müthiş bir rüzgara kapılmış herkes
sol stoperde sol stoper
yahu elimizde gırla stoper var
colley talha necip emirhan amartey montero…
yapmayın allasen
tek bir pozisyondan maç kaybetmeyiz
ne yangın yaptınız
bu takımın ilk ihtiyacı bir sağ kanat forvet sonra bekler
bizim stoper tandemimiz hangi dönem kusursuz oldu ki
yaldır yaldır atak mı yiyeceğiz diye bekleniyor
Sol stopere mesela ben inanılmaz bi adam beklemiyorum ( Emirhan Topçu da olur), Colley oynamasın yeter. Herkes gibi 6 tane 11 e adam lazımda demiyorum.
Biz daha çöpleri takımdan gönderememişken svenson ve Masuaku yerine de ısrarla eksik adam alınsın demek mantıklı gelmiyor bana.
Svenson veya masuakudan çıkabilirsen sağlam bek oyuncusu ve sağ ön oyuncusu lazım bence. Ama herkesin unuttuğu bir şey var herkes kafasındaki şablona göre oyuncu talep ediyor fakat orda talep edecek kişi GVB. mesela hoca tempo ve baskı oyunu sevdiği için bizim aksimize Rachica ve Gedson dan memnun olabilir,
Biz Gedson dan son pas ve skor katkısı istiyoruz ama hoca eğer çift forvet sistemi ile çıkacaksa veya Rafa silva - Semih - İmmobile - Rachica 4 'lü hat ile çıkacaksa arkada orayı süpürecek ikili mücadelelerde ayakta kalacak Gedson u tabiki ister, veya Rachica gibi dinamik enerjik pres gücü yüksek kanat oyuncusunu tabiki ister. Herkesin fikri var ama önemli olan hocanın ne düşündüğü.
Burda sisteme uymayan tek oyuncu colley, adam hem savruk yerini kaybediyor, hem kereste gibi ayakları var, baskı yediği anda sahaya bırakıyor. ( 1 teneke)