2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103573 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ligin 10 sene altini ustune getirebilecek cocugu optimal kullanmak yerine uc-bes kurusa satip paralari carcur edecegiz. Hatta Immobile ve Rafa Silva'nin sacma maasina vererek carcur ettik bile.
Keske Semih'i tutsaydik ve onun merkezinde olacagi bir takim kursaydik ama bu transferlerden sonra zor.

Semihin yerinde olsam saniye düşünmem Aston Villa ya gider Unai hocaya kendimi teslim ederim. Emery tedrisatindan gececek Semih bambaska bir oyncuya evrilebilir. Su an Semihi bizim 11 e yazarken bile düşünen bir kitle var.

Çevrimiçi Serdar3444

Semihin yerinde olsam saniye düşünmem Aston Villa ya gider Unai hocaya kendimi teslim ederim. Emery tedrisatindan gececek Semih bambaska bir oyncuya evrilebilir. Su an Semihi bizim 11 e yazarken bile düşünen bir kitle var.
Ben başkanın yerinde olsam asla Semih'i bırakmazdım. Bazen elimizdeki değerlerin kıymetini bilemiyoruz...
Semih'in sol kanat ya da orta saha da destek elemanı olarak oynadığı kayıp saatlerini çıkarırsak eğer geriye kalan zamanlar bence çok kıymetli değerlendirilmiş saatler...
Yani, Semih'in sadece forvet oynadığı dakikalarda ki; gol, isabetli şut(neredeyse karavana atışı hiç yok) , adam eksiltme, alan açma, güç, pas istasyonu özelliklerini 18 yaşında bir İngiliz takımında yapan bir oyuncuyu kaç paraya alabilirdik ki? Hiç bir şekilde alabilme ihtimalimizin olmadığını net söylerim... Pişman olacağız.
Beşiktaş büyük takım, büyük takımlar büyük futbolcularla büyür, küçük takımlar gibi ayakta durmak için futbolcu satışına odaklanmaktansa kalite seviyemizi yukarı çıkarmaya odaklanmalıyız...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/KartalRecord/status/1817139048105832532

Abou dan bonservis çıkmaz, maaşının yarısını da bize odetirler.
Masu dan bonservis çıkmaz en fazla maaşını öderler.
Muleka maks 3 m euro bonservis alırsak müthiş başarı.

Kadroya bak çay demle, off nasıl kurturulacaz bu takozlardan Allah bize sabır versin.

Çevrimiçi Kartal Ç

Abou dan bonservis çıkmaz, maaşının yarısını da bize odetirler.
Masu dan bonservis çıkmaz en fazla maaşını öderler.
Muleka maks 3 m euro bonservis alırsak müthiş başarı.

Kadroya bak çay demle, off nasıl kurturulacaz bu takozlardan Allah bize sabır versin.

Valla elin kulübü uefadan aldığı cezayı bile oyuncuya talip olan kulübe ödettiriyor. Abunun maaş 3.1 zaten. İsteyen kulüp her kimse hemşerim bunun 3.1 ini öde bana da 1.9 at hadi uğurlar olsun diyebilmeliyiz biz de en kötü. Bize gelirken bonservis ödememiştik temsili 900 bin bile ateşleseler o da olumlu.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2024, 13:52:31 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/haberkartali/status/1816834355467043018?s=46
geçen sene çim yenilenmişti benmi yanlıç hatırlıyorum hatta çimler türkiyede ekilmişti serildikten sonra hibritte çakılmıştı

Çevrimdışı CemMert

Bu emirhan topçu bu kadar iyi futbolcu mu? Emrecan uzunhan gibi olmasın sonu bilmediğim için soruyorum.

Çevrimdışı Necmi

Ben başkanın yerinde olsam asla Semih'i bırakmazdım. Bazen elimizdeki değerlerin kıymetini bilemiyoruz...
Semih'in sol kanat ya da orta saha da destek elemanı olarak oynadığı kayıp saatlerini çıkarırsak eğer geriye kalan zamanlar bence çok kıymetli değerlendirilmiş saatler...
Yani, Semih'in sadece forvet oynadığı dakikalarda ki; gol, isabetli şut(neredeyse karavana atışı hiç yok) , adam eksiltme, alan açma, güç, pas istasyonu özelliklerini 18 yaşında bir İngiliz takımında yapan bir oyuncuyu kaç paraya alabilirdik ki? Hiç bir şekilde alabilme ihtimalimizin olmadığını net söylerim... Pişman olacağız.
Beşiktaş büyük takım, büyük takımlar büyük futbolcularla büyür, küçük takımlar gibi ayakta durmak için futbolcu satışına odaklanmaktansa kalite seviyemizi yukarı çıkarmaya odaklanmalıyız...
bazen çok ezbere konuşuyorsunuz semih gollerinin büyük çoğunluğunu takıma girdiği zaman tehdit olarak görünmediği zamanda attı sonra ciddiye alındı on maç civarı attığı gol 2 ve boşa geçtiğini düşündüğün sol kanatta esas golcü kimliği ortaya çıktı santrafora geçtiği maçların büyük çoğunluğunda stoperler arasında kayboldu semih mevkisiz oyuncu bunu önce anlamak gerekiyor santrafor oynatırsan birçok meziyet yok uzaktan denemiyor kafa hakimiyeti yok gol vuruş tekniği yok nasıl santrafor oynatacaksın tek forvet hiç oynayamaz rahat gol atacağını falanmı sanıyorsunuz artık rakip önlem alacak ve o önlemleri aşacak teknik becerisi yok ts maçında driplink yaptı iki gol attı bir daha yaptırdılarmı izle oynadığı maçları
Ederini bulduğu anda satmak lazım ikinci oğuzhan vakası olur yoksa herkes görüyor sahada kaybolduğunu ama sürekli orda olmuyor burda olmuyor diye mazeret yaratmaya çalışıyor insanlar yaptığı tek şey hızlı olmak ve kaleyi gördüğü anda abanmak birilerine çarpmazsa gol oluyor hiçbir vuruş tekniği yok yada göstermedi şu ana kadar ben aşırı egoist dediğimde herkes tepki veriyorda olacağı söyleyeyim taraftar amatör ama sahadakiler profesyonel hepsi öne çıkmak ister bir kere müsait pozisyonda pas vermez iki kere vermez üçüncüde kendide pas alamaz taraftar alt yapı çocuğu diye farklı gözle bakıyor farklı değerlendiriyor ama sahadaki öyle bakmaz olaya sonrada futbolu sekecek topları kovalamakla geçer
Herkesin hayal dünyasından çıkması lazım bu kafa onu iyi oyuncu yapmaz tersine kaybolup gitmesine sebep olur şu an 11 oyuncusu değil iddamızın olmadığı sezonda denendi kusurları göze batmadı ama teknik ekip biliyor yarışmacı olduğumuz sezonda tarafrarda kaldırmaz bencilliği sorun kendinize geçtiğimiz sezon bir tane önemli maçımız vardı oda kupa finali peki oynadımı yok neden oynamadı sorun kendinize tek önemli maçlar kupa maçlarıydı ve semih yokları oynadı eleme maçı ve rakip gevçıkabilir üstelik sadece 19 dakika kanat oynadı gerisinde hep santrafordu
Bunları söylediğimizde genç düşmanı oluyoruz ama gerçekler ortada önce takımla birlikte oynamayı öğrenecek sonra vuruş teknikletini geliştirecek ondan sonra vasatın üstüne çıkabilir şu anda a klas takımların radarına girmez bir veya iki alt katagori takımların hedefine girer o dillenen rakamları a klas takımlar verir araplarda yatırım transferi yapmaz geliştirip oyuncumu satacaklar kime satacaklar o yüzden olmuşa verirler
20 25 semih için çok iyi bir rakam heleki arkadan musrafa geliyorsa biz 10 12 m ye kadroyu boşaltıyoruz o sıcak para o kadar cazipki bazen paranın somut olmayan değeri somut değerinden fazladır bir oyuncu verir takımın geleceğini kurtarırsın

Çevrimdışı Necmi

Bu emirhan topçu bu kadar iyi futbolcu mu? Emrecan uzunhan gibi olmasın sonu bilmediğim için soruyorum.
anadoludan aldığın her genç oyuncu için risk vardır biz şifosu tümeri  ilhanı feyyazı metini bu risklere girerek kazandık tabi kaybettiğimiz bir sürü vakkada var işin riski oyuncu değil taraftarda olgunlaşmasını bekleyecek sabır yok o saydığım isimletin hiç biri bugün olsa ortaya çıkmazdı kaybolup giderdi

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih gibi bir cevheri Ajax, Benfica, Dortmund, Anderlecht yakalamis olsa toy gormeyi, yedege atmayi, sol aciga atmayi vs gectim, adamlar Semih’in etrafina takim kurardi. Cift forvet oynatacak bir hoca getirip yanina onu besleyecek bir forvetle dibine kadar parlatirdi. Lokal basari saglamis Turk yeteneklerin tavani 20 milyon euro, ama Sampiyonlar Liginde parlamis oyuncunun tavani yok. Seneye Sampiyonlar Liginde parlatip 35-40’a okuturlardi rahatlikla. Cenk’i o yasta 26 milyon euro’ya satmis biz ondan cok daha genc ve daha yetenekli Semih’i de 35’e okutabiliriz. O performansi gosteremese bile 20’ye satarsin. Veya onu yapmasan bile onumuzdeki 10 sene sana garanti 20+ gol atacak, yabanci kontenjani yemeyecek ve altyapi kontenjanindan liste’ye girecek bir cevherin var.

Zannediyorlar ki Semih’ten 25 milyon euro gelecek de o para bizi kurtaracak.
O para’nin 10 milyon euro’su su an yedek konumuna soktugumuz Muci’yle (...) gitti bile. Hadi onun parasi cikacak diyelim, henuz erken konusmak icin.
Bu sene ve gelecek sene Rafa Silva ve Immobile’ye toplamda odeyecegimiz 24 milyon euro (...) kesin olarak gitti. 2 sene sonra asla satamayacagin, degeri 0 olacak 2 oyuncu. Muhtemelen kadro’nun durumuna bakilirsa bu 2 oyuncu sportif basari da getiremeyecek. Planlamaya bak. 2 sene sonra elinde futbolcu da yok, butce de yok, muhtesem. Ondan sonra niye bu kadar para harcamaya ragmen takimlarimiz iyi futbol oynamiyor, niye Avrup’da 5-10 milyon euro butceli takimlar gelip bizi gule oynaya eliyor diye dusunup dururuz.

Çevrimiçi mayguntr

Altyapindan cikmis, buyuk ihtimal dusuk maas alan, kendini gostermek isteyen oyuncunu niye dogru duzgun verim almadan yollamak isteyesin ki. Hedef 2026 dunya kupasi sonrasi satis olmali. Bu sene avrupada bi yerlere gidebilsek 30 bantlarini gorur, dunya kupasinda milli takimin da tam bir parcasi olabilirse 40-50leri cok rahat gorebilir. iki uc senede 20-30 milyon daha fazla kazanabilecekken niye 18-19a satalim.

Çevrimiçi gokhans

Altyapindan cikmis, buyuk ihtimal dusuk maas alan, kendini gostermek isteyen oyuncunu niye dogru duzgun verim almadan yollamak isteyesin ki. Hedef 2026 dunya kupasi sonrasi satis olmali. Bu sene avrupada bi yerlere gidebilsek 30 bantlarini gorur, dunya kupasinda milli takimin da tam bir parcasi olabilirse 40-50leri cok rahat gorebilir. iki uc senede 20-30 milyon daha fazla kazanabilecekken niye 18-19a satalim.
garantisi yok!! Abdulkadir ömür, oğuzhan, uğurcan örnekleri ortada.. değerini bulanı satki, eksiklerini kapat. Stoperini, beklerini alırsın gelen paraya. Semih’e de yazık aston villa’da öğrenecekleri ve tecrube onu dahada ileri taşıyacaktır. En iyi seçenek %25 civarı pay ile satmak. Alttan mustafa’da gelio zaten..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bu ligden türk pasaportlu herhangi bir oyuncuya 50 vermezler, arda'ya bile rica minnet zar zor 20+10 verildi

ek olarak iki üç seneye yollamazsak zaten kendince mızmızlanmaya başlar, ts bu saçma inadı yüzünden milyonlardan oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Necmi abi mesajını alintilamadim ama Semihe gol vuruş tekniği yok dedikten sonrasını okumaya gerek yok. Çocuk kale ezberi en yuksek ve ayağının neresiyle vuracagini bilen  en iyi Türk oyuncu.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi mesajını alintilamadim ama Semihe gol vuruş tekniği yok dedikten sonrasını okumaya gerek yok. Çocuk kale ezberi en yuksek ve ayağının neresiyle vuracagini bilen  en iyi Türk oyuncu.
izle dostum algıları kafandan temizle sonra izle attığı golleri
Ben bunu semihi yermek için söylemiyorum bu taraftar alt yapıdan çıkan her oyuncuyu yedi bitirdi bu tavırlarıyla halamı ders alamadık çocukta yetenek var bunu inkar etmiyorum ama bu kadar şişirilip yürü denirse herşeyi körelecektir ama eleştirirsen bu sefer kendini zorlar bazı şeyler için biz onlarca çok üstün yetenekli oyuncu kaybettik taraftar gazlaması yüzünden mamiyi hatırlıyormusun nerde şimdi
Bırakın artık bu huyu beşiktaş alt yapısından çıkan herkes dünya yıldızı taraftara göre ama sonra ikinci ligde bile takım bulamıyorlar kendilerine isimletini hatırlıyormusun birinin iyi yetişmesini istiyorsan kusurlarını söyleyebileceksin yapmazsan semihide bir kenara bırakır arkadan geleni öğütmeye başlarız ben şimdiden bir sene sonra semih için söylenecek lafları biliyorum semihin taraftar gözündeki yeri mustafanın atacağı bir kaç gole bakar ben çok öğütülen oyuncu gördüm ne olursa olsun birşeyi fazla şişirirsen patlar havasını düşük tutarsanda verim düşer herşeyin kararında olması gerekir

Çevrimdışı Necmi

ha gol vuruş tekniği farklı kale ezberi farklı birşey immobile nin gollerine bakıyorum her tür gol vuruşunu yapıyor semihe bakıyorum tek tip bu arada benim favorim mustafa çok erken a takıma aldık çok iyi oldu başka oyuncu olsa dememde mustafa fizik olarak çok iyi ve rafa immobile gibi oyunculardan çok şey öğrenir

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/haberkartali/status/1817200421632405958?s=46

Kartal olan tarafta BEŞİKTAŞ yazan taraf gibi olsa daha şık olur gibi sanki karşılıklı TÜPRAŞ ile BEŞİKTAŞ
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2024, 17:15:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/haberkartali/status/1817200421632405958?s=46

Kartal olan tarafta BEŞİKTAŞ yazan taraf gibi olsa daha şık olur gibi sanki karşılıklı TÜPRAŞ ile BEŞİKTAŞ
karşı tarafa da beşiktaş yazsalardı keşke

neyse böyle de iyi sadece TÜPRAŞ yazmasından iyidir
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/haberkartali/status/1817150482789322913?s=46

Deplasman trübünü tarafındaki boşluklar kapanmayacak.Ben deplasman trübününde ses duvar vs. bir düzenleme bekliyorum.Bakalım beklentim gerçekleşecek mi!🤔
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2024, 17:26:58 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/haberkartali/status/1817150482789322913?s=46

Bu sistem faydalı olursa çatı ile trübün arasına yaptıkları perdelere BEŞİKTAŞ ile ilgili grafiti çalışması gibi bir şeyler çok şık olur.Bu perdeler sadece maç oynanacağı gün kapanacak.En başından beri olması gereken buydu.
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: