2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103739 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Ne kadar karaktersiz topçu varsa önceki yönetim ve hoca doldurmuş takıma bunları yönetim Friedel falan gönderemez maalesef takımda durup hem takımı hem planlamayı bozup üstüne maaş alacaklarına hepsinin parasını ödeyip yollamak lazım yapacak bir şey yok
parasını ödedikten sonra neden yolluyorsun lisans çıkartmazsın olur biter paralarınıda zamanı geldikçe alırlar hiç olmazsa çift kazanç elde ettirmemiş olursun bir sene otursunlarda seneye takım bulabilirlermi görelim
zaten istedikleri paralarını alıp gitmek

Çevrimdışı Necmi

Bu yonetim de eski yonetimi aratmiyor 3 transfer yapip kampa tam kadro geldik dedi ilk defa kulliyen yalan.

Kadro muhendisligi cok kotu. Takima halen net 4-5 adam gerekiyor yedeklere girmiyorum bile.

Masuakuya guvenip yola cikilmaz surekli sakatlniyor arkasinda bekleyen sol bek oyuncumuz alt yapi oyuncusu ve yetersiz.Orjin sol kanat yok.Rasitsayi yedek birakacak onune adam alinmasi gerekiyordu rasitsa 1.adam oldu arkasina can keles alindi yetersiz bana gore.

Kadroya ilk 11e halen sol stoper sol bek  sol kanat gerekiyor.Ve yedekleri guclendirmek gerekiyor.

gs ve fb ile yarisacak durumda degiliz hatta ts bile ustumuzde.Rafa silva immobile almakla is bitmedi bir sezon daha heba olacak.
transferlerin daha tamamlanmamış olmasının kadro mühendisliği ile ne alakası varda kötü oluyor 10 numaraya ihtiyaç vardı kötü bir on mu aldık yada ilgisi olmayan bir oyuncumu aldık forvete ihtiyacımız vardı biz gidip yerine bekmi aldık stopere ihtiyacımız vardı stoper olmayan bir oyuncumu aldık 6 numaraya ihtiyaç vardı tutup portekizin en iyi altı numarasını aldılar ben burda kötü bir kadro mühendisliği görmüyorum önceki yönetime benzetmek ayıpdır alınan oyuncular geçen sene takımlarında oynayan hiç bir sakatlığı bulunmayan taş gibi oyuncu bundan sonrası hocaya kalmış kadro mühendisliğinin neresi kötü
adamlar transferide bitirdik demiyordaha bekleyin daha iyileri gelecek diyor evet takımın iskeletini kampa yetiştirdiler iskelet diyorlar takımın tamamı demiyorlar göreceğiz bakalım kiminle yarışıyoruz hakemler tarafından korunmayan gs ile fb nasıl performans gösterecek yeni tff başkanı hakkında herşey denebilir ama asla renklilere sempati duyduğu söylenemez hele fenerden nefret ediyor adam
yarışamayız dediğiniz fener sezonu sıfır başarıyla bitirdi elde birşey yok bizim bir kupamız var biz ölü halimizle kupa aldık biraz ayaklandığımızda görürsün neler yapacağımızı

Çevrimdışı Necmi

Eleştirileceğim belki ama bence olumlu haber. Mustafa var arkadan gelen, Semihi bizde nereye koysam olmuyor.
çünkü semihin mevkisi yok söylediğimiz zaman genç düşmanı oluyorduk ama burda kimse bir yere koyamadı o yüzden çift forvet oynayalım diyor 18 yaşında bir çocuk için sistem belirleyeceğiz semih kalırsa forma şansı bulamaz en iyisi imkan varsa satılması
Mustafa gerçek bir santrafor tek koy oynar çift koy oynar alt yapıda gelişsin diye kanatta oynattılar bayağı ne kadar iyi bilmiyorum ama semihden iyi oynar
baskı kurup gol atamadığın sıkışan maçlarda savunmadan bir eksiltip semih sürersin sahaya orda denge bozar atar attırır anca o işe yarar bekte yer açmazlarsa raşitsa direk alır formayı sol açıkta sağada kesin transfer yaparız raşitsanın yedeğide muçi olur immobile nin yedeği olarakta mustafayı tutacaklar

Çevrimdışı Necmi

İlk maçı olduğu için can keleşi kötü bulmadım.demir ege çok iyiydi.tayyip ve e.uzunhan her türlü bu takımda oynar veya oynamalı.geçen sene Tayyip döndükten sonra banko oynamalıydı biz ne yaptık necip oynattık.hasiç te yedek olarak kalmalı bazen baskı kurup delemesipimşz maçlarda şut tehtidi ile ile yarar.muçi de uzun zaman sonra ilk defa umut verici oynadı da işte rakip te bandırma.zaten rakibi düşününce kişse iyi oynamadı desek yeridir aslında.
ben demiregeyi geçen maçtada çok beğendim bu sene geçen senenin üstüne koymuş yeterlimi değil daha çok çalışması lazım ama gözden çıkarılacak bir oyuncuda değil zaten bekleyelim çocuk sakatlıktan döndü demişdim yavaş yavaş eski formatına geliyor  en çok sevdiğim şey yanlış yapmış ama durmamış çalışmış çocuk doğru çalışmamış bence ama çalışıp açıklarını kapatması bile birşey çok çelimsizdi şimdi taşı sıkar suyunu çıkarır bakalım o kaslar futboluna ne yapacak göreceğiz
alt yapıdan çok fazla oyuncu var kadroda biraz elemek lazım bu kadar oyuncu şans bulamaz gerilerler ya oynayacakları yere kiralanmalı yada bir çözüm bulunmalı

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/TimEaglee/status/1815363611146997790

aynı hesap blas, emre mor, zeki çelik diyor

sallamadır ama olsun azıcık muhabbet dönsün
canı aldıktan sonra birde emre mor alırlarmı sence millet haber yokluğunda sallıyor
biri salladımı zaten yokluktan herkes yapışıyor habere

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadar süründüren ve herkesin istediği adamlar genelde patlar.

Hiç hermoso taraftarı değilim ben. Teixeira olayına dönecek bence. Herkesin olup bittigi ama patates olan topçu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende aynı fikirdeyim

Çevrimiçi kartalizma190399

"Adam olacak çocuk" oynadığı bir kaç maçta Semih Kılıçsoy gibi Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi kendini bir kaç maçta belli ediyor.Demir Ege ve Emrecan Terzi'nin belli bir eşiği atlama umudu bende oynadıkları her maç sonu azalıyor.

“Adam”la kastin ilk 11 oyuncusu olup cift rakamli bonservisle gitmekse haklisin. Ama her altyapidan cikan bir Nihat, Sergen olacak diye birsey yok.
Emrecan Umut Meras kadar yedeklik yapsin, senede 10 mac idare edecek sekilde solbeki yedeklesin ve bizi bir Umut Meras parasindan/maasindan kurtarsin benim icin yeterli. Demir Ege icin de aynisi gecerli. Bak bu oyunculardan daha iyi oldugu tartisilacak Can Keles gibi oyuncular icin 3 milyon euro bonservis bayiliyorsun, cok mu iyi birsey?

2,5 milyon euro verildiği söylenen Can Keleş transferiyle maalesef kadro mühendisliğinde hata yaptık.Bizim sağ ön yabancı oyuncusu transfer etmek planlarımız içinde.Şu an için sol tarafı Semih-Muçi gibi sağ önüde yapılması planlanan  transfer-Rashica olarak düşünürsek bu dar zamanda Can Keleş'e 2,5 milyon euro vermek kadro mühendisliği hatasıdır.Bu transferi bir tek Rashica satılırsa olumlu görebilirim.Rashica satılmayacaksa Can Keleş'e vereceğin paraya biraz daha ekleyip Kasımpaşa'nın  18 yaşındaki sol stoper-sol bek oynayan oyuncusu Yasin Özcan'ı bitirmeliydik.Emirhan Topçu'yu bitirdik diye düşündüğüm için onu bu denkleme katmıyorum.

Bence ikisi de panik transferi ve gereksiz. Ilk 11 icin yetersizler, rotasyon oyuncusu olarak da Mustafa, Semih, Talha, Necip varken gereksizler. Ha, 18-19 yasinda olurlar ve gelisime aciktirlar veya cok ucuza/bonservissiz bitirebilirsin, eyvallah. O zaman yine bir nebze anlami olurdu. Ama Kasimpasa’da bile cok iyi performans gosterememis ve kadro’da net ihtiyacimiz olmayacak bir oyuncu’ya 2.75 milyon euro bonservis odemek para’yi cope atmak demek. Emirhan da farksiz olur. Bu ikisine harcayacagimiz para’yi yabanci transferinde veya cikmak istedigimiz oyunculardan cikmak icin kullanirdik daha iyi. Veya Masuaku’dan cikabileceksen Ridvan’i bonservisiyle getirmek icin kullanmak bile cok daha mantikli.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2024, 08:44:42 kartalizma190399 ]

Ne kadar karaktersiz topçu varsa önceki yönetim ve hoca doldurmuş takıma bunları yönetim Friedel falan gönderemez maalesef takımda durup hem takımı hem planlamayı bozup üstüne maaş alacaklarına hepsinin parasını ödeyip yollamak lazım yapacak bir şey yok

Karaktersizlikle uzaktan yakindan alakasi yok. Bu oyuncular o kontratlari yonetimin basina silah dayayarak yapmadi, Besiktas kulubuyle karsilikli olarak yapti. Mevcut yonetim gelirken de bu kontratlari biliyordu, bilerek geldi. Ve o gun bu kontratlar imzalanirken de taraftar su an gosterdigi tepkinin ceyregini bile gostermemisti, herkes gayet memnundu tek tuk elestirenler haric. Gecen seneki transfer doneminin basligina giderek yoruma bakabiliriz, o kadar da kotu hafizali degilim ben. Bu transfer donemi de aynisi oluyor, Immobile’nin maasina kac kisi tepki gosterdi? Ben dahil 2 kisi saydim. Immobile bekleneni vermezse seneye ne olacak zannediyorsun? Immobile muthis karakterli ve hayirsever oldugu icin 5 milyon euro maasi birakip 1 milyon euro’ya Genoa’ya imza falan mi atacak zannediyorsun?

Bu durumdaki kulube geldiysen onun bilincinde davranacaktin ve bu maliyetleri yuklenecektin. GS Tete’yi zararsiz mi satti zannediyorsun? Boyle kontratlardan anca maasinin 80-90%ini karsilayarak cikarsin, cikmaliydik bence. Sen parayi Muci ve Musrati’nin bonservisine gomersen, Immobile ve Rafa Silva’nin maasina gomersen butce kalmaz tabii. En buyuk suclu bu denklemde taraftar. Dusuk/sifir bonservis yuksek maas yuksek yas/form dusuklugu/sakatlik gecmisi kombinasyonunun ne kadar zarar verici oldugunu anlayamadilar, hala anlamiyorlar.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2024, 08:45:56 kartalizma190399 ]

Bu yonetim de eski yonetimi aratmiyor 3 transfer yapip kampa tam kadro geldik dedi ilk defa kulliyen yalan.

Kadro muhendisligi cok kotu. Takima halen net 4-5 adam gerekiyor yedeklere girmiyorum bile.

Masuakuya guvenip yola cikilmaz surekli sakatlniyor arkasinda bekleyen sol bek oyuncumuz alt yapi oyuncusu ve yetersiz.Orjin sol kanat yok.Rasitsayi yedek birakacak onune adam alinmasi gerekiyordu rasitsa 1.adam oldu arkasina can keles alindi yetersiz bana gore.

Kadroya ilk 11e halen sol stoper sol bek  sol kanat gerekiyor.Ve yedekleri guclendirmek gerekiyor.

gs ve fb ile yarisacak durumda degiliz hatta ts bile ustumuzde.Rafa silva immobile almakla is bitmedi bir sezon daha heba olacak.

Rafa Silva ve Immobile’ye 12 milyon euro maas gomuyorsan yarismaci olmama ihtimalin yok. Hadi Muci ve Musrati uzun vadeli yatirim eyvallah, ama Rafa ve Immobile zaten 2 sezonluk topcu. Onlara o maasi gomuyorsan gerisini getirmelisin. Getiremeyeceksen zaten hic bu toplara girmeyecektin. Para’yi sokacaga atmak yerine bu sene’yi gecis yili olarak gorup anlatip scout transferi yaparak hazirlik yili olarak gorecektin, anlatacaktin. Bu ayip da degil, bizi kucultmez de, ama yonetim kendine yediremedi, taraftardan da korktu.
Taraftara bakmamak lazim, taraftar zaten para’yi da dusunmez, limitleri de dusunmez, sadece ister, sinirsiz ister. Isteklerini de mantik suzgecinden asla gecirmez. Bu kontratlardan cikip+o kadar kaliteli yabanci transferi yapip+ yerli kadrosunu da duzeltecek transferleri yapip 1 transfer donemi icerisinde yarismaci olamayacagimizi anlamak o kadar zor degil, ama taraftar bunu bile mantiken idrak edemeyecek durumda. Bu sene Rafa Silva ve Immobile’ye 12 milyon euro maas odeyecegiz. Bu parayla 3 tane 4 milyon euro bonservis 1 milyon euro maasli yatirim transferi yapardan, sadece bu sene degil gelecek sene ve ondan sonraki sene isine yarayacak oyuncular birakirdin. Bilerek yuksek bonservis soyledim biraz, iyi bir scouting’in varsa cok daha dusuk paralara da oyuncu bulabilirsin. Boey, Marcao, Ferdi Kadioglu, Oguzhan Ozyakup, Olcay Sahan, Marcelo nasil maliyetlerle geldi biliyorsun.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2024, 08:48:29 kartalizma190399 ]

Gönderilecek adamlara bütçe ayrılması gerektiğini biliyorduk. O kadar (...) adama o kadar acayip kontratlar verdi ki bu besiktas düşmanları inanılmaz. Ve yine her zamanki gibi kollarını sallayarak gittiler kimse bir hesap soramıyor.

Bazen o kadar çok istiyorum ki alsın bir iş adamı şu kulübü. Nasıl olsa kendi parası olacak 40 kere düşünür harcarken.

Ox için 700k dolar, rebic için 500k euro teklif vermişler adamlara. Biri 2.3 alıyor diğeri 2.5 milyon euro.. Yazık hakkaten yazık günah.

Adamların ederi bu biz 4-5 katı kontrat vermişiz heralde gitmez bunlar. Abu 3.5, amartey 1.9 alıyor şu takımda rezalet.

İki yakaniz bir araya gelmesin lan. Bu kadar bedduaya nasil rahat bir hayat geçireceksiniz dicem de kötüye bisey olmaz (Küfür Yasak)₆.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yonetim suclu da taraftarda suc yok mu? Git gecen senenin transfer donemi topigini oku, taraftarin cogu bu transferlere karsi cikmadi. Tek tek quote ederdim de gerek yok, hepimiz ne yazildigini asagi yukari biliyoruz. Su an yapilan sence farkli mi? Immobile’nin piyasa degeri de 6milyon euro maas degil. Lazio gerizekali mi adamdan kurus para kazanmadan verim saglayacak bir oyuncu’dan bonservis kazanmadan ciksin? Mesela Aboubakar’dan cikmak istiyoruz biz. Arap kulubu gelip 3.5 milyon euro maasini karsilasak ve biz kontrattan para kazanmadan ciksak ne deriz su an? Cok sukur kerizlere iteledik de kurtulduk sonunda bu yuklu kontrattan deriz. Hah, iste Immobile transferinde o saf tam da biz oluyoruz, ama henuz taraftar farkinda degil her zamanki gibi. Umarim Immobile iyi bir performans sergiler de kontratindan cikma gerekliligi duymayiz, ama ederinin 3 kati maas verdigimiz gercegi hala ortada.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Merhaba Arkadaşlar,

Umudum iyice tükeniyor, sorun şu ki yönetim takımı hazır zannediyor.

Bu adamlar gitmiyorsa bunlara insan muamelesi yapmayacaksın, gerçekten iyi şartlarda el bebek gül bebek antrenman yap gitsin olmamalı.

Burada 1 senede bu maaşı alacaklar fakat seneye takım bulamayacaklar bunlar bunun hesabını yapmıyorlar mı ? mesela Aboubakar Arap takımı ile bu yaşında ve form durumu daha kötüye gitmeden 2 milyondan 3 sene kontrat yapsa daha karlı olmaz mı ?

Diğerleri içinde geçerli bu durum.

Yönetim artık bu topçuları yok sayacak veya maaşlarının yarısından çıksam kar diyip hamle yapmak zorunda, En azından Montero,Hasic 2 sinden bari çıksınlar bu kadar hareketsizlik normal değil.

Hacıahmetovic eğer hala hazırlık maçında oynayacak durumda bile değilse rizespor' a gitmeli 1 sezon

En çok transfere ihtiyacımız varken 3 tane adam aldık kaldık. Özellikle Stoper Ve sağ kanat transferi aşırı önemli olmasına rağmen yapmadık süper kupa maçı neyse ama lige yetişmek zorunda.

Hatta tempolu ve skor katkısı veren 8 numara mesela Shaperenko falan arkadaşlar ben normalde bu kadar karamsar davranmam ama vakit daralıyor.

Rachica sağ bek denedi dediler ben öyle bişey hiç görmedim hazırlık maçlarında dahi 10 15 dk bek pozisyonunda kullanmadı, Önde rachica kullanacaksak arkada çok iyi bir bek oyuncusu lazım oyun ve skor katkısı verebilecek.

Masuaku gitmesi durumunda oraya da yine iyi bir bek lazım.

Çok işimiz var çok..
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2024, 08:41:53 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Necmi

Merhaba Arkadaşlar,

Bu adamlar gitmiyorsa bunlara insan muamelesi yapmayacaksın, gerçekten iyi şartlarda el bebek gül bebek antrenman yap gitsin olmamalı.

Burada 1 senede bu maaşı alacaklar fakat seneye takım bulamayacaklar bunlar bunun hesabını yapmıyorlar mı ? mesela Aboubakar Arap takımı ile bu yaşında ve form durumu daha kötüye gitmeden 2 milyondan 3 sene kontrat yapsa daha karlı olmaz mı ?

Yönetim artık bu topçuları yok sayacak veya maaşlarının yarısından çıksam kar diyip hamle yapmak zorunda, En azından Montero,Hasic 2 sinden bari çıksınlar bu kadar hareketsizlik normal değil.

Hacıahmetovic eğer hala hazırlık maçında oynayacak durumda bile değilse rizespor' a gitmeli 1 sezon

En çok transfere ihtiyacımız varken 3 tane adam aldık kaldık. Özellikle Stoper Ve sağ kanat transferi aşırı önemli olmasına rağmen yapmadık süper kupa maçı neyse ama lige yetişmek zorunda.

Hatta tempolu ve skor katkısı veren 8 numara mesela Shaperenko falan arkadaşlar ben normalde bu kadar karamsar davranmam ama vakit daralıyor.

Rachica sağ bek denedi dediler ben öyle bişey hiç görmedim hazırlık maçlarında dahi 10 15 dk bek pozisyonunda kullanmadı, Önde rachica kullanacaksak arkada çok iyi bir bek oyuncusu lazım oyun ve skor katkısı verebilecek.

Çok işimiz var çok..
biz transfere şimdi başlamadık ocak ayında başladık aldığımız oyuncu sayısıda 7 musrati muçi swensonda bu senenin kadrosu için yapılmış transfer

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim için hayırlısı süper kupayı kaybetmek olacak anlaşıldı yoksa bunlar transfer yapmayacak kemik kadro falan diyorlarda ilk 11'den 5 adam eksik şu kadroyla zorlasan ocak ayına kadar yarışırız rakiplerinin kadro kaliteleri iyi rotasyonları iyi gidip eksik bölgelerinede taş gibi topçular alıyorlar örnek febe Berge gese Jelert işimiz zor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz transfere şimdi başlamadık ocak ayında başladık aldığımız oyuncu sayısıda 7 musrati muçi swensonda bu senenin kadrosu için yapılmış transfer

Abi doğru diyorsun ama  Muçi şuan yedeğe düştü bence, ayrıca svenson temposu ile ne kadar yeterli bu muallak. Bana sağ bek rachica Önüne kanat oyuncusu almak mantıklı geliyor ama Svenson - rachica kanatı vasat kalabilir, Masuaku yu beğenen birisiyim ama adam güven vermiyor güven verse ben masuaku yu beğeniyorum, ayrıca lig başladıktan sonra Gedson un yerine kreatif adam eksikliğini yaşayacağız gibi geliyor.
Benim için en önemli eksik mi desem fazlalık mı desem bilemedim ama Omar Colley ile maça başlamak kadar takıma zarar veren başka bir şey olamaz bildiğin 2 metrelik kereste.

Çevrimiçi murat

Abi x'de ne yazdıysalar tam tersini yazmışsın. Bazen oraya hiç bakasım gelmiyor.
valla bazen burada da ben başka maç mı izledim dediğim oluyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Merhaba Arkadaşlar,

Çok işimiz var çok..
çok hızlı başlayınca bende çok umutlanmıştım ama resmen motor kapattılar bu kadronun yarışma şansı yok Rashica fan kanat Mulekafan golcü olmaz Masuakuya güven olmaz bunlar kadroda düşünülüyor

Çevrimiçi murat

transferlerin daha tamamlanmamış olmasının kadro mühendisliği ile ne alakası varda kötü oluyor 10 numaraya ihtiyaç vardı kötü bir on mu aldık yada ilgisi olmayan bir oyuncumu aldık forvete ihtiyacımız vardı biz gidip yerine bekmi aldık stopere ihtiyacımız vardı stoper olmayan bir oyuncumu aldık 6 numaraya ihtiyaç vardı tutup portekizin en iyi altı numarasını aldılar ben burda kötü bir kadro mühendisliği görmüyorum önceki yönetime benzetmek ayıpdır alınan oyuncular geçen sene takımlarında oynayan hiç bir sakatlığı bulunmayan taş gibi oyuncu bundan sonrası hocaya kalmış kadro mühendisliğinin neresi kötü
adamlar transferide bitirdik demiyordaha bekleyin daha iyileri gelecek diyor evet takımın iskeletini kampa yetiştirdiler iskelet diyorlar takımın tamamı demiyorlar göreceğiz bakalım kiminle yarışıyoruz hakemler tarafından korunmayan gs ile fb nasıl performans gösterecek yeni tff başkanı hakkında herşey denebilir ama asla renklilere sempati duyduğu söylenemez hele fenerden nefret ediyor adam
yarışamayız dediğiniz fener sezonu sıfır başarıyla bitirdi elde birşey yok bizim bir kupamız var biz ölü halimizle kupa aldık biraz ayaklandığımızda görürsün neler yapacağımızı
geçen seneki fenerin yerinde olmayı tercih ederdim kupasız ama 99 puan toplayabilmiş.bu kodar ölü toprağı olmazdı üzerimizde.şu takım nereden baksan 55 puan toplayacak takım değil.elimideki mallar da değersizleşti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok karamsar değilim ben sadece kadro çok tamam gibi rahat hareketten rahatsızım, stoper ve sağ kanat oyuncunu al, geri kalan mevkileri çöp gönderdikçe tamamla ama bizde şuan yaprak kımıldamıyor.

Çevrimdışı CemMert

Gitmek istemeyen oyuncular hakkında bir kaç bir şey yazmak istiyorum. Bir iş yerinde biri bana gelip seni istemiyoruz git dese zoruma gider onurum gururum kırılır. Maaş ne kadar yüksek olursa olsun. Üzerine birde bana mobbing uygularlarsa ve herkes tavır alırsa ertesi gün oraya gitmek istemem. Bu süreç 2 yıldır devam ediyor. 2 yıldır adamları göndermeye çalışıyoruz. Milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum. Yönetimin bu konuda biraz zayıf kaldığını düşünüyorum. Yeteri kadar aksiyon almadığını düşünüyorum. Sadece yönetim değil taraftarda aynı. Hala adamı yolda görüp fotoğraf çektirebiliyorsan adam zaten gitmez. O kadar maaş alacak üzerinde hiç bir baskı hissetmeyecek ve sevilecek? Neden gitsin. Hala aboubakara edit yapıyolar diri bir aboubakar diye. Yaptıkları editte aboubakar koşuyo. Anladık enkaz var elimizde fakat biraz sert önlemler alınması gerektiği kanaatindeyim. Her şey kadro dışı bırakmayla olmuyor. 20 milyon euro boşluğa para ödüyoruz yazık günah.

At adamları taraftarın önüne anlat her şeyi açık açık yap basın toplantısı açıkla gerçekleri biraz adamların üzerinde baskı oluşsun. Tayfuru bile gönderemiyoruz. Herkes mutluymuş gitmek istemiyormuş mutsuz olsunlar o zaman olması gereken bu değil mi? Milyonlarca taraftar mutsuz 5-6 tane adam mutlu mutlu geziyo bu denklem bana çok ters geliyo.

Çevrimiçi gokhans

Gitmek istemeyen oyuncular hakkında bir kaç bir şey yazmak istiyorum. Bir iş yerinde biri bana gelip seni istemiyoruz git dese zoruma gider onurum gururum kırılır. Maaş ne kadar yüksek olursa olsun. Üzerine birde bana mobbing uygularlarsa ve herkes tavır alırsa ertesi gün oraya gitmek istemem. Bu süreç 2 yıldır devam ediyor. 2 yıldır adamları göndermeye çalışıyoruz. Milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum. Yönetimin bu konuda biraz zayıf kaldığını düşünüyorum. Yeteri kadar aksiyon almadığını düşünüyorum. Sadece yönetim değil taraftarda aynı. Hala adamı yolda görüp fotoğraf çektirebiliyorsan adam zaten gitmez. O kadar maaş alacak üzerinde hiç bir baskı hissetmeyecek ve sevilecek? Neden gitsin. Hala aboubakara edit yapıyolar diri bir aboubakar diye. Yaptıkları editte aboubakar koşuyo. Anladık enkaz var elimizde fakat biraz sert önlemler alınması gerektiği kanaatindeyim. Her şey kadro dışı bırakmayla olmuyor. 20 milyon euro boşluğa para ödüyoruz yazık günah.

At adamları taraftarın önüne anlat her şeyi açık açık yap basın toplantısı açıkla gerçekleri biraz adamların üzerinde baskı oluşsun. Tayfuru bile gönderemiyoruz. Herkes mutluymuş gitmek istemiyormuş mutsuz olsunlar o zaman olması gereken bu değil mi? Milyonlarca taraftar mutsuz 5-6 tane adam mutlu mutlu geziyo bu denklem bana çok ters geliyo.
Aziz'in Rüştü'yü dövdürdüğü gibi dövdüreceksin mis gibi... Ben böyle bossman yasasınında içine tüküreyim. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra tamamen adamın insafına kalmış oluyorsun.. Adam sakatım ben diyebilir, yada abou gibi yalandan koşar gibi yapıp, toptan kaçarak, saçma sapan şutlar çekerek antimobbing yapabilir, sen ne yapabiliyorsun? hiç bir şey..  İş kanunlarında bile belirli kriterlerde tazminatıszı işten çıkarabiliyor şirketler ve bu dünyanın her yerinde geçerli.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çok karamsar değilim ben sadece kadro çok tamam gibi rahat hareketten rahatsızım, stoper ve sağ kanat oyuncunu al, geri kalan mevkileri çöp gönderdikçe tamamla ama bizde şuan yaprak kımıldamıyor.
Yönetimin bu söylemlerini ben transfer stratejisi olarak düşünmek istiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aziz'in Rüştü'yü dövdürdüğü gibi dövdüreceksin mis gibi... Ben böyle bossman yasasınında içine tüküreyim. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra tamamen adamın insafına kalmış oluyorsun.. Adam sakatım ben diyebilir, yada abou gibi yalandan koşar gibi yapıp, toptan kaçarak, saçma sapan şutlar çekerek antimobbing yapabilir, sen ne yapabiliyorsun? hiç bir şey..  İş kanunlarında bile belirli kriterlerde tazminatıszı işten çıkarabiliyor şirketler ve bu dünyanın her yerinde geçerli.

Aynen öyle gerçekten böyle saçma kanun olmaz, topçuya veriyorsun kontratı mesela Rebic adam futbolu bırakacakmış böyle iş olur mu.

Bu kadar kolay olmamalı bu işler, ya komple genç oluşum kuracaksın bu işlerle uğraşmayacaksın.

Şu kadro komple boşalmadan bizim kaliteli takım kurma şansımız yok gibi. Seneye birçoğunun bitiyor sözleşmesi ama bu sene el kol bağladı resmen.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yönetimin bu söylemlerini ben transfer stratejisi olarak düşünmek istiyorum.

Bu yönetimin öyle bir tarzı var söylediğin ihtimal yüksek olabilir.

BU zamana kadar sadece Paulista transferi dillendi 2 hafta falan sonunda gerçekleşti.

İmmobile bi anda düştü son dk prüz olmasa akşamına gelecekti.

Rafa silva yine 1 günde haberi çıktı akşamına geldi, Muçi ve Al-Musrati de öyle oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Dünyada daha kötülerini yapanlar var Rüştü'yü dövdürme olayı epey nazik kalır onların yanında biz fazla hoşgörülüyüz

Etiketler: