2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1116356 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

sahadaki 11 kişiden 8'inin akıbeti belli değil nasıl kemik kadro abi

hadi immobile, semih, mert eklendi diyelim 2 bek, sol stoper, bir orta saha, bir kanadın yok nasıl bunlardan üçü getirdiğin hocanın en ihtiyacı olan mevkiler
formda bir masuakuyu geçecek bek bulamazsın orta saha çok dolu orayada giden olmazsa yapamazsın sol kanadı semihe endekslediler ben söyleyeyim en fazla bir stoper birde sağ açık alınır bir kaç tanede yerli alınır benim başka beklentim yok

Çevrimdışı levitate

sana göre belli değil masuaku kalıyor bek alınacağınımı düşünüyorsun gedson satılmazsa orta saha alınmaz en fazla bir stoper birde kanat alınır yerli ucu açık

valla böyle olacaksa şampiyonluk falan diye plan yapmaya gerek yok

bu kadroyla hocayı da 10. haftada yerler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

formda bir masuakuyu geçecek bek bulamazsın orta saha çok dolu orayada giden olmazsa yapamazsın sol kanadı semihe endekslediler ben söyleyeyim en fazla bir stoper birde sağ açık alınır bir kaç tanede yerli alınır benim başka beklentim yok
Formda Masuaku'yu geçebilecek 10 tane bek sayarım kendimizi kandırmaya gerek yok adam sende sakatım diye oynamadı gitti Afrika kupasında çatır çatır oynadı sırf şu yüzden bile gönderilmeli

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon başarılı olacağız diye sürekli söylemleri var tabi başarıdan kasıt bir daha 47 puan fark yememek ise onu bilemem bu takımdan geçen sene 11'de oynayan 4 oyuncu hariç herkes gitmeli diyoruz adamlar sürekli Abu'yu gözümüze sokuyorlar üstüne 11'e koyup oynatıyorlar Masu'dan çıkılacaktı güya şimdi devam edebiliriz deniliyor oyuncu satmak için getirilen adam 1 adam gönderdi o da bonservissiz 100 bin euro bile alamadı
başarılı olacağız denediler takımı ayağa kaldıracağız ölü toprağını atacsğız dediler ve bence bu takımın hedefi avrupa

Çevrimiçi Samet Ç

başarılı olacağız denediler takımı ayağa kaldıracağız ölü toprağını atacsğız dediler ve bence bu takımın hedefi avrupa
Avrupa'da gruptan çıkarsak başarılı sayılırız şu kadroya İmmobile ve Semih eklense bile fazla bir fark olmaz o orta saha ve gerideki ancak küme düşme potasında stoper olabilecek Şenol'un bize hediyesi olan adam değişmeden

Çevrimdışı levitate

colley'in paslara bak roket falan mı yolluyorsun bu ne gereksiz bir hız
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Rafa silva'yı sol kenarda heba edeceğini sanmıyorum hocanın devamlı. Dedikleri gibi 4 3 1 2 dizilişini oynayacaksa uçak gibi iki beke sahip olmak zorunda. Ha bek almayacaksa da şu takıma doğru düzgün kanat oyuncusu alınsın artık yıllardır gelmiyor şu rakipteki kevin gibi bir oyuncu. Rakibi hirpalayacak üzerine gidecek çalım atacak savunma arkası koşusu gösterecek bir kanat oyuncusu bulmak zorundalar rashica 2.yılına girecek hala boş ceza sahasına yerden orta deniyor herif

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa silva'yı sol kenarda heba edeceğini sanmıyorum hocanın devamlı. Dedikleri gibi 4 3 1 2 dizilişini oynayacaksa uçak gibi iki beke sahip olmak zorunda. Ha bek almayacaksa da şu takıma doğru düzgün kanat oyuncusu alınsın artık yıllardır gelmiyor şu rakipteki kevin gibi bir oyuncu. Rakibi hirpalayacak üzerine gidecek çalım atacak savunma arkası koşusu gösterecek bir kanat oyuncusu bulmak zorundalar rashica 2.yılına girecek hala boş ceza sahasına yerden orta deniyor herif
Di Maria'ya 10 veriliyordu gitsinler Ramon Sosa alsınlar aranılan oyun kurucu kanat dribbling yeteneği var pres kalitesi iyi ama adamlar Copa America'ya Mojica ve River'ın forvetini izlemeye gittiler

Çevrimdışı celiker1

demirege çok iyi oynuyor gedsonda pas oyununda yok diyen izlesin
Maalesef ben beğenmedim abi.İstediğim eşiği atlıyamıyor.Bence sürekli süre alacağı Belçika'da bir takıma kiralanmalı.Sürekli süre almadan eşik atlayamayacak gibi bu çocuk
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Di Maria'ya 10 veriliyordu gitsinler Ramon Sosa alsınlar aranılan oyun kurucu kanat dribbling yeteneği var pres kalitesi iyi ama adamlar Copa America'ya Mojica ve River'ın forvetini izlemeye gittiler

Ne kadar ister kulübü bu oyuncu için bilmiyorum ama tam bu takımın ihtiyacı olan profil bahsettiğin. Yok yani elimizde ve açık soyleyim kenarda kullanılacak tamam ama semih'de öyle bir oyuncu değil. Rebic zaten ölü muleka kenarda olmadı olmuyor geriye bir tek rashica kalıyor onu da ben olsam bekten ileri atmam bu yetenek setiyle mahvediyor hücumları.

Çevrimdışı celiker1

Üst düzey sekiz,oyun kurucu sağ ön,tempolu sağ bek,ayakları iyi üst düzey stoper şu an takımın mevcut durumuna göre eksikler.Bu Rashica'dan da bir şey olmayacak.Düm düz oyuncu ve ekstra işler yapamıyor geldiğinden beri.5-6-7 ne teklif gelirse bir an önce elde  çıkarılmalı.Fizuli yabancı işgali.Gerekli takviyeler yapılırsa bana oyunun başındaki takımın sahaya yayılımı ümit verdi.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 20:36:35 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar ister kulübü bu oyuncu için bilmiyorum ama tam bu takımın ihtiyacı olan profil bahsettiğin. Yok yani elimizde ve açık soyleyim kenarda kullanılacak tamam ama semih'de öyle bir oyuncu değil. Rebic zaten ölü muleka kenarda olmadı olmuyor geriye bir tek rashica kalıyor onu da ben olsam bekten ileri atmam bu yetenek setiyle mahvediyor hücumları.
14-15'ten açarlar 11-12 milyona biter

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedson bu duran topları teknik kadro kararıyla mi kullanıyor?
Adamın isabetli bir ortasi yok.

Çevrimdışı celiker1

İlk yarı en çok Paulista,Gedson,Musrati,Rafa beğendim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati yumuşak değil, bildiğin pamuk gibi orta saha.
Baskıyla bir top kazanma ihtimali kesinlikle yok

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi tolga1903

Shaktar'ın şu topu dolastırma hızı ve baskıdan çıkışlarına hayran kaldım ne iyi takım ya

Çevrimiçi Mehmet57

Su Muleka’yi gormek istemiyorum bu sezon. Basit toplari bile ayagindan sektiren birinin bu seviyede yeri olmalali

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neyse adamlara iyi antrenman yaptırıyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Su Muleka’yi gormek istemiyorum bu sezon. Basit toplari bile ayagindan sektiren birinin bu seviyede yeri olmalali

Mısırlıların ilgisi vardı bi ara şunu bi gonderemediler ahly'e pyramid'e falan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adamlar ucundan biraz pres gösterdi direk sapittik.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedson pas oyununda yok deniyor ama bizde pas oyunu mu var?
Su an sahada biraz bir şeyler yapmaya çalışan beğenmediğimiz Gedson. Erken ama maalesef takımda pozitif hiç bir şey gözükmüyor.

Çevrimdışı levitate

muleka hoca güzel kaptı ama ortaya bak nalkslfkslgsd
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 hafta sonra lig maçımız var resmen corba diyeceğim ama corba bile değil. İskelet falan dendi de ben iskeleti geçtim ortada kemik bile yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defanstaki papazlar topu oyuna sokamayinca inisiyatif alan genç kaleciye tebrikler.

Etiketler: