2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108020 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Herkes kendi kafasında tasarladığı gibi oynasın istiyor takım,

Rafa silva son 1 2 senede kanat oynamadı diye hiç bir yere yazmıyorlar Sağ kanat olarak 49 maç  14 gol 20 asist yapmış mesela her tarafta gayet rahat skor üreten ve katkı veren bir oyuncu.

Rafa Silva

İmmobile                 Semih

Yaptığın zaman Kanat oyuncusunu nereye koyacaksın mesela,

4 3 3 olduğunda da

Rafa Silva                     İmmobile                          Semih 

Şeklide olabilir.  ve ya kanada Rachica koyabilirsin, takımın ön saha presi yapabilmesi için.  rafa yine forvet arkası olabilir. 

Bence ön taraf çok hareketli ve değişken bir yapıda olacak gibi görünüyor.

Her şey karışık şuan.
di marianın olduğu kadroda oynamazdı tabi
Kaldıki daha nasıl oynayacağımız bile belli değil herkes kafasındaki dizilime göre oyuncu istiyor hoca ne oynatıra kafa yoran yok herkes çift forvet yazıyor semihe yer açmak için ama iki tanede kanat istiyor 🤔
Acayip bir kavram karmaşası var kimsenin kafasında oturmuş birşey yok isteme krizinde herkes ben hocanın kafasında kanat olduğunu sanmıyorum immobile aldık kadromuzda bu oyuncu en verimli çift forvette oynuyor forveti çiftleyeceksek kanat nasıl olacak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı KartalPencesi

Mutlaka gitmesi gereken yabancılar
1. ABUBAKAR
2. REBIC
3. OX
Bu arkadaşlar eyt den emekli gibi takılıyor bir an önce çıkılması gerekiyor alacaklarına karşılık transferlerine razıyım

Bonservis beklentim olan yabancılar
1. Muci (15 milyon euro)
2. Gedson (%50 si 8 milyon  euro)
3. Masuaku (2 milyon euro)
4. Muleka (5 milyon euro)
5. Onana (4 milyon euro)
6. Amartey (1 milyon euro)
7. Colley (1 milyon euro)
8. Rachica (6 milyon euro)
9. Bahtiyar ( 5 milyon euro)

Fridel de is burda

Svenson hasic montero da bedavaya gider bence

Gayet iyi bi politika ile gecen seneki enkazdan kurtulabiliriz diye umut ediyorum

Bunu yazdığımda beni eleştiren arkadaşa selam olsun takip ediyorum forumu hemen hemen herkes  ben gibi düşünüyor buna sevindim iste

Yazali kac gün oldu bi tanesi gitmez mi abi ya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazali kac gün oldu bi tanesi gitmez mi abi ya

Artık maaşlarının bir kısmını bile ödeyip elden çıkarmak gerekiyor, gittikçe yük olacak bu adamlar, takımla antrenman bile yapmaması gereken oyuncular var.

Çevrimdışı KartalPencesi

Artık maaşlarının bir kısmını bile ödeyip elden çıkarmak gerekiyor, gittikçe yük olacak bu adamlar, takımla antrenman bile yapmaması gereken oyuncular var.

Amartey beyimiz ayni parayı alacağı Arabistan a bile gitmedi eskiden olsa hadi kötü lig dersin simdi neymar lar ronaldolar kimler kimler orda, rebic beyimiz nerde bence bilen bile yok eziyor bizim paraları Hırvatistan da

Anç ne demişti Fikret Orman yönetimi için ``her kuruşun takipçisiyiz hesap soracağız`` birileri asil hesabı Anç yönetiminden sormalı milyon eurolar gitti gitmeye de devam ediyor

Çevrimiçi kartalizma190399

Herkes kendi kafasında tasarladığı gibi oynasın istiyor takım,

Rafa silva son 1 2 senede kanat oynamadı diye hiç bir yere yazmıyorlar Sağ kanat olarak 49 maç  14 gol 20 asist yapmış mesela her tarafta gayet rahat skor üreten ve katkı veren bir oyuncu.

Rafa Silva

İmmobile                 Semih

Yaptığın zaman Kanat oyuncusunu nereye koyacaksın mesela,

4 3 3 olduğunda da

Rafa Silva                     İmmobile                          Semih 

Şeklide olabilir.  ve ya kanada Rachica koyabilirsin, takımın ön saha presi yapabilmesi için.  rafa yine forvet arkası olabilir. 

Bence ön taraf çok hareketli ve değişken bir yapıda olacak gibi görünüyor.

Her şey karışık şuan.

Sag kanatla bence alakasi yok, sen bu adami son 2 seneki performansina gore almadin mi? Senelik 6 milyon euro bayildigin adami tabii ki en verimli oldugu, birincil pozisyonunda oynatirsin. Gecen sene sag kanatta oynadigi mac sayisi 0.
Suradan bakabilirsin: https://www.transfermarkt.nl/rafa/leistungsdaten/spieler/238055/plus/0?saison=2023
Ondan evvelki sene sag kanatta oynadigi mac sayisi tam tamina 1: https://www.transfermarkt.nl/rafa/leistungsdaten/spieler/238055/plus/0?saison=2022

Adam son 2 sene sivrilip su an oldugu oyuncu’ya evrildigi donemde neredeyse 90%-95% ofansif orta saha/forvet arkasi olarak oynamis. Bu adami sag acikta kullanma fikrin varsa hic almayacaktin, gidecektin anam babam orijinal sag acik alacaktin.

Sag acik oynadigi maclara da buradan bakabilirsin: https://www.transfermarkt.nl/rafa/leistungsdatendetails/spieler/238055/saison/ges/pos/12
Tek tuk maclar haric en son 17/18 sezonunda 15 mac sag acikta oynamis.

O zaman yedek 10 numaramiz da Necip olsun. O da altyapidan ilk ciktiginda 15 sene evvel 10 numaraydi.

Benim plansizlikla, ihityaca gore degil de piyasa’ya gore transferle bahsettigim tam olarak bu zaten. Yillik 6 milyon euro maas verdigin adamin hangi pozisyonda oynayacagi tartisma konusu bile olmamali. Bosluk belli olmali ve o boslugu cuk diye doldurmali. Doldurmuyorsa ve tartisma konusu oluyorsa yanlis transfer yapmissin demektir.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 15:44:57 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Amartey beyimiz ayni parayı alacağı Arabistan a bile gitmedi eskiden olsa hadi kötü lig dersin simdi neymar lar ronaldolar kimler kimler orda, rebic beyimiz nerde bence bilen bile yok eziyor bizim paraları Hırvatistan da

Anç ne demişti Fikret Orman yönetimi için ``her kuruşun takipçisiyiz hesap soracağız`` birileri asil hesabı Anç yönetiminden sormalı milyon eurolar gitti gitmeye de devam ediyor

Amartey in yaptığı ahlaksızlık abi, rebic te öyle. Geçen sene 5 hoca değişti kimse forma vermedi demekki rebiç te ne ahlak ne karakter hiç birşey yok.

En azından  Onana yı 2 ye 3 e bakmadan çıkmak lazım.  Montero , Muleka birilenden çıkmak lazım.

Çevrimdışı Ravenman

14 yabancı 14 yerli

Toplam 28 olması iyi.

Eski TFF 26 yapmıştı (12 + 14).

Ben tamamen limitisiz yabancı istiyorum ama neyse (Hollanda ligi gibi).

Birde bu saçma sapan Süper Kupa formatını hemen iptal etseydiler keşken.

Tek maçtan 4 kişilik grup olmuş Süper Kupa (kupa finalistleri + lig birincisi ve ikincisi).

Bizim hakemleri tanıdığımıza göre, penaltı ve kırmızı vererek 4 değişik takımın gruba girmesini dizayn edecekler. Çifte kupa alanına izin vermezler yoksa dörtlü turnova formatı bozulacak.

Çevrimdışı Ravenman

alt yapı diye çıldırıyorsun ya alt yapıdan bihabersin
Cin emre ne ya 16 yaşında çocuk herkesi mustafa gibi gelişmişmi sanıyorsun sahada çiğ çiğ yerler onu daha en az iki yılı var zaten alt yapıdan haberin olsa profesyonel sözleşme inzaladığımız fahri kerem ay derdin beşiktaşın u19 on numarası milli takımında on numarası daha yeni ispanya maçında golü attı bu arada yeri merkez orta saha
Biraz adı duyulmuş bir genç oyuncu oldumu taraftar oynatalım diye yaygara yapıyor sanırsın yıllarca takip etmişler ne oynadığını nasıl oynadığını bile bilmez
Boşa hayal satar dünmü ondan önceki günmü ispanya u19 maçımız oldu orda golü fahri attı kimse o çocuğun şu an beşiktaş kadrosunda olduğunu bilmez bilseler çoktan methiyeler düzüp oynasın diye yaygara kopartmıştı

Haklısın kimse konuşmadı o çocuğu dünyaklas bir gol attı geçen gün lakin Fahri tam bi 10 numara ben sol kanadımızdan bahs ettim.

Oraya milyonları basıp yabancı transferi yerine Yakup Arda'yı ve Cinemreyi oynat tüm sezon. Lamine Jamal ve Nico Williams nasıl oynatıldı milli takımda.

Lamine Jamal veya Musiala Türk olsaydılar 26 yaşına kadar 3 veya 4 maç zor forma bulurlardı. Biz korkak bir milletiz. İllahi 35 yaşına geleksin forma şansı bulmak için.

Çevrimdışı celiker1

14 yabancı 14 yerli kuralı getirirken umarım ilk on birde bilmem kaç tane yerli olmalı gibi bir kuralda getirmezler.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

14 yabancı 14 yerli kuralı getirirken umarım ilk on birde bilmem kaç tane yerli olmalı gibi bir kuralda getirmezler.
Yerli den ziyade şart koyuyorlarsa alt yapı oyuncusu için koysunlar. Yerli şartı anadolu kulüp başkanlarının avuçlarını sıvazlamasından başka işe yaramaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

di marianın olduğu kadroda oynamazdı tabi
Kaldıki daha nasıl oynayacağımız bile belli değil herkes kafasındaki dizilime göre oyuncu istiyor hoca ne oynatıra kafa yoran yok herkes çift forvet yazıyor semihe yer açmak için ama iki tanede kanat istiyor 🤔
Acayip bir kavram karmaşası var kimsenin kafasında oturmuş birşey yok isteme krizinde herkes ben hocanın kafasında kanat olduğunu sanmıyorum immobile aldık kadromuzda bu oyuncu en verimli çift forvette oynuyor forveti çiftleyeceksek kanat nasıl olacak

Hoca’nin kendi bilecegi is. 4-2-3-1’de israr ederse kendisi de biz de kaybederiz.
Cift forvette forvetlerin tamami daha verimli olur, basta Semih. Orta saha oyunculari rahatlar. Musrati’nin agirligi, temposuzlugu daha az goze batar, Gedson yaninda 2 kisi varken daha rahat ve serbest oynar. Rafa Silva da arkasina 3 oyuncu varken daha rahat oynar.
Rashica zaten sag acikta anca yedek olacak, sag beke evrilir ve iyi de olur. Solbekte Masuaku idare edecek, yapacak birsey yok.
Bir stoper, bir ekstra orta sahayla transfer kapanir zaten. Bulabilirsen dinamik solbek.

4-2-3-1’de israr edersek Semih, Muleka, M. Hekimoglu cop olacak. Musrati-Gedson sikinti yasayacak, gecen sene gorduk zaten.
Baba sag acik ve aslinda baba sol acik da lazim. Anca 25 gol 30 asist yapacak 2 oyuncu alirsan birseyler olur, o da zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Haklısın kimse konuşmadı o çocuğu dünyaklas bir gol attı geçen gün lakin Fahri tam bi 10 numara ben sol kanadımızdan bahs ettim.

Oraya milyonları basıp yabancı transferi yerine Yakup Arda'yı ve Cinemreyi oynat tüm sezon. Lamine Jamal ve Nico Williams nasıl oynatıldı milli takımda.

Lamine Jamal veya Musiala Türk olsaydılar 26 yaşına kadar 3 veya 4 maç zor forma bulurlardı. Biz korkak bir milletiz. İllahi 35 yaşına geleksin forma şansı bulmak için.
Avrupa kupasındaki yaş ortalaması en genç milli takımlardan biri olduğumuzu bilmeden işkembeden sallayınca böyle oluyor demekki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Avrupa kupasındaki yaş ortalaması en genç milli takımlardan biri olduğumuzu bilmeden işkembeden sallayınca böyle oluyor demekki.
takımlardan biri değil en genç milli takımdık

Çevrimiçi gokhans

Aston Villa'nın semih için 18milyon euro + alex moreno teklifi bana çok cazip geldi, keşke yönetim olumlu cevap verseydi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

Amartey in yaptığı ahlaksızlık abi, rebic te öyle. Geçen sene 5 hoca değişti kimse forma vermedi demekki rebiç te ne ahlak ne karakter hiç birşey yok.

En azından  Onana yı 2 ye 3 e bakmadan çıkmak lazım.  Montero , Muleka birilenden çıkmak lazım.
onların yaptığı ahlaksızlık değil.zorla mı imzalattık?adamları bize güzelce klitlediler.asıl ahlaksız olanlar o sözleşmeler imzalayanlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Her gördüğü solağın 10 numara olduğunu sanmak Fahriyi ısrarla şıraya ilk yazan benim bu çocuk sağ kanat ve 8 oynuyor  hiç bilmeden sallayınca 10 numara der çıkarsın Aytuğ Batur felan çok sallamıştı Sırp takımına gitti yazmış olmak işin yazıyor altyapıdaki tek maçı izlediyse bende bir şey bilmiyorum
Fahri’nin henüz fiziksel sıkıntıları var
ısrarla yok Demir Ege oynasın  diye yazarlar Şahini görmezler bu çocukta var fizik şansı bu hakediyor ayrıca Sercan’da çok teknik ama fiziği zayıftı en son
tozluğunu Sosa gibi aşağı çekenlerden tozluğunu böyle takan adamlar iyi futbolcu olur Sercanda var o Vibe
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 16:48:28 Talisca1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onların yaptığı ahlaksızlık değil.zorla mı imzalattık?adamları bize güzelce klitlediler.asıl ahlaksız olanlar o sözleşmeler imzalayanlar.

Zorla yapmadıkta istenmediği veya performans veremediği yerde onursuzca durmak bana çok insani gelmiyor açıkcası.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson kalıyormuş bari diğer eksik bölgelere adam gibi transfer yapsalar
sağ bek sol bek ve stoper alacakmışız en azından gese maçına Colley ile çıkmayalım yeter kısa vadede

Çevrimiçi Samet Ç

Aston Villa'nın semih için 18milyon euro + alex moreno teklifi bana çok cazip geldi, keşke yönetim olumlu cevap verseydi..
Moreno kiralık kötü teklif

Çevrimdışı levitate

can keleş duyurulmuş galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Skor yapan sol kanat almak lazım bu hem Semih’in hem Muçinin hayrına yoksa sol kanat olmayan bu adamların eleştiri yemesi işten değil

Çevrimdışı levitate

nerede ?
karagümrük açıklama yapmış bizimkiler de video yüklemiş
bipbipbupbup

Etiketler: