2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1105170 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Şu lüzumsuz ekibi göndermeden transfer işi cidden sıkıntı. Bi an evvel Colley abou muleka ile yolları ayırmak lazım. Ox rebic Tayfur vs hiç girmiyorum bile. Sonrasında bek, stoper, kanat ve santrafor alınmalı. Duruma göre 8de bakılabilir ama Amir kullanılacak mı mesela sağlık durumu nasıl onlara da bakmak lazım. Her giden yönetim mutlaka bir enkaz bırakıyor oyuncu anlamında gerçekten çok can sıkıcı.
Eksiğimiz maalesef çok fazla ve elimiz kolumuz bağlı.

Bugün yetersiz bulduğumuz Svenson’a birsey olsa yerine daha yetersiz Onur oynayacak. Aynı şekilde geçen sene kanatta çok faydalı olamayan Rashica’ya birsey olsa, yerine yine büyük ihtimalle Onur’u gorebiliriz. Bu resmen dramdır.

Stoperde yetersiz bulduğumuz Colley oynamasa bugün de gördüğümüz gibi yerine ilk girecek oyuncu Necip.

Sol kanatta Semih olmazsa yerine büyük ihtimalle Muleka olacak. Üç senedir deniyoruz olmuyor ondanda. Fb yada Gs’de olsa ilk senesinden sonra sutlanir ama maalesef bu sene yine Muleka izleyecegiz. Kimseyi elden cikartamiyoruz ve kadronun yarısı yok. Çok can sıkıcı bi durum, dediğin gibi yönetimler giderken bir sonraki döneme büyük bir enkaz bırakarak gidiyorlar.

Çevrimiçi gokhans

Muci kanatta kayboluyor hatta üzülerek söylüyorum semih’de kayboluyor.. Sol kanat için gerçek bir kanat şart. Colley çok sırıtıyor, paulista kalitesinde oyun kurabilen bir stoper elzem. Masuaku pas oyunu ve hücumda çok iyi ama savunmada çok kötü ve yüz ifadesi sanki isteksiz umursamaz gibi, birkaç pozisyonda koşabileceği yere koşmadı bile, yediğimiz golde ne yaptığının farkında bile değildi. Rachica maçın en iyilerindendi 2gol 1 asist yaptı arkasında svenson bazı sakarlıklar yapsada iyi maç çıkardı mücadele etti. Tüm hücumları hep bu kanattan yaptık zaten. Diğer aksayan yerleri düzeltmeden sağ tarafa adam aramak çok mantıksız, önce elzem transferler bir yapılsın adapte olsunlar da, sonrasında sağ tarafın kalitesini yükseltiriz yeterki para olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

aynı kanaatteyim kanat elzem ama gelirse muci yedek olacak böyle bir gerçek var. umarım canı almamışlardır eğer kanatta gelirse orada yığılma olucak, ya da gelen hem sağ hem de sol oynayabilmeli

muci satılıp sağ bek ile sol bek halledilse çok iyi olur.
Yedek kulübesine transferlerin ilk 11’deki ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra olmasını düşündüğüm için Can transferine karşı olsam bile - bi yığılma olsun lütfen artık ya, iki senedir sağ kanadın alternatifi Onur Bulut.

Fb’nin elinde sağ kanat için İrfancan, Emre Mor, Cengiz Under, Joao varken gidip Oğuz Aydın ve Maxim’i aldılar. Bu yetmezmiş gibi bugün birde Brezilya’li Wesley ismi düşmeye başladı kanat transfer için. Hoş bunların hiçbirine gerek yok, sağ bekteki o hayvan Osayi zaten o fizik gücü ve kondisyonu ile kanat gibi oynuyor.

Bir kanatta 6 alternatifimiz olsun demiyoruz tabi Fb gibi, ama bizde alternatifi bırak ilk 11’de oynayacak doğru düzgün bir tane adam yok neredeyse. Rashica’dan maalesef kanat olmayacak bek olarak oynatalım diye tartıştığımız bir ortamda alternatifsiz olduğu için yine zoraki onunla başlayacağız sezona büyük ihtimalle. Rashica faudali olur ama makine gibi işleyen takımda rolü belli iken olur. Bizde yanında kim oynayacak arkasında kim oynayacak halen belli değil.

Çok uzattım ama kısacası hangi yığılmadan bahsediyorsun bilemedim artık. Biraz yığılma olsun, belki oyuncular arkamdan gelen biri var diye kendilerini zorlarlar biraz.

Çevrimiçi Samet Demir

Muci kanatta kayboluyor hatta üzülerek söylüyorum semih’de kayboluyor.. Sol kanat için gerçek bir kanat şart. Colley çok sırıtıyor, paulista kalitesinde oyun kurabilen bir stoper elzem. Masuaku pas oyunu ve hücumda çok iyi ama savunmada çok kötü ve yüz ifadesi sanki isteksiz umursamaz gibi, birkaç pozisyonda koşabileceği yere koşmadı bile, yediğimiz golde ne yaptığının farkında bile değildi. Rachica maçın en iyilerindendi 2gol 1 asist yaptı arkasında svenson bazı sakarlıklar yapsada iyi maç çıkardı mücadele etti. Tüm hücumları hep bu kanattan yaptık zaten. Diğer aksayan yerleri düzeltmeden sağ tarafa adam aramak çok mantıksız, önce elzem transferler bir yapılsın adapte olsunlar da, sonrasında sağ tarafın kalitesini yükseltiriz yeterki para olsun..
Ana problem Rachicanın yeri önce sağ kanat alalım daha sonra bek ve stoper işini çözeriz :) :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Goller:

Mustafa yalniz tam bir azman, Cenk out Mustafa in cok keyiflendirdi.
bir senedir bu çocuğu anlatmaya çalışıyorum foruma gerçek dokuz numara havadan yerden uzaktan her türlü atıyor sırtı dönük oynuyor bencil değil
Neyseki yöneyim gereğini yaptı bu çocuk ikinci forvetimiz olacak büyük ihtimal
Yalnız bu sene demiregeyide beğeniyorum çok güçlenmiş kendine güveni geri gelmiş olacak bu çocuk

Çevrimiçi Samet Demir

bir senedir bu çocuğu anlatmaya çalışıyorum foruma gerçek dokuz numara havadan yerden uzaktan her türlü atıyor sırtı dönük oynuyor bencil değil
Neyseki yöneyim gereğini yaptı bu çocuk ikinci forvetimiz olacak büyük ihtimal
Yalnız bu sene demiregeyide beğeniyorum çok güçlenmiş kendine güveni geri gelmiş olacak bu çocuk
Her sene böyle 1 tane alt yapıdan adam çıkarsak muazzam kârlı iş yapmış oluruz. 2 olursa hele tadından yenmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ulumemo

Kadro olarak çok gerideyiz rakiplere göre. Ben bu sene başarı beklemiyorum.

Bugün bile 6 transfer birden aciklansa bu adamların birbirini tanıması, hocanın oynatmaya çalıştığı oyuna alışabilmeleri, takıma, klube, lige ayak uydurmaları zaman alır.

Gecmiste sampiyon olan takım kiralik oyuncularıni almakta güçlük çeker ve onemli oyuncularıni kaybederek sezona başlarlardı. Bu sene rakipler uzun suredir beraber oynayan ve oturmuş kadrolarından önemli hiçbir oyuncusunu kaybetmezken - üstüne yetersiz bulduklari oyunculardan kurtulup daha iyilerini aldılar.

Biz düne kadar Zenit’e satmaya çalıştığımız Gedson üzerinden takım iskeletini kurmaya çalışıyoruz. Kadroda düşünmediğimiz Colley, Svenson, Masuaku, Onana, Hasic ve Aboubakar’i zoraki kampa alıp hazırlık maçlarında oynatiyoruz. Yeterli bulmadığımız Svenson’un arkasında bugün sahaya giren Onur var. Bu adam son yarım saatte beni hayattan soğuttu, kaptırdığı ve ayağına dolaşan toplar, adamdaki tedirginlik ve telaş hali sanırsın R.Madrid ile kupa finalindeyiz. İstenmeyen Masuaku’nun arkasında Emrecan, bugün bir tane isabetli pası yoktu.

Yonetime kızamiyorum ama geçen seneden beri kimin gitmesi belli iken ve çalışmaların bir yıl öncesinden başlaması gerekirken - 2 hafta önce Friedel’i getirip gidecek oyuncularla bu arkadaş ilgilenecek demeleri tam bir facia.

Bu sene rekabetçi, sahamıza gelen rakiplerin çok çekindiği ve takım iskeletinin kurulduğu bir sezon olur umarım. Şampiyonluğu bırak, şampiyonluk potasında olmamız bile benim için büyük başarı olur bu sene.
Bence daha sezon başlamadan enseyi karartmayalım. Bunun bize hiçbir faydası yok. Yapabileceğimiz tek şey zaten taraftar olduğumuz için destek olmak. Hele bi transferler gelsin, sezon başlasın sonrasına bakılır. Bak malum şahıs başkanlıktan gitmiş elimiz rahatlamış, artık geleceğe biraz olsun umutla bakmaya başlamışız. Biraz keyfini yaşayalım derim

Transferin yetişmemesini de bence yıllardır çok büyütüyoruz. İyi oyuncu her türlü topunu oynuyor. Yeter ki oynamak istesin. Yok ligi tanısın yok takıma alışsın hepsi terane. Önemli olan kaliteli oyuncu bulabilmek. Gs 2017’de sıfırdan kadro kurdu şampiyon oldu. Kimsenin de beklemediği anda halbuki. Uzatmıyım daha yolun başındayız. Eleştiri için de daha çok erken

Çevrimdışı Necmi

Her sene böyle 1 tane alt yapıdan adam çıkarsak muazzam kârlı iş yapmış oluruz. 2 olursa hele tadından yenmez.
bu sene olmadı ama seneyede cin emre gelir

Çevrimiçi levitate

hojbjerg marsilya yapıyormuş aglicam... ne hayallerimiz vardı yaw
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1814737965274243422

ne yani 2 milyona gelirim mi diyecekti haberin saçmalığına bak

başkan geldiğinden beri murat özen'in haberciliği bu şekil

x ismini sorarlar zor der başkasını sorarlar çok para istiyor der, kulüp içi bir haber veriyor onlar bile saçma neymiş oyuncular hocayı sevmiş iyi adammış yani ne olmasını bekliyordun :D 3-4 yıl önce iyiydi şimdi boş
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Bence daha sezon başlamadan enseyi karartmayalım. Bunun bize hiçbir faydası yok. Yapabileceğimiz tek şey zaten taraftar olduğumuz için destek olmak. Hele bi transferler gelsin, sezon başlasın sonrasına bakılır. Bak malum şahıs başkanlıktan gitmiş elimiz rahatlamış, artık geleceğe biraz olsun umutla bakmaya başlamışız. Biraz keyfini yaşayalım derim

Transferin yetişmemesini de bence yıllardır çok büyütüyoruz. İyi oyuncu her türlü topunu oynuyor. Yeter ki oynamak istesin. Yok ligi tanısın yok takıma alışsın hepsi terane. Önemli olan kaliteli oyuncu bulabilmek. Gs 2017’de sıfırdan kadro kurdu şampiyon oldu. Kimsenin de beklemediği anda halbuki. Uzatmıyım daha yolun başındayız. Eleştiri için de daha çok erken
Enseyi karartmak değil, kendimce beklentimi düşük tutuyorum bu sene. İyi oyuncu topunu oynar, ama birlikte oynama alışkanlığı kazanmış iyi oyuncular takımı oynatır ve taraftara zevk verir. Bende transferlerin zamanında yapılmamasını ve kampa yetismemesini çok kucumsediginizi düşünüyorum. Ya lig bi başlasinda alınan kötü sonuçlara göre transfer yaparız ve taraftarın gazini alırız kafası ile yönetildik yıllardır ve ligin başında havlu attık. Şimdiki yönetim bile kendi çapında yarım kadroyu bir araya getirebildikleri için övünüp son yıllarda ilk kez takım iskeletini kampa yetiştirebildik diyorlar. Eksikler bir yana, ben rakiplerin off-season’da güç kaybedeceklerini düşünüyordum. Ama ikiside kadrolarıni korudukları gibi üstüne de koymayi bildiler. Yeni bir yapılanmaya girdik, yeni bir hoca, büyük eksiklikler, ve rakiplerin görece oturmuş iyi kadrolarıni göz önünde bulundurarak beklentimi düşük tutuyorum.

Eleştirinin erkeni sonrası olmaz, Hasan Arat ve yönetiminin seçilmesini en çok isteyenlerdendim ve umarım uzun süre yönetimde kalıp büyük başarılara imza atarlar. Ama bu bugun yanlış gördüğüm bir şeyi elestirmeyecegim anlamına gelmez. İyi yaptıkları seyleride hep birlikte ovuyoruz. Insallah gereksizleri lig başlamadan elden cikarirlarda hep beraber överiz yine.

Çevrimdışı murat baltacı

Şu takıma bek ve stoper alın Allah aşkına iyide bir kanat lazım amir gedson ve demiregenin durumuna göre birde orta saha.

Hekimoğlunun maşallahı var Semihle birlikte cirodan kapabildiklerini kapıp ikiside sırayla avrupada üst seveye takımlara gidebilir. Terzide aynı ışığı göremiyorum kiralanıp izlemek gerekir kaleci rotasyonunda ersinle vedalaşıp Mert emre Göktuğ ile devam etmeliyiz mert sonrası emre Göktuğ emir yaşar arasında kim kaleyi devralacak görmek lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Sana aynen katiliyorum Seul kardesim.
Elimizde gecen seneki antrenorlerin toplamindan daha kaliteli bir antrenor var. Para kotu harcansa da gecen seneki kadrodan daha kaliteli bir kadro var, su haliyle bile. O yuzden ekim’de kopus, 50 puan fark falan beklemiyorum ben de ama harcadigimiz para’nin karsiligini alamadik, cok kotu bir planlama yaptik ve bu kadro’yla sampiyonluk yarisini goturemeyiz maalesef.

Su takimin 3 tane acil ihtiyaci vardi; lider A klas stoper, yaratici kanat ve kaliteli pivot santrfor. Uc ihtiyac da doldurulmadi.
Aldigimiz stoper hamle stoperi, lider stoper olmadan ise yaramaz. Yaratici kanat gelmedi, onun yerine 6 milyon euro maas’i daha 4 ay evvel 10 milyon euro yatirim yaptigimiz oyuncunun pozisyonuna gomduk. Aldigimiz santrfor ihtiyacimiz olan tipte santrfor degil. Ucu de iyi oyuncu olmasina ragmen ihtiyaca yonelik transfer degil. Emirhan Topcu ve Can Keles gelse de bu saatten sonra bos transfer olur. Ilk 11’e yonelik transfer degiller, sadece Talha ve Mustafa Hekimoglu’nun surelerinden calarlar ve butce’den yerler. Onlari almak yerine hic transfer yapmayip butce’yi kis transfer donemine aktarmak bile daha mantikli. Tamamen panik transferi ikisi de.

Bazilari guzel guzel konusuyordu butce sinirsiz bu sene cosacagiz vs diye, gorduk iste, oyle olmuyormus. Yonetim iskelet kadro hazir dedi ve yerli transfere yoneldi butce ve kontenjan kalmadigi icin. Gunah cikartacakmisiniz peki? Sanmiyorum. Henuz temmuz ayi daha kadro tamamlanmadi vs diyebilirsiniz de, gitmesi gereken oyunculardan sadece 1’i gitti. Acil ihtiyaclar giderilmedi, 2 hafta sonra super kupa finali var, agustos’a girmek uzereyiz. Ben camia’mi iyi bilirim, bu saatten sonra o liste’den anca 2-3 oyuncu gider, belki 2-3 yabanci gelir onlar da asla ihityac olan kalitede olmaz, kadro oylece tamamlanir.

Yonetim yanlis politika izledi. 10-11 oyuncu gidecek 7-8 oyuncu gelecek beklentisini yaratmak yerine sadece 3 transfer yapacagiz, eldeki oyunculari kullanacagiz ve teknik ekibe guveniyoruz politikasi izlense cok daha dogru olurdu. Simdi kadro’da Gedson, Rashica, Muleka, Masuaku, bir nebze Colley gibi cop olmayan oyuncular da taraftarin gozunde cop olarak gorunuyor.

Yedek kulübesine transferlerin ilk 11’deki ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra olmasını düşündüğüm için Can transferine karşı olsam bile - bi yığılma olsun lütfen artık ya, iki senedir sağ kanadın alternatifi Onur Bulut.

Fb’nin elinde sağ kanat için İrfancan, Emre Mor, Cengiz Under, Joao varken gidip Oğuz Aydın ve Maxim’i aldılar. Bu yetmezmiş gibi bugün birde Brezilya’li Wesley ismi düşmeye başladı kanat transfer için. Hoş bunların hiçbirine gerek yok, sağ bekteki o hayvan Osayi zaten o fizik gücü ve kondisyonu ile kanat gibi oynuyor.

Bir kanatta 6 alternatifimiz olsun demiyoruz tabi Fb gibi, ama bizde alternatifi bırak ilk 11’de oynayacak doğru düzgün bir tane adam yok neredeyse. Rashica’dan maalesef kanat olmayacak bek olarak oynatalım diye tartıştığımız bir ortamda alternatifsiz olduğu için yine zoraki onunla başlayacağız sezona büyük ihtimalle. Rashica faudali olur ama makine gibi işleyen takımda rolü belli iken olur. Bizde yanında kim oynayacak arkasında kim oynayacak halen belli değil.

Çok uzattım ama kısacası hangi yığılmadan bahsediyorsun bilemedim artık. Biraz yığılma olsun, belki oyuncular arkamdan gelen biri var diye kendilerini zorlarlar biraz.

Normalde 4-2-3-1 oynayan takimda 5 tane kanat oyuncusu olur. 2 sol 2 sag 1 tane altyapidan yedek.
Bizde gercek anlamda 4-2-3-1 kanadi diyecegin oyuncu sayisi 1, o da Rashica. O bolge’ye koyacagin Semih, Muleka, Rafa Silva, Onur Bulut, tamami yama olur, hicbirinin asil mevkisi o degil. O mevki’deki ihtiyaci karsilamadigin gibi oyunculari asil mevkilerinin disinda oynatarak verimini de dusuruyorsun. Bu takim 4-2-3-1/4-3-3’le olmaz, yaratici kanat gelse de olmaz.
Elde kanat olmadigini, kadro’nun bu formasyona uygun olmadigini kabul edip 3-5-2 veya 4-3-1-2’ye gecmek lazim. Niye senelerdir bu 4-2-3-1 inadi devam ediyor anlamiyorum. Yillarin 4-2-3-1 takimi Real Madrid gecen sene santrforsuz kalinca hic zorlamadi 4-3-1-2’ye gecti. Neden bu israr anlamiyorum.

Mesele sadece kampa katilmalari degil. Takimin ihtiyaclarini belirlersin, scout ekibinin sportif direktorun tavsiyelerine bakip liste belirlersin ve ihtiyaca gore transfer yaparsin. Biz 3 senedir ihtiyaca gore degil de piyasa’ya gore transfer yapiyoruz. Bosta kim var, menajerler bize kimi ittirmeye calisiyorsa onlari aliyoruz. Sonra lig baslayinca kadro’nun dengesiz oldugu ortaya cikiyor, ihtiyaclar gozukuyor ama is isten gecmis oluyor.
Elestirmeyelim bekleyelim diye diye 3 senedir ekim’de sezonu kapatiyoruz zaten. Gecen sene tek bir lider stoper gerekirken onu almak yerine bosta Amartey Bailly vs kimi ittirdilerse aldik hicbiri care olmadi. Yaratici teknik A klas kanat/10 numara gerekli derken onu almak yerine GS’ye calim diye Rashica getirdiler, bosta diye Oxlade getirdiler takima care olmadilar.
Bu sene yaptigimiz farksiz. Ense’yi karartma erken diyebilirsiniz, ama ben gorecegimi gordum. Yine ihtiyaca gore degil de piyasa’ya gore transfer yapiliyor. Mesele gec kalmak veya kampa katilmamak degil, bosa kursun atiyoruz, bosa para harciyoruz ve dengesiz mantiksiz kadro kuruyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1814737965274243422

ne yani 2 milyona gelirim mi diyecekti haberin saçmalığına bak
Di Maria'ya 1 senelik 9-10 teklif edildi buna da verirler ama adam Türkiye'ye gelmek istemiyordur

Asensio gelirse 4–2-3-1 oynayacagiz demek ve zaten kayip sezon olur o durumda.
Halbuki 1 kaliteli lider stoper, 1 solbek ve belki 1 ekstra yerli orta saha rotasyon oyuncusuyla tas gibi 4-3-1-2 takimi olabiliriz.

————————————-Mert—————————————

Rashica————-Paulista————Transfer————-Transfer

————————————-Musrati————————————-

———————Muci/S.Ucan———-Gedson————————

————————————-Rafa Silva———————————

——————-—-Immobile————Semih————————-

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Hiç bir kişi bulamadıysan, saiss’i git geri getir yahu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

hojbjerg marsilya yapıyormuş aglicam... ne hayallerimiz vardı yaw
14 milyona almışlar bizim basın 7-8 yazıyordu

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson + 5 milyona Wendel takası adam ayrılmak istiyor zaten Gedson'a da teklifleri vardı Bahtiyar yüzünden olmamıştı sezona da sağlam girdi adam 1 gol 4 asist ile

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson + 5 milyona Wendel takası adam ayrılmak istiyor zaten Gedson'a da teklifleri vardı Bahtiyar yüzünden olmamıştı sezona da sağlam girdi adam 1 gol 4 asist ile
Rashica artı 5 milyon yapalım daha mantıklı ben Muçininde 20 yi gördüğünü söylüyorlar satılmasından yanayım onun yerine net kanat alırım

Çevrimdışı ulumemo

Mesele sadece kampa katilmalari degil. Takimin ihtiyaclarini belirlersin, scout ekibinin sportif direktorun tavsiyelerine bakip liste belirlersin ve ihtiyaca gore transfer yaparsin. Biz 3 senedir ihtiyaca gore degil de piyasa’ya gore transfer yapiyoruz. Bosta kim var, menajerler bize kimi ittirmeye calisiyorsa onlari aliyoruz. Sonra lig baslayinca kadro’nun dengesiz oldugu ortaya cikiyor, ihtiyaclar gozukuyor ama is isten gecmis oluyor.
Elestirmeyelim bekleyelim diye diye 3 senedir ekim’de sezonu kapatiyoruz zaten. Gecen sene tek bir lider stoper gerekirken onu almak yerine bosta Amartey Bailly vs kimi ittirdilerse aldik hicbiri care olmadi. Yaratici teknik A klas kanat/10 numara gerekli derken onu almak yerine GS’ye calim diye Rashica getirdiler, bosta diye Oxlade getirdiler takima care olmadilar.
Bu sene yaptigimiz farksiz. Ense’yi karartma erken diyebilirsiniz, ama ben gorecegimi gordum. Yine ihtiyaca gore degil de piyasa’ya gore transfer yapiliyor. Mesele gec kalmak veya kampa katilmamak degil, bosa kursun atiyoruz, bosa para harciyoruz ve dengesiz mantiksiz kadro kuruyoruz.
Piyasaya göre transferler yapılıyor doğru ama 25 senedir bu böyle. En azından bu sene kaliteli ayaklar geliyor da seviye belli bir düzeyde kalıyor. Sizin dediğinizin olması için futbolda bir reform hareketi olması lazım anlayışın değişmesi için

Çevrimdışı ulumemo

Enseyi karartmak değil, kendimce beklentimi düşük tutuyorum bu sene. İyi oyuncu topunu oynar, ama birlikte oynama alışkanlığı kazanmış iyi oyuncular takımı oynatır ve taraftara zevk verir. Bende transferlerin zamanında yapılmamasını ve kampa yetismemesini çok kucumsediginizi düşünüyorum. Ya lig bi başlasinda alınan kötü sonuçlara göre transfer yaparız ve taraftarın gazini alırız kafası ile yönetildik yıllardır ve ligin başında havlu attık. Şimdiki yönetim bile kendi çapında yarım kadroyu bir araya getirebildikleri için övünüp son yıllarda ilk kez takım iskeletini kampa yetiştirebildik diyorlar. Eksikler bir yana, ben rakiplerin off-season’da güç kaybedeceklerini düşünüyordum. Ama ikiside kadrolarıni korudukları gibi üstüne de koymayi bildiler. Yeni bir yapılanmaya girdik, yeni bir hoca, büyük eksiklikler, ve rakiplerin görece oturmuş iyi kadrolarıni göz önünde bulundurarak beklentimi düşük tutuyorum.

Eleştirinin erkeni sonrası olmaz, Hasan Arat ve yönetiminin seçilmesini en çok isteyenlerdendim ve umarım uzun süre yönetimde kalıp büyük başarılara imza atarlar. Ama bu bugun yanlış gördüğüm bir şeyi elestirmeyecegim anlamına gelmez. İyi yaptıkları seyleride hep birlikte ovuyoruz. Insallah gereksizleri lig başlamadan elden cikarirlarda hep beraber överiz yine.
Takım iskeletini kampa yetiştirdik lafına ben de hiç katılmıyorum. Eksikler gün gibi ortada. Ama ben listeye şimdi değil eylülde bakacağım. 14 eylülde iki bek stoper iki de kanat 11 oyuncusu gelmişse iyi iş diyeceğim. Neden mi? Çünkü kaliteli oyuncuyu eylülde 3’e alıyorken temmuzda 5’e alıyoruz. Fikret orman ezberletti sağolsun.

Ama şu da var. Keşke rafa immobile yerine sol stoper sağ açık iki de bek alınsaydı kampa giderken de kemik kadro lafı öyle kullanılsaydı. O zaman daha hoş olurdu.

Diğer arkadaşın dediği gibi piyasa transferleri yapılıyor ama bu bize temmuzda havlu attırmaz yapmayın. Fb’nin gs’nin kadrolarına bakıp da ümitsizliğe kapılmak da gereksiz. O 100 puanlar sadece transferlerle yapılmadı malum kurumun malum şahsı ile de yapıldı. Bu sene o da yok.

Lafın kısası eylülde eksikler tatmin edici şekilde giderilmişse ben okeyim. Ama atıyorum sol stoper hala yoksa o zaman ben de lafımı söylerim

Etiketler: