Bu yonetim de eski yonetimi aratmiyor 3 transfer yapip kampa tam kadro geldik dedi ilk defa kulliyen yalan.
Kadro muhendisligi cok kotu. Takima halen net 4-5 adam gerekiyor yedeklere girmiyorum bile.
Masuakuya guvenip yola cikilmaz surekli sakatlniyor arkasinda bekleyen sol bek oyuncumuz alt yapi oyuncusu ve yetersiz.Orjin sol kanat yok.Rasitsayi yedek birakacak onune adam alinmasi gerekiyordu rasitsa 1.adam oldu arkasina can keles alindi yetersiz bana gore.
Kadroya ilk 11e halen sol stoper sol bek sol kanat gerekiyor.Ve yedekleri guclendirmek gerekiyor.
gs ve fb ile yarisacak durumda degiliz hatta ts bile ustumuzde.Rafa silva immobile almakla is bitmedi bir sezon daha heba olacak.
Rafa Silva ve Immobile’ye 12 milyon euro maas gomuyorsan yarismaci olmama ihtimalin yok. Hadi Muci ve Musrati uzun vadeli yatirim eyvallah, ama Rafa ve Immobile zaten 2 sezonluk topcu. Onlara o maasi gomuyorsan gerisini getirmelisin. Getiremeyeceksen zaten hic bu toplara girmeyecektin. Para’yi sokacaga atmak yerine bu sene’yi gecis yili olarak gorup anlatip scout transferi yaparak hazirlik yili olarak gorecektin, anlatacaktin. Bu ayip da degil, bizi kucultmez de, ama yonetim kendine yediremedi, taraftardan da korktu.
Taraftara bakmamak lazim, taraftar zaten para’yi da dusunmez, limitleri de dusunmez, sadece ister, sinirsiz ister. Isteklerini de mantik suzgecinden asla gecirmez. Bu kontratlardan cikip+o kadar kaliteli yabanci transferi yapip+ yerli kadrosunu da duzeltecek transferleri yapip 1 transfer donemi icerisinde yarismaci olamayacagimizi anlamak o kadar zor degil, ama taraftar bunu bile mantiken idrak edemeyecek durumda. Bu sene Rafa Silva ve Immobile’ye 12 milyon euro maas odeyecegiz. Bu parayla 3 tane 4 milyon euro bonservis 1 milyon euro maasli yatirim transferi yapardan, sadece bu sene degil gelecek sene ve ondan sonraki sene isine yarayacak oyuncular birakirdin. Bilerek yuksek bonservis soyledim biraz, iyi bir scouting’in varsa cok daha dusuk paralara da oyuncu bulabilirsin. Boey, Marcao, Ferdi Kadioglu, Oguzhan Ozyakup, Olcay Sahan, Marcelo nasil maliyetlerle geldi biliyorsun.