milli maç takvimi öncesi 4 hafta sonrası 3 haftayı yok sayarsak
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 08:43:22 Talisca1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu forumda herkes birilerine takık durumda

Masuaku ya takanımız var,
Paulista yetersiz diyen var.
Musrati Medel gibi olmadığı için her 6 numarayı öyle olması gerektiğini düşünen var, tek pasla 3 kişiyi ekarte ediyor orasını görmüyorlar,
Semih e takan var. Bu adam maradona değil arkadaşlar bu adam forvet normalde en fazla 1 çalım atması gerekirken biz kanat oynatıyoruz ama yine de iyi zaten. 18 yaşında çocuk mario gomez gibi olmadığı için özür dileriz.
İmmobil e takan var.

Gedson a takan var, kusura bakmayın arkadaşlar eğer oraya hem defansif katkı verecek hem ayakları iyi adam gelmeyecekse ortasahsa otoban olur.
Rachica yı kimse beğenmiyor herkes sallıyor, belli ki hoca beğeniyor arkadaşlar,

Herkesin fikri başka. her mevkii ye a kalite adam.

çok iyi sağ bek çok sol beki sol stoper, 8 numara, sağ kanat, sol kanat.

Hayal dünyasından çıkın arkadaşlar rakibimiz Manchester City değil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rashicadan olmaz sağ kanat şart Semih’te mecbur kanat forvet oynamayı öğrenecek yoksa nereye koyacağız
Aslında futbol bilgisi bayağı zayıf çocuğun kafası yerden hiç kalkmıyor pas istasyonu olayım ver kaç yapayım hiç yok
Büyük takımda bunları yapamazsan gençkerbirliğine bile sırıtırsın
Aldığım her topu çekeyim vurayım böyle bir şey yok
İlk çıktığında söylendi ona kanat oynamayı öğrenmesi gerek diye ama çok bir ilerleme yok
Masukaununun yeteneğine kimse bir şey demiyor sorun şu milli maçları ne zaman bunların yoksa 3 lü oynasın 4 lü oynasın diye kafa yormaya gerek yok
Milli maç takvimi öncesi 4 hafta sonrası 3 haftayı yok sayarsak

Semih fizik olarak çok güçlü oyuncu, adam eksiltme yeteneği var ve golcü sezgileri iyi, bizim bu adamı İmmobile ye yakın oynatmamız şart. Sen safkan kanat gibi oynatırsan sırıtır. Ama larin tipi oynatırsan 15 20 arası yazar.

Bence maçta da çok iyiydi Gedson dan aldığını gol yapabilirdi, rafa ya attığı olağanüstü pas vardı bunlar ondan beklenenler bunlar olumlu sonuçlanınca zaten semih değerli olacak.

Etiketler: