Herkes tutturmuş Masuaku Colley kötü değişsin her yere yıldız oyuncu gelsin. Ben artık bu Beşiktaş taraftarının futboldan anladığını düşünmüyorum şahsen .Neyse kendi düşüncemi yazayım Bu takımın en önemli eksiği orta saha özellikle ön 2 kanat hiç iş yapmıyor bizim defansı bırakıp acil çok iyi hızlı çalım atabilen 2 kanat oyuncusu almalıyız sonrada futbol aklı olan atiba gibi bir orta saha ondan sonra para kalırsa defansa bakabiliriz. Yoksa kanatlarsız bu takımdan gene bir şey olmaz.
Dün beğenmediğin masuaku sol arkada oynamasına rağmen semih ve raşitsa dan daha çok bindirme yapıp orta yapmıştır. Beğenilmeyen Colley bence dünkü maçta Pauistadan iyi oynamıştır lütfen at gözlükleri ile bakmayın ikiside yeterli daha yüksek maaşlar vererek bence başka futbolcu almaya gerek yok ama çok acil ön 2 kanat ve futbol aklı olan bir orta saha almalıyız.
sen daha bu sene kanatsız oynayacağız kanadı nereye koyacağız diyenleri okumadın galiba 😎
Colley konusunda seninle aynı şeyi düşünüyorum bizim için yeterli bence hummels yada o kasa bir şey çekmeyeceksek Emirhan’a felan o söylenene paraları dökmek saçma zamanında Welintonuda böyle böyle yedik az maaşla çok faydalı bir adamdı
O bütçeyi kanatlara eklerim daha mantıklı
Masuakı konusunda aynı fikirde değilim maalesef kalitesine yeteneğine diyecek bir şey yok ama milli takım süreci başlayınca oynamayacak sakatım diye başlar
Geçen sene yaptı işte 5 maç var 10 maç yok bununla yola çıkılır mı?
Asla ırkçı bir insan olmadım ama bu Fransızca konuşan Afrikalıları takımdan uzak tutacaksın
Colley başka adam bir kere Hacı Kabeye yüz sürüp geliyor karakterinde sağlam diğerleri gibi oynamamazlık yapmıyor
İki iyi kanat şart kere şart millet taktı stoperle top çıkartmaya senin kanatlarının ayağında top 2 an durmadığı için oyun kuramıyor baskı yiyorsun olmasın acaba?
Rashicayı felan oyuncu sanan Mulekanın felan kiralanabilme yada satılabilme ihtimaline üzülen Svenson alınırken Onur var tabiki alınacak gayet yeterli diyen Gedsonu beğenmeyen taraftara futboldan anlamıyor yazmışsın kesinlikle haklısın
Muçi konusundaki yorumunu da merak ediyorum vücut dili sanki ben bu sene oynamak istemiyorum der gibi
Rafa almışız Muçi onun 2 maçta gösterdiğini komple 2. Yarı gösterememiş ama sanki ben daha iyiyim der gibi sahaya girince umursama tavırlar iyi ışık almadım
Ayrıca Muci bizde o maaş ve bonservisle iş yapacak bir emare göstermedi