2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102128 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

müthiş bir rüzgara kapılmış herkes
sol stoperde sol stoper
yahu elimizde gırla stoper var
colley talha necip emirhan amartey montero…
yapmayın allasen
tek bir pozisyondan maç kaybetmeyiz
ne yangın yaptınız
bu takımın ilk ihtiyacı bir sağ kanat forvet sonra bekler
bizim stoper tandemimiz hangi dönem kusursuz oldu ki
yaldır yaldır atak mı yiyeceğiz diye bekleniyor
kesinlikle kanat ve bek şart yoksa Rashica uçacak mı?🤔🤔🤔

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sol stoperde sol stoper
yapmayın allasen
ne yangın yaptınız

Sol stopere mesela ben inanılmaz bi adam beklemiyorum ( Emirhan Topçu da olur), Colley oynamasın yeter.  Herkes gibi 6 tane 11 e adam lazımda demiyorum.

Biz daha çöpleri takımdan gönderememişken svenson ve Masuaku yerine de ısrarla eksik adam alınsın demek mantıklı gelmiyor bana.

Svenson veya masuakudan çıkabilirsen sağlam bek oyuncusu ve sağ ön oyuncusu lazım bence. Ama herkesin unuttuğu bir şey var herkes kafasındaki şablona göre oyuncu talep ediyor fakat orda talep edecek kişi GVB. mesela hoca tempo ve baskı oyunu sevdiği için bizim aksimize  Rachica ve Gedson dan memnun olabilir,

Biz Gedson dan son pas ve skor katkısı istiyoruz ama  hoca eğer çift forvet sistemi ile çıkacaksa veya Rafa silva - Semih - İmmobile - Rachica 4 'lü hat ile çıkacaksa arkada orayı süpürecek ikili mücadelelerde ayakta kalacak Gedson u tabiki ister, veya Rachica gibi dinamik enerjik pres gücü yüksek kanat oyuncusunu tabiki ister. Herkesin fikri var ama önemli olan hocanın ne düşündüğü.

Burda sisteme uymayan tek oyuncu colley, adam hem savruk yerini kaybediyor, hem kereste gibi ayakları var, baskı yediği anda sahaya bırakıyor. ( 1 teneke)
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2024, 08:48:44 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rachica yı geçen sene takımın içinde olduğu buhran aşağı çektiğini düşünüyorum adamın beke destek olmaktan bi tarafları çatladı, kafasını bir türlü hücuma veremedi Onur bulut' un oynadığı bek pozisyonunda ne kadar verimli olabilirdi bu oyuncu. Ben de daha iyisini isterim ama elimizde bu kadar kontrat olan bir sezonda çok mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Al - Musrati

Muçi                                 Gedson

RafaSilva

İmmobile                             Semih

Bu dizilişte ihtimal olabilir  Muçi serbest 8 gibi ortasahaya destek verecek RafaSilva ile beraberde ileriye destek verecek o enerjiye sahip bir oyuncu özellikle iç saha maçlarında çok rahat bu sistem işler.  Enseyi çok karartmaya gerek yok..

Gs nin geçen sene hakem ittirmesi olmasa o kadar puan toplama şansı yoktu neredeyse aynı kadro devam ediyorlar.

Fenerbahçe 2 yıllık istikrarı ile gerçekten güzel kadro kurdular ve hocalarıda kazanmayı bilen birisi ona diyecek birşeyim yok. Uzun zaman sonra ilk kez istikrarlı ve çok planlı gidiyorlar.

Bizim bu sene olabildiğince yarışın içinde kalıp avrupa serüveninde iş yapmamız lazım. Bu sene güzel bir yapı ve birliktelik oluşturduktan sonra zaten seneye bir sürü çöpten otomatik kurtulacağız ve bir sonraki sene için nokta ve güçlü hamleler ile iddaa lı konuma geleceğiz.

Çevrimiçi gokhans

Al - Musrati

RafaSilva

Bu dizilişte ihtimal olabilir  Muçi serbest 8 gibi ortasahaya destek verecek RafaSilva ile beraberde ileriye destek verecek o enerjiye sahip bir oyuncu özellikle iç saha maçlarında çok rahat bu sistem işler.  Enseyi çok karartmaya gerek yok..

Gs nin geçen sene hakem ittirmesi olmasa o kadar puan toplama şansı yoktu neredeyse aynı kadro devam ediyorlar.

Fenerbahçe 2 yıllık istikrarı ile gerçekten güzel kadro kurdular ve hocalarıda kazanmayı bilen birisi ona diyecek birşeyim yok. Uzun zaman sonra ilk kez istikrarlı ve çok planlı gidiyorlar.

Bizim bu sene olabildiğince yarışın içinde kalıp avrupa serüveninde iş yapmamız lazım. Bu sene güzel bir yapı ve birliktelik oluşturduktan sonra zaten seneye bir sürü çöpten otomatik kurtulacağız ve bir sonraki sene için nokta ve güçlü hamleler ile iddaa lı konuma geleceğiz.
Muçi yerine iyi bir box to box gelse gedson ile beraber kaldırır orayı ama hem gedson hem muçi'yi göbekte oynatırsak büyük sıkıntı olur. Gedson hücumda, muci savunmada defoları olan bir adam. Pas oyununa 2side uygun değil. 2 yarımdan  2 çıkarmaya çalışıyoruz. sanırım hoca, muci'yi kanat ve rafa alternatifi olarak düşünüyor. Gedson ise musrati-rafa gibi zeki ve pasör adamlarla yanınada muci değil 8e daha uygun biri ile defoları kapanır diye düşünüyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Muçi yerine iyi bir box to box gelse gedson ile beraber kaldırır orayı ama hem gedson hem muçi'yi göbekte oynatırsak büyük sıkıntı olur. Gedson hücumda, muci savunmada defoları olan bir adam. Pas oyununa 2side uygun değil. 2 yarımdan  2 çıkarmaya çalışıyoruz. sanırım hoca, muci'yi kanat ve rafa alternatifi olarak düşünüyor. Gedson ise musrati-rafa gibi zeki ve pasör adamlarla yanınada muci değil 8e daha uygun biri ile defoları kapanır diye düşünüyorum.

Biz geçen sezon ileride hiç bir varlık gösteremediğimiz için bu Gedson un üzerinde yük fazlaydı topu 6 numaradan al 9 a kadar git sürekli bi dribbling. ne sağda ne solda ne önde topu vereceği adamlar yoktu geçen sezon resmen hem iyi topçuları hem de taraftarı bozdu geçen sezon performans verecek adamlar bile veremedi, Musrati gibi çok beğendiğim adam bile resmen Amartey gibi göründüğü maçlar oldu. :)

Mesela 22/23 sezonu 2. yarısında ki Gedson çok iyiydi hafif soldan içeriye doğru kıvrılan Redmond ve Form tutmuş Aboubakar arkasında Salih ve hacıahmetovic falan başka bir şey çıkmıştı ortaya.

Çevrimiçi gokhans

Biz geçen sezon ileride hiç bir varlık gösteremediğimiz için bu Gedson un üzerinde yük fazlaydı topu 6 numaradan al 9 a kadar git sürekli bi dribbling. ne sağda ne solda ne önde topu vereceği adamlar yoktu geçen sezon resmen hem iyi topçuları hem de taraftarı bozdu geçen sezon performans verecek adamlar bile veremedi, Musrati gibi çok beğendiğim adam bile resmen Amartey gibi göründüğü maçlar oldu. :)

Mesela 22/23 sezonu 2. yarısında ki Gedson çok iyiydi hafif soldan içeriye doğru kıvrılan Redmond ve Form tutmuş Aboubakar arkasında Salih ve hacıahmetovic falan başka bir şey çıkmıştı ortaya.
Hacı bencede elimizdeki en dengeli orta saha. Bir an önce iyileşsede hocayada kadro genişliği sağlasa..İlk geldiğinde harikaydı, gs maçındaki pres-top kapma-dripling ve golü hala aklımda..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hacı bencede elimizdeki en dengeli orta saha. Bir an önce iyileşsede hocayada kadro genişliği sağlasa..İlk geldiğinde harikaydı, gs maçındaki pres-top kapma-dripling ve golü hala aklımda..

Hacıahmetovic in tempo yakalaması falan devre arasını bulur beğendiğim oyuncu benimde. Salih mesela defansif verilerde kötü değil ofansif işlerde de var Musrati - Salih olsa nasıl olur bilmiyorum.

Bizim Cumartesi günü oynayacağımız maç Gençlerbirliği ile değil daha üst düzey takımla olması lazımdı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Al - Musrati

RafaSilva

Sen bide o FB yi FB taraftilarinin gözünden gör. Etrafındaki fblileri dinle yada aç forumlarını oku. Komşunun tavuğu bize kaz gözüküyor başka bişey değil. Bı taraftar olarak takıma sahip çıkıp destekledikce karsimizda kimse duramaz net !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

O rasitsayi ben bu sene yeni transfer olarak görüyorum. Lakin bize oynayacağımız maç sayısını düşünürsek iki kanattada oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacımız net var. Ama bu rasitsa bu taeaftari utandıracak !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi kartalizma190399

sol stoperde sol stoper
yapmayın allasen
ne yangın yaptınız

Stoperler topu savunmadan cikaran ilk hat, hucum kaliteni belirleyen zincirin ilk halkasi.
Beklere guven verip hucuma itebilir.
Iyi oyun kurmasiyla, takimi ileriye itmesiyle orta sahayi da rahatlatir, veya aksine zorlar gecen seneki gibi.
Takim boyunu direkt olarak belirler.
Ben 15/16 haric net ve iyi oynayan bir stoper tandemi olmadan sampiyon oldugumuz sezon hatirlamiyorum. Ama vasat beklerle tonla kazanilmiz sampiyonluk var, vasat 8'lerle keza oyle.

Zago-ronaldo-a.yildirim/emre asik tas gibi savunma hattiydi.
Tosic-pepe keza oyle.
Tosic-marcelo ve wellinton-vida kalite anlaminda bir tik asagida olsa da cok uyumlu ve iyi performans veren savunma hattiydi.

Çevrimdışı sefaköykartali

Şu zenitteki stoperi Gedsonu falan verip alalım. Hem benficanın yüzde 50den de kurtulmuş oluruz. Marcelodan beri kaliteli stoper izleyemedik doğru düzgün, Gedsonun yerini kiralıkla falan da doldururuz orada oyuncu opsiyonu daha fazla.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu zenitteki stoperi Gedsonu falan verip alalım. Hem benficanın yüzde 50den de kurtulmuş oluruz. Marcelodan beri kaliteli stoper izleyemedik doğru düzgün, Gedsonun yerini kiralıkla falan da doldururuz orada oyuncu opsiyonu daha fazla.

https://x.com/HaberKartali/status/1816555767685681236
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Jota olur umarım

İmobille
Jota-Rafa-Rachica
Gedson-Musrati
Masuaku-Pau-Tayyip-Svensson
Mert

Jota gelirse eldekilerle böyle 11 olur sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Taliscanın futbolu bıraktığı gün bir yetimi doyuracağım. Bu garebet heriften kurtulamadık gitti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İmobille
Jota-Rafa-Rachica
Gedson-Musrati
Masuaku-Pau-Tayyip-Svensson
Mert

Jota gelirse eldekilerle böyle 11 olur sanırım.

Semih i naptık ya :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu Taliscanın futbolu bıraktığı gün bir yetimi doyuracağım. Bu garebet heriften kurtulamadık gitti.

Bende Talisca yı çok severdim ama kabak tadı verdi ya, yaşlanmıyorda adam daha 30 yaşına yeni gelmiş kontrat bitene kadar yazarlar, sonra da gelir buraya emekli ikramiyesi için trabzonspor a gelir muhtemelen :)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

35 artı bonuslarla okuttum onu :)

Çok iyi para :) Zaten semih muçi 50 milyon paket olsa çok güzel takım kurulur, belki (...) kurtulup seneye öyle bir senaryo güzel olur gibi.

Çevrimiçi pinehitman

Bir süredir sadece okuyordum, bazı arkadaşlarım - abilerimin söylediği gibi bu kadar karalar bağlamaya gerek yok bence. Rashica ve gedson (ki gedson noktasında ben de tam istenilen adam olduğunu düşünmüyorum) al yanaklı sarışında gayet güzel performans sergilemiş, düzgün bir takımda neler yapabileceklerini göstermişlerdi bence. Rashica sol kanat olarak değerlendirirsek eğer bize bir sağ kanat, bir sol stoper ve bek olarak önce hangisinden kurtulursak onun yerine bir bek lazım. Tabii Svensson - Masuaku ikilisinden direkt kurtulabilirsek iki bek de olabilir ama halihazırda birbirine uyum sağlarsa bir stoperle bile takım bu ligi kafaya zorlar sanki.

Çevrimiçi pinehitman

İlaveten şunu da söyleyeyim, ne kadar değişim olursa takım kimyası o kadar değişecek. Süper lig sonuçta burası öyle serie a, la liga gibi düşünmemek lazım. Bir stopere bile sürpriz denmeyecek bir şampiyonluk ihtimali var bana kalırsa. Bu arada gitmesi gerekenler noktasında ben de umutsuz kalmaya başladım, amerikalı mıydı hatırlamıyorum menajer abimiz pek bir numara çekemedi şu ana kadar.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: