2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108166 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1815107708183298466
İki aydır gelemedi bu arkadaş, nasıl bir oyuncudur bilmiyorum ama umarım Anadolu’dan son yıllarda transfer ettiğimiz ve performans veremeyen Türk topçu profilini değiştirir ve uzun yıllar hizmet eder. Yoksa gina geldi Umut Meras, Onur Bulut, Emrecan Bulut/Uzunhan, Atakan Uner, Kerem Kesgin, Tayyip, Tayfur ve aklıma gelmeyen nicelerinden. Umarım bu sefer şans yanımızda olur ve en azından Necip’i izlemek zorunda kalmayız.

Çevrimiçi yaço58

İki aydır gelemedi bu arkadaş, nasıl bir oyuncudur bilmiyorum ama umarım Anadolu’dan son yıllarda transfer ettiğimiz ve performans veremeyen Türk topçu profilini değiştirir ve uzun yıllar hizmet eder. Yoksa gina geldi Umut Meras, Onur Bulut, Emrecan Bulut/Uzunhan, Atakan Uner, Kerem Kesgin, Tayyip, Tayfur ve aklıma gelmeyen nicelerinden. Umarım bu sefer şans yanımızda olur ve en azından Necip’i izlemek zorunda kalmayız.
Kerem atakan için Sivas’a 2 yada 2.5 verdik Sivas’taki maçlarda bile yedek kulübesinde arkadaş fiziğinin topçu fiziği ile alakası yok neye istinaden bu paraları verdik akıl karı değil

Çevrimiçi gokhans

Kerem atakan için Sivas’a 2 yada 2.5 verdik Sivas’taki maçlarda bile yedek kulübesinde arkadaş fiziğinin topçu fiziği ile alakası yok neye istinaden bu paraları verdik akıl karı değil
hadi onuda geçtim tayfur’a göz göre göre 1 milyon euro verdik. 1 sene bizde oynayıp şans bulamayan adama verdik o parayı!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

ersan gülüm cenk tosun dışında anadolufan gelip iş yapan hatırlamıyorum

Çevrimiçi gokhans

tümer, ilhan, ahmet dursun, i.üzülmez, i.toraman, mert, yusuf şimşek, egemen, dorukhan ilk aklıma gelenler..

Çevrimiçi annoca

tayyip sakatlanana kadar bence fena değildi. Sakatlanmadan önceki hali rotasyon için yeterli bence üstğne 1-2 tık daha koyarsa ilk 11 bile olabilir.

Çevrimiçi annoca

Emirhan İstatistik olarak ligin en iyi bir kaç defansından biri hem yerli hemde Beşiktaşlı. Ayrıca genç. Bence iş yapar bu arkadaş. Konyadaki abdülkerimden daha iyi performans sergiledi rizede. Önemli olan büyük takım psikolojisini kaldırabilmek. O eşiği atlatırsa uzun yıllar iyi performans verir.

Çevrimdışı sEuL

Aynen, eskilere gidersek gokhans@‘in yazmış olduğu gibi Anadolu’dan gelip iş yapan tek tuke oyuncular var tabi. Ben yakın geçmişte doğru düzgün üst üste 2-3 sezon istikrarlı performans verenini hatırlamıyorum. Cenk diyebiliyoruz işte ama o da 10 sene önce geldi bize. Ersan’in ki ise 15 sene vardır. İlhan falan 2000’lerin başında geldi sanırım, 20+ sene önce. Yani maalesef son zamanlarda  atmış olduğumuz hiçbir zar tutmadı gibi.

Çevrimiçi Necmi

tümer, ilhan, ahmet dursun, i.üzülmez, i.toraman, mert, yusuf şimşek, egemen, dorukhan ilk aklıma gelenler..
mehmet özdilek metin tekin feyyaz uçar

Çevrimiçi Necmi

Aynen, eskilere gidersek gokhans@‘in yazmış olduğu gibi Anadolu’dan gelip iş yapan tek tuke oyuncular var tabi. Ben yakın geçmişte doğru düzgün üst üste 2-3 sezon istikrarlı performans verenini hatırlamıyorum. Cenk diyebiliyoruz işte ama o da 10 sene önce geldi bize. Ersan’in ki ise 15 sene vardır. İlhan falan 2000’lerin başında geldi sanırım, 20+ sene önce. Yani maalesef son zamanlarda  atmış olduğumuz hiçbir zar tutmadı gibi.
artık tff kararları yüzünden fiyatlar yükseldi biraz iyi olunca 7-8 istiyorlar verirsen tutacak oyuncu alırsın ama o paraları taraftara anlatamazsın o nedenle daha düşük profile yöneliyorsun eskiden böyle değildi pahalısı bile şimdiki vasat oyunculardan uygundu

Çevrimiçi Necmi

Ha birde artık taraftarında sabrı kalmadı eskiden sabrettiğin gibi sabretsen belkide başarılı olacaklar tayip iyiydi mesela sakatlıktan sonra çıkıp takır takır oynaması bekleniyor yoksa kötü ilan ediliyor
Bu taraftar olsaydı şifoyu ilk sene gönderirdik

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson kalıyormuş bari diğer eksik bölgelere adam gibi transfer yapsalar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynı zamanda lider stoper paslarıda zaten iyi ama renkli yorumcular öyle algı yaptıki duyan kalas önüne geleni biçiyor sanıyor

Transfer olduğundan beri millet yaşından dolayı vuruyor, ben ispanya ligini çok izlerim söyledim ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bu tip makine gibi adamlarda yaş çok sıkıntı olmaz zaten.

Belki biraz hava topu zaafiyeti olur çok fizikli adamlara karşı, onun dışında birebir de olsun hızlanma da olsun sorun yaşamaz ayakları bu ligin üstünde zaten, baya da güçlü oyuncu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gs macindan once en azindan 1 sol stopper, bir bek ve bir net oyun kurabilen kanat oyuncusu lazim.

Aslinda iki bek lazim. Masuaku guvenilmez, Svensson disiplinli olsa da vasati asamiyor.

Masuaku da bence tek sorun güvenilmez adamın birisi olması onun dışında bu sistemde sakatlanmadan oynasa çok değerli ayaklarının düzgünlüğü hücum düşünmesi ve pas oyununa yatkınlığı her şeyiyle müthiş adam. Ama şu devamlılık işi korkutuyor, arkasında Rıdvan tipi birisi olsa sorun yaşamayız.

Çevrimdışı uno_bjk

kadıköy sarışınları
cengiz under
emre mor
burak kapacak
uefa kadrosuna almamış kiralasak keşke kanatta iş yapar bizim takımda tabi form tutarsalar
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi gokhans

kadıköy sarışınları
cengiz under
emre mor
burak kapacak
uefa kadrosuna almamış kiralasak keşke kanatta iş yapar bizim takımda tabi form tutarsalar
crespo ve emre mor'u isterim.

Çevrimiçi Serdar3444

Beşiktaş'ın sol açığı kaç yıldır yok ..net bir sol açık lazım, o mevkiyi ne muçi ne de Semih yedekleyemez. Sonra da adamlara burada herkes söver, hakaret eder.
 "muçi bu maç kayboldu, gören var mı? "    "semihi bugün kaç Topu ezdi sayamadım!!!"
  Deriz,Adamların bütün motivasyonunu özgüvenini kırmaya da gerek yok...
 ikame adamla sezon geçmiyor. Geçen sezon sol kanadımız ayrı, sol stoper ayrı rezaletti. Sonra da herkes önce Masauka yok afrika kupasında, sonra da defansta açık veriyor diye eleştirdi adamı . Net mevkisinin adamı lazım ki Masauka da adam gibi performans versin. Adamdan herşeyi bekleyemezsin....Sakatlık problemi olmasa Masauka zaten Türkiye görmezdi. Bence sol bek aramamız saçmalık. Net sol stoper, net sol açığımız olsun Masauka bu ligin içinden geçer...
Benim karnımı ağrıtan sadece sol kanat, sol kanat yedeği ve sol stoper...
Yedek kaleci sorunumuz da bence çok büyüktü, Mert çok iyi ama sakatlık problemi vardı, inşallah Göktuğ ile sona erdi...

Çevrimdışı Ravenman

Beşiktaş'ın sol açığı kaç yıldır yok ..net bir sol açık lazım, o mevkiyi ne muçi ne de Semih yedekleyemez. Sonra da adamlara burada herkes söver, hakaret eder.
 "muçi bu maç kayboldu, gören var mı? "    "semihi bugün kaç Topu ezdi sayamadım!!!"
 ikame adamla sezon geçmiyor. Geçen sezon sol kanadımız ayrı, sol stoper ayrı rezaletti. Sonra da herkes önce Masauka yok afrika kupasında, sonra da defansta açık veriyor diye eleştirdi adamı . Net mevkisinin adamı lazım ki Masauka da adam gibi performans versin. Adamdan herşeyi bekleyemezsin....Sakatlık problemi olmasa Masauka zaten Türkiye görmezdi. Bence sol bek aramamız saçmalık. Net sol stoper, net sol açığımız olsun Masauka bu ligin içinden geçer...
Yedek kaleci sorunumuz da bence çok büyüktü, Mert çok iyi ama sakatlık problemi vardı, inşallah Göktuğ ile sona erdi...

Sol açığa altyapıdaki Enes Cinemre'yi ve Yakup Kılıç denensin.

Altyapımızın 2 tane pırlantaları. Rotasyonlu oynasınlar her ikisi bu sezon.

İspanya tüm turnova 16 yaşındaki bir bebeyi sol açık oynattı, ayıptır yahu, bizde niye yok bu cesaret?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kadıköy sarışınları
cengiz under
emre mor
burak kapacak

3ü de çöp.

Çevrimdışı Ravenman

Uğur İnceman, Ali Eren, Ekrem Dağ, Çağdaş Atan, Ali Güneş.

Çevrimiçi Serdar3444

Uğur İnceman, Ali Eren, Ekrem Dağ, Çağdaş Atan, Ali Güneş.
Recep Çetin'i tek geçerim

Çevrimiçi Necmi

sol açığı muçi rahatlıkla oynar neye göre olmadığını söyledin onuda geçtim ikisindende daha iyi oyuncu elimizde var mustafa uzun zamandır sol forvet olarak yetiştiriliyordu zaten raşitsanında ana oyun yeri sol açıktır
Bunları geçtim hocanın oyun planı sizin kafanızdaki açık tipi değil taraftar sürekli geçmişde takılı düşünüyor elimizde babel vardı onun gibi sol açık olmalı quaresma gibi sağ açık olmalı şartlanmasıyla haraket ediyor şu an ikiside elde olsa yedek kalır
Mustafayı izlemedinizmi ceza sahasında sürekli kafasında pas opsiyonu var
Çoğu insan mustafanın adını bu sene duymuş yeteneklerinin farkında değil zaten farkında olsa her yere semih ismini yazmaz semih sol açık oynayamaz as forvette olamaz onun yeri ikinci forvet  ama mustafa öyle değil hücum hattının neresine koyarsan koy oynar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sol açığı muçi rahatlıkla oynar neye göre olmadığını söyledin onuda geçtim ikisindende daha iyi oyuncu elimizde var mustafa uzun zamandır sol forvet olarak yetiştiriliyordu zaten raşitsanında ana oyun yeri sol açıktır
Bunları geçtim hocanın oyun planı sizin kafanızdaki açık tipi değil taraftar sürekli geçmişde takılı düşünüyor elimizde babel vardı onun gibi sol açık olmalı quaresma gibi sağ açık olmalı şartlanmasıyla haraket ediyor şu an ikiside elde olsa yedek kalır
Mustafayı izlemedinizmi ceza sahasında sürekli kafasında pas opsiyonu var
Çoğu insan mustafanın adını bu sene duymuş yeteneklerinin farkında değil zaten farkında olsa her yere semih ismini yazmaz semih sol açık oynayamaz as forvette olamaz onun yeri ikinci forvet  ama mustafa öyle değil hücum hattının neresine koyarsan koy oynar

Herkes kendi kafasında tasarladığı gibi oynasın istiyor takım,

Rafa silva son 1 2 senede kanat oynamadı diye hiç bir yere yazmıyorlar Sağ kanat olarak 49 maç  14 gol 20 asist yapmış mesela her tarafta gayet rahat skor üreten ve katkı veren bir oyuncu.

Rafa Silva

İmmobile                 Semih

Yaptığın zaman Kanat oyuncusunu nereye koyacaksın mesela,

4 3 3 olduğunda da

Rafa Silva                     İmmobile                          Semih 

Şeklide olabilir.  ve ya kanada Rachica koyabilirsin, takımın ön saha presi yapabilmesi için.  rafa yine forvet arkası olabilir. 

Bence ön taraf çok hareketli ve değişken bir yapıda olacak gibi görünüyor.

Her şey karışık şuan.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 13:37:19 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Sol açığa altyapıdaki Enes Cinemre'yi ve Yakup Kılıç denensin.

Altyapımızın 2 tane pırlantaları. Rotasyonlu oynasınlar her ikisi bu sezon.

İspanya tüm turnova 16 yaşındaki bir bebeyi sol açık oynattı, ayıptır yahu, bizde niye yok bu cesaret?
alt yapı diye çıldırıyorsun ya alt yapıdan bihabersin
Cin emre ne ya 16 yaşında çocuk herkesi mustafa gibi gelişmişmi sanıyorsun sahada çiğ çiğ yerler onu daha en az iki yılı var zaten alt yapıdan haberin olsa profesyonel sözleşme inzaladığımız fahri kerem ay derdin beşiktaşın u19 on numarası milli takımında on numarası daha yeni ispanya maçında golü attı bu arada yeri merkez orta saha
Biraz adı duyulmuş bir genç oyuncu oldumu taraftar oynatalım diye yaygara yapıyor sanırsın yıllarca takip etmişler ne oynadığını nasıl oynadığını bile bilmez
Boşa hayal satar dünmü ondan önceki günmü ispanya u19 maçımız oldu orda golü fahri attı kimse o çocuğun şu an beşiktaş kadrosunda olduğunu bilmez bilseler çoktan methiyeler düzüp oynasın diye yaygara kopartmıştı

Etiketler: