2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100860 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

elden çıkarmak lazım
hayır geçen sene de ışık vermedi diyorum millet başlıyor eleştiriye bu sene gör diye şut çekiyor zayıf dripling ve çalım yeteneği var ama fizik yok hep bir şey eksik gibi kupada 10 dk oynayamadı satsak ne güzel olacak

Çevrimdışı Necmi

Valla çok ışık vermedi takım bana. 1.lig takımı nihayetinde, süperligde böyle boşluklarda bulamayız. Rafa silva’nın performansına bakarız ligde. Bize fred-torreira tarzı 6-8, prime ghezzal gibi oyun kurucu kanat, adam gibi dinamik akıllı 2 bek ve oyun kurucu sol stoper şart oğlu şart. Hatta semihde teklif varken satılsın 20-22’ye oda kazandın bizde. Bugün resmen berbat ötesiydi..
semih bu ben bunu anlatmaya çalışıyorum genç düşmanı oluyorum ben ts maçı dışında iyi oynadığı maç hatırlamıyorum gollerle bunu kapadı ama atamadığı zamanlar ne olacak artık savunmalar daha temkinli atamayacak öyle  şimdi göğe çıkaranlar sonra suyunu ısıtmaya başlayacak az önce soldan girdi i.eri pozisyonu kapalıydı mustafa bomboştu verse kaleye sokacak vermedi kendi abandı öldü pozisyon bunu yarın kritik bir maçta berabereyken yada mağlupkende yapacak
O zaman birlikte izleyelim taraftarı

Çevrimdışı Zafer55

Defans öyle yetersiz ki, önündekiler hakkında kesin bir kanıya varamıyorum. Rakibe cesaret veren bir savunma hattımız var. 3 transfer hakkımız varsa üçü de defansa kullanılmalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Mehmet57

Bizi elestirdim ama bu sarilarin Parma macini izliyorum, bunlar da da is yok. Cok hantallar. Gedson’dan 2 sezon onceki Gs maci performansi bekliyorum.

Çevrimdışı mellfred

semih kanat oynamıyor ya da oynayamıyor bilmiyorum ama orta çizginin gerisine bile gitmiyor masuaku zaten gamsız otoban olur  o kenar rakiplere
semih kutu içi oyuncusu ancak orada da ne zaman ihtiyaç olur muallak
satabilirsek harika olur
gedson inanılmaz bir oyuncu muadili yok ligde
topla bir baştan bir başa kadar bütün rakibi diriplingle geçebilecek kıvraklıkta sadece topu doğru kişiye doğru zamanda atabilse keşke
100 milyonluk oyuncu olurdu
rachica aynı tas aynı hamam ilk yarı dinçliğiyle asılıp durdu ama pili bitince dümdüz eleman
orada ghezzal quaresma gibi sihirbazlar izleyen bir takımız bu elemanla olmaz olmazzzzzzzzz
iki iyi kanada ihtiyaç var
masuakuyu beğendim
rafa silva inanılmaz bir oyuncu alan getirene helal olsun
paulista da kemik gibi stoper
immobilenşn çok acil gole ihtiyacı var yoksa stresi herkesi çok gerer
oyun olarak sakin ayakları yere basan bir futbol oldu
sakin sakin kazandık fazlasını da kaçırdık

Çevrimdışı Savaş

Muci ve Semih ikisini 50-60 paketi olsa direk satılsın derim.

Semih solda oynayacaksa eğer ciğersiz bir sol bek lazım bize.

Yada sağda çok klas bi adam gerekecek.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

semihi acil satmak lazım, kötü olduğu için değil yemek isteyen çok. herkes her maç iyi oynayamaz ki rafa golü atsaydı çok şık bir asistle maçı bitirmiş olacaktı.

Çevrimdışı 38life

Semih kendisine güvenmeyen herkesi utandıracak. Ama ona doğru rol verilmesi lazım. Her şey mevkii değil. Santrafor, kanat meselesi değil. Rol önemli. Takımda çok çok daha büyük problemler varken Semihe sıra gelmez yemek için.

Şuan takımın en büyük problemi Musrati. Neden en büyük? Çünkü sağ kanat, sol stoper falan zaten alınacak bu garanti. Ama şuan 6 numarada 10+ milyon Euro verilmiş bir oyuncu var. Bu oyuncuyu yedek birakamiyorsun. Ana planın bir parçası olmak zorunda ama bu durumda ciddi defansif zaafiyet yaratıyor. Orta saha pamuk şeker kıvamında oluyor Musratiyle.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Bünyamin Balcı nin Svensondan arti bir özelliği yok. Kesinlikle çok yanlış hedef olur.

Çevrimdışı celiker1

Stadyumdan sorumlu mimar yöneticimiz Çağlayan Tuğal stadyumun ışıklandırması ile ilgili çok önemli açıklamalar yapmış,muhakkak izleyin.Ben çok heyecanlandım.Stadyumun aydınlatmasının ciddi meblağlar olduğunu söyleyip,stadyum aydınlatmalarını yapan dünyanın en önemli şirketlerinden birine aydınlatmaları led teknolojisi ile değiştirip yarı yarıya kazanç sağlayacağız diyor.Yine bu aydınlatmalar ile yeni membran çatı üzerinde hareketli renk ve görseller olacağından bahsediyor.Ayrıca takım sahaya çıkarken Amerikan gelecek robot ekipmanlar ile zemine kartal yansıtılıp değişik renk şovları yapılabilecekmiş bu yeni ışıklandırmayla.Bu yılın nsonuna doğru tamalanmış olacak diyor.

https://twitter.com/igdir1903/status/1816889036562211097?s=46

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2024, 22:38:35 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

şu yerli stoper bünyamin felan uğraşmayın önce kanatları  bir çekin gerekirse gurbetçi felan koyarız oralara bünyamn kim bizde oynayacak onur bünyaminden iyi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

---------------------Petrovic----------------
--------Paulista---------------Varane-------
J.Tavernier-------------------------Tagliafico
----------------Gedson-----------------------
-------------------------Matt O'Riley---------
Tsygankov----------Rafa---------A.Lookman
-------------------------------Talisca---------
------------İmmobile------------------------

Hücum hattına 3 net transfer gerekiyor. Burası Beşiktaş tabi ki en iyi ihtimalleri yakıştıracağız.

Duran top kilit açma için ve hava topu hakimiyeti için pivot santraforvari gibi kullanılacak Talisca.
Lookman zor iş ama tipleme olarak tam aradığımız adam driblingçi süratli çekip vurabilen. Diğer kanat da akıllı top ayağına yakışan içeri giren gol vuruşu olan tipleme için. Hüseyin başkanın boyunu aşarsa kanat oyuncusu çok ağanın eli tutulmaz.

Sağ Açık: Marco Asensio (R.MAdrid) V.Tsygankov (Girona) Haraslin (Sparta Prag) Anders Dreyer (Anderlecht) Skov Olsen (C.Brugge) N.Pepe (Ts)
Sol Açık: M.Depay (A.Madrid) Savio (Girona) C.Führich (Stutgart) R.Sterling (Chelsea) S.Mane (Al-Nassr) Yannick Carrasco (Al-Shabab) V. Birmancevic (Sparta Prag) Marco Grüll (R.Wien) K.Velde (Lech Poznan)  Willian (Fulham) Pelegrino (Bodo)

Bu hücum hattına Al Mustrati kaldırmaz zor o yüzden sağlam bir orta saha, 2 iyi bek ve lider stoper de gelecek. Kaleci maalesef çoğu kişinin aksine yeterli değil Mert kötü kaleci değil ama yan top sıkıntısı yer tutma sıkıntısı ve ters ayakta yakalanma problemi var. Yeni transfer yapmasa Kovaçeviç de olurdu. Kiralık Petroviç yazdım o yüzden.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi mayguntr

Hoca mac icinde top bizdeyken 3'lunun bir cok versiyonunu denedi, mesela ilk golumuzde 3-5-2 gibi Semih-Immo forvette (yukaridaki dizilis), Mausaku-Rashica kanat gibi durdu. Bazen de 3-4-3 yapip Semihi sol kanata cekti. Hocanin boyle degisik alternatifleri denemesi, takimin da cogu zaman dogru dizilmesi, savunma-hucum gecislerindeki pozisyonlarina akislari beni cok sasirtti acikcasi. Topu kazanma suremiz cok iyiydi, birazcik tempoyu arttirdigimiz gibi iki uc pasla pozisyon bulduk. Rashicadan hucum katkisi almadan da hucumu kurtarabiliriz, ama savunmanin kalitesinin kesinlikle arttirilmasi lazim, saglam bir sol stoper bizi potaya sokar, bekleri upgrade edebilirsek mayisa kadar oynariz.

Çevrimiçi mayguntr

Hücum hattına 3 net transfer gerekiyor. Burası Beşiktaş tabi ki en iyi ihtimalleri yakıştıracağız.

Duran top kilit açma için ve hava topu hakimiyeti için pivot santraforvari gibi kullanılacak Talisca.
Lookman zor iş ama tipleme olarak tam aradığımız adam driblingçi süratli çekip vurabilen. Diğer kanat da akıllı top ayağına yakışan içeri giren gol vuruşu olan tipleme için. Hüseyin başkanın boyunu aşarsa kanat oyuncusu çok ağanın eli tutulmaz.

Sağ Açık: Marco Asensio (R.MAdrid) V.Tsygankov (Girona) Haraslin (Sparta Prag) Anders Dreyer (Anderlecht) Skov Olsen (C.Brugge) N.Pepe (Ts)
Sol Açık: M.Depay (A.Madrid) Savio (Girona) C.Führich (Stutgart) R.Sterling (Chelsea) S.Mane (Al-Nassr) Yannick Carrasco (Al-Shabab) V. Birmancevic (Sparta Prag) Marco Grüll (R.Wien) K.Velde (Lech Poznan)  Willian (Fulham) Pelegrino (Bodo)

Bu hücum hattına Al Mustrati kaldırmaz zor o yüzden sağlam bir orta saha, 2 iyi bek ve lider stoper de gelecek. Kaleci maalesef çoğu kişinin aksine yeterli değil Mert kötü kaleci değil ama yan top sıkıntısı yer tutma sıkıntısı ve ters ayakta yakalanma problemi var. Yeni transfer yapmasa Kovaçeviç de olurdu. Kiralık Petroviç yazdım o yüzden.

Yetersiz bence assagidaki adamlari almamiz lazim

Courtois
K.Waler Paulista Stones Robertson
Gedson Modric
Vinicius Rafa Kvaratskhelia
Immo

Çevrimiçi Mehmet57

Courtois
Gedson Modric
Immo

Walker yerine Frimpong, Modric yerine Milan’dan Bennacer alalim

Çevrimiçi annoca

Courtois
Gedson Modric
Immo
sağ tarafa sakayı sola vini yi alırım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Courtois
Gedson Modric
Immo

İstediğin kadar geçebilirsin dalganı ben twitterdaki vasat sevici ergenlerden değilim Beşiktaş ın büyüklüğünü iyi bilirim yaşım yetiyor. 15 er m bonservis veriyorlarsa muci musrati vs bunları da alsınlar bir zahmet paran yetmiyor oyuncu gelmiyorsa bende bile 2-3 senelik liste varsa yönetimde yapsın. Yoksa bende var atayım buraya stoper sağ bek sol bek her bütçeye göre  Rashica onana colley muleka öncesinde diaby boyd vs öven çoktu buralarda da futbol kalite topçularla oynanır. Her iyi oyuncu yanındaki adamı da 1 seviye iyi gösterir her vasat topçu iyi adamı da aşağı çeker. Rasciha muleka ikilisiyle oynayalım bu hakemlerle 2 maç sonra rafa immobile semihe vs de sövenleri görürüz. muci musratiye verilen paralar da boşa gider onlarında değerleri düşer diğer vasatlara verilen maaşlardan daha ucuza gelir benim kadro veya yakını. pepe geldiği zaman bir tarafımı yırtmıştım burada marcelo yu göndermeyelim vida almak için, lens medel vs lazım değil negredo yerine Huntelaar (GOLCÜ) alalım bunla olmaz diye ambargo koyacağın ligde müthiş kadro heder oldu. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mellfred

hızını alamamış 1 kişi fazla koymuşsun

Çevrimiçi annoca

keleş alındı bünyamine de verecekler şimdi 2-3 elimizde kalacak. onur kayserideyken fena değildi aa çok iyi yedek olur diyorduk ama olamadı, bünyaminde aynısı olacak.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Maçı stadyumda izledim ve özet analiz geçiyorum

2 yeni bek lazım ve hücum varyasyonlarına bekleri dahil etmeliyiz, bu bekler ile olmuyor.

Colley ile lig ikincisi oluruz. Sampiyonluk için yeni adam lazım.

Tüm takımın fiziği iyi.

Semihin bence biraz tatile, dinlenmeye ihtiyacı var, hem bekledigimden erken yoruldu hemde kafası dolu gibi, keske izni erken kesmeseydi, avrupa sampiyonasi onu yıprattı bence  .  Bir iki gol atsın form tutar ligin içinden geçer insallah.

Hücümda köşe noktasına daha derin paslar atabiliriz ama atmıyoruz, takim hucumda seçenekleri arttırabilir, bu eksikligi de beklere bagliyorum, bekler degismeden cozulmez gibi, svenson zaten 0 ama masuakuda bir kac pozisyonda köşeden koşu göstermedi. Masuakuya çok kızıyorum, biraz ciddiye alsa şu işi her maç 2 asist cepte.

Semihin merkeze giderek arkada masuakuya boşluk açması çok iyiydi ama bu boşlukları verimli kullanabildiğimizi düşünmüyorum.

İmmobile ve rafa çok daha iyi olacaktır, uyum arttıkca çok şasırdığımız goller izleyeceğiz bence.

Ben eğlendim maçta güzeldi.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2024, 23:54:40 İzmitlibjk ]

Çevrimiçi annoca

acil sol bek pır pır oyun kurucu içe kat edebilecek tarzda adam lazım. adriano tadı damağımızda kalmıştı. sağ bekte rosierin ilk sezonu gibi eleman lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Walker yerine Frimpong, Modric yerine Milan’dan Bennacer alalim
ne gerek var OXLADE alalım

Çevrimdışı Talisca1903

Courtois
Gedson Modric
Immo
takılma en iyiyi istemekten daha doğal bir şey yok sonuçta Türkiyenin  Realiyiz biz

Çevrimiçi Samet Demir

hızını alamamış 1 kişi fazla koymuşsun
Talisca her türlü fazla. O takıma da bugünküne de.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: